Da vas updateam nakon noći provedene s Davorom iz korisničke službe. ;D
Ustanovili smo da mi ugovor istječe za nekoliko mjeseci, ali svejedno sad mogu preći na Mrak tarifu. Tamo je BB opcija besplatna ako se potpiše ugovor na dvije godine, a ima i još nekih pogodnosti (jeftiniji razgovori, jeftinije poruke, nešto malo neta besplatno, jedino bi me se moralo izbaciti iz Flex obitelji. Davor je zavirio u komp i ustanovio da najviše pričam tijekom večeri/noći, a u Mrak tarifi su razgovori s T-mobile mrežom noću besplatni poslije prve minute. Iz toga smo zaključili da moje lajanje sa ženskim članovima obitelji ne bi bilo ugroženo, a čak bih prošla i jeftinije jer bih mogla ukinuti Unlimited.
Dakle, odluka je pala, Mrak tarifa it is!
I sad, naravno, problem. U sklopu te akcije se nudi Blackberry 8520 za tisuću kuna, a ja, mislim da sam to već napomenula, sam se zaljubila u Blackberry 8310, kažete da se taj nigdje ne može naći novi pa gledam po oglasnicima i košta oko 800 kn. Blackberry Bold otpada jer je skup, brate. 1800 u T-mobileu i isto toliko po oglasnicima. :spin:
Rezultat istraživanja: 8520 vs. 8310
Kreirala sam dvoboj titana
ovdje i vidim da su otprilike slični po veličini, težini, kameri i trajanju baterije. One kratice po kojima se razlikuju ne razumijem pa vjerujem da mi neće ni trebati.
Da produbimo dvojbu, nisam nikad kupovala preko oglasa i strah me da će me prevariti. :( T-mobile mi je tu ipak sigurniji.
S druge strane, 8310 mi je prepreprekrasan :love:, a 8520 je ružnjikav i još ima nekakav iritantni gumb na dodir pa se pogubim dok dođem do dijela izbornika koji me zanima.
Stoga, sve je na strani 8310, jedino me paranoja priječi da iskušam kupovanje na neviđeno. Ok, mogli bi se naći da pogledam prije kupnje, ali ja se zaista ne kužim u to i može mi uvaliti što god hoće.
Što vi, kao stručnjaci, mislite o toj tematici? ;D