Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 39

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Nokia X6 16GB
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je problem zato što kad mi netko šalje prek bt-a nekad nemam dosta mjesta pa moram prebacivat,tralalala... Jel se može kak automatski spremat na karticu ili namjestiti da me pita kud hoću spremiti?
    Ja sam koji jesam...

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registeredVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Operater
    099
    Godina
    51
    Bodovi
    14.543
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.543, Nivo: 29
    Bodovi: 14.543, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Flashas i maknes sve vodafone ili ine stvari i telefon ti automatski sprema na karticu!
    U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.983, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Našao sam "Memorijska kartica TransFlash 1GB takeMS" na Feniks-Kompjuteri za 120 kuna, stavio bi je u motorolu v360, pa ako možete reći dali je to to da se ne zeznem, radi to uopće na yuetu 1.8?

Evo, radi se o:

http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...sirnije&id=489

Hvala!

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tuscan Pregledaj post
    Meni je problem zato što kad mi netko šalje prek bt-a nekad nemam dosta mjesta pa moram prebacivat,tralalala... Jel se može kak automatski spremat na karticu ili namjestiti da me pita kud hoću spremiti?
    to je i mene živciralo pa sam stavio novi software(diabolic 53) i kad mi neko nesto salje bt-om, pita me da li zelim spremit na telefon ili katricu, novi soft ti otključava jos neke stvari- napredne stvari.
    software se stavlja(barem sam ga ja tako stavio, to je najlakše) programom RSD lite, samo upalis program, odaberes software i stisnes START, samo moras pazit da ti je baterija puna.
    i program i software imas linkove na forumu, ako ne rade javi mi na PM, pa cu ti dat link.
    imas vise softwarea: yuet, diabolic, mrhollow, itd, ali najpoznatiji(citaj najbolji su yuet i diabolic), samo je kod yueta problem( mislim da kod yueta 4) da ti "zaključava" mob da poslije mozes stavljat samo yuetov software. meni je osobno bolji diabolic. ako nesto ne kuzis, pitaj.
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Nokia X6 16GB
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao georgy1 Pregledaj post
    to je i mene živciralo pa sam stavio novi software(diabolic 53) i kad mi neko nesto salje bt-om, pita me da li zelim spremit na telefon ili katricu, novi soft ti otključava jos neke stvari- napredne stvari.
    software se stavlja(barem sam ga ja tako stavio, to je najlakše) programom RSD lite, samo upalis program, odaberes software i stisnes START, samo moras pazit da ti je baterija puna.
    i program i software imas linkove na forumu, ako ne rade javi mi na PM, pa cu ti dat link.
    imas vise softwarea: yuet, diabolic, mrhollow, itd, ali najpoznatiji(citaj najbolji su yuet i diabolic), samo je kod yueta problem( mislim da kod yueta 4) da ti "zaključava" mob da poslije mozes stavljat samo yuetov software. meni je osobno bolji diabolic. ako nesto ne kuzis, pitaj.

Ja imam samo bluetooth, jel se može to kak obavit prek bluetootha? Daj mi molim te detaljno sve objasni i daj mi linkove s cafe.mobila gdje su mi ti potrebni programi, sve mi detaljno objasni zato što sam totalni n00b i ne znam što da radim, kak, i td...
    Ja sam koji jesam...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @gregory1

Ja sam prvo instalirao yuet na svoj mobitel i onda sam htio isprobat diabolic i uspio sam i njega instalirati...

@Mr_m

MicroSD kartica od 1 GB dođe 110 kuna u feniks-kompjuteri!

@tuscan

Već su ti par puta ponovili - treba ti miniUSB kabel kako bi spojio mobitel na kompjuter!

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    /\/\oto V3x 1GB mSD
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dijan Pregledaj post
    @gregory1

Ja sam prvo instalirao yuet na svoj mobitel i onda sam htio isprobat diabolic i uspio sam i njega instalirati...

@Mr_m

MicroSD kartica od 1 GB dođe 110 kuna u feniks-kompjuteri!

@tuscan

Već su ti par puta ponovili - treba ti miniUSB kabel kako bi spojio mobitel na kompjuter!

Thanx...
    512 Mb mi je dovoljno, tako i tako ne mislim stavljati niti Yuet niti Diabolic na moju V360, pa kartica od 1 GB ni nebi radila sa motorolinim softom...

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Ja imam samo bluetooth, jel se može to kak obavit prek bluetootha? Daj mi molim te detaljno sve objasni i daj mi linkove s cafe.mobila gdje su mi ti potrebni programi, sve mi detaljno objasni zato što sam totalni n00b i ne znam što da radim, kak, i td...
    skines RSDlite http://motorgsm.barvinok.net/filelist/R i spojis mobitel miniUSB kabelom(to ti je ono ko za fotic, neke mp3,4 playere, ali vidis ako ti ide u mob to je taj. ako ga bas nemas imas za kupit u feniksu za kojih 70-ak kuna, bilo je chipoteci za neku sicu, imas sigurno u svakom ducanu s kompjuterima), upalis rsdlite i pricekas da ti u glavnom prozoru programa pise da ti je mob spojen(pod "Model" pise motorola v360), desno od "Filename" stisni one 3 tockice(...) i izaberi software(yuet imas dva filea za instalirat, a diabolic 1). Stisni start i to je to.

ako ti se mobitel ne prikazuje instaliraj drivere koje sigurno imas tu negdje na forumu, ne daju mi se trazit)
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Nokia X6 16GB
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao georgy1 Pregledaj post
    skines RSDlite http://motorgsm.barvinok.net/filelist/R i spojis mobitel miniUSB kabelom(to ti je ono ko za fotic, neke mp3,4 playere, ali vidis ako ti ide u mob to je taj. ako ga bas nemas imas za kupit u feniksu za kojih 70-ak kuna, bilo je chipoteci za neku sicu, imas sigurno u svakom ducanu s kompjuterima), upalis rsdlite i pricekas da ti u glavnom prozoru programa pise da ti je mob spojen(pod "Model" pise motorola v360), desno od "Filename" stisni one 3 tockice(...) i izaberi software(yuet imas dva filea za instalirat, a diabolic 1). Stisni start i to je to.

ako ti se mobitel ne prikazuje instaliraj drivere koje sigurno imas tu negdje na forumu, ne daju mi se trazit)
    A kaj ak mi treba garancija,tj. ak mi se nešt shebe?Kaj ću onda? Jel ima di za skinut oriđiđi softver bez promjeni koji je u V360v? I jel ga mogu vratit s tim istim programom?Kak?
    Ja sam koji jesam...

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A kaj ak mi treba garancija,tj. ak mi se nešt shebe?Kaj ću onda? Jel ima di za skinut oriđiđi softver bez promjeni koji je u V360v? I jel ga mogu vratit s tim istim programom?Kak?
    isto, skines orididi software s foruma i stavis ga u mob rsdlite-om

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove