Koma.A oni bi trebali biti "ovlašteni" zastupnik...
ma ima u svim ducanima po gradu, nemoras bas kupit u em!
Koma.A oni bi trebali biti "ovlašteni" zastupnik...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Pa Amruševa je glavna za prodaju!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ima ih moj dealer po nekih 350 E
Mene zanima gdje ga ima za kupiti u gradu, ali samo uređaj bez da je kodiran na jednu mrežu?
e nemo a odakle si ti??? i dali su novi ili korišteni???
u oglasniku su vec po 330eura dragi ljudi... ja cekam da se spusti jos za 30 eura, i mislim da necu dugo cekati...![]()
neces, sada ce to
@ sezam - jel ima isti fenomen kao t68i zauzimanja dvostruko veceg prostora na mobu nego na kompu neka slika??? ako ne super, ako da, jel se to odnosi na sve stvari (java aplikacije, slike, melodije, ...???)
ne znam. kad odem INFO O SLICI onda mi pise da zauzima 17 kb a kad odem u Memorija i kad pregledavam koliko mi koja java aplikacija, igra, slika, melodija zauzima ta ista slika zauzima 50 kb.
ma briga me. Memorije je dovoljno
Forumaš godine :)
Ima isti problem.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ima na esatu jako puno postova na tu temu...
evo jedan kraci:
http://www.esato.com/board/viewtopic...=12#post436198
pitanje dakle stoji... hoce li nova verzija softwarea to ispraviti, ili je taj fenomen neispravljim samim programiranjem softwarea...?!?!?!
@ sezam... koju verziju firmwarea imas???
nova verzija to ne ispravlja. To nije problem. Nesto sam malo citao o tome i mobovi (SE marke) nemaju vremena kompresirati slike...
Inace imam R1A081
znaci, takav kakav je, ostati ce... nema mu promjene...
a jel to samo znaci sa slikama? i to slikanim inegriranim foticem? znaci da se ne odnosi na java aplikacije i neke melodije recimo, teme...
ne odnosi se na zvukove i teme
Sezame jesi stavio u njega kakve java aplikacije ili igre? Jel radi dobro?
Kako se provjeri verzija firmwarea?Poslao: sezam-picika
Inace imam R1A081
Utipkaj sljedeće: >*<<*<*
< i > su strelice lijevo i desno na starijim ericssonima a na novim SE-ima pomaci joystica lijevo i desno, a * je tipka sa zvjezdicom.
Tnx.
@white
Imam 2 java i 3 mophun igre i rade super
One java stvari su živi užas (mislim za one koje dobiješ u mobitelu).Kolki ti je rekord u Deep Abyssu?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Ja tu igru nemam.Jel imate i vi igru colourbug? Ja ju baš ne kužim previše.
Mobyfanica kaj si kupila T610 ili govoriš za neki drugi telefon?
ona govori o t610... ja sam obrisao one njihove igre. Imam samo njihov mophun golf, Stavio sam Mine, pacman, rally demo i jos ponesto
Bookmarks