imam dva soma kuna i neznam šta bi s njima!dilema se javila dal kupit
--mp3 player il skupit još 500 pa ić
jelte, sa padobranom skakat!
![]()
šta bi vi da ste namom mjestu?
imam dva soma kuna i neznam šta bi s njima!dilema se javila dal kupit
--mp3 player il skupit još 500 pa ić
jelte, sa padobranom skakat!
![]()
šta bi vi da ste namom mjestu?
Ja ti uzmem pare i gurnem te s nebodera. I još ti navijem muziku po izboru![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
'bemu,sve neki neozbiljni odgovori!kak znaš da je besplatna?
![]()
Ja bi izabrao padobranstvo, ali za to pričekaj ljeto...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
previse ti je dat 2k kuna za mp3player, tako da odi na padobranstvo
Izvorno postao coma_zgb
Izvorno postao coma_zgb
govoriš iz iskustva ili?
Padobranstvo je puno jeftinije, pa čak i od mp3 playera, druga stvar je ako baš želiš ići na freedive, a za to ne znam ni da li možeš odmah. Navodno je trebala biti neka škola, položiđ tečaj i sve za neke relativno sitne novce, no prvi 10-ak ili više skokova zaboravi na freedive...
BTW, ukoliko planiraš sačekati do proljeća možda bih i ja išao s tobom jer nisam našao ekipu u trenutku kada sam bio zagrijan za to...
ja bi se s nekim kladio u MP3 player da imam muda skočit s padobranom...pih...dve muhe jednim udarcem...![]()
i to sve za 2k kunića
![]()
pitaj u sport tipu!Izvorno postao tomo
@gog-ko živ ko mrtav do proljeća!
a za free diving znam da nemožeš odmah! ja sam čak čuo da moraš imat sto ovih običnih(čitaj-odma ti se padobran otvori) skokova,da bi mogao freedajvat!
Sve se može ako imaš love![]()
nemreš kupit ljubav...![]()
Ljubav se ne trži niti ne kupuje...!
Ja bi u svakom slučaju htio probat jednom padobranstvo, ali brijem da bi me gadna prpa stisnula kad bi trebalo skočiti...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...zašto u najgorem slučaju nečeš dalje od zemlje (naravno ako ne streseš u vodu)...
Bolje uzmi player - padobranstvo je za mutavce - sjeti se onih iz BB-a kad su sletili ponašali su se kao zečevi...![]()
Ja se opasno kurim na to, nije to baš neki opasan sport, ronjenje je puno opasnije statistički gledano...
...ma sve stoji...
Ali najbolji sport je ići iz birtije doma i uči u kuću čist...![]()
ja vjerojatno idem na ronjenje ovo ljeto. prvi tecaj, do 18m licenca, cisto dovoljno
Skupi još 500 kuna, pa si kupi iPod mini.
ili odi u austriju pa si kupi pravi ipod
ma preskup je ipod u europi! za ono kolko nudi-ne isplati se dat 2,5k kuna! iriver h320-ekran u boji,diktafon,radio,snimanje radia,čita .jpeg,.gif,.txt,20GB 2k kn!
di si pak tog nasao u hrvatskojIzvorno postao niten
idi skaci coece....be free and die happy![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
nema ga tukaj! u slovenijo treba prihajati!
da pogledo sam malo po netu i svi ga hvale. a ak se instalira i noivi firmware moguce je i gleda avi video format, a lcd mu je 265000 boja. u kojem ducanu i koji grad
Bookmarks