kako sa programom penetrate otkljucat tj spojit se na neku zasticenu mrezu, probao sam na razne modeme koji imaju promjenjeno ime i koji nemaju ali opet nezeli
Printable View
kako sa programom penetrate otkljucat tj spojit se na neku zasticenu mrezu, probao sam na razne modeme koji imaju promjenjeno ime i koji nemaju ali opet nezeli
Jesi skinuo fileovi sa njihove stranice i stavio na karticu?
I možeš samo Speedtouch i Thompson i to ako imaju defaultni SSID
nisam nikakve filove samo progam nisam znao da to treba jel mozes ostavit link da netrazim i di ih tocno na kartciu trebam stavit
Ako već nije bilo:
MyPhoneExplorer - odličan program koji sam koristio sa K800 i presretan sam što je u 1.8 verziji dodana podrška za Android. Bez problema sam dodao brojeve sa K800 i njihovo editiranje je piece of cake, s obzirom da sam sad lako povezo Gmail contacts sa K800 i Hero kontaktima
da li netko zna neku aplikaciju za SMS koja u porukama zna prepoznati telefonski broj koji je u imeniku?
npr. dobijem poruku "tko je zvao" sadržaja "...propušten poziv sa broja +385981231231...". taj broj imam u imeniku, no ne pokazuje ime nego uvijek broj. tu opciju je pred deset godina imao siemens s10 a sada ovi "pametni" telefoni ništa.
pa ako netko zna molio bih da mi napiše.
hvala!
e,da, tel. je optimus, android v2.1, službeni rom.
Dali ima neki program za msn i facebook chat!
Ima ih gomila, samo treba potraziti malo... :rolleyes:
MSN - potrazi po Marketu, ja koristim Meebo.
Facbook - Bloo
Dakle bio bi zahvalan kad bi mi netko reko koji program da skinem (ako ima) da na wildfire mogu snimit panorama fotku ,tj.ono kao sto ima vecina mobitela da ja samo micem mobitel a on automatski namjesta sljedecu sliku i uslika i napravi panoramu od nekoliko slika...hvala :icecream:
dali ima neko HRcallerID, maknut je sa marketa i nemogu ga nigdje naci.. ako ima neko da mi posalje, moze i na mail... ili di da ga skinem.. hvala
ninekovmail@gmail.com
ok, sta bi taj link trebao predstavit?? to je sranica prije ove gdje je covijek odgovorio na pitanje da nema pojma zasto HRcallerID nema vise na marketu. a ja trazim ako neko ima skinutu aplikaciju da je podjeli samnom.,.
bravo za tebe :-)
A da ponovo klikneš na moj link i pogledaš vikingov post na vrhu ekrana, bez da scrollaš?
Počinje sa "valjda ne kršim..." :rolleyes:
Trazim neki App za lockanje pojedinih aplikacija.
Npr. da svaki put kada hocu ici u poruke da trebam upisat sifru ili da me pri svakom unlocku mobitela to trazi.
neo sorry, nisam vidio da je editirano... hvala :-)
Nema frke. Inače korisna aplikacija, jedino pazi da je ne koristiš u kombinaciji sa Juicedefenderom i sličnim power saverima jer treba imat konstantan spoj na internet da bi funkcionirala 100%.
Na Marketu trazi app locker i naci ces... doduse svi su free i ograniceni.
Sent from my Milestone using Tapatalk
znam znam.. imo sam ga vec al sam napavio reset mobitela pa nisam vise mogo nac....
inace.. jako dobra apliukacija je SHAKE2MUTE, ima opciju shake 2 answer koja je meni zakon. kad se zelis javit shakenes ga i javis se... ZAKON
Zna netko odakle da skinem Launcher Pro Icons & Docks a da ne trazi licencu. Hvala na pomoci.
Sent from my Milestone using Tapatalk
svako malo mi se pojavljuje mala ikonica na vrhu mobitela kraj znaka za internet vezu u obliku polumjeseca i odasilje signal..imam disire i nema te ikone u uputama da vidi kaj predstavlja..ako ko zna nek javi..thenks
Pa kad ni nema za Android još. Službena stranica
Bilo je nekih portanja prije pola godine, al ništa od toga mislim.
Al nema za Android OS?
Znaš razlike izmedju operativnih sustava? Frendovi ti imaju jer imaju Symbian.
imaju da symbian...Ima jos napisem kad trazim spb shell free for htc disire i nade hrpu toga....ALI...svi hoce oko 30 dolara neki cak i vise...imas sve za disire sam ko bi platio..
Dali postoji program da npr ukucam URL neke radio stanice i da ga slusam preko Wifi-a?
Nekada sam imao dva, jednog se više ne mogu sjetiti (naziv), dok je drugi WunderRadio poznat još i sa WM platforme kao odlična app za Internet Radio. Probaj se negdje dopati app, na marketu mi je (više) ne nalazi?
Meni su odlični xiia i radiotime. Im a i onaj naš slušaj radio ali kada vidim startnu sliku uvijek deinstaliram :D
Prvi post, prvi link:
http://cafe.mobil.hr/threads/68947-A...amo-i-download
Ikone imaju na blackdroid.netu, za dockove neznam:
http://www.megaupload.com/?d=Q5KYNA80
Upravo instalirao apktor i stavio blackdroid za rep. Ogromno se updatea... 1000+ apk.
Edit: nazalost neradi LPi(to je taj program, u njemu icons i docks), opet me trazi glupu licencu a iza tog warna se vide ikone -.-. Ali nema veze predobro je sto mogu updateat aplikacije koje su piratske! Svejedno hvala :)
E hvala ti kralju ovaj mod radi... thx!!!
@n3n0,
Par zamolbi, ako moze:
1) koristi gumb Uredi post
2) svako malo zapitkivati "jel zna netko" se smatra bespotrebnim spammanjem
3) http://cafe.mobil.hr/threads/68534?p...l=1#post947658
Zahvaljujem.
Ispricavam se....
E sad da vas ja pitam, dali postoji ikakva normalna igrica za Hero a da radi bez trzaja... Na maloj Xperiji X8 sve ide savrseno, dok npr. Angry birds ili Reckless Racing na Herou su doslovno neigrivi... :/
Pojavio se novi launcher, Go Launcher.
Ovako na prvu ne izgleda loše, budem ga probao tokom vikenda.
ako neko ima stream live radio molio bi ga da stavi ali full verziju ili da ostavi link
Molio bi ako netko ima, da mi pošalje ili uploada negdje. Za 2.1 X10 mini, kontakti.apk ili kako se već zove. Slučajno ga pobrisah, našao sam na netu aplikaciju za 1.6, ali ne radi. Probao sam i na XDA skinut cijeli pack za 2.1 ali ne radi. Mislim da je u pitanju lokalizirana verzija za Tele2 ili barem za hrvatsku.
Zahvaljujem
Koja je najbolja sportska igrica, aplikacija za Sony Ericsson xperije koje imaju android 2.1, ako neto zna neku dobru neka napise.
ps. Jel ce se moci koristit pinch zoom u aplikacijama na Xperijama?
Kako vam se cini nadogradnja Androida 2.1 na Xperije?
Nogomet-Fifa 2010, Real Football 2010, ako cemo utrke auta staviti pod sport- Asphalt 5, NFS Shift... onda imas americki nogomet- Backbreaker, imas i neke baseball gdje samo tuces palicom npr. Homerun Battle... Sad mi ne pada napamet jos koja...uglavnom ima ih dosta, trenutno samo Fifu imam na mobu od sportskih.
Instalirao sam PowerAMP sa Marketa, radi sve 5, i kad sam htio da slusam muziku iz drugog foldera on mi unmounta sd karticu i izbaci neke errore da nemoze ocitavati mem. karticu i onda ju mob vise ne prepoznaje dok ne restartam mob. Vec sam ga 5 puta restartiro da mi ocita memorijsku i kada opet pokusam u PowerAMPu pokrenuti taj folder opet se isto desi...
Jel se ikome ista slicno dogadalo? Nisam nista prcko po opcijama osim equalizera
Sent from my HTC Legend using Tapatalk
Meni se slična stvar dogodila, isto kada sam PowerAMP instalirao iako mislim da ne bi trebalo imati veze s njim. Problem je u tome što je neki file na kartici corrupted (kod mene je bila jedna od pjesama). Mountaj sd na računalo, prebaci sve datoteke, formatiraj karticu te vrati sve natrag. Vjerojatno će ti kod prvog kopiranja se javiti greška na nekoj od datoteka.
se može s nekom aplikacijom importirati CSV fajl u sms poruke? Napravio sam export s starog aparata i spremio u CSV i sada bi to uvezo na novi aparat s andoridom.
CSV je previse genericki format (pocevsi od redoslijeda stupaca pa nadalje), pa bi rekao da ne.
Formatirao sam memorijsku, malo smanjio memoriju brisanjem slika i muzike, stavio Sygic, zasada sve fino radi, čini mi se da nema više ovih problema u PowerAMP-u.
Btunes me pomalo razočarao, mislio sam da će biti malo bolji, zasada PowerAMP no.1 Music Player (ako nebude više nikakvih problema)
EDIT: Aplikacija Blink mi ne mjenja boje LED flash-a, koju god da boju odaberem blinka zeleno
Jel ima kakva aplikacija za push mailove, točnije hotmail?
Jel zna itko koje su igrice na ovom reviewu od Desire HD, na 2:45?
Znam da je ova druga Angry Birds, a ove ostale 3?
Sifra za tele2 je 21902 ali to ti nece upaliti. Trebas fejkati da si neka druga mreza . Meni je npr Tmobile usa podesen i sve sljaka.
Stiže nam novi Market... :)
Promjene:
- drugačiji UI, koristi se "vrtuljak" umjesto tabova.
- smanjeno vrijeme mogućnosti traženja povrata novca s 24 sata na 15 minuta
- nove kategorije (tipa widgeti i live wallpaperi)
- sve informacije (slika, opis, iskustva) na jednoj stranici (slično kao u AppStoreu)
- povećana maksimalna dozvoljena veličina aplikacije na 50MB
ravilov- nema više kupovanja kalendara pa traženja povrata novca (ako si tražio povrat :p).
Me dislike. Me like old version :D
50mb :O, to je 1/4 moje interne :@, lako onima koji imaju 1GB+ interne... osim ako app moze na sd... tragicno je sto onoj glupoj igri od 40mb+ uopce dopustaju mikrotransakcije...ona pocket legends, mislim da je najveca zasad... nek stave Counter Strike hh to je toliko jadno da nece ni laggat. :-)
Zivio Firefox sa 50+MB ^^
Inace, svida mi se taj novi "look" Marketa, jer se zna dali ce odma doci i kod nas ili cemo mi (kao i uvijek) morat cekat?
Nema razloga da ne dođe. Related tab je došao istovremeno kad i drugdje.
Pitanje u vezi aplikacije LockBot Pro v1.16.2 (skinuo sa Ipmarta)
Aplikacija je odlična, služi za podešavanje željenog lock screena (dali da bude kao na Iphone-u, na X10....) i uz to skidaju se posebne teme. Instaliram, i kada mob zaključam pa otključam, na sekundu mi se pojavi defaultni od Legenda lock screen (da se prema dole povuče) i ekran se ugasi. Kada opet stisnem tipku za otključavanje tek se onda pojavi taj lock screen koji sam stisnuo, znači tek iz "2. pokušaja" radi.
Jel ima itko sličan problem i kako ga je riješio?
Btw i što je s aplikacijom Blink, funkcionira nekome na Legendu?
EDIT: Jel postoji kakva aplikacija za NE rootane mobitele tipa shoot me, znači za pravljenje screenshot-a?
Novi Android Market. Tko ne želi čekati normalan update.
Meni radi bez problema na Desireu (stock Froyo)
I meni radi na legendu normalno!
pozdrav ekipi,
trebao biH cardio trainera pro za androida, ako tko zna kakav link za skidanje sa neta bio biH zahvalan
Instaliraj ovo -
http://www.4shared.com/file/YPRQTSbf/Applanet_258.htm
I u toj aplikaciji trazi cardio i naci ces, pise ti 9.99$ ali je prekrizena cijena, skines besplatno instaliras. Nadam se da ce raditi.
Evo bas instalirao novi Market i svida mi se. Idem sad malo prokopat po njemu poa javim dozivljaje :)
Do sada koliko sam skuzio, taj Market ocitava i crackane appove kao da su skinute sa Marketa i javlja da postoji update za njih, ali pri updateu se javlja error :(
To ti javlja vjerojatno samo zato sto je ovo "nesluzbena" verzija marketa u kojoj su iskljucene provjere za drzave i operatere i sl.
Meni to javlja i stari (tj. trenutni) market kad "fejkam" operatera/drzavu. I da, market naravno uvijek provjerava jesi li stvarno kupio tu aplikaciju.
Yep to sam tek sada pronasao na jednom forumu.. Taman sam se ponadao kako bi, ako bi prosao update, 'legalizirao'svoje appove..
meni najmrskije hrvatske novine su dobile prvu aplikaciju za android....
http://www.gadgeterija.net/wp-conten...a-android_.jpg
http://www.gadgeterija.net/wp-conten...-android_4.jpg
Nije loša aplikacija, bolje ovo nego da se mucim na desktop verziji na malom ekranu :)
Pozdrav!
Ima li koja stranica na netu sa božićnim wallpaperima za HTC Desire? Nisam u mogućnosti ići na Market pa bih skinuo s neta.
Jel postoji kakva aplikacija da mi mob automatski mjenja wallpapere, znači ja odaberem željene wallpapere za određene dane, a on mi ih svaki dan mjenja?
Dali netko mozda zna kako i pomocu koje aplikacije mogu napraviti da mi mobitel prvo zvoni tiho pa sve glasnije? hvala
Ima li naznake kad će izbaciti službeno update marketa? Neki datum ili nešto?
koristim gmail i kad dobim mail mobitel mi javi da sam dobio mail al mi ne zavibrira i to me pomalo živcira.dal postoji neki program ili neka caka da mi mob zazvoni i zavibrira kad dobim mail??
koliko vidim kod mene na 2,1 market se več izmjenio a nisam ništa instalirao ili updejtao, moguče je da je to sam mob povukao i uradio.
Ovaj update se čeka; ovak izgled uz koji dolazi dosta promjena
http://4.bp.blogspot.com/_Mm75bF7VYr...arket-home.png
Jedina negativna promjena za korisnike je da su smanjili vrijeme povrata novca za kupljune aplikaciju s 24 sata na 15 minuta.
po meni je to dobra stvar. smanjuje gubitke developerima i potiču ih na daljnji razvoj aplikacija. a korisnicima daju packe jer zloupotrebljavaju to dragocijeno vrijeme reklamacije.
search button gore desno u kutu, fail totalni. kako oni misle da na telefonima sa velikim ekranima ljevaci dođu do te tipke, a da pritom ne potišču pola aplikacija na ekranu?
to im je mana sada i ostati će
vidio sam kod nekog program kad se spojis na wifi mrezu i onda mozes vidit di je najbolji signal, ali neznam kako se zove
Jel ima jos netko problema da mu se Market FC-a prilikom "zujanja" po onim kategorijama za appove?
Ja recimo odem u 1 kategoriju, izadem (back gumb), odem u 2. i kada se hocu vratit tu se freeza i javi FC...
Veći mobiteli se drže s dvije ruke većinu vremena zbog lakšeg pisanja.
Ne vidim neki problem u pritisku(tapu) searcha.
Wefi?
Ne događa mi se to.
Do custom roma kojeg koristiš je.
Moguce, DF me u zadnje vrijeme cesto zafrkava
pa baš i nije tako. ja svoj milestone u krevetu i dok hodam pokušavam držati sa jednom rukom i zasad mi uspijeva. bilo kako bilo, definitivno je sučelje prilagođeno za ljevake. i smatram da je to jedna vrsta diskriminacije. mislim da bi trebala postojati opcija koja će to regulirati. mislim da na windows mobile postoji ta opcija.
Ajde, to oni da malo razgibamo svoje prstice (lol), nista lose. Samo me nervira ovoliko zelene boje i zbog toga ne zelim probat novi market :]... Ja sve radim samo s desnom(palac ftw) 80% vremena, ako treba stisnut nesto gore lijevo necu umrit :/
Sa SMS Backup+ sam napravio backup SMS-ova i liste poziva na gmail.
Sad kada sam išao na restore povuko mi je samo SMS-ove a call log mi je osto na gmailu.
Dali ima kakva aplikacija koja će mi i to restorat?