Evo ljudi čast mi je pozvati vas sve na još jedan Mobil Media Party u Piranhi ove subote (07.05.) povodom promocije novog Mobila.
Bolje reći, povodom dobre zabave u odličnom društvu...![]()
![]()
Evo ljudi čast mi je pozvati vas sve na još jedan Mobil Media Party u Piranhi ove subote (07.05.) povodom promocije novog Mobila.
Bolje reći, povodom dobre zabave u odličnom društvu...![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Dogovoreno!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
kad dolazite?
se plaća upad?
mislim da bum došla.
idem u subotu ujutro u graz, do navečer sam doma.
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
fak pa to nisam ni znao
znači morat ću vas i posluživat![]()
hahahahahahhaha
e moram doć
hahahhahaahahha
imat ćemo svog privatnog konobarčića
![]()
Zadnji uredio andrea : 03-05-2005 u 11:54
po dobrom starom obicaju, pozivnice se mogu osvojiti na mobil.hr/party, a naravno i u novom broju Mobil Medije se nalazi pozivnica za dvije osobe...![]()
a ak nemam pozivnciu , kak to ide?
jel se geldaju godine(naime , zgledam malo mladoliko? ) ?
Izvorno postao Gruntovčan
![]()
bum te ja ufurala, staneš u dekolte![]()
gle nebu problema sigurno, a što se pozivnice tiče, pa izreži je iz novog mobila...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jel ima tu dobna granica??????????
May the Force be with you!
Mislim da nema, al nisam ziher, bu vam damgol točno znao reći...
a je dobne granice ima ali ipak mislim da ako imaš pozivnicu trebali bi te pusti!Izvorno postao whiteboy
ja sam biuo u pirahni sa frendicom prije jedno mjesec dana, ona je onak recimo .. zgleda starije a tak je bila i obucena, primila me za ruku i probala uvest unutra , lik me pogledo i pito kolko imas godina , ja reko 19
a ne nne moras imat 21
daj ajde
ovu subotu sam upo prek nekakvog crnca , Osman se zove
rekli smo da znamo njegai pustio nas je lik sve
Gle s pozivnicom bi trebao upasti, bez obzira na godine, jer pozivnica je pozivnica... btw pogledaj PM
Nema nis u pm....sta je trebalo doc??????Ej,ljudi,ja imam 15Izvorno postao whiteboy
god,sumnjam da cu upast unutra.........
May the Force be with you!
Ja bum imal pozivnicu ak mi Mobil stigne doma na vrijeme (pretplata). A ak ne, bum zapalil Piranhu. I mir![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao BlueDevil
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svaki tvoj post me nasmije do suza![]()
ma čiji ćeš ti kruh spalitIzvorno postao BlueDevil
![]()
da nema PM-a.... sori...
Kupite Mobil i stvar riješena. Uostalom, valjda ga svi ionako kupujete, ne?![]()
Cek cek sad pregledavam neke slike s ovog zadnjeg partija valjda pa jesu to neke ribe iz zabranjene ljubavi?
I gdje je tu Andrea?!?!?
kakve ribe? kakva zabranjena ljubav?? kaj je to???
ajmo on topic, ovo je kao službena Mobil tema...![]()
za piranu znam da je jednom jedna cura dosla sa vip ulaznicom i nije imala 21, redar joj je uzeo vip card i reko da ce joj poslati doma kad navrsi
Pa dobro joj je i rekao, šteta što to ne rade češče![]()
a opet kad bolje razmisliš, ti si vrlo često opcija za takve, odu s tobom i više se ne vrateIzvorno postao gog
![]()
Šile- Andrea nije bila jer NIJE DOŠLA nemoj to više spominjat jer su dečki još osjetljivi na to![]()
htjela sam stavit par slika iz Italije ali nemam onu net adresu uploading your image pa...******...![]()
Izvorno postao andrea
Pošalji meni na mail pa ću negdje staviti...
Bookmarks