glasovao sam za prvu (pioneer) zato sto je i ja imam i zadovoljan sam. preporucujem
PIONEER DVR-110, 16x, 8x dual layer
Asus DRW-1608P 16x+, -16x, Dual Layer 6x
oću kupit dvd pržilicu i našao sam se u dilemi
oću li ovu pionirovu
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=16233
ili ovu asusovu
http://www.filip.hr/mp-info_x.asp?prodID=130105039
asus mi je inače najdraža marka ali koliko sam čuo pionier je naj bolji
i asusovu ne moram kupovat oreko neta jer im je dućan 1 km od moje kuće
asusova je dual layer 6 a pionirova 8 so help
Zadnji uredio OuttaControl : 09-10-2005 u 21:46
glasovao sam za prvu (pioneer) zato sto je i ja imam i zadovoljan sam. preporucujem
iPhone 5s 16 GB
...također imam Pioneer DVR-109 i zasad nisam imao nikakvih problema... zato preporučujem...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 08-10-2005 u 13:16
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Moj frend ima Pioneerovu i kaze da je katastrofa.
Dont know why, ali eto samo da ti kazem?
Nema dileme...Pioneer...uvijek! Imao DV108, imam DV 109 dva frenda imaju DV110, nikada nikakvih problema, radi besprijekorno!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
predlazem da ne uzmeš lošiju zbog lijenostii također glasam za pioneerovu..
it's not denial.. i'm just very selective about the reality i accept..
kad nešto kupuješ, savjetujem ti da malo potražiš neke testove....
ali evo da ti skratim traženje, ja sam prije kupovanja prekopao net i od svih uzeo Pioneer i nisam požalio, imam DVR-108, 109 nemoj uzet jer elektroniku nije radio Pioneer te ima problema s istim. no, Pioneer je oduvijek bio vrhu, tako da...
Jm, ja imam dvr-109 i ne žalim se na ništa![]()
Pioneer, 10000% najbolja je, imam je ja. CUdo przilica. Neces se zeznut ako ej nabavis.
Meni su jednom komp vratili sa servisa (novi HDD stavljo) i dvd przilica sporo przila, ja odem na system, device menager i tako to, i tamo nadjem da je przilica downgreadana. Ja samo vratio na BIOS default i radi ko pila, dobra je ko avion
Ovo sam napisao jer kaze ovaj neki da mu frend kaze da je katastrofa, mozda je zbog ovogahehhe, przilica najbolja, neces bolju nigdje naci
![]()
Zadnji uredio blazzer : 08-10-2005 u 11:04
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Ja imam LG-evu DVD-RAM i radi besprijekorno,a najbolje je to što za razliku od SVIH ostalih proizvođača ima garanciju 2 godine.
U zabludi si,momče. Pioneer nije najbolji. http://www.cdfreaks.com/poll/28
Od ove dvije,Pioneer. A inače,NEC.
BenQ??? on je nedavno kupio siemens mobile, dionice ili tako nesto, jelda? ja sam jedno vrijeme kupova njihove cd-e, nisam bio zadovoljan...
sto se tice przilice, do sad sam imao 3 NEC-ove i sve odlicno rade vec 5 godina (dan danas). ako bi kupovao, kupio bi NEC. ali to nisi naveo u anketi, pa sorry na OT...
nema veze a za NEC ne volim ih imao sam problema s njihovim cd-rw-om a ni ime mi nije lijepo ali ja mislim da je odluka pala zato i ja glasam
Izvorno postao Hacker
![]()
a ni ime mi nije lijepo![]()
pionir je jos ruznije!![]()
..ma htjela sam reči da nekupuješ pržionu zbog imena (možda netko i da)bitno je da je dobra...Izvorno postao igl
![]()
Pioneer.
Imam 108 i sve 5 preko godinu dana.
Cura nedavno kupila 110 i odlična je! I tiša od 108-ice.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pioneer
a i asusova nije za bacit...ali kad je več ponuđeno Pioneer je br.1!
pa moram se šalit malo nije zbog imena nego nec nevolim sad samo trebam kupit a kad je dobijem javit ću
I da ne otvaram novi tread drugom forumu jel sigurno kupovat preko HGspota (iako znam da je) za koliko proizvod dođe do kuće i to je to
ja imam Pioneer 109 i sto se tice snimanja sve je super ali citanje mi je podosta lose uopce nisam zadovoljan evo sad ubacim dvd u njega on opce ni ne kuzi da je dvd unutar..dvd je snimljen na njemu prije je radio i sad evo nist..bio sam zadovoljniji sa lite on nego sa ovim Pioneer
Onda ja imam 109, ne 108, zabuna...Izvorno postao whiteboy
evo pioneer je puno bolja a za asus ne znma
slazem se pioneer....![]()
.....cute but psycho.....
Odi u my computer, pa desni klik na pržilicu, pa se malo poigraj sa autoplay opcijama i record opcijama...Izvorno postao jdabic1
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
To mu neće ništa pomoći kada pržilica ne prepozanje medij..
Bookmarks