I ti bi mijenjao Symbiana za dummyja?![]()
![]()
![]()
Ima li iko poredjenje ova dva tel, kao test, brzina proc. i sve ostalo ???
Jest da je 6630 jeftiniji, ali koliko se isplati ici na 6270 i zbog cega ?
I ti bi mijenjao Symbiana za dummyja?![]()
![]()
![]()
ovako, 6270 sam držao u ruci, jučer u mobisu u ciboni, mob je odličan, prava šminka, tamo mu je cijena 3300 kn, a lik koji tgamo radi mi je rekao da im 6280 stiže OVAJ TJEDAN u prodaju, i da mu je DEFINIRANA cijena samo 500 kn skuplja, dakle 3800 kn, što je zanemarivo skuplje u odnosu na 6270, a razlika u kvaliteti je velika (uostalom 6280 je UMTS), dakle moj prijedlog je da ne mijenjaš, već mošda pričekaš koji dan pa probaš nešto iskemijat za 6280.
Taj 6270/80 je OK za dummyja, ali brate mili, dizajn je katastrofa. K'o kutije mirisnih maramica.
Ja koji sam Nokia fan, uzeo bi D600 iz inata zbog idiotskog dizajna. Al opet, stvar ukusa
meni je opet 6270 predobrog dizajna, flip je odličan, ništa se ne klima, kamera je 2 mpx, stereo zvuk, malo je veća, što po meni sasvim pristaje, ono, totalni šminkerski poslovnjak. nije za držanje u džepu, već torbica i te sheme, al jedina zamjerka, po meni koju sam mogao uoćit dok sam se igrao s njom da je preplastična, tj ako ispadne (ode herc u k...), mislim da bi se razletila u 1000 komada, sve nekako mekano, pipljasto, ne znam kak bi to objasnio. inače ja sam bio full zagrijan jedno vrijeme za nju, al eto baš zbog tog razloga ju nisam uzeo, jer nedo Bog da mi ispade i razleti se, ili čak ogrebe a ja pljunuo 3300 kn... pa sam bi se objesio... dok recimo moja 6260 kad grune na pod (bilo kakav), nema razletavanja, trpi udarce jako dobro, što je jedan veliki + za nju, al zato se čuje kao da je prijesna cigla pukla....
Mislim da sam ljudima na forumu već dosadan sa hvaljenjem 6630, al mob je stvarno predobar.
Ali, i 6270 je fenomenalan. Ima ga moj stari, i moram priznati da me je jako ugodno iznenadio, Jest da nije Symbian, al ni to ne treba svakome. Ima fenomenalan Active Standby (svidio bi ti se, Mile), predobre 3D zvučnike, radio, prekrasan 320*240 ekran, jak flash, solidnu kameru, a i cijena nije pretjerana. Ali mislim da je Zerobravo u pravu, 6280 je možda bolji izbor (iako nema 3D zvuk).
Testis unnus, testis nullus!
jedina zamjerka za 6280 je što nema 3D zvuk, što mislim da su mogli stavit kao na 6270 što je kao neki predhodnik
Izvorno postao marko6630
Istina. Pricekaj 6280, jednostavno je odlican taj mob.
Izvorno postao SEGA
E je_biga. Smirit ću se malo. Obećajem
6280 je već došao u Oglasnik, al ne pišu cijene. Ako je neko zvao, nek javi koliko dođe!
Testis unnus, testis nullus!
pa šta ima veze ako je preplastičan ja sam n3310(koja je kompletno od plastike) razbio :
o pod
ispala mi iz džepa s 2 kata
šutno ga nogom (slučajno)
miliun puta mi je normalno ispala
a i sad radi ko sat jedino baterija je problem .......
e ova biblija gore je s razlogom: ne brini za plastiku nokiina je 1. liga
a ako ne želiš preveliku funkcionalnost uzmi 6270/6280 a ako ti je do funkcija uzmi 6630. a ako se odlučiš za opciju 1 ja bi na tvom mjestu uzeo 6280
točno! stare Nokie su bile neuništive, kad okine o beton raspadane se u komade, sastaviš i ideš dalje! kod novih, ako okine, odoše flast kablovi, čija zamjena nekada premašuje cijenu novog mobitela (apsurd)Izvorno postao Hacker
Popravci i dijelovi su odlican biznis .
Moj ti je prijedlog 6630 ako su ti performanse na prvom mjestu (iako bi kao veliki nedostatak na 6630 stavio izostavljen radio) , jer S40 je zbilja uskih mogućnosti!
A ako pucaš na šminku tu je možda 6270 u prednosti iako 6630 nije za bacit!
Ali za šminku ima i ljepših modela!
6630 vs. 6270
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
@Chessmaster Tako je! 6270 je šminkerski mob, a 6630 je ipak symbian (bog među mobitelima)
Bookmarks