YEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!Daj reci dal ti radi e-mail na njemu!
Dosla mi je dostava prije 2 min. t610 je u mojim rukama!!!!!!
AKO VAS sta zanima pitajte...slike cu staviti na forum veceras!
Forumaš godine :)
YEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!Daj reci dal ti radi e-mail na njemu!
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Nisam jos stigao podesiti ali na s55 mi je radio (i carnet mail i softhome mail) pa ce i na njemu!
a **** te....ja jos moram cekat do srjede.....kmeeeeeeeeeeeeee
ej HRC kako iskljuciti onaj screen saver sto stedi energiju?
Simple.Uđi lijepo u PODEŠENJA pa ZASLON pa SVJETLO i odaberi UKLJUČENO
Kad si u ZASLONU još samo odaberi ZAŠTITA ZASLONA stisni AKTIVIRATI a onda ISKLJUČENO
Pa ali i dalje mi se pojavljuje onaj Screen saver koji stedi energiju (digitalni sat)...imam osjecaj da se to ne moze iskljuciti
@ sezam... usporedi mi molim te brzinu pisanja sms-a na S55 i T610... detaljno opisi ....
im prije stavi slike u svim rezeama, kvalitetama i velicinama... te u velicini kak izgleda na ekranu moba da vidimo jel prepoznatljivo...![]()
Ovdje mozete vidjeti dual sim holder za mnoge modele, ukljucujuci i za T610, na eBayu... pitanje je samo koliko je to istinito...
Ako toga stvarno ima, volio bih si to nabaviti...
s55 je malo brzi ali je t610 "pametniji"... ima vrlo jednostavno slanje SMS-a vise ljudi odjednom...
Stavit cu slike sutra... nisam jos nista ni slikao
jel velika razlika u toj brzini...? ak ne steka puno, i nije toliko spor, mozda ga uzmem!
ma bolji je od s55 u svemu!
Sezame jel tipkaš slova služeći se i sliderom sa strane (2 slovo slider na gore, 3 slovo slider na dolje) ili tipkaš normalno, na sporiji način, slovo po slovo?
To me zanima jer ja tipkam sa sliderom i jako sam navikao na to i ide mi nevjerojatno brzo (npr za napisati 'volim te' mi treba samo 8 stisaka na tipke dok na normalan način treba 17 pritisaka) pa me zanima da li u tim situacijama telefon prati napisano?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@ sezam, jasno mi je da je bolji u svemu, ali je li mu brzi soft, i pisanje poruka, nije! Pitam samo kolika je razlika... to sve nas zanima...![]()
Malo je u pisanju sms-a bolji s55.
@whiteboy
ja ne pisem sa sliderom. ovaj telefon nema slider nego dvije tipke:
+ i -
da, to sam i ja skuzio kada sam ga uzeo u ruke...
@ whiteboy... moj topli savjet, ako zelis odoljeti T610ici, ne ulazi u ducan i ne primaj ga u ruke... jer ga u protivnom neces ispustati...![]()
Da onaj digitalni sat se ne može isključitiŠteta...
@sezam jel se stvarno ne moze skljuciti?
Ako si gladan pojedi nesto
sezame....koliko si ti platio postarinu i de ti meni tu stranicu od em-a kad narcujues moras ih nazvat ili???.....mamu im ja *****..... kazu danas dolazi mob i onda me nazovu i kazu u sljedeci petak i to jos iz rijeke.....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dali ima u kojem gradu da u trgovini ima barem 3 mobitela t610???? kru te sve se rasprodalo pa ja nemogu vjerovat.....
u zgb ima puno t610 vidio sam jucer, valjda je stigla posiljka
kmeeeeee,,,, a u em-u nema kaze sljedeci tjedan....kakav crnjak.....
@: ) )
cuo sam da ma u Amrusevoj Ulici (tamo je valjda EM)
nema u em-u ja zvao...kaze MOZDA sljedeci tjedan.... buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Bookmarks