probaj ga gasit za zelenom tipkom... desilo se meni jednom na v300 kad sam editirao seemove da se mogu kretat po meniu preko vanjskog displaya, pa mi se seemovi pobrkali...
Krajnji slučaj ti je da nekog tražiš original seemove...
na v360v sam mjenjo seemove. ono da ti piše vani na displayu nešto drugo, da ugasim onu tipku sa strane da ne zvoni, i ona sranja od vodafona, i uvodnu i kada se gasi mob animaciju...
i sve super.. mob radio 3-4 dana.. i normalno si ga palio i gasio, i ovo je sve šljakalo..
i sad ga oću ugasit i on se stilta, nemože se ugasit, nestane sve sa displaya, i dođe za 5 sekundi i tako stalno kada ga pokušam ugasit..
kaj da napravim da to riješim?
pokušao sam vratiti one seemove od prije ali opet ne radi..:I
probaj ga gasit za zelenom tipkom... desilo se meni jednom na v300 kad sam editirao seemove da se mogu kretat po meniu preko vanjskog displaya, pa mi se seemovi pobrkali...
Krajnji slučaj ti je da nekog tražiš original seemove...
neće sa zelenom tipkom.. ajde ako netko ima orginal seemove da senda na mail neznam_nick@net.hr
ili ako ima neko pametnije rješenje nema frke.. sve prihvaćam samo da to riješim nekak..
flash-aj ga ponovno....ak nece nis drugo...tako sam ja rijesio taj problem...Izvorno postao neznam_nick
Bookmarks