w810.......nema joystick!!!
Koji mob da uzmem od ova dva?SE w800 ili w810?Znam da w810 ima funkciju,dve bolje od w800,ali w800 mi je nekako ljepsi i elegantniji.Sta vi mislite?Novci nisu problem.
![]()
w810.......nema joystick!!!
cvita
W810i... Čak je i puno ljepši od W800... Nema joystick, + ima onu tipku kaj ima k750...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
koji god uzmes neces pogrijesit ali opet w810
Izvorno postao sonyck
potpuno se slazem s ovim, btw. ja bi uzeo w810 jer nema joystick
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
w810 zbog joysticka, a w800 zato jer ima onaj pokrov kamere.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Uzmi onaj koji nađeš jeftinije.
Testis unnus, testis nullus!
UZMI W8OOI. W810I JE OBIČNA KOPIJA W800I KOJEM JE PROMIJENJENA BOJA I STAVLJENA NAVI-TIPKA I DODAN EDGE. BY THE WAY W800I MI JE LJEPŠI ALI ODLUKA JE TVOJA.![]()
to je ustvari pitanje koja mu se boja svidja,jer malo je softverskih razlika.
Izvorno postao zmija
eto svi kazu da ima softverskih razlika a mene zanima koje su
Izvorno postao sonyck
svi????? ja nisam vidio da je itko napisao osim zmije u postu koji si citirao da ima softverskih razlika, jedino je navedeno da ima edge za razliku od w800
p.s. ja osobno nemam pojma kakav je softver u w810, tako da to nemogu usporedjivat...
Zadnji uredio cvita : 19-05-2006 u 00:50
cvita
eto onda bih molio zmiju da mi navede te razlike
Razlika u softu između W810 i W800 je minimlana... Pored EDGE-a, napravljan je još jedan izbornik, onaj mali izbornik koji ima K750/D750, i ima neka mala izmjena softa kod poruka (bar sam tako negdje čitao)... Sve ostalo je isto...
Ako ti EDGE i ona navi-tipka ne pretstavljaju ništa značajno, a rađe bi htio "poklopac" na kameri, onda uzmi W800...
Ali ja bi preporučio W810i... Noviji je, i (meni) ljepši...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
znaci isto "sranje" drugo pakovanje
to su onda sve razlike.znaci sve se svodi na to koju boju odabrati.meni osobno se vise svidja crna.
znaci ako je stvarna razlika samo u boji onda definitivno w810.
W810![]()
neko ce rec "stvar ukusa"
al nebih to tak nazvo.
fakat je ocito!
uh kad pojeftini na 1200 , 1300 moj je !
inace , jel se nek osjeca o v o g mobitela?
podsjeca me na w800 malo![]()
Zadnji uredio Ljubav : 04-06-2006 u 13:02
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Ima još jedna razlika, w810 ima brži prjenos podataka preko onog kabela s kojim ga spajamo na komp. Kolko sam pročitao na njemu je usb 2.0, a na w800 1.x...
Ako je ovo s USB-om istina, to je sto se mene tice veliki plus, pogotovo ako su ubacili mogucnost koristenja mobitela kao USB diska.
Probaj otici na ovu adresu i pogledaj usporedbu:
http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=670&b=947&c=
Uzmi SE W810i,ja bih to uzela,jer nema joystick,ja cu taj uzeti druge godine
W810i.![]()
Pa nije isti mob. Mozda joj treba EDGE, mozda vise voli crni mob s dodatkom narandzastog, mozda joj smeta joystick, mozda je smeta skripavi poklopac kamere, mozda joj treba USB 2.0, tko zna zasto ce si uzeti taj mob. A k tome je i zensko te joj je mozda kao mojoj sestri mob jednostavno ljepsi od starog i tog zeli.
w800 mi je lijepsi (but thats just me), a w810 definitivno ne opravdava visu cijenu od 50e (plavi oglasnik). tako da.. w800
eo ja sam ga jucer kupio.
Bookmarks