Zanima me da li bi se ikako mogla povećati memorija telefona(ona flash, bez memorijskih kartica), ako se može povećati zanimame kako, za koliko kuna koliko memorije gdje...:dunno:
Printable View
Zanima me da li bi se ikako mogla povećati memorija telefona(ona flash, bez memorijskih kartica), ako se može povećati zanimame kako, za koliko kuna koliko memorije gdje...:dunno:
Pročitaj temu V360 i sve o modanju i pročešljaj forum, sve piše samo čitaj!
cuo sam za v3 da se to moze, ali samo par mb, sta ce ti to, kupi karticu od gige i točka. jedino ako ti je problem to sto kad ti netko nesto posalje bt-om to ti se sprema na telefon, a ne na karticu. jel to problem?
Na V3 se može nabiti memorija moba oko 10 Mb a na V360 ja sam imao 8 Mb free plus kartica! Naravno nije lose ga i debrandati ali se gubi garancija! Imati to na umu!
da ali flashas s org softom i garancija je nazad a ja sam kupil za 139 kn 1gb za v360 sebi
samo, pa gdje si kupio?
u ivanić gradu ali to je bilo prije 1 mj otprilike tak da je cijena vjerovatno pala
Meni je problem zato što kad mi netko šalje prek bt-a nekad nemam dosta mjesta pa moram prebacivat,tralalala... Jel se može kak automatski spremat na karticu ili namjestiti da me pita kud hoću spremiti?
Flashas i maknes sve vodafone ili ine stvari i telefon ti automatski sprema na karticu!
Našao sam "Memorijska kartica TransFlash 1GB takeMS" na Feniks-Kompjuteri za 120 kuna, stavio bi je u motorolu v360, pa ako možete reći dali je to to da se ne zeznem, radi to uopće na yuetu 1.8?
Evo, radi se o:
http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...sirnije&id=489
Hvala!
ima neka modifikacija seema da ti odma sprema na karticu, mislim da pise na kraju u motorola sve o moddanju v360. pogledaj. :)
a kaj se brinete, reci da ti treba microsd transflash kartica i to ti je to.
A citao sam bas na ovom forumu da v360v ne trpi karticu veću od 512MB. Nema veze... Mob mi je sam od sebe usporio nakon nekog vremena,ali samo kad cackam po kartici (slike,zvuk,video),i pošto nisam nikakav doktor što se toga tiče,defragmentirao sam karticu,provukao je preko scandiska,cak i formatirao,ali sve je po starom. I dalje zna bit kilav bez obzira na zauzeće memorije,jer mi je slobodno oko 20MB. Samo mi ne preporučujte novi flash jer nemam pojma oko toga. Ima li nekakav drugi način,i bi li mi kartica od 1Gb dodatno usporila mob?:argue:
Istina. V460v ne trpi karticu veću od 512 MB, ali V360 itekako trpi i do 1 GB :guitar: :guitar: :guitar:
Dakle, ako hoćeš karticu od 1 GB - moraš instalirati novi SW gore. Ne postoji nikakvo logično objašnjenje zašto bi ti veća memorija usporila mobitel (????)... Najviše ti usporuje mobitel ono smeće od vodafonovog SW-a. :coffee:
Preporuka - novi flash :fish:
Kao što je dijan već napomenuo da veća kartica ne usporava mob što je istina, ali i istina je da na v360v neće raditi kartica veća od 512mb, no na yuetu (V360) radi i kartica od giga, mislim da je to netko već napomenuo na forumu. Tako da ako ti nije žao garancije onda preporučujem flash sa yuetovim MP-om (ja osobno mam 2.1 i odličan je)!
A što se tiče tvoje spore kartice, možda ćeš odgovor pronaći ovdje!!!
kaj taj tvoj program nije za mmc kartice , motorola je microsd????
kaj nije to razlicito ili ja grijesim.
Dajte mi recite kak da maknem sva Vodafone sranja (i da oslobodim nešto memorije na telefonu), ali da ako mi treba garancija da je sve u redu. Imam bluetooth i P2K 0.8.6.406
Prvo što moraš napraviti je - backup! Ako ti se ne da, ne brini, ima za skinuti ovdje na forumu. Drugo, skini si Random's Flash & Backup 3 također sa foruma, spojiš mobitel kablom na kompjuter i digneš program. Trebalo bi ti ga prepoznati. Sad ti i treba monster pack koji ćeš umjesto vodafonovog ubacit na mobitel, preporučujem ti yuet 1.8 (dosta forumaša ga koriste), i njega moraš potražit također na forumu... :scool:
ljudi moje mmc i micro sd je ko ntfs i fat32 nešto različito
to je i mene živciralo pa sam stavio novi software(diabolic 53) i kad mi neko nesto salje bt-om, pita me da li zelim spremit na telefon ili katricu, novi soft ti otključava jos neke stvari- napredne stvari.
software se stavlja(barem sam ga ja tako stavio, to je najlakše) programom RSD lite, samo upalis program, odaberes software i stisnes START, samo moras pazit da ti je baterija puna.
i program i software imas linkove na forumu, ako ne rade javi mi na PM, pa cu ti dat link.
imas vise softwarea: yuet, diabolic, mrhollow, itd, ali najpoznatiji(citaj najbolji su yuet i diabolic), samo je kod yueta problem( mislim da kod yueta 4) da ti "zaključava" mob da poslije mozes stavljat samo yuetov software. meni je osobno bolji diabolic. ako nesto ne kuzis, pitaj.
@gregory1
Ja sam prvo instalirao yuet na svoj mobitel i onda sam htio isprobat diabolic i uspio sam i njega instalirati...
@Mr_m
MicroSD kartica od 1 GB dođe 110 kuna u feniks-kompjuteri!
@tuscan
Već su ti par puta ponovili - treba ti miniUSB kabel kako bi spojio mobitel na kompjuter!
:deal:
Nikad i nikako.:rifle: :jump: Sama od sebe usporila...:throw:
meni sa yuet softom i diabolic flexom radi brže s 1gb nego 64mb
skines RSDlite http://motorgsm.barvinok.net/filelist/R i spojis mobitel miniUSB kabelom(to ti je ono ko za fotic, neke mp3,4 playere, ali vidis ako ti ide u mob to je taj. ako ga bas nemas imas za kupit u feniksu za kojih 70-ak kuna, bilo je chipoteci za neku sicu, imas sigurno u svakom ducanu s kompjuterima), upalis rsdlite i pricekas da ti u glavnom prozoru programa pise da ti je mob spojen(pod "Model" pise motorola v360), desno od "Filename" stisni one 3 tockice(...) i izaberi software(yuet imas dva filea za instalirat, a diabolic 1). Stisni start i to je to.
ako ti se mobitel ne prikazuje instaliraj drivere koje sigurno imas tu negdje na forumu, ne daju mi se trazit)
pa samo flashaj s orginal softom i garancija je nazad a ja nemem org soft al brijem da je bio negdje ne forumu link.
kaj tu brijete da je mob sporiji s vecom karticom???? nema teorije. cim veca to je brza .
recimo imas kompjuter sa 5gb i 300gb , to sigurno nije isto i brzina nije ista.
a one original 64mb su daleko najsporije.
mislio je vjerovatno na RAM memoriju alex-e što veća to brža