Kako stvari stoje i S2 će dobiti Jelly Bean
http://sammyhub.com/2012/09/12/galax...-for-november/
Kako stvari stoje i S2 će dobiti Jelly Bean
http://sammyhub.com/2012/09/12/galax...-for-november/
Ima li naznake da će bit bolji update nego ovaj što je prijašnji! Mob usporen i guta ram ko lud! Hrpa nepotrebnih stvari radi ispod.......Gingerbread RULEZ.....
Zadnji uredio Sator : 13-09-2012 u 13:43
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Imam 4.0.3. Taj je užas.....usporeno, božesačuvaj.....
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Meni je trenutno Paranoid Android ROM 2.10 (baza je Jellybean 4.1.1), BVLP7 modem (navodno najbolji) i Dorimanx 5.77C kernel.
Shema je šta u recoveryju ima 3 preseta, "battery, "default" i "performance". Osim toga ima brdo ostalih optimizacija (baza mu je inače Siyah kernel), većina se može podesiti preko ExTweak aplikacije na marketu.
Battery mu podesi neke parametre, tipa, radi na 1ghz umjesto na 1.2, rjeđe skenira za Wifi-jem, itd. Performance ga diže na 1.5ghz, povećava mu odaziv cpu-a, gpu-a, itd.
Trenutno sam na battery i nema nikakvog zastajkivanja, a imam brdo aplikacija, sinhronizacija, poruka, itd.
Vidit ćemo narednih par dana, tek sam instalirao ovu kombinaciju![]()
Jel netko vec imao slican slucaj? Pao je mob 1.5 kat na beton, i puknuo je display. Staklo je ok. Mob radi i dalje, zvoni kad ga zoves, spaja se na wlan i slicno, al nema slike naravno.
Jel netko vec mijenjao, gdje i kako nabaviti povoljno rezervni display?
Hvala na pomoci.
Ovaj video bi ti trebao pomoći:
http://www.youtube.com/watch?v=65pvAINg2ME
A ekrani koliko znam nisu jeftini. Dolaze u paketu ekran + touch koji su spojeni zajedno.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sto se moze smatrati dobrom cijenom za ovaj novi mobitel u oglasniku?
Vidim da su uglavnom cijene 2700kn sto mi djeluje malo prenapuhano.
Ako je otključan i s barem godinu dana garancije 2700kn je još i ok, makar unazad skoro pola godine cijena se nije drastičnije spuštala. Prati i dalje oglase jer često ulete za 2400-2500kn sa papirima... SGS3 je davno izašao, a cijena je ista. Meni ni danas ne bi bilo žao dati toliko za njega.
INFO
Btw, Sammobile objavili kako je i službeno potvrđen Jelly Bean za SGS2 u 11 mjesecu. Živi bili...
Nadam se da ce im TW UI biti bolji nego na ICS-u. Naime, nedavno sam presao na Go launcher i mob se preporodio! Nema vise smrzavanja kod uspostave wifi-a i sl.![]()
Uvijek ti ostaje neki "vanjski" launcher ukoliko se TW pokaže loš. Ima li naznaka da li će službeni JB za SII imati project butter?
Trebao bi imati, zašto misliš da neće? I SGS3 je valjda dobio... To je ipak jedina stvar zbog koje se isplati updejtati.
Ne tako davno sam čitao tekstove CM10 developera koji su tvrdili da SII zbog HW-a neće dobiti taj vrlo bitan feature u punom obimu.
hoce li biti sta od jelly bean za samsung s2....
Najavljen je za ovaj mjesec...
Mene više brine što nema leakova...
Zadovoljan sam s mobom, ali jako sam razočaran s njegovom kamerom. Točnije video snimanjem, preciznije snimanje zvuka. Kad snimam neki video zapis u kojem svira neki band ili nešto glasno kad stavim na komp i slušam zvuk je katastrofa. Dok s starom Nokiom N91 zvuk se nemože usporediti koliko je dobar.
Zanima me dali to snimanje zvuka može biti do software-a?
Je li poboljšana ta kvaliteta u modelu Samsung Galaxy 3 ???
Internet is my Kingdom, but Google is my God!
Ima netko prijedlog gdje kupiti original samsung bateriju od 2000 mah?
Po mogućnosti u Hrvatskoj, a ako ne može i vani.
Na ebayu dobim mali milijun izlista ali ne znam koja je od tih original...
Ja sam na Njuškalu kupio od 3500 mAh za 110 kn, radi odlično.
Internet is my Kingdom, but Google is my God!
Nisam nasao nigdje da postoje takve original baterije, nego samo od 2000 mAh. Si siguran da se radi o originalu? Ne bih da mi explodne u rukama...![]()
Ako ih ima kod nas onda su skupe. Ovo je original Samsungova koju sam uzeo:
http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-SA...item3a6aa80205
Da.. to je to... ljudi jako zadovoljni koji ju uzimali
Jedink mi 32£ malo skupo.. mislil da se da i jeftinije
Ima na xda topic o tome..
Evo dodal sam link s xda o bateriji toj... nadam se uskoro narucit ju...![]()
Zadnji uredio kapica : 13-11-2012 u 12:36
Mislim da su cijene na ebayu svugdje ovakve, mozda +/-5gbp, i ovisno o postarini (ako nije bilo drasticnih promjena). Volio bih da se da nabaviti za 20gbp samo uzmi onda u obzir je li genuine ili mozda fake. Uvijek ima drugih proizvodjaca baterija kao npr prethodno spomenuta 3000mah ili sl. koje su jeftinije.
Javili mi iz sancta domenice da ju mogu naruciti za 200 i nesto kuna, sto i nije tak lose... sad jos samo cekam odgovor za dodatni poklopac.
Btw, danas mi preko OTA stigao update sw-a na 4.0.4. Nesto mi se kamera rusila ispocetka, ali sad je ok. I call blocker me zafrkava, kod svakog poziva se sblesira... znade netko nekaj o tome?
Bookmarks