Mobitel je odličan, gdje ga ima najjeftinije kupiti ? (u Zagrebu)
Printable View
Mobitel je odličan, gdje ga ima najjeftinije kupiti ? (u Zagrebu)
Kako stvari stoje i S2 će dobiti Jelly Bean
http://sammyhub.com/2012/09/12/galax...-for-november/
Ima li naznake da će bit bolji update nego ovaj što je prijašnji! Mob usporen i guta ram ko lud! Hrpa nepotrebnih stvari radi ispod.......Gingerbread RULEZ.....
Imam 4.0.3. Taj je užas.....usporeno, božesačuvaj.....
Meni je trenutno Paranoid Android ROM 2.10 (baza je Jellybean 4.1.1), BVLP7 modem (navodno najbolji) i Dorimanx 5.77C kernel.
Shema je šta u recoveryju ima 3 preseta, "battery, "default" i "performance". Osim toga ima brdo ostalih optimizacija (baza mu je inače Siyah kernel), većina se može podesiti preko ExTweak aplikacije na marketu.
Battery mu podesi neke parametre, tipa, radi na 1ghz umjesto na 1.2, rjeđe skenira za Wifi-jem, itd. Performance ga diže na 1.5ghz, povećava mu odaziv cpu-a, gpu-a, itd.
Trenutno sam na battery i nema nikakvog zastajkivanja, a imam brdo aplikacija, sinhronizacija, poruka, itd.
Vidit ćemo narednih par dana, tek sam instalirao ovu kombinaciju :D
Jel netko vec imao slican slucaj? Pao je mob 1.5 kat na beton, i puknuo je display. Staklo je ok. Mob radi i dalje, zvoni kad ga zoves, spaja se na wlan i slicno, al nema slike naravno.
Jel netko vec mijenjao, gdje i kako nabaviti povoljno rezervni display?
Hvala na pomoci.
Ovaj video bi ti trebao pomoći:
http://www.youtube.com/watch?v=65pvAINg2ME
A ekrani koliko znam nisu jeftini. Dolaze u paketu ekran + touch koji su spojeni zajedno.
Sto se moze smatrati dobrom cijenom za ovaj novi mobitel u oglasniku?
Vidim da su uglavnom cijene 2700kn sto mi djeluje malo prenapuhano.
Ako je otključan i s barem godinu dana garancije 2700kn je još i ok, makar unazad skoro pola godine cijena se nije drastičnije spuštala. Prati i dalje oglase jer često ulete za 2400-2500kn sa papirima... SGS3 je davno izašao, a cijena je ista. Meni ni danas ne bi bilo žao dati toliko za njega.
INFO
Btw, Sammobile objavili kako je i službeno potvrđen Jelly Bean za SGS2 u 11 mjesecu. Živi bili...
Nadam se da ce im TW UI biti bolji nego na ICS-u. Naime, nedavno sam presao na Go launcher i mob se preporodio! Nema vise smrzavanja kod uspostave wifi-a i sl. :D
Uvijek ti ostaje neki "vanjski" launcher ukoliko se TW pokaže loš. Ima li naznaka da li će službeni JB za SII imati project butter?
Trebao bi imati, zašto misliš da neće? I SGS3 je valjda dobio... To je ipak jedina stvar zbog koje se isplati updejtati.
Ne tako davno sam čitao tekstove CM10 developera koji su tvrdili da SII zbog HW-a neće dobiti taj vrlo bitan feature u punom obimu.
hoce li biti sta od jelly bean za samsung s2....
Najavljen je za ovaj mjesec...
Mene više brine što nema leakova...
Zadovoljan sam s mobom, ali jako sam razočaran s njegovom kamerom. Točnije video snimanjem, preciznije snimanje zvuka. Kad snimam neki video zapis u kojem svira neki band ili nešto glasno kad stavim na komp i slušam zvuk je katastrofa. Dok s starom Nokiom N91 zvuk se nemože usporediti koliko je dobar.
Zanima me dali to snimanje zvuka može biti do software-a?
Je li poboljšana ta kvaliteta u modelu Samsung Galaxy 3 ???
Ima netko prijedlog gdje kupiti original samsung bateriju od 2000 mah?
Po mogućnosti u Hrvatskoj, a ako ne može i vani.
Na ebayu dobim mali milijun izlista ali ne znam koja je od tih original...
Ja sam na Njuškalu kupio od 3500 mAh za 110 kn, radi odlično.
Nisam nasao nigdje da postoje takve original baterije, nego samo od 2000 mAh. Si siguran da se radi o originalu? Ne bih da mi explodne u rukama... :)
Ako ih ima kod nas onda su skupe. Ovo je original Samsungova koju sam uzeo:
http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-SA...item3a6aa80205
Da.. to je to... ljudi jako zadovoljni koji ju uzimali
Jedink mi 32£ malo skupo.. mislil da se da i jeftinije
Ima na xda topic o tome..
Evo dodal sam link s xda o bateriji toj... nadam se uskoro narucit ju... :smile:
Mislim da su cijene na ebayu svugdje ovakve, mozda +/-5gbp, i ovisno o postarini (ako nije bilo drasticnih promjena). Volio bih da se da nabaviti za 20gbp samo uzmi onda u obzir je li genuine ili mozda fake. Uvijek ima drugih proizvodjaca baterija kao npr prethodno spomenuta 3000mah ili sl. koje su jeftinije.
Javili mi iz sancta domenice da ju mogu naruciti za 200 i nesto kuna, sto i nije tak lose... sad jos samo cekam odgovor za dodatni poklopac.
Btw, danas mi preko OTA stigao update sw-a na 4.0.4. Nesto mi se kamera rusila ispocetka, ali sad je ok. I call blocker me zafrkava, kod svakog poziva se sblesira... znade netko nekaj o tome?
Ovaj update je totalna katastrofa. S*ebali mi mob totalno. Zblesirao se nekoliko puta u toku podneva, a i baterija se cudno ponasa.
Izasao JB leak:
http://www.sammobile.com/2012/11/15/...519F3Q.twitter
Imam pitanjce ekipa: jučer sam kupio S2 i sve OK, danas instaliram Quick System Info i vidim da za CPU piše da je ARMv7 Dual Core, ali na 800MHz (nekad očita 1200 MHz), te očitava samo 11.5 GB interne memorije i 831 MB memorije (to je valjda RAM), jel CPU ne bi trebao biti Cortex-A9 kak piše na GSM areni? -i 16 GB interne memorije? -i 1GB radne memorije? WTF? -ili je taj programčić sve krivo očitao?
To je normalno. Jedan dio RAM-a je rezerviran, a memorija se u marketinškom svijetu računa kao 1GB=1000MB (isto vrijedi i za tvrde diskove ili SD kartice). Jedan dio interne memorije je rezerviran za data particiju.
Ne postoji SGS2 na 800MHz, ne brini. Cortex A9 jest ARM procesor ;)
Ma znam ovo sa kB/MB/GB/TB (imam tako npr HDD od 2 TB, ali za koristit je 1.71 TB, no u bajtovima je to 2 000 000 000 000 bajtova i to je to) - OK, hvala.
-još jedno pitanjce usput: gdje za Boga miloga ima uvid u GSM/3G mrežu? -da npr. mogu isključit 3G, da mi radi samo na 2G ili obratno... HVALA. (instaliran je ICS 4.0.3.)
Uđeš u dialer i ukucaš *#*#4636#*#* - phone information - odabereš na dnu network type. GSM only je samo 2G, WCDMA only je samo 3G. Ovaj kod inače vrijedi za sve android telefone.
HVALA legeno. PS: kako to da toga nema u izborniku? BLAST...
-e sada još samo jedno pitanje: što se tiče nove verzije (4.1 Jelly Bean) a mob imam 1 dan (i na njemu je ICS 4.0.3.) - jel da pričekam update pa da tek onda tek počnem podešavati sitnice u mobitelu poput imenika, sličice za kontakte, programčići i sva druga moguća personalizacija... ILI...? -hvala unaprijed za odg.!
Ako misliš na ovaj JB leak par postova iznad, strpi se malo ili dobro raspitaj kako stoji situacija s formatiranjem moba. Vidim da ide preko Odina, a kod njega se inače gube podaci kod updejta. Ima kvačica koja određuje hoćeš li raditi factory reset ili ne, ali ne mogu ti reći koliko je pametno updejtati s ICS-a na JB i pritom ostaviti sve aplikacije i podatke nedirnutim...
Kada izađe OTA onda neće biti gubljenja podataka.
nedavno sam kupio ovaj telefon samo imam jedan problem poslije zakljucavanja telefona zaslon mi se ponovo upali kroz par sekundi ugasi pa ponovo upali i tako citavo vrijeme pa bi molio za pomoc kako da otklonim to?
Jel imaš originalni ROM ili neki custom?
Nešto mi se dogodilo s mobom. Sva muzika mi je poduplana ili u tri i kad slučajno kliknem na neku pjesmu, a da nisam pogodio od dvije ili tri koja je prava, napiše mi u player-e da je format nepodržan. Šta se dogodilo, zna li netko rješenje?
Pozdrav svima, imam Galaxy S2 i na njemu Android 4.0.3 od BH telekoma. mobitel je od eroneta bih i oni nisu bili pustili android 4 update pa sam instalirao 4.0.3.
Imate li mi preporuciti neki domaci update na 4.1? Postoji li tutorial na ovom dijelu foruma?
PS. Kod ove bh verzije se mob cudno gasi kada je ukljucen mobilni internet (3g) pa bih zaobisao njihovu verziju androida 4.1 ("cudno gasi" = ugasi se i ne moze se upaliti dok se baterija ne izvadi, sistem je rootan).
Predstavljam da ne pomaže niti dugo držanje power tipke? Zgodna stvar obično kad se zblesira....
Držanje power tipke 10ak sekundi mora rebootati mob pa makar se sve u njemu slomilo po pitanju softvera.
Afaik, još nema službenog updatea na 4.1+. Zašto ne probaš nanovo načisto flešati 4.0.3 koji trenutno imaš, ili neku drugu (npr. hrvatsku ili bilo koju čistu) verziju roma?
10 sek. power tipka ne pali uvijek. Meni se ponekad (doduse rijetko) znade tako zblesirati da moram vaditi bateriju.
Nego, cesto mi se dogodi u toku razgovora ili u standbyu da izgubi mrezu. Neka poruka tipa "service lost" ili error...
Ponekad nakon par sekundi nadje mrezu a ponekad treba reboot.
Ima netko iskustva s tim. Na original fw-u sam od t-mobilea.
Hm, prvi glas, a bome ledio mi se mob još dok je aktualan bio slomo bug, pa razni sod-ovi gdje zbog malog napona vrisne hardver... Power tipka je sve to odrađivala s dostojanstvom :)
Imam, danas. Nemam pojma šta je uzrok i morao sam rebootat mob jer promjene freq bandova i airplane mod on/off nisu upalili. Okrivio sam Vipovu mrežu.= Citat =:
Ponekad nakon par sekundi nadje mrezu a ponekad treba reboot.
Ima netko iskustva s tim.
Ja sam na t-mobile, konstantno na 2G pa ne znan od kud ovo gubljenje signala..
Nasao sam na ovom siteu (http://www.smartphonehrvatska.com/20...-jelly-bean-2/) Android 4.1.2 za moj Galaxy S2. Fleshao preko Odina i sve proteklo u redu, odlican ROM, sve same pohvale.
Medjutim problem mi zadaje rootanje. Pokusao sam onom metodom da stavim root file na sd karticu (external) i ucitam zip preko boot menija, medjutim uopce nemam opcije da otvorim zip sa sdkartice. Evo i slika:
https://www.dropbox.com/s/fkvqmiyy9corh43/ekran.jpg
Gledao sam po netu i mislim da mi sada preostaje jedino da opet preko Odina rootam uredjaj. Citao sam na xdevelopers da bih trebao rootati preko CF-Roota.
Medjutim, moj baseband je I9100XXLS6 i nikako ne mogu pronaci CF-Root za taj kernel.
Mozete li mi pomoci da dodjem do ovog CF-Roota ili postoji drugaciji nacin da rootam ovaj ROM
Zar ne treba gledati verziju kernela, a ne baseband. Baseband ti ničemu ne služi ovdje, ali kernel bi trebao biti što bliži verziji tvog roma.
to sam i prije gledao. ali u jedimo mi u basebandu imaju ovi XX znakovi. Kernel mi doslovce pise ovako:
Kernel version
3.0.31-462349
se.infra@SEP-111 #3
SMP PREEMPT Tue Nov 6 02:42:23
KST 2012
Vidite? Uopce nema onog XX??? da bih znao koji kernel instalirati.
Ja sam potpuno zbunjen.
DODATAK:
Jedino mi jos kod Build number ima oznaka: JZO54K.I9100XXLSJ
Je li mozda treba traziti kernel s LSJ?
kako nema opcije..... pa odi na apply update from external storge i u tom dir naddi update.zip
i to je to
meni sve radi uredno
To sam prvo probao, ali nikako mi ne moze pronaci zip file. stavio sam ga i na internu sd karticu i na pravu sd karticu. ali nikako ga ne moze "vidjeti". probao sam cak izvuci "img" file iz tar datoteke, ali ga ni tada sistem nije mogao "vidjeti".
idealno bi bilo ako bi mi mogao pomoci oko ovoga zasto ga sistem ne "vidi". uopce mi nema logike. fajl trenutno ima ekstenziju .tar. moze li biti tar ili mora biti zip ili rar?
Prvo moraš ustanoviti fleša li se taj kernel iz recoveryja ili odina - to uvijek piše tamo gdje si ga skinuo. Zipovi se flešaju u pravilu iz recoveryja, a tar uvijek iz odina. Img flešaš iz fastboota, ali nemam pojma funkcionira li to tako na samsungu.
Par sekundi guglanja i evo ti rješenja:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1997701
eto ovako sam ja radio ..... http://www.tuxgarage.com/2012/11/Roo...-Firmware.html
napravi tako pa javi....
Ipak sam nekako uspio. Pa da pomognem drugima.
Ako nemate opciju Install zip from sd card to je zbog limitacije u vasem kernelu. Morat cete flashati novi kernel preko Odina da dobijete bolji meni.
Ako koristite Verziju s ovog mog linka, onda flashajte "PhilZ-cwm6-XXLSJ-OXX-3.1" kao PDA putem Odina. Zatim skinite fajl "Root_SuperSU.0.96.Only-signed", prebacite ga na internu sd karticu, bootajte se u kernelov menu i instalirajte ovaj zip fajl.
voila, sistem je rootan.
Nije uopce tesko kada sam shvatio zbog cega imam ogranicen meni. Cudno je da pojasnjenje za ovo nisam nasao ni na x developers, nego sam sam shvatio metodom try&guess.
Dobra je ovo fora s preimenovanje u update.zip. Zapamtit cu ovo.
Zapravo, sa stock romom si dobio stock recovery (što ti nazivaš "meni"), a stock recovery ne dozvoljava flešanje bilo čega već samo fajlova koji se zovu update.zip (OTA updateovi se najčešće distribuiraju kao update.zip fajlovi). Kernel je nedužan u cijeloj priči.
Druga stvar je što kod SGS2 s promjenom kernela dobivaš i drugi recovery, a s tim i puno više mogućnosti. U pravilu su kernel i recovery dva neovisna svijeta.
Treće :D Dovoljno je da si samo flešao taj gore kernel s mog linka - u njemu ti je superuser i busybox, sve što ti treba...
Ove stvari bi trebao razumjeti jer daleko si dogurao (dobronamjeran savjet).
..kroz minimalno mjesec dana.. realno tokom ozujka dolazi sluzbeni 4.1.2.. pa recimo ja cu to cekat.. jer nijedan custom rom nema project butter u sebi, il barem dijelove istog koji ce doci sa sluzbenim 4.1.2...
LSJ je leak..
Kolikk ce nam project butter dat... nadam se da ce se osjetit :D
JB 4.1.2. za SII dolazi početkom veljače.
U Singapuru.. realno je ne ocekivat ga kod nas prije ozujka.. ;)
Unutar tjedan dana su obecali update za euroazijsko trziste. Nije OTA, ionako, pa ce stoga ici brze.
Jel flashao tko ovaj sluzbeni 4.1.2? Zanimaju me dojmovi...
JA sam flashao prije par tjedana jb sa ovog linka , pretpostavljam da je to isti software?
Nije, to je onaj leaked, ovaj koji je izasao danas je krajnji "proizvod".
Ajde nek' netko javi jel ima bitne razlike, jer ako nema onda mi se ne da pravit upgrade!
PB bi trebala biti dovoljno bitna razlika.
Project butter :)
Ne znam gdje da postavim pitanje, a da ne otvaram novu temu. Nadam se da ce mi neko pomoci. Kupila sam Samsung Galaxy s2 u osmom mjesecu i radio je odlicno do prije 3 dana. Otkako sam ga kupila stalno mi se pojavljivalo AKTUELIZACIJA SOFTVERA sto ja nisam dirala do prije 3 dana. Vrag mi nije dao mira pa sam to cackala i aktuelizirala softver (ako se tako kaze) i sve je uspjesno do kraja obavio. Nikakvih greski nije bilo i onda se kroz par sati samo ugasio. Nije se htio upaliti dok nisam izvadila bateriju i ponovo je vratila, sljedeci dan se nije nikako gasio, juce par puta i sinoc ga napunim skroz i jutros ustala ugasen telefon i nece nikako da se upali i kad izvadim i vratim bateriju, probala punjac ukljucit izbaci mi uzvicnik i skroz prazna baterija. Mozete li mi kako pomoci, posto se ja bas i ne razumijem.
Stavio sam ja na bratov, a ja imam onaj leak-ani. U brzini nema nikakve razlike, drugačije su one zadane pozadine te su dodane funkcije sa 4.0.3 (ono kad stisnete sa 2 prsta ekran i nagnete ekran on se zumira i ozumira i te fore, i ispravljen je onaj bug kad se ponekad neće otključati mob već je trebalo pričekati nekoliko sekundi) ostalo kolko sam vidio je isto.
@Maja_
..frend je nedavno imao slicnih problema...
Ako imas garanciju, nosi u servis ds ti naprave factory reset i stave zadnji software..
ili napravi sama ako znas...
Prije naravno backup..
Hvala ti, imam garanciju i odnijela sam u servis :-)
Fleshovao sam ga sa finalnim romom za Spaniju i radi ko blesav. Podatci su ostali na telefonu, ne trazi sim unlock. Baterija trazje duze , sve je very smooth.
Svaka čast Samsung.
Nakon flesha pise sledece:
Baseband I9100XXLS8
Kernel 3,0,31-816988
Build No JZ054K.I9100XWLS8
Flesh sam radio preko Odina, nadje se raspakovani rom, klikne se na PDA i start...
posle 3min 24 sec restart i voila :)
Dali postoji način da se stavi neka slika kao wallpaper, ali da bude cijela tj. da ju mobitel ne odreže? Probao sam ju smanjit na rezoluciju mobitela, ali uvjek ju odreže. Dali postoji kakvi način?
Googlaj koja ti rezolucija na mobu u launcheru koji koristis za wallpaper..
Pa ti onda nece rezati.. Samo ti bude kroz vise ekrana..
Nemogu nigde naći koja je rezolucija launchera, inače laucher je onaj stock (touchwiz) od official JB-a
Rezolucija launchera ne postoji. Postoji samo rezolucija ekrana, a to ti je 480 x 800.
Android tvornički nema da postavi wallpaper kakav je kao što je bio običaj na starijim mobovima. Postavit će ga samo ako je u dobroj rezi.
Ima par aplikacija koje ti mogu pomoć:
Wallpapyrus
Image 2 Wallpaper
Nađi sliku 1280x1280 i nece ju izrezati :-)
Mobitel mi zadnjih par dana ponekad izgubi signal. Kao da nema mreze. obicno nadje mrezu sam, ali jucer sam ga morao ponovno pokrenuti da bi proradilo. Verzija je 4.0.4. Sta da radim?
I to ti se događa samo na 3G mrezi na Vipu/Tomatu?
Tako je meni na Tomatu, signal samo nestane, ime operatera i dalje piše, i sve se vrati nazad kroz 5-10sek. Nemam pojma do cega je, ali iskljucio sam mob kao uzrok.
Meni se to dogadja na 2G mrezi t-mobile-a. Dakle, definitivno je do moba. Neugodan feler, nadam se da bude jelly bean to rijesio. Osim ako je problem u hardveru.
@xlr, da radi se o 3g mrezi Vip
Pošmirglani SGS2. E sad tek fino izgleda!
http://www.pohrani.com/t/3r/W1/1KwhIYXU/img0955.jpg http://www.pohrani.com/t/3P/0/1Lrb29fc/img0956.jpg http://www.pohrani.com/t/1K/qg/3ee8BDa3/img0957.jpg
Kromirani bezel nisam dirao jer mi ne smeta, ali glossy plastiku sam oderao. Jedino se još dvoumim ima li smisla isto ovako obraditi poklopac baterije, tj hoće li spužvica odraditi i rupice. Dolje glossy :D
Pošmirglano običnom spužvicom za suđe, ona žuto/zelena gdje je zeleni dio malo grublji. Da ne biste mislili na metalnu spužvicu!
Rastavio sam ga, ali samo tu plastiku. Skineš oni šest-sedam prvih šarafa i plastika se onda lako ukloni. Inače možeš komotno to napraviti i bez skidanja, samo zaštiti okolnu masku papirnatom trakom (ona za zaštitu kod farbanja i sl).
Daj mi recite jel ima još koji program osim J Key Deluxe za uređivanje svega i svačega, htio bih na stock rootanom ROM-u srediti vizualno :D
..nisam siguran kaj sve mozes s ovim, al pogledaj.. Link
Jel zna netko kad ce biti Jelly Bean update?
Zar nije izaslo vec par verzija za Spanjolsku, Poljsku..? Slobodno flesas njih, to sve prolazi pod garanciju
Kies mi nista ne nudi ni kad idem na azuriranje preko moba...mislim staviti bas official update....
Flešaš Odinom i miran si. Kies, pff... :) U svakom slučaju ako poželiš JB imaš izbor. Pitaj boga kad će doći k nama, hej to je Samsung!
Da ne otvaram novu temu ovdje cu postaviti pitanje:
Prije 2 mjeseca vrag mi nije dao mira, cackala sam po telefonu i izvrsila sam aktuelizaciju softvera (ako se tako kaze) na telefonu, i uspjesno se aktualizirao i sutradan telefon mi se poceo gasit sam od sebe i nije se htjeo ponovo upaliti, tek kad sam izvadila i ponovo vratila bateriju se upalio. Tako je bilo par dana dok se nije skroz ugasio i nije se htjeo niakko upalit.Odnijela sam u servis jer je telefon pod garancijom i ispostavilo se da je neka aplikacija to uzrokovala. Da bi ja prije 3 dana izbrisala google racun na telefonu i opet ga htjela napravit ali telefon nece da hvata ni wireless ni 3g i on se opet poceo gasiti sam od sebe i nece ponovo da se upali nego moram izvaditi bateriju i ponovo je vratiti. Tako 2-3 puta dnevno. Sinoc sam napunila bateriju 100% i jutros ustala on se opet ugasio i pokusam na punjac spojit kad baterija skroz prazna, ne znam kako se uspjela preko noci ispraznit. I da nisam nijednu aplikaciju skinula kako mi je formatirao telefon, tako da ne moze biti od aplikacija. Ne znam vise sta da radim.
Nadam se da ce mi neka dobra dusa odgovoriti...
Po meni, ili opet nosit na servis, ili krenuti putem hackeraja - root, unlock, custom ROMovi itd.
ekipa draga,
evo I ja nabavio ovaj savrsen mobitel !!!!
svaka kn se isplatila.
Stigla Palm oprema za nešto s čim se već duže vrijeme hoću poigrati - SGS2 s induktivnim punjenjem :)
http://db.tt/eyH0TJNl (jpg)
Kada nabavim lemilicu budem napisao i par rijeci o svemu. Vise na xda:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1902669
Zamjena kamere sa Sonyjevim fw-om, još jedan mini projekt.
http://i38.tinypic.com/148diep.jpg
Prvi dojmovi - no moar pink spot!!1
Više info: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1765679
Ps: Induktivno punjenje još uvijek čeka realizaciju, tražim pravi alat i malo vremena.
Prijatelj mi ima ovaj telefon pa smo odlučili da se malo poigramo i da ga rotamo i stavimo Slim GT-I9100-4.2.2 bulid.3-OFFICIAL rom i sve prošlo bez problema.Telefon kao da je tek sada prodisao-sve leti.Ali ima jedan problem a neznamo gdje smo pogriješili iako smo sve radili po uputama.Naime nemože više ništa da instalira jer se pojavljuje poruka"ponestaje prostora za pohranu"a instalirao je samo nešto malo od onoga što je imao na telefonu ranije instalirano.
Inače kada pogledamo informacije o telefonu tamo stoji:
UNUTARNJA POHRANA
-ukupno prostora 1,97 GB
-dostupno 11,81 MB
-aplikacije 214 MB
-podaci iz predmemorije 12,8 MB
INTERNA POHRANA
-ukupno prostora 11,50 GB
-dostupno 9,80 GB
Gdje smo pogriješili,odnosno šta bi trebalo napraviti da ponovo može instalirati aplikacije koje je ranije imao?
Još da napomenem da smo prilikom instaliranja rom-a uradili to tako da smo rom stavili na sd karticu pa odatle išli na instal rom sa sd kartice.
Hvala za svaki pokušaj pomoći.
Uradili sve vipove prije i poslije instalacije i nije do toga.Sortirati ću aplikacije kad se vidim sa prijateljem pa ću vidjet do čega je.
Samoo da javim da je problem rješen na način da je ponovo ubačen noviji Slim beam rom i sada je sve ok.
Wipe cache u CWM-u ?
Jesi prije instalacije roma napravio sve one wipeove koji pisu na slimrom sajtu? Necim si uspio popuniti internu memoriju, igrama, navigacijom i kartama... Odi u settings - manage apps i sortiraj sve apove po velicini, mozda nadje krivca.