@sezam: a kako izgledaju te java i mophun igre koje imaš na T610? Koje su najbolje? Koja je platforma za igranje bolja?
Pacman je meni zakon, gdje si ga skinuo?
@sezam: a kako izgledaju te java i mophun igre koje imaš na T610? Koje su najbolje? Koja je platforma za igranje bolja?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
reko je da na t610 je bolja grafika
@fanica
mislim da sam ga skinuo na www.myt610.com -potrazi i ako ne nadjes ja ti saljem
@whiteboy
U javi u mobu imam Mine i Pacman a od mophuna imam Rally, Mini Golf i Honey Cave. Puno su mi igrivije i ljepse igre u Mophunu ali TO KAZEM SAMO ZA MOJ SLUCAJ A NE ZA OSTALE IGRE jer se Rally i Pacman ne mogu usporedjivati
Forumaš godine :)
Imam ti ja colourbug ali ga nisam skužio pa sam ga zbrisoMobyfan-ica, i ti imaš T610 ili...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
ima
Ali neće nikome reći...
Kako to da si ti Mobifanica prešla s Nokije na SE?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Imam da.Kako neću nikome reći pa rekla sam da imam.
Zašto sam prešla na SE? Zato jer mi se sviđa.![]()
Bookmarks