Zato što ti za BB5 unlock treba nešto više (čitaj box).= Citat =:
Zašto nebi doma mogao napraviti unlock?
Jel ima shema spajanja pomoću nulovanja na masu, kao kod motorola?
Printable View
Zato što ti za BB5 unlock treba nešto više (čitaj box).= Citat =:
Zašto nebi doma mogao napraviti unlock?
Jel ima shema spajanja pomoću nulovanja na masu, kao kod motorola?
Dakle imam kabal i voljan sam si updejtat firmware al neznam kak.... jel ima neki način da se to obavi a da ne šaljem na servis il nekoom drugom da mi to napravi... imam nokiu 6230i
Imam zadnju verziju softvera v31.0.015 na svojoj N95 8gb. Trebao bih ponovo staviti softver jer imam dosta problema s telefonom. Ono sto me zanima je da li to mogu napraviti preko NSU-a (hoce li mi to dopustiti s obzirom da vec imam zadnju verziju) ili moram nositi mob u servis da mi tamo stave softver? I postoji li neki alternativni nacin? Hvala na odgovorima!
nsu radi samo update na novu verziju, nema mogucnosti reinstalacije ili vracanja na prethodnu. pokusaj sa hard restart (vracanje na tvornicke postavke) ako imas problema. neces promjeniti verziju softwera ali mozda pomogne. prvo napravi backup.
kakvi su problemi u pitanju?
Probao sam vec vratiti na tvornicke postavke ali nije pomoglo...problem je sljedeci: telefon je hakiran sa HelloOX-om i sve je bilo savrseno dok nisam pokusao instalirati n-gage 2.0 po tutorialu s cafe mobile-a...igre nisu nikako radile i odlucio sam ukloniti n-gage fixeve i patch da bi mi na kraju cijele n-gage bio obrisan :censored: ali ni to nije najgore...kad idem na internet redovito mi gasi operu uz poruku "Program zatvoren: Opera KERN-EXEC 3", a defaultni browser uopce se nece pokrenuti...ima tu jos situacija gdje mi javlja takve sistemske greske...koje bi bilo rjesenje za ovakve probleme?!
Ovo sam napravio...sad mi radi defaultni web browser, za sad se ne pojavljuju nikakve poruke osim sto mi pokusava instalirati programe s masovne memorije kad upalim mob...vecina programa koje sam imao je nestala dok su neki ostali (garmin i jos njih par); n-gage je totalno izgubljen bio pa sam ga ponovo instalirao s interneta ali nemam ni jedne igrice(fifa, asphalt...) Zanima me jesam li sa hard resetom izgubio i hack? Sve u svemu mogu biti zadovoljan da mi telefon radi...hvala!
EDIT
Ponovo instaliram sve programe i nevjerovatno ali izgleda da je problem bio u programu Zensis ThemeDIY jer sam ga sad pokusao instalirati i izbaci mi opet poruku neku o kernelu...prekinuo sam instalaciju i radi sve ok...samo jedno pitanje, kada sam pokrenuo instalaciju ThemeDIY-a pisalo je da je vec instaliran ali ga nema ni u upravitelju programa ni u samoj mapi programi, jel se da to kako rijesiti?
dali znate jel postoji update za 5800 xp jer ga ja na nokiinim stranicama nemogu nac
pokušao sam sa NSS da promjenim product code i pokaže mi eror
mob je odkodiran kodom , pa me interesira ako idem direkt na NSU dal če se ponovno zakodirat ( molim pouzdanu informaciju)
pozdrav,imam E51 t-mobile i zelim branding free soft na njemu,bez te gluposti web/n walk....
vec sam svriso da se mora product-code zmjenit za unbranding update...
- skinuo sam nemesis i hteo bi hr-tmobile pretvorit ovim: "PC: 0552197: RM-244 CTR BALKANS SLO/SER BLACK" ..jel to moguce?
znam da imam "tut" za product code zamjena,ali vec sam puno citao da su se puno prevarili i mob samo NSC mogao pomoci...
nemojte zamjerit,samo molim konstruktivni odgovor..
p.s. jos nesto,mobitel je odkljucani(box),kad svrsim update na novi "code",jel se mob mozda opet sam zakljucava?
Evo ovako
1. Skinite JAF 1.98.62.exe
http://rapidshare.com/files/186146404/JAF.1.98.62.rar
2. Skinite JAF PKEY Emulator v5.0
http://www.megaupload.com/?d=QYR4571O
3. Instalirajte JAF 1.98.62
4. Spojite 5800 na pc i izaberite PC Suite mode
5. Pokrenite JAF PKEY Emulator v5.0 i pritisnite GO, prikazat ce eror i samo OK
sad se automatski pokrece JAF v1.98
6. Izaberite BB5 tab --> tick Prod. Manager --> te service button -->
pritisnite Read Values button
7. Nakon očitanja u gornjem umjesto 0577303 unesite 0575378 i pritisnite
Write Values
8. Sve zatvorite i to je to. Nokijin Softvare Ubdater ce prikazati mogućnost
nadogradnje na 21.0.025.
P.S. hrvatski se jezik može skinuti sa nokijine strani u obliku sis datoteke i naknadno se instalira...
POKUŠATI NA VLASTITU ODGOVORNOST...
E da meni radi sve garmian, wifi...i sve je brže, dalje normalno možete po želji nadograditi novi frimware kad izadže bez novih "PERIPETIJA"...
Evo,Stavio sam N80 na update,i slucajno sam pomaknuo USB kabel,proces je stao na 57%.Zatim sam ga odspjio i ponovo pokrenuo NSU,Pronaslo je mob i updatealo ga,doslo do 100% i pisalo Failed.Sada mobitel kao upali ali se pojavi ova poruka:Phone start up failed,Contact the retailer,I nista vise...
Probao sam sa one tri tipke ali svejedno nece,ista poruka,Pa vas molim,ak mi mozete rec,jel kako mogu ponovo Flashat softver,preko nekog programa?
Trazio sam,nasao sam onaj Phoenix krekiran,sam kaj sad neznam kak da spojim mob s kompom,jer nikako se nece spojiti,Ne pise uopce da je pronadjen kakav novi USB...Imam Vistu,,,Hvala
Mene sad zanima koji je pravi product code za 6220 clasic jer na ovoj stranici http://hunajatehdas.net/nokia/firmwa...220c-1_classic ih ima nekoliko za croatia i kak znat koji je pravi i koja je razlika?
Imam Nokia N95 na njoj je soft 21.0.016 koji sam morao hakirati da bi mogao na njega ugraditi Garmin navigaciju.Od kada sam hakirao soft ne radi mi vise wlan uvijek mi javlja "no gatway" ,a prije hakiranja je radio normalno.Pokusao sam to otkloniti ali nikako ne uspjevam sada me interesuje ako upgradeujem soft hoce li mi i dalje raditi garmin ili cu morati ponovo da ga instaliram i hakiram soft i hocu li izgubiti podatke koji su na mobitelu sada.Koji je najlaksi nacin i koji je zadnji soft za N95 mislim da je 31.0.017 , sta dobijam nadogradnjom koje su prednosti 31 u odnosu na ovaj koji ja imam
ne znam kojom si metodom hakirao mobitel ali hakiranje nema veze sa wlan. tj ne bi trebalo da ima. sto se tice upgrade na novu verziju dobio i nesto brzi mobitel ali bi ga morao ponovo hakirati a sa novom verzijom hakiranje ide jos teze. ako si vec sve isprobao i wlan ne mozes da pokrenes preporucujem ti da uradis backup, resetujes mobitel na pocetne postavke i ponovo hakiras i instaliras sve aplikacije. naravno ako ti je bitno da imas wlan.
Pozdrav ljudi, imam najnoviji Nokia software updater (1.6.13.) i kaže mi da nema noviji firmware, no moja verzija je RM-328, 3.23, a na http://hunajatehdas.net/nokia/firmwa...220c-1_classic dobijem odgovor da je najnovija 4.13, dakle već 2. novija! Uz to da ta 4.13 ima full office itd.! Jel netko to probao update-at i kako se ponaša? Još nešto, u PhoNetInfo programu vidim da mi procesor radi na samo 187 mhz, a u specifikacijama piše da bi trebao raditi na 300 i nešto! ( http://www.gsmarena.com/nokia_6220_classic-2256.php ) Kaj mislite o tome? Hvala!
Pa ne moraš mijenjati PC, nije obavezno. Najbolje ti je onda staviti (zadržati) onaj PC koji ti piše na mobu ispod baterije.
Vjerojatno misliš u svezi tipkovnice ako mjenjaš PC da ti neće odgovarati raspored upisanih slova sa onim što je prikazano na tipkovnici?
Da ali sa sadasnjim PC mi ne daje update iako je nova verzija firmwarea izasla davno davno.....
Symbianer:
ja sam stavljao balkans product code i normalno mi je radilo. tj raspored slova mi je ostao isti...
Majstorcina je pitao,dali nakon novog firmware na v.31.0.015 na N95 8GB Garmin se brise,moj odgovor je -ne.Isprobao sam,brise se NokiaMaps3,biljeske,poruke,kalendar,xplorer,smartm ovie,sve dodatne igre,a Garmin i Mcguider ostade.
Ovako imam sledeći problem sa 6220 clasic RM-328 Firmware version 3.23 a vidim da ima novija .
Produkt code nije ni bitan jezik manje više ali kada želim obnoviti noviji firware dobijam sledeću informaciju - No software update available for your phone .
Please note that your mobile servise provider ,operator or carrier may not have approved the latest Nokia device firmware .
Nisam neki sa engleskim ali sa skužio u ćemu je stvar . Kopčao sam i na NSS ali tamo problem ne vidi ga nikako obrišem PC suite i opet ništa .Mislim da je u svemu tome problem jer je telefon sa swisskoma i da je u svemu tome glavni problem . Ako se neko susreo sa sličnim problemom neka predloži rješenje .
Nokia N85...
Jučer sam napravio update softwarea i sad je na inačici 30.019 i pojavi mi se problem sa "Kontaktima"...
Naime, mob mi prikazuje samo oko 40% svih spremljenih kontakata bilo da se radi o povlačenju kantakata sa SIM kartice ili iz memorije telefona... Svi kontakti su pohranjeni u obliku +385xxxxxxx....
Kontakti još uvijek postoje spremljeni na SIM kartici (provjereno pomoću drugog uređaja) ali ih Nokia neće prikazivati...
Zašto?
P.S. Nadam se da ste razumjeli što me muči...
Thx!
Kako da vratim firmware sa verzije 30.019 s kojom imam problema na prijašnju 20.175 koja je radila ko zmaj?
Koji je defaultni product code za brandiranu T-mobile n95 8gb?
evo ja imam mali problem s samim NSS-om, skinuo sam najnoviju verziju (1.0.38.15) i kad ga instaliram ponudi mi neke 4 opcije konekcije, neki virtual usb, pa f1 usb itd itd. uglavnom, kad mi instalira NSS trebao bih onda instalirati drivere za mob (N78) po uputama koje dođu uz program, ali to ne mogu nikako napravit. uvijek mi javlja da ti driveri ne sadrže informacije o mom uređaju. ima li veze to što imam usb kabel CA-101, a ne onaj dku-...nešto? pretražih ovaj forum i nisam našao product codes za nokiu N78, ali sam našao na nekom drugom forumu pa evo: 0545623, to je balkan code, i ja bih njega htio stavit jer nemam hr jezik u mobu, imam neki drugi product code. ali problem je što uopće ne mogu spojit NSS sa mobitelom. zna netko u čemu griješim? i da, moram li imati drivere za taj kabel CA-101 prije instalacije NSS-a ili moram to radit bez tih drivera za kabel? probavao sam svakave opcije ali nikako ne ide...
pliz pomagajte...
thnx.
zar nitko? ima li tko možda stariju verziju NSS-a da probam s njom?
ma probao sam i deinstalirati pcsuit, pa sam probao bez pcsuita sa driverima za kabel, probao bez i jednog i drugog, sve moguće kombinacije ali ne ide. jer u tutorialu od NSS-a kaže da će me pitat driver, ali me ne pita. kad odem manuelno instalirat driver onda mi ga neće instalirat, kaže da ne odgovara driver mom hardveru.
imali hr verzija za n97 i jel se moze isto ovako promjeniti produkt cod na njemu ...pozdrav
jaro to sam uradio sve.. ali nije mi ostao hr prijevod...
kako instalirati i kako ponovo nabaciti to...
je'l ide sa firmware-om ponovo... ili se ubacuje kao aplikacija?
pomoc!!
/bez serviserskih ponuda samo pomoc i kako?/
telefon mi je nokia 5310 xpressM!
jesi promijenio product code tj. stavio balkan ako nisi uradi OBAVEZNO PROČITATI: Upgrade firmware-a, promjena product code-a i traženje aplikacija za Nokije
Nokia 6303 Clasik. Ima li ko product kod sa HR jezik.
Zahvaljujem.
pokusam da updejtuhem ali nece ide do nekle i staje na 15%, a daje mi sledece: Phone Recovery >
Remove the battery and charger from your device. Disconnect the USB cable.
Insert the battery and connect the charger. Re-connect the USB cable.
Press the device's power button for a few seconds.
Press the device's power button for a few seconds. Click Retry to continue with device recovery.
sta da radim? radim kako sto pise i opet nista!
Nokia 6303 Clasik.
NSS ne upise novi product kod, kad stisnem "Skan"procita sve i upisem novi kod stavim kvacicu,Normalan hod, sve odradi bez Errora,ali uvjek ostane onaj isti kod sto je dosao u njemu,probao sam i bez kvacice stalno isto.
NSS je najnovija verzija NSS103815.
Treba li biti Instalirana PC Suite,ovo gore navedeno odradi sve bez PC Suite.
Imali neka druga varijanta za promjenu Produkt koda.
skinuo sam nokia software updater i pokusao sa 10-ak puta i nece.. evo slike sto mi javlja... moze pomoc. hvala..
http://img65.imageshack.us/img65/9566/capture.gif
to ti je javilo nakon update-a ili prije??
meni je javilo nakon.
upalio sam mobitel i vidio da mi je uspješno postavljena zadnja verzija softa
to mi za vrijeme updatea javi... probo sam vec 10 puta.. i provjeravo sam koji je fimware i ostane isti.... a ako ga ocu prek moba updateati javi mi ovo: (copi-paste s neta) My problem was I was unable to update it using FOTA method, it says file I download not compatible with my device. It ask me to contact my service provider.
čudno...
probaj skinuti novu verziju PCSuite.a Nokia Software Updater-a
i probaj (ako nije) kabel od mobitela uštekati direktno u USB post kompa (bez produžnih kabela i HUB-ova)
nemam ni instaliran pc suite... samo Nokia Software Updater... a ovo za kablove znam.. cito sam po netu ima jedno 30 ljudi koji imaju isti problem.. i niko im nije nis konkretno odgovorio.... izludjuje me to!!
Trebam pomoc posto sam noob, pa ako netko ima volje..
Dobia sam nokiu e66 al nema HR jezik, vidio sam i neke tutoriale kako to ubaciti međutim treba ubaciti i neki ispravni regionalni kod..kojeg nemogu naci.
E sad kad bi netko mogao ovdje staviti link za ispravni tutorial i kod koji trebam ubaciti prije update-a bio bih zahvalan
Zna li netko tko u nas određuje kada će soft biti dostupan za download preko NSU?
Naime, imam N86 i prije 23 dana je izišao novi soft. Meni još uvijek javlja da je nedostupan iako na Nokijinim stranicama postoji novi za moj Product code.
jedno malo bedasto pitanje za N85.
napravio sam update firmwarea sa 30.019 na 31.002. sve je prošlo ok.
e sad, da li je normalno da nakon upgrade ostanu sve postavke i podaci u uređaju?
Koji je poslijednji software za N6300, imam 7.21 ali negdje na netu sam našao da ima i 7.30?
nemam pojma,moj je 5.03.08 od 17-08-05.kad sam htio nadograditi soft preko neta na moj imei nije prikazivao dostupni upgrade,vjerovatno jer je iz talijanskog tim-a
Negovorim o 6630 nego o 6300, a to je prilična razlika hm...
nisam pažljivo čitao,ispričavam se.
E ovako,koliko sam skontao,prvo treba promijeniti product code kao sto je pokazano ovdje i onda jel taj program zatvoriti i vratiti se na Nokia Softver Updater kojeg imam u PC Suite-u?kad tu promijenim code i zatvorim program hoce li ta promjena ostati i hocu li onda moci skinuti softver za taj code ili cu dobiti za moj code (kod mene je on 0557876 ,posto mi je mob sa TIM mreze)...
P.S:Zna li neko product code za ove standardne jezike (negdje sam cuo da je to EURO paket) posto mi ne treba Balcan product code
Unapred hvala na pomoci...
N95 product kodovi
Promjena će ostat, radi samo kak piše
Evo ti tutorial na hrvatskom
svaki put kada hocu da instaliram Nokia Software Updater u predzadnjem koraku pokaze mi : FATAL ERROR DURING INSTALATION...i tu se postupak zavrsava,kako da rijesim ovaj problem?
Poz ljudi!
Ukratko samo jedno pitanje, planiram napraviti update software-a (imam onaj s kojim je kupljen, 10.086). Sada, zanima me, prilikom update-a gube li se svi podaci, fotke, kontakti, mjuza i to?
Također zanima me brišu li se programi koje imam instalirane? I za kraj, isplati li se to sve uopće raditi?
Thnks unaprijed...
Koji je Hrvatski product code za N79? Imam 0565712, da li je to ispravno. Pitam jer imam nekakav problem s FM radiom. Prije je normalno radio a sada mi samo traži stanice, neželi niti jednu naći.
obicno je dobro staviti update, pogledaj u nekoj temi o n86 koji su plusevi i minusevi update-a pa odluci sam... kad ides na update, izvadi karticu pa ti svi podaci ostanu na njoj... sve aplikacije koje si imal moras ponovo instalirati... za ostale podatke koji su u memoriji telefona, poruke, imenik, postavke i ostalo koristi back up iz pc suite-a pa posle vratis... znaci ak koristis back-up, jedino kaj nebudes imal su aplikacije, sve ostalo si mozes vratiti...
pozz
malo sam nanerviran zbog telefona
trazio sam po internetu al nista konkretno nisam nasao.
imam n79 sa skoro 2god. starim firmware-om,koji je brandiran (firmware operatera TIM iz italije)
pa me zanima dal se moze ubaciti novi os na ovaj mob i na sta moram paziti?
dal to mogu kod kuce uraditi sa data cable?
sta mi je potrebno za to itd.?
kada idem na update,kaze mi da imam vec najaktuelniji firmware.
konkretno me zanima kako ga mogu flash-ovati,tako kad bi ga format,da mi instalira taj os koji bi mu ubacio,a ne opet onaj brandirani.
hvala
neće ti ga updejtati jer po imei-u zna da je telefon od tim operatera.morao bi promijeniti imei ili ga nekako prikriti.
ja imam 6630 isto iz tima i ne mogu updejtati,ali dobro radi sa starim softverom i ne zamaram se time.
sretno
Nije do IMEI-a već do product codea. Promijeni product code i onda napravi update.
Ovdje možeš provjerit koja je verzija firmwarea dostupna za pojedini product code.
ok.hvala vam,al kako da promjenim product-code???
problem je i u tome sto mi ne prikazuje fm predajnik,pa sam htio da ga update.
citao sam na netu da nije postojala saglasnost za fm predajnik u nekim zemljama u eu,pa je preko software ogranicena ta mogucnost koristenja,a i nervirame sto je sve predefinirano za tim.
PS. dal neko zna dal se moze koristiti isti usb kabel od samsunga g810 za n79.
jer fizicki pase u prikljucak,al ne znam dal je kompatibilan i za software update???
uspio sam sa nss.al samo da vam javim da na win7 uopste nije moglo,tek sam uspio na xp da to obavim sve. srecom sam imao na drugom hd xp instaliran.pa nisam morao i to jos raditi. uglavnom radi mi i fm predajnik. kod nekih regionalnih codova pise no FMTx,to su FW bez fm predajnika. jedan od tih sam ja imao.
samo sam vam htio javiti da se ne zafrkavate sa win7,jer ne funkcionira ni u win xp mode na win7.
poz
Ovako kroz par dana planiram kupiti 5530 xm. posto vidim da za hrvatsku još nema v20 softvera mi može neko reći koji product kod moram staviti?
Vidim da ih ima više pa nebi volio zeznut mobitel.
Jel postoji neki "originalni" nokijin(nevezan za regiju) sa koji mogu apdejtat soft na zadnju verziju?
Mislil sam ovako zapisat "stari" product code pa unjet novi, napravit update na zadnju verziju te vratiti "stari" p.c. nazad.
Dali je to moguće? Gubim li garanciju sa time i dali u servisu mogu skužiti da je p.c. mijenjan?
Kao što vidite nov sam u tome pa helpajte :)
Zdravo, imam nokiju n96 koja je nažalost brandirana na simobil (slo) tako da joj nemogu nikako napraviti update softvera. Na starijim nokijama se je to dalo promenom product coda pa me zanima da li se to može napraviti i na njoj. Našao sam product kodove za n96 balkan.
1. 0556578 n96 rm-247 ctr balkans oyser
2. 0543719 n96 rm-247 ctr balkans dark grey
3. 0567003 n96 rm-247 ctr balkans black
moj product code je 0574148 n96 rm-247 ctr vf simobil si dg
Kodovi http://www.nokioteca.net/home/forum/...owtopic=151126
Nokija je prednja strana crna, zadnaja strana je crna sa kosim crtama i srednji del je srebrn kao na tojn slici http://www.letsgomobile.org/en/2946/nokia-n96/
Znači pitanja su:
Koji product kod da upišem u nss
da li ću poslije toga moći napravit update
Za sve odgovore se zahvaljujem.
Imam nokiu n95 8 gb, werzija soffvera 1.2.011 RM 421, zna li ko produkt kod za naš jezik? Pozdrav.
koliko vidim to je model za američko tržište koji je i hardverski drugačiji od našeg, za njega ne postoji hr meni
prvi ne, drugi ili treći uzmi
teoretski možeš, ali isto tako možeš izgubiti garanciju ako imaš noviji sw od onoga koji ti podržava product code
da, u servisu mogu skužiti da je p.c. mijenjan
[QUOTE=Vader;925284]koliko vidim to je model za američko tržište koji je i hardverski drugačiji od našeg, za njega ne postoji hr meni
Pa je li moguće kako ubaciti naš meni. Po čemu se hardverski razlikuje? Meni se čini isti okolo, samo mislim da je malo teži?
Aj ak mi moze ko reci na ovoj stranici http://hunajatehdas.net/nokia/firmwa...odel:N95-2_8GB sam vidio da je dosel novi updajte software-a, a meni jos uvjek nudi samo v31.0.015. Kaj treba napraviti da se dobi ova najnovija. Hvala
Promijeni product code, imaš tu na forumu kako
imam N85, kupljenu u vip-u, zadnji upgrade je bio još lani, 20.175, koji balkan product izabrati da odgovara, tj da sačuvam HR meni, i da li mogu upgraedati na zadnji ili jedan po jedan (u međuvremenu su izašla 3 upgreda)
e nemogu instalirati NSS USB Drivere jer imam win 7-icu a ne XP i nigdje mi ne nudi add new hardware, a kada i pokušam add new hardware kaže mi da moram ubaciti hardware pa da će mi on sam ponuditi, ali ni to nemogu jer nokia koju flasham ima već instalirane drivere na kompu i nikad mi ne nudi da ih ja instaliram.
kako to riješiti??
I da kad instaliram NSS što treba izabrati? ima par ponuđenih (virtual, F1...)?
i kada upalim NSS otvori mi se prozor i ona ikona za SEARCH ali kad to kliknem ništa se ne događa. zašto? kad sam to prije radio sve je štimalo sam kaj sam ja imao win XP a ne 7
uspio sam primijeniti kodove na 5800 i na 6300, na 5800 istalirao najnoviju verziju firma 50.0.005 ili tako nekaj al idalje imam neke VIP oznake po mobitelu, zašto? stavio sam balkans blue 0559395
a na 6300 sam stavio balkans 0537635 al nema opet hrvatskom sam čirilica i rumunjski uz ove osnovne. jel zna netko product key za 6300 a da ima hrvatski jezik?
Edit: riješio sve sa 6300 (stavio balkans 0537626), ostaje pitanje micanja VIP oznaka sa 5800.
Bok ljudi, prelazim u ovu temu iz jedne druge a imam sljedeći problem. Imam N86, od tele 2 (ako je uopce bitno) i verzija software koju imam je 11.043 a zadnja verzija je 30.09 međutim ja nikako nemogu skinuti tu verziju, jer mi na svakom programu prek kojeg probam update (ovi suite, nokia sw update, ili direkt prek mobitela) piše da je ta moja 11.043 verzija i zadnja. Nadalje sam pitao zašto kako, i uputili su me na nokijine stranice u kojima sam upisao svoj product code, da ga možda nebi trebao mjenjat i nakon što sam ukucao na stranici svoj code, dobio sam poruku:
"Latest available software for Nokia N86, product code 0580451
Version: 30.009
Compare numbers
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download."
što bi značilo da mogu skinuti dalje software, al eto jednostavno nikkao ne uspjevam... Ima li tko ideju?
ideja... product code upisan u telefon nije 0580451? to si pretpostavljam pročitao na naljepnici ispod baterije
p.s.
zakaj se mučiš, odnesi u mobis, isti dan je gotovo
Poštovanje svima!
Molio bih ako netko zna product code za Nokiu E66 jer na netu nalazim svakojake a ne bih želio uvalit krivi.
Unaprijed hvala.
Bok,
Koristim 6210 Navigator i zanima me da li prilikom updateanja softwarea preko Ovi suitea gubim išta s telefona.
sadašnja verzija (ista kao pri kupnji moba) 03.08 a nude mi v4.13
Naime prije godinu dana sam se namučio instalirati garmin i karte pa me sad strah da poslije update moram opet jer mi je ženskica na njihovoj službi za korisnike rekla da tom prilikom moram napraviti bejk ap :) jer nakon što se updatea neću imati ništa od fotki i mp3-ica, kao ni imenik u mobu. Sve to mi i nije šteta ali bi volio izbječi novu instalaciju garmina
stavljanjem novog softa se sve briše iz telefona, garmin ti je instaliran na memorijskoj kartici i trebao bi raditi bez problema nakon stavljanja novog softa, karte, slike i mp3-ce koje imaš na memorijskoj kartici se isto tako neće obrisati
izvadi karticu van iz moba i apdejtaj
Budući mi nitko nije znao pomoći, oko ovoga... Nazovem ja mobis servis, oni kažu, neznamo kako pomoći javite se nokijinom call centru, neki 0800 broj, sigurno nisu u hrvatskoj, po naglasku, djeluje mi kao srbija ili rumunjska... I ok, opišem ja njima problem, ostavim im serijski broj mob-a, i još štošta, i budu se oni javili... I ok, nazovu me nakon par dana sa objašnjenjem koje mi djeluje kao laž, al ajde, a to je "kolege na internetu su požurili sa ažuriranjem vašeg product code-a, za vaš mobitel tj. vaš product code novi firmware će biti dostupan kroz par dana"... A skoro sam siguran da je to sranje jer još pred maltene pol godine kada sam stavio ovu verziju soft. bila je dostupna i inačica 20.nešto koju mi nikako nije htio skinut...
pokušavam na nokiu 6300 staviti zadnji firm --> 07.30 i nikako, ja imam 07.21, product key je: 0537626 (Balkans). jel itko uspio staviti?
iako nije mi jasno ni ovo, na službenim nokijinim stranicama da je zadnja verzija 57.21, a na firm generatoru kaže da je zadnja verzija 07.30
Što donosi taj novi firmware?
Dal netko zna product key za nokiu n96 sa hrvatskim...probao sam 3 balkan keya i ništa ..dal netko ima koji provjereni???
sa Nokia službene stranice:
-Ažuriranja za programski jezik Java
-Poboljšana podrška za automobilsku opremu
mislim nikaj tak specialno al htio sam si staviti, a ne kužim zakaj neće.
EDIT: zanima me da li postoji neki product code s kojim bi mogao napraviti downgrade softa da mi se vrati vrijeme razgovora kada se utipka*#92702689# na nokiji 6300, znam da je malo glupo al eto pitam ak netko slučajno zna...
Bok svima...imam trenutno nokiu N96, software version: 11.101 rm-247, orginal product code je 0573319, i sad, htjedoh sa NSS-om promjeniti isti na balkanski ali nejde...ne pronalazi mi mob...probao sam pc suite unistalirati, drivere od usb-a, probao sve to na xp-u i win7, i nisam vise pametan sto i kako...ajde pomozite, please, jer sa ovim product code-om on je na zadnjoj verziji software-a
Prvo skini i pokreni ovo ,restart kompa je obavezan i kad se opet pokrenu windowsi pokušaj instalirati Nokia Ovi suite (sadrži kabelske drivere pa ih ne treba posebno instalirati). Kad god te traži restart to i napravi.
Evo i jedan balkanski kod proizvoda 0567003 nek se nađe.
uspio sam promjeniti product code, probao sam sa ovim 0567003 i sa 0543719, međutim update-a nema...e sad u čemu bi jos mogla biti caka?
možda da probam sa nekim europskim kodom?postoji europski kod a da na njemu ima hr jezik?
nadogradio sam firmware preko moba, zanimljvo, na taj nacin je htjeo update-ti...ali sa euro product code-om
sad sam na 30.101 verziji, dali je to zadnja za N96?
i kako sada doci do HR jezika? prebaciti product code na balkanski pa reinstalirati firmware, ili?
da li se može product code vratiti nazad na stari nakon update-a software-a?
Može neki kod za 6303 ?
Imam zanimljiv problem, koji je prilično iritantan i nikako da ga riješim. Kad pokušam napraviti update NSU uredno prepozna na telefonu fw v31.0.015 i ponudi mi nadogradnju na v35.0.001, čak mi skine sve potrrebno na disk ali u zadnjem koraku kad treba instalirati na telefon uporno mi izbaci poruku da telefon nije više spojen na komp :mad: i tako x puta zaredom...ne pomaže ni ugasi-upali telefon pa sve ponovo iako mi nsu to preporuča...neznam jel bitno ili ne, OS je win 7 x64 (na XP-u radio update na v31.0.015 i sve radilo savršeno), pc suite mi je zadnja verzija, sinoć napravio update...ako imate kakih prijedloga, svaka je pomoć dobrodošla!
1. Stavi Windows XP SP3 compatibility za NSU.
2. Isključi antivirusni program.
3. Spoji mob direktno iza na matičnu ploču.