Na modmymoto imas kolikogod hoces mp-ova i sw-ova. odi tamo i odaberi koji ti se sviđa samo pazi da pase tvom mobu.
p.s. moras se ragistrirat da bi mogao skidati sa stranice:hrv:
Printable View
Na modmymoto imas kolikogod hoces mp-ova i sw-ova. odi tamo i odaberi koji ti se sviđa samo pazi da pase tvom mobu.
p.s. moras se ragistrirat da bi mogao skidati sa stranice:hrv:
ma s diabolicom 53 MP 1.3 ćeš sigurno bit zadovoljan
e ljudi hvala stavio sam si yuet_mod 2.2.1 opet i sad i sve ide hvala jos jednom uz vas sam se naucio i flashati i sve (osim TP)
E550@V620 htio otkljucati i kad sam upalio u boot loader modu pisalo je 07.E1 i R376_g_0E.66.0BR. Citao sam tutoriale od malog davida i ostale na unlock-u i krenuo polako. Skinuo bootloader 07.D0 i flashao ga sa flashbackup 2.62 i krenuo napraviti posije toga backup a ono opet sto godina jer su rekli da ce biti za 3 minute. Kad sam ga upalio u boot modu pisalo je ovako 07.D0 i SW R364_g_0B.D1.09R. niti jedan flash R376 nije upalio sa rsd lite-om. Samo flash fail. Sad imam mob koji blinka na ekranu i mozes ga povezati u boot modu sa kablom ali nista od toga. Moze pomoc da ga vratim u zive?
Ozarena lica javljam da nema problema jer sam je otkljucao! Ludnica jebote, e!
Kako otključati motorolu e1000 i v525 ?
Pitanje:Nasao sam negdje na forumu program preko kojeg mozes prek kabla dekodirat Motorolu u mom slucaju L6 i V3,jeli tko probao?Jel postoji neki rizik?
Ja sam skinul P2K Easy tool v3.7,dok sam radio u servisu sef je uvijek morao nositi negdje drugdje ove novije motorole jer su se morale busiti, onda je nabavil jedan program,vrlo slican ovome,brijem da je cak identican,mozda starija verzija i dekodiral bez problema v525 ak se dobro sjecam.Za rizik pitam nekoga iz osobnog iskustva, ja sam flesiranjem prije par godina unistil novi M35i,tak da sad pusem i na hladno.
Pozdrav!
Evo, nakon pretraživanja i posjeta stranice Blue devila, ostao sam malo zbunjen:creep:.
Naime, imam v3i lockanu na VIP, pa ako bi netko bio toliko dobar da mi ukratko objasni kako je unlockati. Skinuo sam p2k driver ali ga nemogu otvoriti.
hvala :hrv:
Spoji motorolu i onda kad te pita za driver pokaži di su driveri :D
Ako su driveri kompresirani, naprije ih raspakiraj
Kad te pita dali da windows traži drivere ti stisni, No, not now
i onda usmjeri windowse di su driveri
Jedno pitanje:ti driver su da bas instalira motorolu kao mobitel,jer kad se instalira phone tools onda ti da drivere kao da je modem,ili je svejedno
bok ljudi!
evo, zanima me otkljucavanje motorole l2, koristio sam opciju search ali mi nista konkretno nije izbacilo...sad...procito sam one metode oko vxxx serija
ali dali ko zna za motorolu l2
hvala
evo ljudi...znaci danas u jutro nisam znao nista o testpointevima i nista od svega toga a nakon 2 sata istraživanja uspio sam UNLOCKATI MOTOROLU L2 :)
hehehe ponosan sam na sebe...hahaha a da ste samo vidili alat s kojim sam radio
niti sam imo torx 6, niti sam imo brusilicu, niti lemilicu, sve homemade loool
Može li mi netko pomoći kako da otključam Motorolu V235 kupljenu u T-mobilu.Molim ako postoji UNLOCK Code.Hvala. IMEI JE: 359812002148182.Hitno mi je-Hvala:king:
ništa od koda, nažalost
Postoji li mogucnost unlocka Motorole MOTOFONE F3 ukucavanjem kodova.
Na Tele2 je kodiran.
Unaprijed hvala.
ne postoji, osim ako kupiš kod kod operatera
di mogu skinut flash backup?
Evo ovdje
:google:
Evo da javim da sam uspio unlockat V3,bilo je 5 minuta straha ali isplatilo se...
Pitanje:Preko ovog P2K Easy Toola se nemoze unlockat L6,problem je u BootLoaderu,Easy tool dekodira to 80A0,a ja imam 80D0,treba neki testpoint,jel to ono kaj treba busit ili postoji neka caka,mozda.....
busiti trebas.
Ok,jel ima kako i na koji nacin se to radi,malo sam trazio ali nisam nista nasao,mozda na nekoj odredenoj stranici?
Jos sam nov pa....
jel može pomoć?
pokušavam dekodirat svoju motrolu v3 vec mjesec dana.
glavnu stvar nisam shvatio...jel je mogu dekodirat bez testpointa?
Možeš,mislim ja jesam,moja je RAZR V3,ona prva,preko kabla samo ti je bitno koji bootloader imaš,i pratiš upute,preko P2K Easy Toolsa,imaš za skinuti u Superthreadu ja mislim
gle, khideg ti dobro kaže, ti si za nadizanjem lima moga nadignuti i gornji sloj matične i imati mrtav mob, nadalje na većini motorola je taj lim predebeo da bi se samo tako odigao!
Malo sam razmišljao jel se moze kako downgradeat bootloader kako to radi P2K tools sa V3?
pozdrav imam kod sebe jednu motorolu v3 pa me zanima kako je otkljucati. zakljucana je na A1 iz austrije. ako je ikako moguce otkljucati pomocu nekog software-a bilo bi super.
puno hvala na svim savjetima
da ja bi to rado napravio samo ova tema ima 38 str ne racunajuci ovu pa ako mi ko moze pomoci ili zna di se to nalazi ili neka pejsta ovdje ili da link bilo bi super. e da i nemam kabel za vezati na komp.
edit: evo izgleda da frend od kojega sam uzeo mob ima i kabel. tako da ako bi neko mogao pojasniti postupak i sve to bili bi super.
dakle ako nabavim kabel za koji vidim da je potreban ja javim pa ako neko bude imao zivaca da me provede kroz taj postupak bio bi mu jako zahvalan
Ako mi neko moze pomoci oko otklucavanju motorola f3 preko imei znate vec kako da obnjasnjavam.
Hvala unapred!!!!!!!!:blush:
:adminrulz: ima tu kakav "inženjer" da mi objasni kak unlockati motorolu l6? ak može detaljnije bio bi zahvalan. ako se može prek imei-a? i na koju fintu? :jackie:
:wall:
imam P2k easy ali mi neprepoznaje mobitel. ima koga da mu pošaljem imei(359180007271593) pa da mi pošalje subsidy lozinku??????????
Ak ima neki nacin da dekodiram W205, bio bih zahvalan na odgovoru?
LJUDI BOŽJI, dajte ne trabunjajte gluposti! Preko subsidy zaporke otključat mob baš i nije jeftin sport. TO NIJE BESPLATNO!
Za druge. Nitko se nije potrudio pročitati (tj, preletiti) 30-tak stranica, a svi bi sve zdravo za gotovo. Ako vam je to problem, onda platite unlock. Svi bi nešto free, riješenja su na forumu u jednoj temi i vama je problem potražiti? Ja sam odrastao na searchu na forumima, a vama je sad problem prelistati jednu temu.
w205: ne ide free, drugačija je platforma.
I dajte barem uđite u Motorola Superthread i vidite koji su naslovi tema. Ima sve, a vi ne vidite ništa.
Ako promasim subsidy zaporku onoliko puta koliko ne bi trebalo,pojavit ce se na ekranu: "obratite se davatelju usluga". Moze li se tu stogod uciniti a da nije TP?
Drugi MP ili...?
ovisno koji je model u pitanju, ako je v360 on se i dekodira bez TP
--------------------------------------------------------------------------------
Imam i ja idenican problem, takoder trebam unlock V360v
ali nemogu nijedan od ovih linkova otvoriti?
moze netko ponovno postati il uplodati
ove sheme za testpoint i program koji mi treba za unlock.
Btw.imam obican minu usb kabel (od digitalca ) dali s njim mogu odraditi.
inace kad ga
pristekam na mob,mob se pocinje puniti i mogu pristupiti datotekama,video,zvuk
itd )
A ako bi netko stvarno bio tako ljubazan moze mi i na mail poslati.
jer ja s 56k imam pravo prosvijetljenje dok mi se stranica otvori,a jos vise dok pocinje skidanje.pa ako netko slucajno ima sve na kompu kaj je potrebno za unlock V360v, i posalje. placam cugu.
mail je: gsm2zgABC@hotmail.com (ukloniti ABC)
pa koristi moj tutorijal i skini kaj treba i napravi unlock kaj ti to znači slanje na mail kad tak i tak moraš s mail servera skinut fileove kaj traje isto ko i download
daj link za tuturojal.
a popodne dodi u bumerang na cugu.
pa sta odma ne vices,i ja iz ivanica.
a ko si ti? cugu plaćaš u subotu kad ću bit vani
v360 unlock bez TP
ovako :
1: napunite bateriju do kraja i flashajte s yuet 2.2.1 MP ( kojeg možete skinuti odavdje http://pickup.mofile.com/2742710934734278 ) i budite sigurni da su vam dobro postavljeni driveri za vašu motorolu TIJEKOM CIJELOG POSTUPKA MORATE IMATI UKLJUČEN RSD LITE 3.5 rsd lite link >>http://rapidshare.com/files/22418329/RSD_LITE_3_5.zip
2: skinite program P2K easy tool 3.9
( link http://www.4shared.com/file/9524993/...l_v39.html?s=1
{ password je: cafe.mobil.hr } ) pokrenite easy tool i odaberite svoj mobitel (u našem slučaju v360) i odaberite " Flash " Flash .SHX i flashajte s fileom "R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.s hx" ( skinite si ga odavdje http://rapidshare.com/files/20998354...kMoto.rar.html ) i stisnite Do Selected Jobs . Pričekajte da program završi svoj posao.
3: na istom programu odite pod " Repair " i odaberite Full repair PDS zone i prvo morate izvadit kabel iz mobitela i zatim izvaditi bateriju iz mobitela ostaviti bateriju vani i uštekat natrag kabel u mobitel mora vam se pojavit poruka na monitoru kompjutera "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" ( ne brinite samo stisnete OK ) . Ukoliko vam se poruka nije pojavila niste imali upaljen RSD lite 3.5. Sada stisnite Do Selected Jobs pojavit će vam se poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " kliknite OK, pričekajte da program završi.
4: ne stavljajte bateriju nazad. Sada na istom programu odite pod " Locks " i odaberite " Unlock SP " i opet izvadite kabel iz mobitela i samo ga zaštekajte nazad / bez vračanja baterije nazad \mora vam se pojavit ista poruka kao u koraku 3 "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" kliknite OK i odaberite Do Selected Jobs pojavit će vam se poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " kliknite OK , pričekajte dok program ne napravi svoje.
5: sada opet odite pod " Repair " i kliknite na Full repair PDS zone i opet izvadite kabel i vratite nazad u mobitel ( bez vraćanja baterije ) poruka na monitoru "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" klikni OK . Do Selected Jobs poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) " klikni OK pričekaj dok program ne završi.
6: skinite program flash i backup 3 ( >>link http://www.esnips.com/doc/97e76f2f-4...51/fb3installl ) pokrenite program i pri vrhu prozora vidite Active Phone Profile odaberite: R4513_v360_08.A0
odite na " Write data " i odaberite ( gumb Select file ) i uzmite onaj prvi flash fajl Yuet2.2.1 e sada kvačice ostavite samo na CG3, CG7, CG18 { SADA IZVADITE KABEL IZ MOBITELA I VRATITE BATERIJU NAZAD I VRATITE KABEL NAZAD U MOBITEL } poruka na monitoru "Phone failed initial security verification checks. HAB error 0x27" klikni OK te kliknite na gumb " Write data " kada program završi mobitel je unlockan na sve mreže te ima na sebi Yuet 2.2.1 monster pack , ako vam se ne sviđa taj software koji imate potražite na forumu druge MP-ove te jednostavno flashajte s RSD Lite 3.5 ili Flash i backup 3 ( ako nekog zanima imam za Flash i Backup 3 ispravan serial key )
unlock by night_whisper without TP
e sve to super,samo kaj ja imam motorolu V360v.
fala
Motorola V360V je motorola V360, samo što je brandirana na vodafone, ima drugačiju vanjsku masku i prilagođeni izgled softwera. Hardwerski je riječ o istom mobitel
Razlika vidljiva na slici ispod. Da ne oftopičarimo previše...
http://img48.imageshack.us/img48/2494/v360ny6.th.jpg
nema nikakvu drugačiju masku nego samo s šećerom malo s prstima na gornjem djelu preklopa gdje piše vodafone trljaj i maknut će se natpis, ovo v360 je moto v360 a ova v360v ( ovo drugo V ) to ti znači da je mobitel iz vodafonea. tak da ti je to isto!
obična v360 je kućišta sive boje...
nikako da pokrenem program ( yuet 2.2.1 MP )
kako ga natjerati da proradi,kad ga hocu otvoriti samo nakratko se zacrni ekran, i nista vise. jel to mozd aneki DOS program il ?
gle to je flash za mobitel tj software za mob koji moraš preko nekog programa ubacit u mobitel tj instalirat na mob a instaliraš ga tako da pomoću nekog programa flashas a prije toga moraš imat dobro postavljene drivere u našem slučaju p2k driveri spojen mob na komp i flashaš s flashom kojim želiš za flashanje preporučam flash i backp 3 koji imaš u mome tutorijalu ali gle kad skužiš kak se flasha onda samo slijedi tutorijal i imat češ otključan mob na sve kartice i možeš stavit veću memorijsku karticu te drugi češ software imat gore tj yuet 2.2.1 ( na mobu : )
bas je dobih jucer od frenda ,ali problem je kaj je nemrem upalit nikak da puknem repair sa repstudiom
sve varijante vadjenja baterije i stiskanja *# sam probao , mob samo trepne sa ekranom i nis se ne desi
jos pitanje , buduci da na svom stroju nemam instalirane drivere vjerojatno nebum nis ni mogao sfleshat cak i da mi proradi mob il ne ?
test point spajanje nisam probao pa ako moze ukratko za ovaj mob ?
moze i na mail ak gnjavim sa starom kramom od moba
ma sve ja to imam u glavi samo kad bi to cudo prpradilo na bilo koji nacin
al nece pa nece , vec su mi prsti ko u hobotnice od silnog stiskanja raznoraznih gumbiju , heeelp ppl ! dajte savjet a da ne ukljucuje bacanje istog u zid
da li onda mogu i motorolu v220 otključati s usb kablom i tim programom .. jel onaj obični usb kabal koji dobijem uz mobitel
daklem , sa test pointom spojenim dobijem da mi propozna u windowsima "motorola flash interface"
puknem repair sa repstudiom ,medjutim nakon poruka, flash mode ok , send loader failed , exec loader failed,erasing phone please wait, erasing done
poslje toga me trazi da stisnem * # no nakon sto pokusa restart , napise restart failed !
neki savjet sto dalje ?
probao sam flashat direktno iz multyflashflex-a medjutim napise flash failed !
svaki savjet dobrodosao
dakle konacno je proradila , nakon sto sam je redovno silovao sa RSD Lite 3.0 i repstudiom demo , napokon je nakon xx pokusaja uhvatila jedan repair od repstudia
poslje toga je bilo lako natociti 58r sa RSD Liteom
za info , za tocenje sa rsd liteom sam isto morao otici u test point konfiguraciju
Koliko vidim najlakse je preko P2k Easy Toola otkljucati... Par dana sam se zezao sa P2k Easy Tool v3.7 koja mi je uredno govorila da je moja v3 otkljucana a nije bila, dok danas nisam skuzio da moja v3 je ustvarno v3v... SAd skidam P2k Easy Tool 5.3 koji izgleda da ima podrsku za v3v pa se nadam da cu sa njom uspjeti... Ako je tko imao iskustva sa v3v neka posta ovdje i pomogne meni u problemima...
hvala ekipi
V3v kazes... E pa to malo v na kraju znaci da je unutra vodafoneov software,a taj tvoj stari p2k easy tool bi trebao nju prepoznati...
prepozna on nju, i sve on napravi, i kaze unlock ok, i ja ga upalim a on opet nece, evo skinuo sam novi p2k i nema u njemu za v3v. ima v3i i v3x i obicna v3. jesi ti imao kakva iskustva sa vodafonovom?
da probavam i dalje sam uz vasu pomoc ili da nosim nekome tko otklucavama? sta vi mislite?
ok, sad mi kaze da trebam napraviti testpoint, sta je to? imaju neke slike koje pokazuja na hardwerski dio moba? sta se mora nesto lemiti?
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...tutorial&meta= Nije na odmet malo potražit na netu.
btw. testpoint obuhvača rastavljanje mob, spanjet mase na TP i da ti ga p2k easy prepozna!
jel se za v3 bas mora preko testpointa? jel ima kakvo rjesenje koje ne ukljucuje rastavljanje moba?
otkuda ovo?? LTE2 platforme polako odu u zaborav sa testpointom, a da ne pričam o LTE.
ti imaš LTE platformu, pretpostavljam. Reci mi bootloader verziju i reći ću ti kako. ako na kraju je LTE, nemaš problema sa TP-om. ako je boot 8.26, morat ćeš napraviti downgrade boota, pa onda unlock. nije komplicirano
Da moja je LTE, a boot je 07.E0
eto gogs javi kako trebam
TO GOGS: ako mislis na ovakav nacin unlocka http://blog.dotkam.com/index.php/200...torola-v3-razr probao sam i ne radi sa p2k ver 3.7
Jel zna tko neku stranicu gdje mogu naci boot 07.D0 i kako flashati mob s njim? Gledam po googlu ali izbaci mi neke talijanske a nemam pojma sta zele reci na njima...
help
hej ljudi pomagajte, uspio sam ubacit 07.D0 i drzo sam se onog tutorijala i udarim unlock sp u p2k i sad on kaze ono da iskljucim usb i upalim mob pomocu baterije ali mob nece da se upali, a sve je islo dobro, sta bi to moglo biti?
rjesenje?
BOk ljudi, sve je pocelo kad sam htio otkljucati mob...
Uspio sam uciniti sve sa ovog bloga http://blog.dotkam.com/index.php/200...torola-v3-razr i to nije uspjelo. Onda sam sa repair studio udario repair i kad je reko da drzim *# i pritisnem ok ja drzo, i cekam i onda on kaze da je restart failed i ja pustim tipke i sad vise nece da se upali.
jel to mob rikno ili se moze popraviti*?
prije nego sto sam udario repair napravio sam full auto backup, da to sada vratim nazad?
jel si siguran da ti je downgrade bootloader bio uspješan? ako da onda nisi radio točno po postupku možda si nekaj smrdal u p2k easy tools
u rep studiu nije 100% napravio repair kako treba
kad nitko nema pameti taj program dobro pročitati i slušati ga što ti govori.
pa nek netko ko ima taj bootloader na mobu stavi na net i ti zamjeni bootloader preko p2k easy toola s TP onda napravi repir PDS zone pa unlock SP i onda ponovno repair pds zone i mora radit i bit otključana
Poz, dali postoji nacin da se otkljuca motorola MC3-41J11, nevidim ni jedan drugi nacin posto se nema kako povezat na racunar, nema priključaka za pc. opcija je jedino preko IMEI.
hvala unapred
kakva je to motorola ?? moze slika
mislim da je to ova motorola http://sklep.ladyga.pl/images/DSC00722.JPG
moze se preko IMEI-a dekodirat
ali brijem da se da nekako spojiti na komp, ili sam u krivu???
Pokušao sam unlockati v525 od prijatelja sa flashbackupom i PDS Editorom, ali mi PDS Editor kaže "checksum error" kad pokušam učitati PDS backup. Mislim da je problem u verziji FlashBackup-a (probao sam 2.5 i 2.62), a prošle godine sam iz prve unlockao svoju 525icu. Bila je verzija FlashBackup-a 1.6
Može li mi netko reći kako da dekodiram Motorolu L6 sa tele2 na vip?
Hvala
C140 kako otključati? Može preko imei-a ili kabel ili.......
To ti je ova mala Motorola!
http://www.gsmarena.com/motorola_c139-1304.php
Ne znam koja je platforma!
ODM je,mislim da ne postoji nijedan free/krek'd program za otključavanje iste.
odnio sam tipu u konzumu c118 i nije mogao otkljucat,da probam negdje drugdje il jednostavno nejde taj model..?
el bi mi mogo netko napisat na pp točno kako otkoditar motorolu v550, aj molim vas pomagajte, jako je hitno!!!
aj el bi mi netko moga pomoć otkodirat motorolu v550, aj pmagajte ljudi, hitno je, stvarno!
može se preko P2K Easy Tools s TP..
Bok majstori, ovako imam V3, lockana je na T-mobile i zelim je otkljucati, nest sam pretrazivao po ovoj temi i skinuo si jedan program, RSD Lite, nakon toga stavio sam neki .sh file koji sam našao na netu i pokrenuo postupak fleshanja, nakon par minuta, pojavila se poruka da je mob uspješno fleshan, no problem je što sad imam sivi ekran na mobu :adminrulz:
Još uvijek se može upalit onaj boot loader i komp tj. svi programi mi mob prepoznaju....
Pitanje: što sam krivo napravio i da li se može to doma popravit i unlockat?
Evo sto pise na boot loaderu:
07.D0
SW_version:
R374_G_0E.40.9
CR
Battery OK
OK to program
Connect USB
Data Cable
Lijep pozdrav
Edited: Jucer skinuo neki monsterpack i uspjesno sam fleshao motorolu, no jos uvijek me trazi onaj subsidy password!
Dal zna netko kako se to makne?
Edit2:
Pokrenem P2K Easy Tool v3.7 postavim se na Unlock SP, program radi i na kraju kad pise da je sve gotovo jos uvijek mob trazi taj Subsidy password.
Kaj nitko ne zna kak to rijesit? Ili jednostavno ne zelite?
Mozda ovo pomogne... Postovi 379-382 http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15103&page=16
Ovako, nabavio sam noviju verziju P2K toolsa, pokrenem v3.9 i onda idem na Unlock SP
Naravno mob je tada u bootloadu i pokrenem otkljucavanje, nakon toga mi dodje ona poruka da otkopcam mob sad usb-a, da ga upalim, pricekam da se podigne i tada da ga spojim i kada ga komp opet prepozna da kliknem OK, ja sve tako napravim, no tada mi dodje Error da se ne moze spojit na mob i tako stalno......
Bas banana
Sta radim krivo? Jel treba mozda SIM kartica bit u njemu?
baci ga nazad u boot mode i pokušaj opet. ovaj put sa drugom verzijom easy toola. za SIM karticu - nebitno je hoće li biti unutra ili ne. Bolje da je izvadiš van i mirno more.
Ma skinuo sam sa motodestination foruma onaj file koji ima sve verzije P2K-a i isprobo sa svim verzijama i nista, budem danas jos par puta probao ako ne bude islo odnjet cu ga na otkljucavanje :dunno:
Edited:
Stavio sam jucer jedan drugi flash, mislio sam da je mozda greska do flesha bila ali sve jedno nista, evo koje errore dobijam.
http://img75.imageshack.us/img75/613...lashat1.th.jpg
http://img75.imageshack.us/img75/4499/p2k37og0.th.jpg
http://img248.imageshack.us/img248/1023/p2k53ve1.th.jpg
imao si to i ovdje:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=237
jel možda di bilo pričano o temi dekodiranja ili flashanja L6-ice i v235??
tnx
L6 ide preko TP s p2k easy toola 3.9 (provjereno) samo napraviš unlock i gotovo...
e hvala ti... =)
ah, svakako, ajde baš neka se netko zaleti sa v360 BL v 0x902, pa nek proba...
kad nešto navodiš, ipak računaj da postoje iznimke, treba se ograditi od nekih stvari, nikome nije cilj ubijati telefone.
toliko od mene, ti nastavi dalje