U sklopu božićne promocije od 19.11-31.12 SZM tarife u pola cijene!
Uz potpisivanje na 24mj naravno ali kod produljenja ugovora promocija se nastavlja.
Printable View
U sklopu božićne promocije od 19.11-31.12 SZM tarife u pola cijene!
Uz potpisivanje na 24mj naravno ali kod produljenja ugovora promocija se nastavlja.
nabijem ih. isiče mi ugovor tek u 10om mjesecu nagodinu. opet imaju politiku "ko vas jebe" pretplatnici.
Gdje je informacija?
Hvala lijepo
to je super?
125kn mjesečno = 500Min, 200SMS, 1gB?
tarife vrijedi za iphone 4?
Uzmeš onda tarifu 600, plaćaš 300 + uspostave. I uzmeđ mob za DŽabe (Desire za 9kn).
Ne znam koliko trošiš; i da li ti je u toj tarifi 250 dovoljno svega uključenog, ...
Naravno da da. Samo provjeri da nisi za T-mobile vezan ugovorom.
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl.../ostale-usluge
nemam vezan ugovorom
ništa u vipnet.hr
samo mobilni internet pola naknada zauvjek
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...motivna-ponuda
5gb po 100kn mjesečno je isto super, ali ne trebam
ma j***m im majku bezobraznu i njima i njihovom potpisivanju novog ugovora. Mi ostali pretplatnici ćemo se po običaju napušit one stvari.
klasika..neka nama samo dopuste prebacivanje na te tarife bez pogodnosti kupnje mobitela i gotovo.
napokon u webu
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...platu-zauvijek
Ja sam impresioniran
Ali to i nije neka novost. Vip uvijek ima akciju za prijenos broja i produženje ugovora. Problem u VIPu su stari korisnici koji ne dobiju ništa novo.
ne znam, Ja cu biti novi vip korisnik, sam bio T-Mobila po 6 godina (simpa I dva godina itarifa), i ne sam dobio novi akcije.
Pročitao sam (neće napraviti istu grešku kao i kod T-Mobile) da i ona kaže,"Produljenje ugovora", to nisu klijent-stara?
ja prije 2mj otisao sa pretplate na bonove,zbog hocu sms+, e sad me ovo opet dovodi u napast.. Ideja je stvarno za pohvalu,i mislim da ce dosta korisnika vratit/dobit..
Ja sam pak izgleda naprivio najbolju stvar. 14.11. sam dao zahtjev za prebacuvanjem broja iz tele2 u vip i ušao u akciju 1200kn tokom 24 mjeseca, al sam potpisao ugovor samo na 3 mjeseca bez kupnje novog uređaja. Jučer sam saznao za ovih 50% i htio sam potpisati na 24 mjeseca al me tip odbio i rekao da moram pričekati prvi račun i da tek onda mogu promijeniti tarifu i kupiti uređaj i potpisati novi ugovor. Al da to nebude toliko loše ide me slijedeće. Dobivam i dalje 1200kn iliti 50kn plaćenih računa van pretplate i 50% na samu tarifu :D
Tako su mi rekla dvojica prodavača u VIP centru. Fora zar ne. Jedino što me hebe je spoznaja da npr. ako uzmem tarifu 150, plaćam 75kn + 10 za radijsku frekvenciju i onda dolaze jebena uspostava poziva za koju me opet zaboli ako me pokriva ova prva akcija od 1200kn. Al mislim, stravno je TELE2 najpošteniji. Jedino što me zahebavaju sa signalom kod kuće(tele/tmobile) pa sam primoran na VIP. Valjda se neću tući po glavi zbog prijelaza u VIP. Druženje počinje od 24.11.
istu stvar sam i ja napravio. Jedini je problem šta si primoran uzet nekakav mob ako želiš 1200kna kroz 24 mjeseca i 50% popusta zauvijek. Zajebali su se malo jer su im se dvi akcije poklopile u 10 dana. ovo 1200kna ističe 31.11 pa požurite ko misli.
Uspostava poziva ulazi u ovih 50kn popusta ali zato ćeš radijsku frekvenciju morat sam plaćat. Dakle račun svaki mjesec 85kna ;)
Jupiiiiii!!! Onda sigurno uzimam Sve za mene 150 i desire :D Zapravo to sam već rezervirao :D
meni je tak super na prepaidu,hocu sms+,saljem sms-e ko mutav a racun isti :D
zanimaju me cijene iphonea,ako budu bas ono,ok,onda opet idem na pretplatu..mislim.. :)
Zvao sam SZK i potvrdili su ovo što je Smartguy napisao. Bonus od 50kn mjesečno pokriva i uspostavu poziva. Dakle, nema šanse da mi račun koji ću plaćati bude veći od 85kn. Super je taj VIP :D
cerkaj malo,uzmes tarifu npr150 plavas je 75.plis frek i i 0.25 pozivi,
iomam broj u t mobu isteko ugovor odo sztra odmah prebacitiii broj
pa to je odlicnoo
znaci dobijem 24 mjeseca po 50 kuna,i tarifa 150 of 50% je 100 kuna mjeswecno maximalnooo,dali je netko vec korisiti tako
bilo bi dobro,kada bi prijenos broja bio odradjen unutar 10 dana....ali meni bi telci malo "pomogli" da to potraje koji dan duze
Ja sam bio u vip i "prijenos broja" iz tm. ( do 30 dana?????)
Prijenos broaj samo do 30.11. (potpis)
Mislim da to jednostavno nije istina; jer piše: "Na sve pozive primjenjuje se naknada za uspostavu poziva od 0,25 kn i obračunska jedinica 60 sekundi."
Na SVE pozive, dakle na one uključene u mjesečnu naknadu, i i na one koji nisu uključeni.
Nisam na VIP-u; ali meni to ovako zvuči. Probaj pitati još jedanput. Ili neka me prosvijetli netko tko koristi Sve za mene tarife!
pa ide u sklopu tarife u kontekstu da će se naplaćivati iz tarife a ne da će se dodatno naplaćivati na računu kao recimo parking
dakle ako ste u tarifi 150 i pričate 3 minute od tih 150kn će vam biti oduzeto 3min poziva+uspostava poziva.
Što je sad to???? Ja sam pitao na prodajnom mjestu i zvao sam SZK triput i odgovor je bio da tih 50kn pokriva naknadu za uspostavu poziva???!!!
Da ako gledaš na 50kn koje dobiješ kod prebacivanja broja u VIP iz druge mreže.
Ovako "gola" tarifa je 150kn + na to svaki poziv 0,25lp.
Eto još jedna potvrda da je i naknada uključena. Prebacili su me danas u VIP pa sam opet zvao SZK jer mi nije radilo slanje poruka. E sad, imam jedan problem i nadam se, nadam se da će ga riješiti u moju korist. Naime, ugovor sam potpisao 14.11. na tri mjeseca i 19. kad je počela božićna akcija sam došao u vip centar gdje sam i potpisao ugovor da revidiramo ugovor (po savjetu SZK) jer me još nisu ni prebacili i da hoću ući u božićnu akciju. Sve pet, sve štima al da moram pričekati prvi račun te da će me onda prebaciti. Al sad mi je operaterka dala misliti jer sam ja od danas službeno pretplatnik VIPa i prema tome ne bi mogao ući u akciju, al budući da su me danas uključili te da sam ja htio potpisati ugovor na 24 mjeseca i da su mi tipovi u vip centru rekli da je to moguće poslala je upit onima gore iznad sebe.
Uf sad sam išao još jednom pročitati tu božićnu akciju. Dakle, ako produljujem ugovor onda mogu ući u akciju. E sad, budući da sam potpisao na 3 mjeseca (najmanje moguće ugovoreno vrijeme pretplate kod VIPa) dal se to smatra da mogu potpisati novi tj. produljenje ugovora?
Možeš odmah drugi dan produžiti. Cijene aparate će se gledat kao kod novog pretplatnika.
Samo što ti se ugovor neće brojat od npr. sutra nego se nastavlja do kad ti glasi ova 3mj. Znači zapravo češ bit na ugovoru 27mj.
sve poziv = naknada za uspostavo poziva
isto u tele2 pretplata, t-mobile aha, itarife, za sve, ....
vip:
75 kn 150 min, 25 sms, 125mb;
150 min + 60 sms = 37,5kn + 37,5kn + 11,9 + 10 - 50 = 47,5
tele2 KO: 111 + 17,4 + 10 = 138,4
TM i75 = 75 + 18,75 + 134,25 + 17,15 + 10 = 255,15
Super, hvala ti care na odgovoru.
Ovo gore nisam skužio. Što želiš reći?
EDIT: aaa radiš usporedbu pretplata. Iz ovog je vidljivo da je VIP trenutno jefriniji, sad je samo pitanje dal će se zbilja držati da je naknada za uspostavu poziva pokrivena s bonusom 50kn.
U uvjetima promocije piše crno na bijelo:
"4. Iznos pogodnosti (50 kn mjesečno) na tarifama Sve za mene 30/75/150/250/400/600 korisnik može potrošiti na:
* pozive unutar Hrvatske (pozivi unutar Vip mreže, prema fiksnim i drugim mobilnim mrežama), uključujući i naknadu za uspostavu poziva
* SMS, eSMS, MMS i eMMS poruke unutar Hrvatske
* prijenos podataka unutar Hrvatske.
Mjesečni iznos dodijeljen kroz ovu promociju ima prvenstvo u potrošnji, odnosno primjenjuje se prvi. To znači da se prvo troši 50 kn dodijeljenih iz ove promocije prema definiranim pravilima i redovnim cijenama iz cjenika, a nakon toga se primjenjuju druge pogodnosti iz tarifa (uključene minute, SMS poruke i prijenos podataka) i promocija. Pogodnost će biti prikazana kao iznos popusta na Vip mjesečnom računu."
Iznos pogodnosti ne primjenjuje se (ne može se potrošiti) na: iznose mjesečne naknade tarifa i opcija, pozive prema specijalnim brojevima i usluge s dodatnom vrijednosti, roaming pozive, roaming SMS/MMS poruke i roaming prijenos podataka, međunarodne pozive, dodatne usluge (npr. Vip parking, mPrijevoz,...) i ostale usluge s uključenim PDV-om, jednokratne naknade i radijsku frekvenciju."
Inače na VIP prodajnom mjestu su mi rekli da je potrebno do 30.11. samo podnijeti zahtjev za prijenos broja iz druge mreže i da se automatski upada u akciju na zalasku (1200 kn).
Da li ovo znači da se prvo troši tih 50kn po 0,91kn/min + uspostava poziva i poruke i internet promet, pa tek nakon potrošenih tih 50kn tek se onda troši tarifa što bi opet značilo da ćemo na kraju plaćati usposavu poziva. Tj. za tarifu 250kn koja je sada 125kn + 10kn (rad. frek.) = 135kn bi to značilo dodatno 30-40kn ovisno o količini poziva za uspostavu poziva?
Meni se to čini tako, iako sam i ja podnio zahtjev za prebacivanjem, uvijek ima neka "caka".
Pozdrav
@johnnydk
To što si ti sam zaključio je točno u dlaku, dakle prvo se troši tih 50kn na sve usluge i naknade, a zatim se načinje mjesečni paket ( i uspostava poziva se počinje dodatno naplaćivati)
Tih 50kn kaj se prvo troše idu po tarifi:
poziv: 0,91kn/min + 0,25kn/uspostava
poruka: 0,34 kn
mms: 1,99kn
1MB interneta: 4,9kn
Ne! Od danas ima sve za mene 600.
1) besplante minute, SMS, Mb
2) 50kn prijenos broja
Sve za mene 600:
300kn
200 poziv = 50kn = besplatno = 0
Danas: 14 poziv i tpo : 25.11.2011 22:19 0,000kn
Do you speak croatian???
50kn ≠ naknada za uspostavu poziva.
Gle neznam, kod nas u firmi je bio agent iz VIP-a, koji je rekao ovo što sam ja gore napisao, bio je vrlo precizan i izgledao je kao da zna o čemu priča.
VIP zna biti buggovit, pa kad ti dođe prvi račun javi kolika cifra ti piše na njemu, jer ovo nema smisla.
dali se u ovoj bozicnoj akciji moze uzet bilo koji uredaj ili samo odredeni,jer sam vidio da je neko u nekom threadu nabrojao uredaje kkji su dostupni u bozicnoj ponudi.ali to nigdje nisam nasao ma vipovim stranicama.
Možeš uzeti bilo koji uređaj, ovi iz božićne ponude su samo preporučeni.
Po meni je najbolje uzeti Galaxy S (tarifa 600 - 9kn, tarifa400 -499kn)
Meni se nekako čini da je tarifa Sve za mene 150 najisplativija, mali uradak u excelu koji to i dokazuje! http://www.mediafire.com/?6mskylldw9c5fqj
-Onih 50 kuna nisam uključio jer akcija istiće za dva dana pa nema smisla jer se više ne stigne uključiti, pošto prelazak broja traje dosta dugo... :(
Provjereno u Vip centru, da 1200kn za prijenos broja vrijedi ako do 30.11.2010. podneses zahtjev za prijenosom broja, a ne ako ti broj bude prenesen do tada.
znaci vrijede obje akcije? pa to je super. A se moze prenjeti prepaid broj na postpaid druge mreze?
Da li se ona u modelu 150 naplacuje odvojeno?! Ima li tko tocnu informaciju?
Smije li se on koristiti za kupnju mobile surf paketa? Npr. Mobile surf 200?
Vrijedi li besplatan facebook na ovoj tarifi? Moze li se koristiti mobitel kao modem?
Naknada za uspostavu poziva se ne naplacuje odvojeno u sklopu onog bonusa od 50 kn za nove pretplatnike koji prenesu broj iz druge, u vip mrezu. NA SLUZBENIM WEB STRANICAMA I U SLUZBI ZA KORISNIKE SE JOS UVIJEK RAVNAJU PO TOME DA PONUDA ZA PRIJENOS VRIJEDI DO DANAS. Ukratko, tih 50 kn se prvo potrosi, kao da imamo bon, ali po 0,91 plus uspostava. Ili 5 KN po 1 MB-10 Mb za 50 kn. Nakon toga, krece veselje svega ukljucenog, a placenog. Ako zovem 99 puta po 3 minute-a minute su vec ukljucene-platiti cu dodatnih
24.75 kn uspostava poziva. I jos mi ostaju 3 minute. Ali imam i 512 MB prometa, i 100 poruka.
OPCIJE-Npr.Mobile surf paket, se naplacuju odvojeno.
dali je netko prebacivao broj iz t-mobilea u vip dok je bio pod ugovorom jer imam jos tri mjeseca do isteka pretplate i htio bih preci na vip ali u t-mobile sluzbi su mi rekli da ako otplatim ta tri mjeseca i hocu preci na drugu mrezu broj mi se gasi.. pa mi nije jasan taj prijelaz ako mi ukinu broj...
Promocija prijenosa broja je vrijedila do danas za pretplatnike, a vrijedi do 31.12. za prepaidovce.
jel to znaci da mogu prepaid broj prenjet kod njih na pretplatu?
Broj mozes prenijeti kod njih na pretplatu uvijek, ali prema onome sto mi je receno, za prepaid korisnike drugih mreza, vrijedi promocija dodatnih 50 kn x 24 uz novi ugovor na 2 godine, do 31.12.
znam da se moze prenjet uvijek,samo me zanima dal se moze sa prepaida na postpaid i da vrijedi akcija,danas mi rekli na fejsu (vipnet) da je akcija zavrsila jucer,pa nemam pojma vise..
a meni su u ponedjeljak rekli da su dobili obavijest kako su to produžiti do 31. 12. o. g. (upravo to; prepaid prijelaz iz druge mreže na postpaid VIPneta (naravno, prvo će ići prepaid na prepaid i isti dan kada se prebaci broj na VIPme, prelazi se na pretplatu - sve to uz tih 50,00 kn x 24 mj., uz mogućnost kombiniranja 50% niže pretplate na Sve za mene tarife dok traje ugovorna obveza od 24 mj.)).
Akcija za pretplatu je zavrsila jucer. A danas szk mi veli da ako zelim prebaciti broj, moram prvo biti na bonove, a onda na pretplatu. Jedino ulazim u bonus za bonove, ako sada prenesem. Wtf? Ali vrijedi jos onih 50%. A veli sluzbenica, ionako ne bi usli u akciju, jer bi automatski isla promocija na bonove, pa ne bi usli u promociju na pretplatu. Odoh 50 kn u nepovrat za one koji zele prebaciti iz prepaida na vip postpaid. SVATKO TUMACI PROCEDURU KAKO MU ODGOVARA. Ozbiljno razmisljam da ne prebacim nista, od ljutnje.
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...ip-pretplatnik
ima do ovdje,dalje javlja error,lol
Ipak se isplati. Ako nemas puno uspostava, i ako pazis na internet promet, i ako javljaju porukom kada istekne promet ukljucen u mjesecnu naknadu.
-ja mislim produljiti svoju dosadasnju pretplatu na još 2 god uz tarifu 400 da si mogu uzeti neki dobar mob jeftinije pa me zanima dali nakon "odredenog" broja mjeseci mogu tarifu Sve za mene 400 prebaciti u npr. Sve za mene 250?
da,mozes,ali neces imati 50% popusta na tu tarifu
da,ali ako se vratis na staru,na koju si potpisao ugovor,opet vrijedi..
-još sam malo "guglao" po netu i negdje sam cak procitao da nakon 6 mjeseci od potpisivanja ugovora na odredjenu tarifu je moguce prec na neku drugu bez nadoplate.Znaš li možda ima li istine u tome...
-da zvao sam i ja u međuvremenu sluzbu za korisnike i prava na "akciju" se gube ako se sa neke vece tarife prijeđe na manju(npr.600-->400 , 400-->150) no ako se sa manje prijeđe na veću akcija i dalje vrijedi po starom!
-i dali neko zna jel su HTC Wildfire i Samsung I900 Galaxy S lokani na Vip ili su free uredaji!
Lokani i Wildfire i Galaxy S
kupio sam 2 desire-a, jedan 24.11. drugi 29.11. u vipu i nisu bili lockani
znaci dolazimo do zakljucka da sve ovisi o tome kako naletis.
jel zna tko koji se apn mora upisati s prelaskom na sve za mene tarifu? prije sam imao data.vip.hr na mobile broadband 512. jel sad ide gprs0.vipnet.hr ili? hvala
edit. malo brzoplet bio pa sad nasao na stranicama vipa
Preko kojeg APN-a se trebam spajati da bih iskoristio paket podataka koji imam unutar nove tarife?
Kako bi iskoristili podatkovni promet podataka koji imate unutar tarife možete se spajati preko sljedećih APNova: data.vip.hr, grps0.vipnet.hr.
apn access point network. upisuje se u postavkama za internet spajanje, sad zavisno o mob moras potrazit, u svakom slucaju sluzi kao točka preko koje se spajas da bi imao pristup internetu odnosno pravljenju prometa. ja sam sebi upisao gprs0.vipnet.hr s obzirom da su mi to u SZK rekli dok data.vip.hr upisujes valjda ako imas broadband mobile stickove
Jer oni koji ne provjere i ne postave settings će imati vesele račune. :)
Bok ljudovi! :cthumbup:
Evo, upravo sam se vratio iz jednog VIP Centra (necemo reci kojeg). Bio sam tamo s namjerom da produljim svoju pretplatu i da sklopim jos jedan novi ugovor (u biti prijelaz na pretplatu). Oba ugovora s trajanjem od 24 mjeseca uz trajni nalog. Prvi ugovor uz mjesecnu stopu od 250 kn i drugi ugovor po 150 kn mjesecno. Naravno iskoristio bih blagdansku ponudu od 50% popusta na mjesecnu naknadu. Uz to mislio sam odabrati dva mobilna telefona: HTC Desire i HTC Desire HD. Prodavac mi kaze da trenutno mobiteli nisu dostupni niti u VIP Centru, niti u cijeloj Hrvatskoj te da ako zelim ih mogu rezervirati. Ja pitam da li mozemo rijesiti odmah oba ugovora i makar uplatiti vec oba uredaja pa kad stignu, stignu. Dobijem negativan odgovor. Naime prodavac mi veli da ako NE stignu do 31.12. morat cu odabrat neki drugi uredaj (!!!).
Slijedi moje pitanje i moja, ako hocemo, frustracija:
Zar nije moguce vec danas 08.12. potpisati oba ugovora, odluciti mjesecnu naknadu i potom uplatiti oba uredaja? Tako da uopce nebi bio problem ako stignu u sijecnju ili veljaci...
Zahvaljujem unaprijed!
Marko
Ne jer se na ugovor ispisuje IMEI aparata koje je uzet.
Bez upisivanja aparata sistemski nije moguće zaključiti ugovor.
Wow.
Vip Služba za korisnike:
Promocija vrijedi za iPhone
iphone od: 17.12.
Ja sam vec odustao od iPhone-a... pogotovo u ovom razdoblju. Bit ce nemoguce se ga docepat... :/
jeftinije od TM:
http://www.vipnet.hr/iphone
Bilo bi krasno kad ovo ne bi bila samo Božićna promocija, nego cjene zauvjek. Ja bi se prvi vratio nazad na vip. Sad sam, nažalost, još u Tele2 pod ugovorom par mjeseci!
A nema kod njih penala; nego moraš platiti puni iznos minimalne mjesečne potrošnje do kraja ugovorne obveze; tako da mi se i ne isplati.
Znači, na pretplati više ne daju onu promociju od 1200kn kroz 24 mjeseca?
Baš sam danas odlučio da Tele2 isplatim do kraja ugovorne obveze, i odem na zatrag na VIP. I sad vidim na web-u da više ne spominju tu promociju. !
Da, od 1.12. ta promocija vrijedi samo za prepaid korisnike
mogu li prebaciti prepaid iz bilo koje mreže u vip pretplatu i da mi vrijedi tih 1200kn?