Koji mob da uzmem od ova dva?SE w800 ili w810?Znam da w810 ima funkciju,dve bolje od w800,ali w800 mi je nekako ljepsi i elegantniji.Sta vi mislite?Novci nisu problem.
![]()
Koji mob da uzmem od ova dva?SE w800 ili w810?Znam da w810 ima funkciju,dve bolje od w800,ali w800 mi je nekako ljepsi i elegantniji.Sta vi mislite?Novci nisu problem.
![]()
w810.......nema joystick!!!
cvita
W810i... Čak je i puno ljepši od W800... Nema joystick, + ima onu tipku kaj ima k750...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
koji god uzmes neces pogrijesit ali opet w810
Izvorno postao sonyck
potpuno se slazem s ovim, btw. ja bi uzeo w810 jer nema joystick
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
w810 zbog joysticka, a w800 zato jer ima onaj pokrov kamere.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Ima još jedna razlika, w810 ima brži prjenos podataka preko onog kabela s kojim ga spajamo na komp. Kolko sam pročitao na njemu je usb 2.0, a na w800 1.x...
Ako je ovo s USB-om istina, to je sto se mene tice veliki plus, pogotovo ako su ubacili mogucnost koristenja mobitela kao USB diska.
Probaj otici na ovu adresu i pogledaj usporedbu:
http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=670&b=947&c=
Uzmi SE W810i,ja bih to uzela,jer nema joystick,ja cu taj uzeti druge godine
W810i.![]()
Pa nije isti mob. Mozda joj treba EDGE, mozda vise voli crni mob s dodatkom narandzastog, mozda joj smeta joystick, mozda je smeta skripavi poklopac kamere, mozda joj treba USB 2.0, tko zna zasto ce si uzeti taj mob. A k tome je i zensko te joj je mozda kao mojoj sestri mob jednostavno ljepsi od starog i tog zeli.
Bookmarks