Da sam na tvom mjestu, uzeo bi onaj koji mogu kasnije prodati za najveću cijenu.
Mislim da je to V3. A kad ga prodaš, uzmi si nešto po svom izboru. A ako baš želiš neki od ta tri, definitivno uzmi 6600![]()
Ovako, trebao bih pomoć! Prvo da odmah napomenem, kupujem mob u jednoj firmi koja mi duguje lovu i rješavam dug kompenzacijom...tako da nemaju baš neku kolekciju mobova! Ovo u naslovu je nešto za što sam se zainteresirao! prije nego me počnete koriti, prešao sam sve teme sa ovog podforuma tako da znam da se uspoređivao 6600 i V3! Po meni, 6600 je najbolji,ali me neke stvarčice na njemu jako muče! Npr... vidio sam da se nekim programima može složiti MP3 kao ringtone, ali sam s druge strane čuo sam da je zvuk dosta nekvalitetan i slab...što se tiče kamere- razočaran sam, MP3 player mi nije toliko jako važan! Ali opet, symbian je symbian! V3 ovdje ulazi jer mob dosta dobro izgleda, ima fenomenalan ekran,ok kameru, dok negativne strane jako malo memorije i totalno koma software!
e sada, E350, malen, 40 Mb, MP3 player (ajde neka ima, dobro bu došel), ok kameru...eee da, pročitao sam da nije pametno ovaj mob uzimat radi flat kabela
Ja sam nekako najviše za 6600,ali mi je možda malo previše dat 2000 kn za stariji mob i sa tim nedostatcima...
kaj bi mi vi preporučili, koji mob??? ili pak neki drugi za 2 soma, možda nekako nabavim....
anyway, raspišite se..
Da sam na tvom mjestu, uzeo bi onaj koji mogu kasnije prodati za najveću cijenu.
Mislim da je to V3. A kad ga prodaš, uzmi si nešto po svom izboru. A ako baš želiš neki od ta tri, definitivno uzmi 6600![]()
Testis unnus, testis nullus!
Slažem se sa markom...probaj razmisliti i o E350, jer mislim da su im cijene tu negdje, makar Samsung ima možda čak i malo višu cijenu u oglasniku...
Bom Chicka WahWah
a kakva je nova motorola V3x??? i koliko nova košta???
Pogledaj ovo
A nije loš mobitel, al nije smartphone. Ako ti to nije bitno, skroz ok mob.
Testis unnus, testis nullus!
hmmmm...razmišljam...fora u tome da mi je V3x gadan...nekako mi je obični v3 ,5 puta elegantniji
zanima me isto kakva je brzina pisanja poruka na 6600, to mi je jako važno!!!
Ne znam kaj misliš točno pod brzinom, al sam imao 6600 i pisanje poruka je bilo skroz OK, kao i na svakom Nokijinom smartphone-u...
Bom Chicka WahWah
mislim na to kako brzo software reagira na pritisak tipke,jer malo brže tipkam! Npr, na curinom 6101 poludim,napišem jendu riječ, a ona se prikaže na mobu za sekundu! Pitam zato jer su neki na forumu rekli da je malo software spor...vjerovatno su mislili na aplikativniIzvorno postao PhytoSculpt
Ne znam, al ja nisam imao takvih problema...brzina ti možda ovisi koliku memoriju na telefonu imaš (mislim na MS), te koliko ti je mob zakrčen aplikacijama...
Bom Chicka WahWah
aha...dobro, budem pogledao prije kupnje..a što se tiče tema za mob...jel pašu sve teme za symbian 60 platformu???
Trebale bi pasati...
Bom Chicka WahWah
6600 je super za pisanje poruka.imao sam je par dana i stvarno je ok.Izvorno postao Nono01
![]()
On ti steka samo pri otvaranju poruka i pri ponovnom prebacivanju sa poruka na meni, a pri pisanju nema problema.
Ovako, definitivo sam odlučio za symbian.. jedino me sad kopka... ugledao sam 6670, ali mob košta oko 500 kn više od 6600! jel se isplati davat 500 kn više za bolju kameru i 64 mb mmc, eventualno MP3 kao rinigtone (koji može se složit na 6600)???
Ako nadjes 6670 za negdje 200-250kn vise od 6600 onda uzmi 6670, a inace mi se cini da se vise isplati kupiti 6600.
ma ja isto mislim...inače je 500 kn 6670 skuplji...a to mi je nekak previše!
ma da .bolje je 6600.
6600 odlučeno!!!
dolazi drugi tjedan! tnx svima na diskusijama
...ovo je onda...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks