http://www.sonyericsson.com/cws/prod...#view=overview
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...lkman-4111.php
http://mob.hr/sony-ericsson-live-wit...-predstavljen/
http://st2.gsmarena.com/vv/pics/sony...th-walkman.jpg
Printable View
Ovo mi se veoma svida,pitanje kolika ce biti cijena,trebam kupit novi mob iduci mjesec?kad dolazi kod nas?
Ajme, pa mobitel je tek najavljen... :facepalm:
Jesi li citao ove linkove uopce?
= Citat =:
Sony Ericsson Live with Walkman™ will be available globally in selected markets from Q4 2011.
Ma jesam al kad vidim nest kaj mi se svida.nemogu docekat
Kazu oko 220 eura cijena da bi bila... Ma tesko ce taj kod nas prije Bozica tamo!
u prodaji po cijeni od 1799kn
http://www.ekupi.hr/190294.aspx
i ovdje po cijeni od 1614,32 Kn
http://www.klikni.hr/Sony-Ericsson-L...daj-71816.aspx
Pozdrav svima.
Zanima me ovaj mobitel http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...lkman-4111.php pa me isto zanima dal ga ima vec kod nas za kupit ( negdje sam vidio i procitao da ima,i na njuškalu je jedan ) i dal ga ima vec netko i nek napise dojmove o njemu,i dal ima nekakve poteskoce s kapacitivnim tipkama kao na xperii mini,ili sa zagrijavvanjem ili bilo kakve poteskoce..hvala.
:wtf:
Pa samo jedan post iznad su linkovi za kupiti ga kod nas...
Da ok,,linkovi jesu gore al me zanima isto tako dal ga je itko kupio i sto misli o njemu ,ddal je zadovoljan i jel se moze isto tako na njemu radit sve ostalo kao i na drugim mobitelima androidima makar je baziran na walkman?
Znaci dal sto ima market i slicne stvari npr ja imam xperiu x10mini pa dal je ista spika,wifi,navigacija,igre ,app..itd.? ty
Pa gore je Android, bilo bi suludo da nema Market i slicne stvari samo zato sto je Walkman. Isto vrijedi i za vecinu stvari specificnih za Android, nema nikakvog smisla da to odjednom prestane postojati zbog Walkman branda.
Ispravite me ako grijesim, iako cisto sumnjam...
Naravno da nema razlike od drugih. Tako bi i moja xperia play bila samo za igre a zapostavljena u vecini ostalog. Naravno da je punokrvni android kao i walkman. Sve ostalo nema smisla.
Evo ja sam kupio SE Live i mogu reci da je mob jako brz,gore je i novi update v.4.0...ima sve i za soma kuna je po meni odlican izbor. Mala zamjerka na kameri koja je prezrnata...ali ne smeta...
E sada mene zanima kako otkljucati ovaj mob?jel zna netko?
update 4.0 ti nije ziher...provjeri još jednom ;)
mislio je update na fw verziju 4..... a ne na android.
Aha...ok :) Inaće ovaj mobitel u bonbon ponudi sada za 1050 kn što se usuđujem solidno kazati - najbolja android ponuda sada za uloženo/dobiveno! Isto sam se u dućanu malo poigrao s ovim i zadovoljan. Nije prevelik a sve ima što treba za tu cijenu. I dizajn mi ok.
mobilnisvet review:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-t...e-with-Walkman
http://www.youtube.com/watch?v=_io5mc62r-c
a ovo? neka stalna resetiranja? ima ko koji info o tome? skoro ga kupio upravo u bonbonu,sada odustajem..
ja kupio, zasad nemam problema, W41
Ma to je neki mali postotak uređaja koji imaju taj problem. Ako baš imaš tu lošu sreću nazoveš SZK i riješiš zamjenu za drugi.
Ja ga imam tjedan dana i nemam apsolutno nikakvih pritužbi na uređaj, zapravo sam iznenađen kako malac vrti sve što mu se zada. :)
Stigla je zamjena za moju Nokiu N79 kojoj je pukao ekran u vidu ovog SE-a.
Bas mi je Ok, malo mi je blesavo vođenje poruka ali je valjda tako na androidu.... nemam pojma
Probaj neki program sa marketa, npr. Handcent SMS ako nisi zadovoljan sa stock aplikacijom.
Koristim priliku pa molim sve koji imaju ovaj uređaj (ili ga namjeravaju imati) a registrirani su na XDA Developers forumu neka ovdje daju svoj glas, ako žele da se otvori poseban podforum za ovaj model, jer je sada u sekciji sa xperiom mini,pro, active...
Naći ćete ga pod imenom: Sony Ericsson Xperia Live Walkman.
(nadam se da nije potrebno objašanjavati zašto je dobro da uređaj ima svoj vlastiti podforum) :wink3:
Hvala.
Mobitel je mrak jedva cekam ICS 4.0 android za njega ;)
Kupio sam nov mobitel Sony Ericson Live With Walkman WT19i Sve je super Ali imam jedan mali problemcic.Skinuo sam sa interneta aplikaciju Talking Tom I to sam prenijeo na memorisku karticu od mobitela napravio sam i folder Talking Tom Ali kad na mobitelu udjem u folder Talking Tom bude prazan nema ono Da se instalise. Ubacivao sam svoju memorisku u mobitel samsung i900 omnia da vidim da li tamo ima tamo ima moze da se instalise a na mom mobitelu Sony Ericsonu kada udjem u Folder Talking Tom pise nema podrzanih Datoteka.
Mozeteli mi objasniti sta trebam uraditi Molim vas.Novi sam na forumu.
Hvala.
Za instalaciju aplikacija koje si stavio na SD karticu (koje nisi direktno skidao sa marketa mobitelom) ti treba neki file explorer.
Recimo ES ili Astro.
Nebi ti škodilo pročitati AndroidFAQ
File manager se pretežno skida sa marketa direktno sa mobitelom.
Ako baš želiš instalaciju sa SD kartice ovdje ti je postupak.
@Sony Er.walkman,
Jesi li procitao Android FAQ kako su ti rekli? :jehon:
Pozdrav. Ima li neko Sony Er.walkman i t-mobila skoro kupljen da vidimo jel su njihovi W41 ili neki drugi. Hvala
To ti više nema veze ako brineš radi nekontroliranog reboota.
Verzijom softvera 4.0.2.A.0.62 su to ispravili. Tako ako je slučajno nemaš, samo ga nadogradiš.
Moj je iz bonbona sad je gore 4.0.2.A.0.62,2puta sam nadogradio software prvo na verziju 58 cini mi se.
Pozdrav. Jel moguće vratiti prijašnju verziju softwarea u mobitel 4.0.2.A.0.58
Hvala
Zašto nebi bilo moguće?
Trebaš Flashtool.
Evo ti i WT19i_4.0.2.A.0.58 firmware.
Sve je prošlo ok. Ako mob ima root prava jel moguće obrisat još neke stvari iz njega.Hvala
ako si napravio downgrade onda trebaš opet napraviti root
root explorer/mount r/w i onda briši što želiš
E sve je bilo ok i radi ali sam izgleda nešta obrisao što nisam trebao jer mi ne radi usb u stvari piše MTP driver neće da se instalira.
Pa ne mogu ponovo ubacit software ni ništa. Jel se može posebno ubaciti u mobitel neki plugin ili nešto za nadogradnju softwarea jer sam izgledai to u mobu obrisao. Hvala na pomoći.
Ili da mi netko pošalje back up iz svoga moba sa ovim WT19i_4.0.2.A.0.58 ako je moguće.
A zašto nisi napravio svoj nandroid backup iz custom recoverya prije prčakanja i brisanja bilo čega u romu?
Pc Companion ga isto ne prepoznaje sa svojim driverima pa da napraviš repair softvera?
Sve je ok uspio sam ubaciti ponovo WT19i_4.0.2.A.0.58 ali sam ovaj puta napravio backup. Ako sada nadogradim na 62 hoće li ostati root prava. Hvala
Mislio sam sa mobitelom preko wifi jel onda ostaje sve. Hvala
Sve je prošlo ok i sada je zadnja verzija sa root user.
Druga stvar je što ne mogu instalirat custom kernal a vjerovatno zato što je mobitel zaključan ili se može nekako i sada to srediti.
@dspacek,
Zasto ne koristis gumb Uredi post?
Opet si napisao 2 posta za redom, a prvi je baš u vezi editiranja postova. Modovi će: :flame:
Evo da ti i ja još odgovorim na pitanje u vezi zaključanog bootloadera, (iako ti je Masva sve rekao) normalno da je problem jer sa zaključanim bootloaderom nemožeš flashati custom kernel već korisititi samo ovaj stock koji imaš.
Pogledaj ovdje u postu stavku br. 3 gdje je objašnjeno kako vidjeti da li je moguće uopće otključati bootloader. (zanemari što je tema o Neo V, to što te zanima je isto na oba uređaja)
Na ovome novome androidu 4.0.4 radi sve solidno osim kamere koja dosta trza na hd snimanju što na starome androidu radi odlično.
Kada nekoga zovem uvjek mi je slušalica pojačana skoro do kraja smanjim ju sa onim tipkama sa strane ali iduću put kada nekoga zovem opet je pojačana. U meniju i postavkama zvuka je na prvi zub podešeni sve . Jel se može ovo negdje drugdje podesiti. Hvala
Zasto se alarm nece upaliti ako je zagasen mobitel? Jel to do postavki u mobitelu (sony ericsson live with walkman - gingerbread) ili je tako napravljen android? Se to da rijesiti s nekom app?
Android mobiteli su ti zapravo mala računala, i ako je računalo zagašeno, ništa ne radi. Nemoj mob gasiti preko noći, samo ga stavi na airplane mode, jer time manje troši bateriju, a prema ostalima izgleda da je mob ugašen i ne mogu te dobiti.
aha,.. to nisam znao,... no dobro i airplane mod nije lose (za bateriju),... jer inace gledam pristediti na njoj :) tnx anyway :)
Pa koliko ti izdrži baterija od prilike. Jesi ga rooto. Koji android imaš na njemu. Pozz
otprilike 2 dana, s tim da je iskljucen 3g, stavljena tamna pozadina, smanjena svjetlost ekrana na cca 40%,..... imam 2.3.4.,.... i nije rootan,....
Jel netko stavio ICS na njega? Cujem da ima problena s kamerom,.. trza kod snimanja 720p,... i jos neke sitnice,.....jel to istina?
Ja sam prije tjedan dana prodao Xperiu mini St15 i uzeo ovaj mobitel. Za sada sam jako zadovoljan, imam 4.0.4 ICS i nisam primjetio neke greške. Evo probao sam sada snimati 720p hd video i nisam primjetio trzanja. Budem probao još nešto snimiti kada izađem van pa ću vidjeti da li ima trzanja... Da li je netko stavio led notification na mobitel? Ja sam probao par komada sa marketa i ni jedna mi ne radi kako treba.
Ovako imam SE walkman Live http://i-cdn.phonearena.com/images/r...an-Review.jpg4
E sada sam ga prodao, a nisam jos kupio drugi smartfone. (jos nisam odlucio da kupim opet android ili sa WP8)
Kako da za bilo koji mob/software sacuvam imenik i poruke na kompu?
a ako opet kupim android kako da sacuvam rezultate iz igrica Drag Racing, i Drag racing Bike.
Između prodaje i nabavke novog proći će cca tjedan dana a do tada cu koristit neki dummy.
Titanium Backup može napraviti backup aplikacija, kontakte ja sinkroniziram sa GMailom pa mi ih svaki puta povuče sa servera dok za poruke ne znam kako možeš backupirati.
Mobile Backup II ; Backup kontakti+kalendar+poruke, aplikacija je besplatna, navodno ce bekapirati sve poruke, ali ce nesto izmjesati prikaz, provjeri to jer ja nisam bekapirao poruke. Ja sam bekapirao i vracao kontakte na novom telefonu, i to radi ko zmaj. Jako dobro kad imas starije androide, ili kao dodatna opcija za za one kojima nikad dosta backupa.
A inace noviji androidi imaju u kontaktima opciju backup (spremis sve u 1 fajl na mem. kartici, a isto tako mozes iz tog fajla sve vratiti nazad na novom telefonu).
Koristim navedeni uređaj kao modem za internet.
Zanima me dali ikako mogu ugasiti da mi se mob puni dok je spojen na komp,jer ovako bi mogo sjebat bateriju kad se stalno nadopunjava.
Hvala
To ovisi o ROM-u odnosno kernelu.
Pise ovako
android 4.0.4
verzija osnovnog pojasa
8x55A-AAABQOAZM-203028G-77
Verzija jezgre
2.6.32.9-perf
Builduser@buildhost #1
broj međuverzije
4.1.B.0587
ako to ista pomaze,kad maknem kvačicu "uklanjanje pogrešaka za usb" onda se nepuni,ali bez toga mi mob nemoze sluziti kao modem??
ima ko rjesenje