jel zna neko ako mi je promet i telefon i sve na iskonu da li mogu uzeti max tv? ili ako netko ima neki drugi prijedlog, da uzmem klasičnu kablovsku ? imam sad satelitsku i to mi je bezveze ..
Printable View
jel zna neko ako mi je promet i telefon i sve na iskonu da li mogu uzeti max tv? ili ako netko ima neki drugi prijedlog, da uzmem klasičnu kablovsku ? imam sad satelitsku i to mi je bezveze ..
max tv ne mozes uzeti...ja sam se bila raspitivala...bez obzira kaj su pod t-scumom, nemre se...jedino ako nisu to promijenili...
Da bi imao MaxTV, moraš imati i telefon i MaxADSL preko T-Coma. Nema drugog načina. Zato je i meni frka jer mi je napokon Optima dostupna doma, a moji imaju MaxTV.
A možda DigiTV ?
Koji nema HTV1 i HTV2.
imat ce ga uskoro!
najavljeno je za ovo ljeto.
...a mi smo zbog htv1 i novetv uzeli maxtv jer je signal bio katastrofa , i uz pojačalo...
Ja trenutno kuci imam telefon preko Optime, koristim Iskonov ADSL i MaxTV HD i sve to radi bez problema.
privredni vjesnik, 9.6.= Citat =:
HT može ograničavati korisnike MAXtv-a
Vijeće za zaštitu tržišnog natjecanja je utvrdilo kako nema uvjeta za pokretanje postupka protiv HT-a zbog ograničenja za korisnike MAXtv usluge. Ograničenje se sastoji u tome da HT korisnicima MAXtv usluge odbija omogućiti istodobno korištenje DSL pristupa internetu ugovorenog s drugim operatorom. Agencija je utvrdila kako je zbog prijenosa fiksnom linijom nužno da operator kontrolira tehničke parametre sve do krajnjeg korisnika.
koja smo mi banana država.... :funny:
A kaj si ti mislila? Mislim, ono, kuiš, ne. Kad je u pitanju jedan T-Com sve je moguće. Zato ako se moji odluče na DigiTV, odjavljujem sve rozo doma.
e friš.. daj si malo razmisli o tome :notooth:
Ako ima koja dobra dusa da mi kaze koji su programi u osnovnom paketu MXATV titlovani ili prevedeni na hrvatski??Zvao sam sluzbu za korisnike ali oni nemaju tu informaciju:cry:
Pa, skoro svi koji su na engleskom. Sada bi trebalo sjesti i popisati, mada ni tada nećeš moći znati ako naletiš na reklame, pa moraš čekati. Skoro svi discovery kanali imaju titlove. Za ostalo se ne mogu sjetiti, jer sam navikao samo gledati i kad kužim engleski prijevod mi ne treba, pa ni ne mogu sa sigurnošću tvrditi da neki kanali imaju titlove.
Nema niti jedan Discovery titlove na hrvatskom.
28.5.08. predao sam zahtjev za MaxTV. Zakonski rok je 30 dana da ga i dobijem. Zovu oni 25.6.08. da će 27.5.08. uređaj biti dostavljen na kućnu adresu.
Čekam ja cijeli dan, i ništa. Navečer zovem 08009000 da provjerim što je i gdje zapelo... Kažu oni da je uređaj predan distributeru 19.6.08. i da oni nemaj više ništa s tim, nego da treba distributer to dostaviti.
Ja pitam što je i tko je taj distributer.
Odgovor: "Tvrtka koja za nas dostavlja".
Opet ja: "Pa recite, što je to Overseas Express, HP Express, ..."
Odgovor: "Ovaj prvi što ste mi rekli"
I tako... Koji je vrag s tim. Overseas dostavlja unutar 24 sata, što god mi je slano, ili sam ja slao, primljeno je drugi dan. A tu se radi o 10 dana.
Tko je tu lud??
Ma ne zanima mene kad su poslali, ni da li muljaju (to je očito :notooth:), već me zanima kad bi to trebalo stići?
To im je običaj da stiže nakon datuma koji je trebalo, ili?
Ne znam zašto to nisu poslali odmah nakon par dana po primitku zahtjeva, koja je to fora da se sve mora zadnji dan raditi...
Ma to ti je u njih uobicajno, cuo sam koliko oces ljudi s istim problemom...ali nesto me cudi kad narucujem one "igracke" iz Znaci pažnje stvar mi dolazi za dan-dva dok ove ozbiljnije proizvode odugovlace ko....Mozda su se dogovorili s Overseas Express da ce dobit popust na 100 paketa pa cekaju da se nakupi.
Stiglo je.
Ali...
Ja to sve spojio, čekam da ono nešto se podesi (piše do 15 minuta da to traje), ali ništa se ne dešava. Na TV-u je samo crna slika, bez ičega.
Što je s tim vragom??
Jesi siguran da si na daljinskom upalio maxtv nakon što si sve pospajao? Ako jesi, onda bi ti trebalo nešto pisati na displayu na uređaju (P200 - tako nešto), 10-ak minuta pretraživati kanale i za to vrijeme bi na ekranu stajao plavi telop za maxtv logotipom i tekstom "pričekajte, molim". Znam da sam i ja kod prvog spajanja i konfiguriranja imao zajebancije, odnosno da me u T-Comu nisu konfigurirali, pa je majstor morao zvati u centralu da me "uključe". Probaj nazvati 0800 9000 i pitati jesu li te tamo "spojili".
Isključi set top box iz utičnice i ponovno ga uključi. I pričekaj dok se ne pojavi ekran gdje treba upisat šifru (može potrajat dulje od 15 minuta - ja sam dosta dugo čekao). Znam osobu kod koje je bila ista situacija pa je to pomoglo. Ako ni nakon pola sata i 2-3 ponavljanja postupka bude isto tada treba nazvati SZK.
I za svaki slučaj podsjetnik: treba nešto na daljinskom stisnut (kombinacija dvije tipke, zaboravih koje).
Ne radi.
Prijavio sam u SZK, pa su mi dali da zovem broj za pomoć pri samoinstalaciji, pa su onda oni upisali što je i kako, pa će valjda to pokušat rijeešiti na centrali, ili će nekoga poslati.
Pitam lika nek mi kaže da li će to biti danas provjereno, sutra, za 2, 3, ili 5 dana.
On kaže da je maksimalni rok 30 dana.
Jesu uslužni, svaka im čast :angry:
Ako imaš vremena zovi SZK svaki dan ako treba, broj je ionako besplatan. Iz vlastitog iskustva znam da moraš biti dosadan i "bezobrazan" jer to kako se oni ponašaju je bez presedana.
I zapiši ime agenta s kojim razgovaraš jer imaju običaj izlagat se pa poslije netko kaže to nije točno, tko vam je to rekao isl.
@hp compaq - ako se radi o t-comu maxtv-u, stvar je sljedeća, dakle, prvo moraš uvesti adsl onda tek možeš maxtv, e sad, dok uvađaš adsl oni ti donesu modem bez postavki za max, i tako ti se to vrti, znači, doći će, dati ti drugi modem sa već složenim postavkama, i to će raditi...
Pa ne bi mu uvodili maxtv da već nema adsl. Nisu toliko blesavi.
Mene zanima da li mogu imati max tv ako imam adsl t-com brzinu i flate rate kod voljatela?
Zvali su me doma i rekli kako sam idealan kandidat za max tv i da imaju probni rok od 3 mjeseca po jednu kunu.
Rekoh, ajde,neka mi ga dopreme i to je bilo prije više od 2 mjeseca, danas sam ga tek dobila.
naravno da možeš
A što je s podešavanjem MAXadsl pristupa na kompiću, uspjela sam samo vidjeti ( nisam sve čitala, a znam da bih trebala, no trenutno nemam vremana ) da je potrebno Maxadsl korisničko ime i lozinka, a ja to ima od voljatela.
Da li mogu koristiti neke druge žice za spajanje max tv, kompića i telefona jer ove su mi prekratke i ne mogu ništa spojiti. :angry:
U kompletu se nalazi crveni, žuti i plavi UTP kablovi i jedan bijeli od 10 m!
E ti crveni i žuti su mi prekratki, jer se mi kompić nalazi u jednoj sobi, u hodniku mi je telefon i priključak, a u drugoj sobi imam tv na koji bi spojila max tv.
Spojila sam modem sve kak piše ali se ne mogu povezati na net dolazi mi upozorenje:
Povezivanje kroz WAN Miniport ( PPPOE )
Pogreška 678 : the remote computer did not respond...
I što sad?
Kad se sve spoji onda Thompson radi u routerskom modu, znaci nije nuzno povezivati se na net vec si stalno na netu. U ovom slucaju nemas 2 kompa mala od mreze i konekcije vec samo dva mala. U onoj jednoj knjizici imas kako se radi sve i to objasnjeno po koracima.
Koje korisničko i lozinku upisujem kad trebam spojiti na internet , pošto imam flat rate kod volje.
Dolazi mi poruka Connection could not be established: Disconnected by user
Ako se spojim sa starim korisničkim od t com-a zar mi neće ponovno obračunavati paket?
ako se spojiš samo jednom, t-com će ti zaračunati cijeli paket za ovaj mjesec, pa to probaj izbjeći
Znam, a kako se mogu onda spojiti preko one stranice, ako me traži t -com lozinku, a ja imam voljatel.
taj maxtv , jel to valja šta?
mislim, da li se isplati uzimati i tak to?
od vas tu šta imate maxtv, ste zadovoljni?
...hm, maxtv...kako ga opisati - ok kada radi bez prekida, ali užasno kada krene štekati...u zadnja dva tjedna 4 puta ga nije bilo po 12h (nekad duže nekad kraće)...
...sada, ovisi još i o tome gdje se nalaziš i kakva ti je propusnost linije...
a vidiš, uopće nisam išla za tim, da je to tako kvarljivo, a niti razmišljala o tome
a što se tiče propusnosti linije, to je oke..
ma u glavnom sam ja skeptična prema tom maxtv-u, al eto sad kad će dođi igrom slučaja, pa ajd da vidim, nije da me to nešt interesira, uvijek mogu bit onaj nezadovoljni korisnik pa vratit...
koliko programa se dobije?šta paket sadrži?
šta svaki novi film 12 kn il kako to ide uopće?
Mi nismo imali nekih većih problema sa maxTV-om, ali sam primjetio da kada skidam brzinom većom 130-140 kbs da svako toliko slika i zvuk trznu.
Ima 98 kanala u osnovnom paketu, plus HBO paket i neki dodatni paket sa nekim erostkim, glazbenim i sportskim kanalima.
Filmovi iz videoteke koštaju od 5 do 15 kn, zavisno o naslovu i koliko je film dugo u ponudi.
...od nedavno ima i filmova po 0kn ;) - pohvalno...
...a što se tiče brzine skidanja i trzanja - nisam primjetio nešto slično...
i dobih ja taj maxtv i sve ja to ljepo spojim i tak..
kad šta, neka greška koju sam odmah prijavila.
i sad čekaj da ti netko od njih dođe to pogledati..
i sad ti uzmi nešto, ma užas.
baš me to izbacilo iz takta odmah.
...meni danas bio tehničar - zamjenjen i router i reciever... naime jučer mi je cijeli dan "štekalo" tako da maxtv nisam niti mogao gledati...poludio sam...
uglavnom dobila sam novi router i
isključila jedan telefon jer mi blokira vezu...
(morat ću si stavit onaj djelitelj, splitter ...)
jer ima tko onaj novi siemensov crni reciever i koja su iskustva s njim?
navodno bi trebao biti puno bolji od ovog starog
Pa imam ja crni i sve je za 5.
Samo daljinski koji dobiješ s njim ne radi baš najbolje.Zvuk ne možeš pojačat iznad granice koja je bila na TV-u.Na primjer ako je na TV-u postavljeno 7 crtica,nemože iznad toga pojačavat i ne prikazuje se sound bar (prikaz razine zvuka).Na recieveru imaš ulaze za HDMI,2x SCART,internet,crveni,žuti i bijeli ulazi i naprijed za karticu(npr.onu od HRT-a) i USB utor.Na stražnjoj strani ima sklopku za upaliti/ugasiti.
I kad gasiš,automatski se prebaci na običnu TV,a kad pališ odmah na MAXtv.
Dakle,ako prelaziš sa starog na novi reciever onda ostavi stari daljinski,iako je isti oblik i sve,ali je bolji jer normalno pojačava zvuk.
U paketu dobiješ Internet kabel od 10m,SCART kabel,baterije,daljinski,reciever,upute.
Novi Siemens je za dvije klase bolji (citaj - brzi) od svih dosadasnjih, a ostale karakteristike su vrlo slicne Motoroli i Atlanti.
Daljinski je identican kao i kod prijasnjih......
Utor za karticu i USB.......nisu u upotrebi
Prebacivanje kod gasenja i paljenja........bilo i na starima
Ako je uredaj spojen na TV sa scart kablom automatski ce prebaciti na AV mod i obrnuto kod gasenja.
Ne kuzim sta ne radi kod daljinskog ?
Isti daljinski samo treba ukucati code za Motorolu ili Atlantu (0001 i 0003 ako se dobro sjecam).
Ovaj uz Atlantu radi i na Siemensu bez podesavanja.