hehe nisko,nisko
C.Ronaldo rules
a navijo si za chelsea prije mourinha i abramovicha ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
hehe nisko,nisko
C.Ronaldo rules
Velik dio BBB su oduvijek simpatizirali Chelsea, prvenstveno zbog plave boje (logično) a ništa manji razlog je i huliganska reputacija chelseovih navijača.
Pokusavas reci da BBB vole svaki klub koji ima plave dresove ?
da, i prije sam navijao za chelsea
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ne, reko sam upravo ono gore, a ti pokušaj shvatit... Jer ispada da si samo ovaj dio za dresove izvuko iz konteksta.Izvorno postao Player 4 ever
Najbolja europska nogometna ekipa?
NK HAJDUK SPLIT - zna se!!!!!!![]()
Vid isad njega...![]()
Pričekaj 11.8. možda zvezda prođe još bolje...
Izvorno postao member
pokusavo sam i mucio se da shvatim da ti hoces reci klub koji ima klubsku boju plavu i navijace koje prati huliganska reputacija, njih ce BBB simpatizirat...Velik dio BBB su oduvijek simpatizirali Chelsea, prvenstveno zbog plave boje (logično) a ništa manji razlog je i huliganska reputacija chelseovih navijača.
pa npr. Boca Juniors ima plavu boju, navijace koji su jedni od najludjih u juznoj americi, dali BBB simpatiziraju i njih ?
Ja nikad nisam cuo prije da navijaci Dinama vole chelsea zbog gore navedenih razloga sto bi moglo znacit da vole i druge klubove sa plavom bojom i divljim navijacima....
dinamo zg i bayer l.
Izvorno postao EliteSecurity
Manchester United - Red Devil until I die![]()
Forumaš godine :)
Engleska je koljevka nogometa, Chelsea je slavan euro klub s navijačima koji imaju zna se kakvu reputaciju.Izvorno postao Player 4 ever
A ovdje ljudi ni nemogu pratit tu Bocu koju ti spominješ, kad niti igraju u europi niti ima na tv. Osim toga argentinci su kreteni koji na utakmice odlaze s noževima i pištoljima, i svako malo neko završi mrtav od metka. Pa niko normalan valjda neće njuh simpatizirat, pa nek imaju i 10 plavih boja...![]()
Nadam se da ti je sad jasniji moj prijašnji post.
Jeste li vidjeli nova Interova pojačanja?
Taj inter uvijek ima neka pojačanja a kad su uzeli zadnji trofej...
Za mene je najbolja Roma i DINAMO
Izvorno postao member
istina
MAN UTD RULES!!
www.manutd.com
pa sta nisu uzeli kup italije zadnje sezone... nije nesto veliko ali je trofej...Izvorno postao member
ove sezone i nemaju tako los tim, onaj pizzaro im je najbolje pojacanje dosad, covjek dribla ko lud, pravi playmaker... u zadnjoj prijateljskoj utakmici protiv juventusa vieira mu nije mogo uzet loptu bez prekrsaja... od nove godine pa do zavrsetka 04/05 sezone inter je bio najbolji tim u italij... nemoj ih otpisat samo tako
Ne otpisujem ja nikoga, nemam ni razloga. A talijanima je najvažniji scudetto, važniji čak i od lige prvaka! Zato taj kup nema neko značenje, može se reč da je to utješna nagrada.Izvorno postao Player 4 ever
ma nemože ništa inter u milanu ima mjesta samo za jednog -------MILANO!
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
shevchenko vieri kaka sedorf rui costa gatuso nesta maldini stam kaladze...koja ekipa![]()
Koji je novi došo, iz južne amerike?
barcelona!!
koja mrtva barcelona.
štaje smogovac, bed ti je napisat koji mob imas uz k750i![]()
nije mrtva,jer nije živa....
sagem?
danas se nadam da Inter nebu zgubil-
siemens s65....
a evo 2:1 gubi
Bookmarks