Trebam novi mob jer moj T630 lagano umire...mojom greskom..pad s balkona bio je ocito prebolan...uglavnom razmisljam o malo vecoj investiciji..zapeo mi za oko sony ericsson w800..uglavnom njegovih 512mb, opaka kamera, opako dobra mp3 reprodukcija (sto mi je vrlo bitno)..uglavnom oborio me s nogu..ni dizajn mi nije los iako ima dosta oprecnih misljenja sto se samog izgleda i kombinacije boja tice....uglavnom, neki dan skuzim da je i nokia n70 tu negdje s cijenom, mrvicu skuplja..ali cifra je podnosljiva...isto 2mb camera, ne znam kakva je mp3 reprodukcija (tu cu moliti vase misljenje), symbian,podrska za 3G..i tak..telefon je pravi mali gadget, e sad...kompletna integracija 3G-ja u Hrvata jos neko vrijeme nece u potpunosti zazivjeti -onako kako treba bez smetnji, prekida i slicno..edge jos kak tak funkcionira, tak da mi to nije najbitnija stavka....zanima me vas sud..potpuno mi je jasno da su to dva razlicita telefona, N70 pravi bussiness smartphone, a w800 just for fun-iako i za puno vise...no kao sto rekoh cijenovno su vrlo blizu a ja se mogu zamisliti i s jednim i s drugim...treba mi samo ona kapljica koja bi prelila casu
puno hvala na odgovorima
pozdrav

Bookmarks