Koja vam je najbolja i najdraža europska nogometna ekipa?
Meni je osobno najdraža Barcelona,njezin stil igre i igrači najbolji su na svijetu........
Koja vam je najbolja i najdraža europska nogometna ekipa?
Meni je osobno najdraža Barcelona,njezin stil igre i igrači najbolji su na svijetu........
Barca i juve
1.barcelona
2.inter Milano
3.bayern
Vidim da Ciro u zadnje vrijeme na Tv-u tvrdi da je to Debrecen, pa zasto mu ne vjerovati!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Za mene je Chelsea!![]()
arsenal i inter!!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Liverpool i Juventus
![]()
Borussia Dortmund !!!
Dortmund sam oduvijek volio, iako su sada u financiskoj krizi i nece moci nista prakticki osvojit jedno 3-4 godine ja i dalje navijam za njih...A nekako nevolim taj chelsi, abramovic upropastuje nogomet sa svojim milionima... ja bih reko da ce se uvest limit u engleskom nogometu koliko para mozes potrosit za jednu sezonu...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
jel im sad onaj Koler otišao?Izvorno postao Player 4 ever
Hajduk!
Kao što znate,pod ćirinom kapom upravo dobio tri lagana u hungariji
Dinamo Zagreb. ostali me ne zanimaju.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ne, Otiso je Ewerthon... Nakon ove sezone vjerovatno i rosicky i dede... kriza kriza
da... negdje sam čitao da im netko odlazi zato jer nisu dogurali u LP... al šta ćeš
Dinamo Zagreb i Hrvatska repka.
Borussia Dortmund+barxca,oduvijek....
Evo onako iz dosade da kazem tko ce osvojit koju ligu...
Engleska - Chelsea ja vise volim arsenal ali jebi ga...
Spanjolska - Real Madrid ako ne daju Samuela Interu na pozajmicu i ako se rjese nekih napadaca
Francuska - Lyon ako proda essiena chelseu moze kupit igrace koji ce im donijet francusko prventsvo
Italija - Juentus po mom misljenu ima najjci tim... ali inter ako dovede smauela, da zaustavi kojeg napadaca a Adriano ce obavit svoje u napadu, dat ce 25 najmanje golova
Njemacka - Bayern
F.c.Barcelona.Najviše zbog Ronaldihna(valjda sam dobro napisal)![]()
![]()
![]()
Tu baš nisam ziher, jesi vidio superkup (ili kup)... izgubili su 2:1 od stuttgartaIzvorno postao Player 4 ever
![]()
Ronaldinho je najbolji!!!!!!!!
Ako kome trebaju video snimci njegovih brilijantnih poteza ima
ih na www.ronaldinho10.com
nogomet ne pratim skoro uopce..(osim kad igra hrvatska)....ali nekak mi je uvjek bil najbolji ARSENAL...
uvijek i samo ona ekipa u kojoj igra zinedine zidane..mljac)))
a woman's view on football.Izvorno postao erika
OT: premda u zadnjih par sezona igraju odvratan nogomet,AC Milan. Počeo sam navijati za njih još kad je Boban počeo igrao za njih i tako je ostalo do danas.
Zadnji uredio niten : 29-07-2005 u 11:09
ja volim engleski nogomet,a talijani su mi zgodni(totti-Roma,Del Piero-juve).
![]()
a woman's view on football returns![]()
Izvorno postao niten
jeeeeee
![]()
Bookmarks