Ovu smo izguštali![]()
Evo ljudi za par dana imat ćete priliku na vašem omiljenom kiosku kupiti najnovije ljetno izdanje vašeg omiljenog časopisa - Mobil Media!
Ali možda ćete se morati prošetati i do kioska koji vam nije najmiliji, da biste upotpunili svoju kolekcionarsku kutiju u kojoj ljubomorno čuvate sve svoje Mobile koji su do sada izašli! Zašto, pitate me...
Eh, dragi moji, zato jer ovaj dvobroj, ovaj dvoglavi MM, ovaj biser lakog štiva i teškog papira izlazi sa DVIJE, ponavljam, DVIJE VERZIJE NASLOVNICE!
DA! Dobro ste pročitali! Dvije različite naslovnice, za svačiji ukus, a s obzirom da se najvjerojatnije obje NEĆE moći kupiti na istom kiosku, ne preostaje vam drugo nego da opalite 'Kiosk-turneju' za ispunjenje sna!
Kao 'teaser' vam ovdje puštam jednu fotku koja će se naći na jednoj naslovnici, a mrvicu kasnije, kada dobro proučite prvu, ću vam pustiti i drugu fotku...
![]()
Zadnji uredio whiteboy : 30-06-2005 u 15:59
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ovu smo izguštali![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a sad druga
May the Force be with you!
Da, i ja sam je izguštao. Još mi je sva ruka mokra
Daj drugu!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Evo druge...
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...kaj samo je badić promjenila (mogla je i nekaj drugo)
Ovaj broj Mobila možete očekiavti na kioscima negdje oko 04.07.
@lili: a kaj drugo?![]()
ako ima raja, to je raj!![]()
A niste došli na ideju da napravite duple korice![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...Pa mobitel (ak je to) recimo.he he.Komad kaj je!Izvorno postao whiteboy
![]()
Pa kaj nije luda fora ovak s dvije različite naslovnice?![]()
...pa je ludo ..dođe tip i kupi oba(kaj bude gledal brojeve,on samo pamti naslovnice..he he)
...a što ćemo mi, koji smo na pretplati... hoćemo dobit oba Mobila iliIzvorno postao whiteboy
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
hm...zgodne cure.....meni je moja ipak najljepsa......kaj se tu moze
May the Force be with you!
Netko je to već napravilIzvorno postao whiteboy
, i to još prošle godine.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@Šljaka: Nisam znao, tko?
Al nema veze, sad je to napravio i Vaš omiljeni časopis!
@Eminem: dobit ćete jedan primjerak (sadržaj je isti, ne sudi Mobil po koricama). Koji, to je iznenađenje...
A za drugi ćete se morati sami snaći...
@Iggxy: nećeš požaliti...![]()
Pa,to se kod nas radi vec godinama... meni je to malo bezveze,jer glupo je da onaj ko je kolekcionar ne zna sta da radi (mislim,glupo je da baca novac na oba primerka,a ako ne kupi oba onda i nije kolekcionar).Izvorno postao whiteboy
![]()
u sljedečem će broju biti i poklon I guess. Neki lak za notke ili tak nešto. Ogrlica?
dobar grah daleko se čuje
marama za kosu![]()
doooooooooooooooooooooooooooo jjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaajjjjjjjja
ovoj gore je malo badić demode il nisam u trendu.
dobar grah daleko se čuje
LOOL, da, i set modernih jednokratnih tatoo naljepnica...Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
E.ovo su vec bolje ideje...
KonkurencijaIzvorno postao whiteboy
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...al također treba bit na biranje - ono, posebno za Nokijaše, Siemensaše, itd.Izvorno postao whiteboy
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks