Re: tele 2 gasi sim kartice
@Inovator
Pretpostavljam da se salis?
Bolja bi definicija bila I neaktivirani brojevi (sim kartice) imaju rok trajanja. Kod VIPa pise da se broj mora aktivirati do dd.mm.yyyy.
Da je tele2 napravio glupost sa gasenjem broja, to je istina. I taj potez ne odobravam...
Ali...
Daj se samo sjetitite svi malo teme o Revoluciji (prvi put kad je izasla ta tarifa)...
Ja ne mogu shvatiti stav ljudi koji su uzeli revoluciju bez pretplate i to za 150kn i onda samo zvali Tomato gdje je bila aktivirana tarifa na tudji racun. I onda su poslije te kartice prodavali ili se hvalali kako sad na toj kartici imaju "tisuce" miuta za razgovore. A u revoluciji su imali neogranicen broj minuta.
Time su zaj***li druge korisnike koji su poslije uzeli Revoluciji i gdje ih je docekalo 1500min, umjesto neogranicenog broja minuta i odredjene restrikcije.
Nije mi jasno zasto su neki toliko jalni da traze kruha preko pogace.
Znam da ce vas sad hrpa popljuvati ovaj moj post, ali mi to ne dira.
Ja sam prije koju godinu odabrao Tele2 jer sam imao T-mobile i njima se skupo naplacao poziva, koje sad placam pun kufer jertinije. Isto tako i i Vip-u.
Istina da tele2 ima ogranicenja sto se tice Tomato tarife, ali to je opet zbog nekoliko jalnih ljudi koji su isli raditi gluposti nebi li zaradili koju kunu.
Kazem, ne opravdavam Tele2 sto mukte gase kartice. Osobnog sam misljenja da su trebali u reklamu ili u ugovoru napisat da imaju pravo ugasit karticu ako se prema Tomato mrezi ostavruje odredjena minutaza.
I jos jedna stvar, i T-mob i Vip su znali mijenjati "pravila" tijekom koristenja tarifa. Samo sto se po tom pitanju rijetko tko bunio, jer nije bilo jeftinog nacina iskoristavanja tarifa u korist druge kartice.
Osobno koristim Tele2 Revoluciju i do sad su bili fer i korektni, jer za 150kn mogu pricat i sms-at koliko zelim. A da ne kazem da mi je valjda 80-90% poziva prema T-mob/bonbon mrezi (a velika vecina prema samo 1broju) i nikad mi to nije ekstra naplaceno.
Ako nasumicni gase kartice to nije u redu. Ali su nakon prve "afere" sa tomatom promijenili pravila, i ljudi su znali za to. Ako gase kartice ciji korisnici opet rade istu stvar, to se onda moze i opravdat...
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk
Dobro je kad se šišaju ovce, al kad ovce uzmu škare pa počeu šišat - to nikako nevalja! Najbolje da tele2 svim ovcama ukine brojeve jer su gamad - ali da nastave plaćati! Eto! Vuk sit i ovce ošišane! :-D
Korisnik je tu samo da šuti i naguzi se što više!
Nitko! Ali kad želim koristiti usluge - ne mogu jer ugase sim karticu! Samo opet preostaje naguziti se jače...
Ta pitanja treba uputiti prema tele2! Jer da ljudi imaju odgovore na ta pitanja mogli bi znati na čemu su- i ne bi im bila ugašena kartica!
U tom i je problem što tele2 proglašava zloupotrebu po sebi poznatim kriterijima.