Provjereno u Vip centru, da 1200kn za prijenos broja vrijedi ako do 30.11.2010. podneses zahtjev za prijenosom broja, a ne ako ti broj bude prenesen do tada.
Meni se nekako čini da je tarifa Sve za mene 150 najisplativija, mali uradak u excelu koji to i dokazuje! http://www.mediafire.com/?6mskylldw9c5fqj
-Onih 50 kuna nisam uključio jer akcija istiće za dva dana pa nema smisla jer se više ne stigne uključiti, pošto prelazak broja traje dosta dugo...![]()
Provjereno u Vip centru, da 1200kn za prijenos broja vrijedi ako do 30.11.2010. podneses zahtjev za prijenosom broja, a ne ako ti broj bude prenesen do tada.
znaci vrijede obje akcije? pa to je super. A se moze prenjeti prepaid broj na postpaid druge mreze?
gidi jap!
Da li se ona u modelu 150 naplacuje odvojeno?! Ima li tko tocnu informaciju?
Smije li se on koristiti za kupnju mobile surf paketa? Npr. Mobile surf 200?
Vrijedi li besplatan facebook na ovoj tarifi? Moze li se koristiti mobitel kao modem?
Zadnji uredio koccolino : 30-11-2010 u 14:21
Naknada za uspostavu poziva se ne naplacuje odvojeno u sklopu onog bonusa od 50 kn za nove pretplatnike koji prenesu broj iz druge, u vip mrezu. NA SLUZBENIM WEB STRANICAMA I U SLUZBI ZA KORISNIKE SE JOS UVIJEK RAVNAJU PO TOME DA PONUDA ZA PRIJENOS VRIJEDI DO DANAS. Ukratko, tih 50 kn se prvo potrosi, kao da imamo bon, ali po 0,91 plus uspostava. Ili 5 KN po 1 MB-10 Mb za 50 kn. Nakon toga, krece veselje svega ukljucenog, a placenog. Ako zovem 99 puta po 3 minute-a minute su vec ukljucene-platiti cu dodatnih
24.75 kn uspostava poziva. I jos mi ostaju 3 minute. Ali imam i 512 MB prometa, i 100 poruka.
OPCIJE-Npr.Mobile surf paket, se naplacuju odvojeno.
dali je netko prebacivao broj iz t-mobilea u vip dok je bio pod ugovorom jer imam jos tri mjeseca do isteka pretplate i htio bih preci na vip ali u t-mobile sluzbi su mi rekli da ako otplatim ta tri mjeseca i hocu preci na drugu mrezu broj mi se gasi.. pa mi nije jasan taj prijelaz ako mi ukinu broj...
Promocija prijenosa broja je vrijedila do danas za pretplatnike, a vrijedi do 31.12. za prepaidovce.
jel to znaci da mogu prepaid broj prenjet kod njih na pretplatu?
gidi jap!
Broj mozes prenijeti kod njih na pretplatu uvijek, ali prema onome sto mi je receno, za prepaid korisnike drugih mreza, vrijedi promocija dodatnih 50 kn x 24 uz novi ugovor na 2 godine, do 31.12.
znam da se moze prenjet uvijek,samo me zanima dal se moze sa prepaida na postpaid i da vrijedi akcija,danas mi rekli na fejsu (vipnet) da je akcija zavrsila jucer,pa nemam pojma vise..
gidi jap!
a meni su u ponedjeljak rekli da su dobili obavijest kako su to produžiti do 31. 12. o. g. (upravo to; prepaid prijelaz iz druge mreže na postpaid VIPneta (naravno, prvo će ići prepaid na prepaid i isti dan kada se prebaci broj na VIPme, prelazi se na pretplatu - sve to uz tih 50,00 kn x 24 mj., uz mogućnost kombiniranja 50% niže pretplate na Sve za mene tarife dok traje ugovorna obveza od 24 mj.)).
Akcija za pretplatu je zavrsila jucer. A danas szk mi veli da ako zelim prebaciti broj, moram prvo biti na bonove, a onda na pretplatu. Jedino ulazim u bonus za bonove, ako sada prenesem. Wtf? Ali vrijedi jos onih 50%. A veli sluzbenica, ionako ne bi usli u akciju, jer bi automatski isla promocija na bonove, pa ne bi usli u promociju na pretplatu. Odoh 50 kn u nepovrat za one koji zele prebaciti iz prepaida na vip postpaid. SVATKO TUMACI PROCEDURU KAKO MU ODGOVARA. Ozbiljno razmisljam da ne prebacim nista, od ljutnje.
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...ip-pretplatnik
ima do ovdje,dalje javlja error,lol
gidi jap!
Ipak se isplati. Ako nemas puno uspostava, i ako pazis na internet promet, i ako javljaju porukom kada istekne promet ukljucen u mjesecnu naknadu.
-ja mislim produljiti svoju dosadasnju pretplatu na još 2 god uz tarifu 400 da si mogu uzeti neki dobar mob jeftinije pa me zanima dali nakon "odredenog" broja mjeseci mogu tarifu Sve za mene 400 prebaciti u npr. Sve za mene 250?
da,mozes,ali neces imati 50% popusta na tu tarifu
gidi jap!
da,ali ako se vratis na staru,na koju si potpisao ugovor,opet vrijedi..
gidi jap!
-još sam malo "guglao" po netu i negdje sam cak procitao da nakon 6 mjeseci od potpisivanja ugovora na odredjenu tarifu je moguce prec na neku drugu bez nadoplate.Znaš li možda ima li istine u tome...
Bookmarks