Stiglo je.
Ali...
Ja to sve spojio, čekam da ono nešto se podesi (piše do 15 minuta da to traje), ali ništa se ne dešava. Na TV-u je samo crna slika, bez ičega.
Što je s tim vragom??
Ma to ti je u njih uobicajno, cuo sam koliko oces ljudi s istim problemom...ali nesto me cudi kad narucujem one "igracke" iz Znaci pažnje stvar mi dolazi za dan-dva dok ove ozbiljnije proizvode odugovlace ko....Mozda su se dogovorili s Overseas Express da ce dobit popust na 100 paketa pa cekaju da se nakupi.
Stiglo je.
Ali...
Ja to sve spojio, čekam da ono nešto se podesi (piše do 15 minuta da to traje), ali ništa se ne dešava. Na TV-u je samo crna slika, bez ičega.
Što je s tim vragom??
Jesi siguran da si na daljinskom upalio maxtv nakon što si sve pospajao? Ako jesi, onda bi ti trebalo nešto pisati na displayu na uređaju (P200 - tako nešto), 10-ak minuta pretraživati kanale i za to vrijeme bi na ekranu stajao plavi telop za maxtv logotipom i tekstom "pričekajte, molim". Znam da sam i ja kod prvog spajanja i konfiguriranja imao zajebancije, odnosno da me u T-Comu nisu konfigurirali, pa je majstor morao zvati u centralu da me "uključe". Probaj nazvati 0800 9000 i pitati jesu li te tamo "spojili".
Isključi set top box iz utičnice i ponovno ga uključi. I pričekaj dok se ne pojavi ekran gdje treba upisat šifru (može potrajat dulje od 15 minuta - ja sam dosta dugo čekao). Znam osobu kod koje je bila ista situacija pa je to pomoglo. Ako ni nakon pola sata i 2-3 ponavljanja postupka bude isto tada treba nazvati SZK.
I za svaki slučaj podsjetnik: treba nešto na daljinskom stisnut (kombinacija dvije tipke, zaboravih koje).
Ne radi.
Prijavio sam u SZK, pa su mi dali da zovem broj za pomoć pri samoinstalaciji, pa su onda oni upisali što je i kako, pa će valjda to pokušat rijeešiti na centrali, ili će nekoga poslati.
Pitam lika nek mi kaže da li će to biti danas provjereno, sutra, za 2, 3, ili 5 dana.
On kaže da je maksimalni rok 30 dana.
Jesu uslužni, svaka im čast![]()
Ako imaš vremena zovi SZK svaki dan ako treba, broj je ionako besplatan. Iz vlastitog iskustva znam da moraš biti dosadan i "bezobrazan" jer to kako se oni ponašaju je bez presedana.
I zapiši ime agenta s kojim razgovaraš jer imaju običaj izlagat se pa poslije netko kaže to nije točno, tko vam je to rekao isl.
@hp compaq - ako se radi o t-comu maxtv-u, stvar je sljedeća, dakle, prvo moraš uvesti adsl onda tek možeš maxtv, e sad, dok uvađaš adsl oni ti donesu modem bez postavki za max, i tako ti se to vrti, znači, doći će, dati ti drugi modem sa već složenim postavkama, i to će raditi...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Pa ne bi mu uvodili maxtv da već nema adsl. Nisu toliko blesavi.
Mene zanima da li mogu imati max tv ako imam adsl t-com brzinu i flate rate kod voljatela?
Zvali su me doma i rekli kako sam idealan kandidat za max tv i da imaju probni rok od 3 mjeseca po jednu kunu.
Rekoh, ajde,neka mi ga dopreme i to je bilo prije više od 2 mjeseca, danas sam ga tek dobila.
naravno da možeš
A što je s podešavanjem MAXadsl pristupa na kompiću, uspjela sam samo vidjeti ( nisam sve čitala, a znam da bih trebala, no trenutno nemam vremana ) da je potrebno Maxadsl korisničko ime i lozinka, a ja to ima od voljatela.
Da li mogu koristiti neke druge žice za spajanje max tv, kompića i telefona jer ove su mi prekratke i ne mogu ništa spojiti.![]()
U kompletu se nalazi crveni, žuti i plavi UTP kablovi i jedan bijeli od 10 m!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
E ti crveni i žuti su mi prekratki, jer se mi kompić nalazi u jednoj sobi, u hodniku mi je telefon i priključak, a u drugoj sobi imam tv na koji bi spojila max tv.
Spojila sam modem sve kak piše ali se ne mogu povezati na net dolazi mi upozorenje:
Povezivanje kroz WAN Miniport ( PPPOE )
Pogreška 678 : the remote computer did not respond...
I što sad?
Zadnji uredio Inovator : 15-11-2008 u 23:26
Kad se sve spoji onda Thompson radi u routerskom modu, znaci nije nuzno povezivati se na net vec si stalno na netu. U ovom slucaju nemas 2 kompa mala od mreze i konekcije vec samo dva mala. U onoj jednoj knjizici imas kako se radi sve i to objasnjeno po koracima.
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Koje korisničko i lozinku upisujem kad trebam spojiti na internet , pošto imam flat rate kod volje.
Dolazi mi poruka Connection could not be established: Disconnected by user
Ako se spojim sa starim korisničkim od t com-a zar mi neće ponovno obračunavati paket?
ako se spojiš samo jednom, t-com će ti zaračunati cijeli paket za ovaj mjesec, pa to probaj izbjeći
Znam, a kako se mogu onda spojiti preko one stranice, ako me traži t -com lozinku, a ja imam voljatel.
taj maxtv , jel to valja šta?
mislim, da li se isplati uzimati i tak to?
od vas tu šta imate maxtv, ste zadovoljni?
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
...hm, maxtv...kako ga opisati - ok kada radi bez prekida, ali užasno kada krene štekati...u zadnja dva tjedna 4 puta ga nije bilo po 12h (nekad duže nekad kraće)...
...sada, ovisi još i o tome gdje se nalaziš i kakva ti je propusnost linije...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks