Ja bi bocno k700...nekako mi je bolji od simensa,i naravno bolji ekran samo što nema proširivu memoriju kao simens
Korisnik sam S55 mobitela i jako sam zadovoljan njime, ali ga polako vrijeme gazi i razmišljam o kupnj novog mobitela..
Bio sam 100% siguran da ću uzeti S65, iako i sad nisam daleko od tog mišljenja, ali u igru je ušao i K700..
Dvojba se javila nakon pročitanog detaljnog reviewa S65 moba na stranicama gsmarene gdje je navedeni mobitel uglavnom pohvaljen..
Jedina mu je boljka loša rezolucija što rezultira pikselastom grafikom ikonica u glavnom meniju...
K700 po meni ima puno jaču grafiku i ne zaostaje po mogućnostima za Siemensom, ali mi dizajn kvari dojam ;-)
Ne znam koja je razlika u cijeni, znam samo da siemens košta 2700 kn, a za SE-a još nemam informaciju (naravno, zanima me cijena u dućanu)..
Premda sam pročitao thread koji je objavio gog o njegovoj trilemi, ipak bih htio čuti još nekoliko mišljenja na temu ovih mobitela..
Thx
Nakon intenzivnog druženja sa s65 (više o tome možeš čitati u slijedećem broju mobila) ja sam se odlučio za k700i. Jedino što te može smetati je što si se naviknuo na rad sa siemensima tako da će ti s65 sigurno prije sjesti. Kod mene su prevagnule dimenzije, nedostatak gl. biranja i nemogućnost korištenja diktafona za vrijeme razgovora kod s65-ice...
k700i 2900kn u ducanu
Što se tiće gl. biranja i snimanja, mislim da će to morati dodati u sljedećem fw.-u jer inače će biti žestoke reakcije i pad prodaje.
Što se tiće dileme, preporučam S65.
Jest da je ekran na K700i bolji i sa više piksela, ali su same dimenzije mogle biti veće, barem veličine zaslona S65.
Phone Display size Display resolution Density
Sony Ericsson K700 29 × 36 mm 176 × 220 3 709 pixels/cm2
Sony Ericsson T630 28 × 35 mm 128 × 160 2 090 pixels/cm2
Nokia 6230 27 × 27 mm 128 × 128 2 247 pixels/cm2
Siemens S65 31 × 42 mm 132 × 176 1 784 pixels/cm2
Motorola V600 30 × 38 mm 176 × 220 3 396 pixels/cm2
Na manji ekran su zgurali bolju rezu, ne znam zakaj Siemens ima toliko problema s grafikom??
Zadnji uredio ninnox : 20-09-2004 u 20:27
sve mi se čini da ti jako subjektivno navijaš za siemens...Izvorno postao Dark
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nakon pročitana oba reviewa na GSMarena stranicama ipak mislim da ću ostati vjeran Siemensu...
Kad sam vidio onaj famozni krug odnosno osvjetljenje koje se s wallpapera nastavlja na tastaturu odmah mi je pao u očima..to mi izgleda bebasto..
Što se tiče dizajna mislim da SE nije ni blizu Siemensu 65 (no offense, to je samo moje mišljenje)![]()
Možda i jesam subjektivan, ali moje mišljenje je da je zaslon na K700i slobodno mogao biti malo veći dimenzijama
Ja bi se odlučio za s65 (mmc, ljepši i elgantniji dizajn, ne gubi na cijeni ko k700)
Slažem se, iako ni K700i nije ružan.
ma uzeo bi i ja s65, ali ali... mobitel je stvarno kvrgetina za ono sto nudi a to je 1.3mp kamera i mmc utor, a nedostatak radia i mp3, ostalo je sve isto ko i na k700
@hrco
nisam napomenuo da su meni radio i mp3 player apsolutno nepotrebni stoga je definitivno S65 bolji izbor za mene..
zaslon na k700 je mrvicu manji milimetarski, ali ima mnogo više piksela, što znači da ima daleko ljepši prikaz nego telefon poput siemensa s65 koji ima veću površinu ispunjenu s manje piksela.Izvorno postao Dark
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@Dark, a ćemu ti služi tako veliki zaslon na telefonu koji nije symbian series60?
nisi jedini....Izvorno postao ninnox
@whiteboy: Znam da su onda pixeli veći, ali ipak bi mogao biti koji milimetar veći.
@gog: Da se to jako dobro iskoristiti![]()
vjeruj dovoljno je velik. Sve se vidi i to raskošno... uostalom probaj se nekako dokopati oba u isto vrijeme bar na kratko pa malo usporedi zaslone i onda mi reci kaj misliš...Izvorno postao Dark
uostalom, evo usporedbe prikaza glavnog menija na zaslonima oba telefona s mobile-reviewa, pa se uvjerite i sami...
Prvo je S65, druga slika je K700i
![]()
![]()
Onda? Meni je sve jasno...
Kompletan test S65 je ovdje: http://www.mobile-review.com/review/...s-s65-en.shtml ako nekog zanima o kakvim se sve bugovima i inim stvarima radi...
Zadnji uredio whiteboy : 21-09-2004 u 18:25
Znam da K700i ima bolji ekran od S65.
Dimenzije više neću spominjati da ne bi izbila svađa.
ma svako uvijek ima svog favorita i tak će uvijek biti
nekome odgovara jedno a nekome druga stvar na mobu...
Bookmarks