Taman i da nisi - treba neko žrtveno janje. A ti si prvi pod rukom, ergo...
da se vratim na temu oko domene:
http://www.tele2.hr/ je registriran na jedan obrt (po dns.hr) otvoren specijalno za tu namjenu, pa se prave pametni sa spikom
Business proposal: admin@tele2.hr i preocajnom stranicom
...ocito nisu culi za postupak arbitraze pri DNS-u koji ce ih na prvi zahtjev tele(ta) otpisati za jedan dan..
i jos nesto, ispada da su obje greske koje se povlace iz tablica mea culpae (jer sam testirao oba telefona)
za 3220 sam pogledao u original tekst koji sam poslao i lijepo sam napisao " IC/BT" minus, ali kako je iznad bio EDGE plusić krivim cut/pastere koji su prelamali
P900 takodjer dajem original isjecak iz svog teksta:
Ekran (piksela)/ broj boja: 208x320 65 tis. -> tek da zante da nisam ja kriv BAS ZA SVE
dakle drvlje i kamenje bjež samene drugdje bjeež! iziboj! nisamja!
Taman i da nisi - treba neko žrtveno janje. A ti si prvi pod rukom, ergo...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Mene zanimaju (jer nisam naletio na nihovoj stranici) karakteristike onog kućnog kina Jamo koje se dobije uz godišnju preplatu pa ako netko zna (google mi nije pomogao, nema tog modela)... Mislio sam ubost preplatu a kino pak nije na odmet![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma dobivaš samo zvučnike
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...ja se nadam da će ih biti za mjesec - max. dva kad budem produžavao pretplatuIzvorno postao XLR8R
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@whiteboy: znam da su samo zvučnici (iako oni kažu kućno kino), zanima me samo koje su mu opcije spajanja na dvd player. Ima li optički (za te pare sumnjam...) ili što već..?
Sad sam već malo off, pa ako ti nije problem (pošto si u Mobilovim vodama) da mi daš koji odgovor na pm..
...e pa da si čitao Mobil od prije 3-4 broja, bio je tekst o tome modelu...Izvorno postao XLR8R
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mene zanima što ovom komadu sa naslovnice visi oko vrata?
![]()
Ma, ja sam se zayebao. Trebaš ih spojiti na pojačalo, a ja ga nisam imao. I kad sam ga kupio (samo zbog njih), ispalo je da sub se spaja drugačije od ostalih zvučnika. Evo, sad mi leže pod krevetom.
Kako to misliš na pojačalo.. Znači nisu defaultni chinch konektori za svaki zvučnik (ono Front L i R, Rear L i R, Center, Sub..)
Bookmarks