meni jucer pucala linija non stop...nisam sa nikim mogao razgovarati normalno.....danas sve radi........
Printable View
meni jucer pucala linija non stop...nisam sa nikim mogao razgovarati normalno.....danas sve radi........
i dalje me izludjuju sms poruke koje dolaze sa danom zakasnjanja...a to mi se dogadja od 01.06....nadam se da ce to rijesiti.....izludjuje me to ponekad...
meni sve savrseno radi, zagreb, jarun. i poruke i pozivi.
Ja sam u nedjelju imao problem - stari me zove na mobitel i njemu se u liniji čulo da mobitel zvoni, ali moj mobitel ništa nije registrirao - niti primljeni poziv niti propušteni poziv. Potpuna tišina.
Samo da se nadovežem, nema veze s ovim problemom s porukama/pozivima.
Jeste li primjetili da s Tele2 broja ne možete zvati brojeve 112, 988, 981, broj za policiju, hitnu i vatrogasce?
Recimo, s VIPneta mi uredno radi.
meni moze 112, policija, hitna i to. sad sam isprobao.
Otkada to? Kao dobrovoljni vatrogasac često sam u kontaktu s javnom postrojbom, dakle 93 i uvijek ih zovem sa 095 broja i uvijek ih dobijem. Ostale službe nisam pokušavao zvati, nisu mi još trebale, hvala Bogu. Ali uvijek zovem 93 sa predbrojem 031, nisam pokušavao zvati sami 93, možda taj dio ne radi?
Ma konkretno prije neki dan mi je hitno trebala dežurna ljekarna u Dubrovniku. Djevojka i ja nikako nismo mogli dobiti opće informacije, a niti lokalne. Izbacivalo bi nešto kao Pogrešan broj ili sl.
dobro koji se to vrag dogadja sa t2....sto im je sotona usla u server...:)
jedno pitanje:
(stanje:
-prebacio sam broj iz 098 mreze na 095, prepaid.
-nakon nekog vremena sam se prebacio na njihovu pretplatu, uz ugovor 18 mjeseci
-nakon isteka ugovora potpisao sam novi na 24 mjeseca
-zbog neplacanja racuna sam iskljucen i normalno, moram platiti ostatak)
Sad mi je broj iskljucen, ima vec 2, 3 mjeseca..
zanima da li nekako mogu nekako vratiti svoj stari broj bez nekih novih ugovora?
hvala.
Pa, plati zaostale dugove i ponovno će ti aktivirati broj.
ne, sad su me totalno iskljucili i poslali mi racun oko 1000 kuna (minimalna potrosnja za svaki mjesec do kraja ugovora plus zaostali dugovi) i sad vise nemam ugovor s njima. Broj nije u funkciji. Ja ne zelim ponovo uzimati pretplatu niti bilo kakve ugovore.
Zanima me samo da li mogu dobiti svoj broj natrag i koristiti ga na bonove
Sjećate se onih problema sa aktivacijom sms paketa?Znači meni je pisalo sve negdje do 6.8 da mi je paket još aktivan, ali nije brojalo poruke u ovom mjesecu, a onda mi je naplatilo sve poruke od tog mjeseca. Aktivacijski sms sam poslao 2.8. Bilo je oko 15kn poruka, uglavnom sinoć me zovu iz Tele2 i ispričavaju se radi greške i kažu da će sa račun bit umanjen za tih 15-ak kuna :) najs :)
Evo danas imam besplatno zvanje od 10-12 zbog onog vraga što se pred koji tjedan nije nikoga moglo dobiti.
I tako, zovem frenda (ne zato jer je besplatno, dali su to u potpuno krivo vrijeme, mislim, koga da zovem u nedjelju ujutro :hm:) i javlja mi se onaj glasić: "Birali ste broj koji se ne koristi".
E pa hvala im, daju ko fol nešto besplatno, a mreža ponovno ne radi. Možda namjerno baš u to doba da ljudi koji bi možda imali koga za zvati, ipak ne mogu zvati.
Nek ode kvragu i takva mreža... Jesu najjeftiniji, ali ozbiljno sam počeo razmišljati da li mi se isplati plaćati niže cijene za nešto što nema kvalitetu.
Pa na VIP-u mi se to od kad su počeli raditi, pa do dana današnjeg nikada nije dogodilo, da nekoga ne mogu dobiti iz bilo kojeg razloga...
Evo ja sam upravo obavio jedan besplatan razgovor prema 098 broju, dobio sam ga od prve i pricali smo oko 15 min. bez ikakvih problema!
Je, danas je i meni bilo besplatno telefoniranje. Obavih 5-6 poziva koje i inače obavljam normalno, no danas mi je bilo nemoguće dobiti curu koja je na Tele2 mreži. Sve ostale dobio normalno i pričao sa njima 5-10min, no od 10 pokušaja da curu zvrcnem, 8 je završilo sa brzim bip-bip-bip-om i 2 puta da se broj više ne koristi. Tek sam ju uspio 10 do 12 dobiti, valjda je onda ekipa prestala pričati :D
Tak da ono - malo se ipak mreža opteretila :)
Od jučer navečer svakih par sati mi dolazi poruka "Poštovani, provjeru mjesečne potrošnje moguće je provjeriti..." nakon što sam jučer ujutro poslao "tpo" poruku na 880. Morao sam stišati zvono, jer bi me cijelu noć budilo. Netko sa sličnom situacijom?
Ista stvar i kod mene, cijelu noć svako malo stigne poruka. Evo nema je već uru vremena, valjda su prestale :)
Zvao sam SZK i svi pretplatnici imaju isti problem i tehnička služba radi na otklanjanju problema.
Nije bed. Ovako mi svako malo stižu poruke i stječem dojam da imam prijatelje. :klap:
uvijek neki problemi ... pa bit će da su u kraćem vremenskom periodu dobili previše korisnika... pa je sad zagušenje mreže ... al sve tog za koji tjedan , dva bit će riješeno.. do onda koristim tomato za zvanje ...
ja sam danas dobio 3 poruke za redom od 880 "Provjeru stanja racuna moguce je koristiti jednom u 24 sata. Vas tele2."
Ne moram niti napomenuti da vec 2 tjedna nisam nista provjeravao :)
EDIT: Vidim da se to i ostatku ekipe dogadalo. :lmao:
e ljudi ovak prosli mjesec sam natuko 350kn racuna zbog koristenja mobilnog interneta.. i danas u 01:00, dakle 1h nakon kraja mjeseca, sam skinuo novi softver za mobitel, 3mb prometa, oce mi to ic u novi mjesec i uci u 10mb za 10kn ili 3mb=60kn?? muci me jer ne radi mb? na 880, tj radi al kaze mi da sam vec potrosio iznos za tekuci mjesec, a nemoguce da sam potrosio. konj psa ako ce mi 3mb uracunati u 8mj.
Pa logično je da ako si danas skidao da će ti to ući pod mjesec rujan.
nadam se i da logicno je al stajaznam mozda im kasni taj neki kalkulator sta zbraja promet...
Imam jednu primjedbu , prije tocno mjesec dana prenio broj , i dobio onih 25kn koje sam naravno brzo potrosio , i gledam na webu - pise da se sljedeci mjesec dobije jos 30kn , i nazovem sluzbu za korisnike ali tamo mi kazu da NE , jedino ako ste bon doplatili , ja rekao da jesam , od 50kn prije 3 tjedna , i onda tisina , Ma znate ovo , ono , tamo , vamo , uglavnom od tih 30kn koje pise da se dobiju Nista ...
Zovi SZK opet. Tih 30kn ti mora sjesti na racun nakon tocno mjesec dana.
Ovi računi u tele2 su katastrofa. Ako slučajno ne platiš odmah isti tjedan račun kad ga dobiš, na računu za sljedeći mjesec imaš zbrojena ta dva mjeseca. Sad bi ja trebao uzimat novu uplatnicu i zbrajat i oduzimat i ispisivat novu uplatnicu, ta fora im je totalno debilna. I nije mi jasno zašto se na ispisu ne vidi kome si slao mms, koje su im to fore glupe.
A jeli se vidi kome si sms slao
Tele2 računi meni su uvijek dolazili prije T-Mobileovih i to već oko 3. ili 4. u mjesecu, tako da ne vjerujem da dobiješ račun sredinom mjeseca. I BTW blago tebi i onima koji su na moru duže od mjesec dana.
Gle to što ti dobivaš tak rano račun ovisi i o tvojoj lokaciji stanovanja. I usput radi se o tome da su 3 tjedna dovoljna da taman ne dobiš račun i ne stigneš platiti na vrijeme.
Kad već spominješ tmob, daj mi reci ako ne platiš kod njih račun u roku 30 dana dal te odmah isključe,tj. ograniče usluge kak oni to kažu. Meni se taj rok za nekog ko je pretplatnik 2,5 god čini premali.
Ja uvijek platim račun do 20. u mjesecu i nemam takvih problema. A i to se riješi da se nazove SZK kao što sam prije naveo, traže se svi podaci i u prvoj se banci/poši/FINI uplati. I mislim da to nije ništa čudno da se broj isključi 2 tjedna nakon krajnjeg roka za uplatu duga.
I isto tako sumnjam da je tolika razlika u dolasku računa na kućnu adresu. Nije da nam je država velika kao SAD.
i svakakopreporučam platite u fini ili PBZ, u fini mi sutradan bilo proknjiženo, a u pošti treba i do 6 dana, (bez vikenda)
Ili još jednostavnije, putem internet bankarstva.
ili jos najjednostavnije.....predjite na bonove....
Koristim Tele2 prepaid uslugu i neki dan sam primjetio da mi prilikom provjere računa ne ispisuje na kojoj sam tarifi (knockout ili osnovna tarifa). Trenutno tekst poruke glasi "Stanje na vašem računu je ... Kartica vrijedi do ..."
Nisam 100% siguran, ali mogu li razlike u toj poruci nastati ovisno o mobu kojeg koristim? Probao bi s drugim al nemam ga.
Možda baš zato ako imaš aktiviranu neku od tih akcija, pa sustav ne prepoznaje tvoju tarifu. Ne sjećam se što je pisalo meni kod provjere dok sam imao aktiviranu opciju 10 MB za 10 Kn.
E vidiš, to je moguće. Otkad sam aktivirao poruke , a nedavno i data paket, slabije čekiram račun i ne brine me tolko na kojoj sam tarifi jer sam i bon ovih mjeseci redovito upucavao pa znam da sam na knockoutu. Bit će da je zbog toga..
Ljudi, evo jedan veeliki minus sa moje strane prema SZK!
Aktviram KOPROMO 30.9.2008. i zovem szk jer nisam par sati dobio povratnu poruku, i kažu da na drigi broj pošaljem (ako sam slao na 888, sada da pošaljem na 880) međutim, rekao je da se to nemože koristiti ako se ne obnovi bon. Ja sam bon obnovio 2 dana prije nego što sam aktivirao KNOCKOUT promo, te nije dolazilo u obzir da to aktiviram, jer opet nadoplatit racun mi se neda. I ljepo meni sutradan dođe poruka i skinuli mi 25 kn sa računa.
Pošto nisam znao da imam sada besplatne pozie (jer je frik reko da prvo moram obnoviti bon pa onda imam) ja nisam punih 17 dana to koristio. Ebem li im zivot. Sva sreca da sam sad zvao da mi pošalju gprs i mms postavke pa su mi usput i to objasnili.
E, sad me zanima ako ja ne obnovim bon nakon mjesec dana, onda više nemam pravo na knock out promo ili?
misliš 30.8.? dobro ti je bilo objašnjeno nakon aktivacije KOPROMO treba napravti nadoplatu minimalno 50 kuna.
ako si novi korisnik nije se naplatila aktivacija, ako si stari onda jednokratno 20 kuna, ne znam otkud ti je 25kuna naplačeno?
promotivno ti je razdoblje 3 mjeseca od dana aktivacije, i bitno je da svakim 30 dana imas nadoplatu bona minimalno 50 kuna. i koristiš ju do 30.11.....
Još uvijek mi je besplatan sms,a ne bi trebao biti
evo novost za pohvalu, prijenos ugovora na drugu osobu se više ne naplačuje!
Što je sa onim BONUS programom? Postoji li uopće još? Na stranici ne nađem ništa o tome.
Evo samo da se pohvalim.. Presao sa Vipa na tele 2 i mjesecni racum mi se smanjio sa cca 300-350 kn na 98 kn
nakon sto sam puko izazvan zadnjim troskom u T-scumobile i VIPa,reko sam da raskidam VIP,ove ruzicaste trebam trpit do 1. mjeseca josh....danas sam odlucio otic u Teletinu i otvorit pretplatu. Ubo sam si i novu 6120c....prva stvar koju mogu primjetit je da signal voli skakat i padat vise od mene na Kraljevstvu/Perfectionu/Astralisu pocetkom 2000ih..... pozivi idu normala,SMSevi isto.....čekamo veće šokove :)
Ja bas nemam takvih problema u zadnje vrijeme po Zagrebu, mozda si na nekoj lokaciji koju pokriva vise baznih stanica, a nijedna jos kako treba :)
ma ludi al problema s pozivima i porukama nemam.....i btw,vise manje centar zagreba,neznam kak drugacije Šalatu objansit :)
Pa centar, da, manje-vise :) Ne znam jesi na 3g signalu ili na 2G? Meni njihov 3g signal zna biti svakakav, ali 2G mi se u zadnje vrijeme cini dobar gdje god dodjem. Naravno, vjerujem da i dalje ima lokacija gdje postoje neki problemi i oscilacije. Dobro je sto u ZG sada rade na 900 MHZ sto ce sigurno pomoci u boljem pokrivanju jer 1800 MHZ je zaista hendikep u odnosu na druga dva operatera.
Zbogradičega još uvijek jako mali broj ljudi koristi Tele2?
Odlučio sam si uzeti još jedan mobitel i broj na koji bi stavio ZeroIn tarifu, za pozive unutar Tele2 mreže, dok bi mi glavni mobitel bio onaj sa prebačenim 091 brojem i KnockOut tarifom.
I tako, krenuo sam računati koliko mi se to ustvari isplati, koliko bi uštedio, i pri pogledu na pozive u proteklih 15 dana uvidio sam da mi je jako mali broj ljudi na Tele2, doslovno par njih (uključujući obitelj, koje ionako ne zovem nego samo cimnem i očekujem povratni poziv, budući da su oni na pretplati sa minimalnom jesečnom potrošnjom koju nikada u cjelosti ne iskoriste, pa tako isto štedim).
Jednostavno mi nije jasno zašto je to tako, jer stvarno uštede su velike.
Većina prijatelja mi je na 091, nekolicina na 098, na prste jedne ruke mogu izbrojati one na 095. Naravno, svi su uvijek bez para na mobitelu, i nikad me nitko ne može nazvati, nego ja moram zvati. Pa zašto se ne prebaciti, pa da i bon traje koji dan više, ili neka se opet potroši, pa ću vas ja zvati gotovo besplatno sa ZeroIn tarifom.
Kad im spomenem neka se prebace, nikome se ne da, priče kako su im svi na VIP-u, ..... Pa neka su, unutar VIP-a su pozivi najjeftiniji 0,80 kn, a s Tele2 na VIP su 0,49 kn. Zašto su ljudi toliko glupi?
Čak sam mislio kupiti par kartica pa ima podijeliti ;D
Jednog frenda s kojim najviše komuniciram sam nagovorio da Tomato eliminira i uzme Tele2, uz VIP koji mu je glavni jer mu više paše. Ali ni on već par mjeseci nikako da kupi karticu. Njemu ću je ja uzeti drugi tjedan....
Ljudi ni ne shvaćaju koliko ih stari operateri deru.
Ja imam T-mobil pretplatu Flex60 i tih 60 kn koristim isključivo za pozive unutar mreže kojih baš i ne realiziram previše. Paralelno sa tim koristim i Tele2 KO bla-bla tarifu i sa 50kn/mjesečno pričam koliko mi treba i uvjek mi malo ostane.
Često zbog posla putujem sa Krka u Rijeku i njenu širu okolicu i još mi se nije desilo da nisam mogao realizirati poziv zbog nedostataka u mreži pa priča o lošoj pokrivenosti ne stoji više.
Što se tiče brojeva za prijatelje kupi si čokolade iz Dorina Obitelji i podjeli prijateljima te brojeve. Jedina mana je što kao pjedinac možeš na svoje ime podignuti samo 3 broja.
Gore navedeni moj tekst nije nastao u propagandne svrhe i Tele2 me ne plaća.
Istini za volju lobiram za njih jer smatram da se korištenjem te mreže može uštediti koja kuna u komunikaciji putem mobilne mreže.
Meni recimo tata još uvijek nije prešao na Tele2, nego pušta VIP-u da ga pljačka. U godinu dana, od kad sam ja, a poslije i mama na Tele2, njega još više deru jer smo mu mi na drugoj mreži...
Pokrivenost... VIP je stvarno dobro pokriven, ali imam jednu kuću, u manjem Istarskom selu, gdje on recimo ima signal samo ispod jedne murve, u kući nema šanse da ga ima. A Tele2 ima dovoljno svog signala, a u samoj kući gdje su stari kameni zidovi od 60cm, signal se prebaci na T-mobile i sve radi normalno.
Tako da mogu reći, da je Tele2 sada ustvari mobilni operater koji je najbolje pokriven signalom, ne svugdje vlastitim, ali to me ne zanima čije se bazne stanice koriste...
Tele2 ima početničkih grešaka, ali je stvarno najjeftinija mreža u Hrvatskoj. Ljudi gube svaki mjesec novac, ako se ne prebace. Ja se bojim da oni ne napuste Hrvatsku, kao što je njima slučaj bio u nekim drugim europskim zemljama. zato treba da se što više ljudi prebaci na Tele2.
Da, kod mene je isto.
Piše mi da imam aktiviranu KNOCK OUT promo tarifu, a uzimaju mi 29 lipa za SMS (koliko znam u PROMO tarifi je sve bilo nula osim razgovora izvan 095 mreže i uspostave poziva).
Petljaju i ovi.
A ovo da se može pričati, stvarno može. S bonom od 50 kuna mjesečno se napričam i još mi ostane. Kod VIPneta nikako da uspijem skužiti kako da mjesečno ne prijeđem limit od 50kn jer to samo odleti u par poziva.
@ Moby - nemoj lupat gluposti ako nemaš provjerene informacije ;) U promo knock out nikad nisu bili besplatni smsovi, bila je posebna akcija za to ;)
Nisam im nikada ovako nešto napisao, ali stvarno mi je pun kufer, pa nek im bude...
"Poštovani,
Molim Vas da mi za navedeni broj provjerite na kojoj je tarifi, jer prilikom nadoplate bona nisam dobio SMS sa podatkom da mi je aktivirana KnockOut tarifa.
Također Vas molim da provjeritite u čemu je stvar, jer navedeni SMS ne primam već nekoliko mjeseci, a prilikom provjere stanja na računu, ne prikazuje mi se trenutno aktivna tarifa.
Istu stvar sam već nekoliko puta prijavio, ali nikad ništa nije riješeno, pa mi nije jasno što je tu toliki problem... Da li nikoga nije briga, ili su ljudi koji bi to trebali riješiti toliko nesposobni, ili pak nezainteresirani za posao, ili je to stvarno nešto nerješivo zbog nekog sofisticiranog tehničkog problema...."
Sad će valjda šta riješiti :notooth:
(dobit ću kao i uvijek mail u kojem piše da je to proslijeđeno nekoj tehničkoj službi, koje valjda nema, jer nikad nisu ništa i riješili) :dunno:
Da, druga tarifa je bila. Mislim da se zvala SMS nula.
Da, ali nisam dobio SMS da mi je to deaktivirano. Pošaljem par desetaka SMS-ova i kasnije imam što provjeriti na stanju računa.
@hp compaq
ne dobivas sms da ti je aktiviran knock out jer sigurno nadoplatis racun unutar onih 30 dana koristenja. Kad ti istekne 30 dana knock outa i kad ti jave da je tarifa deaktivirana, i nakon toga nadoplatis racun onda ti posalju onaj sms. Tarifu mozes provjeriti preko govornog automata, nazovi 444 i onda pritisni 2 za prepaid, pa opet 2, onda 1 za tarife, pa onda 4 za provjeru tarife. Ako si na promo knock out onda ce ti prekinuti poziv, a ako koristis bilo koju drugu tarifu reci ce ti koja je.
zanimljivo da nemaju,postavke za nijedan bolji mob,tipa samsung omnia,Htc touch itd,itd.imaju samo za nokiu N96 od ovih malo boljih.zvao sam T-mobil i oni ih imaju...Mogli bi se malo podruditi oko toga...:angry:
ja s teletom imam uglavom dobra iskustva, izuzevši to da živim dragom bogu iza tregera pa moram hodat po kući i tražit signal po svim mogućim prostorijama. inače, cijene su mi super, najniže moguće, imaju dosta dobre ponude, npr. što se tiče poruka (dok je bilo 1000 u paketu za 20/25 kn, ni ne sjećam se više - rado bi da to stave prek cjele godine jer sam ukleta sms-omanka). u svakom slučaju za svakog imaju nešto.
moja pohvala su vidno niže cijene mobilnih aparata, samo tako naprijed.
P.s - apel da se snizi cijela svim sony ericsonima, planiram si uzet je'noga :)
koji je rok za placanje tele2 racuna pretplate? ne pise mi nis plativo do il sl. ima li nekakve kamate il nes ako ne platim u odredjenom roku, i nakon kolko mi gase usluge? svorc sam trenutno skroz....
Mislim da je do 20. ili 22. u mjesecu, a da ti onemoguće zvanje negdje cca 5 dana nakon početka idućeg mjeseca.
Piše datum na prvom listu na kojem se nalazi i sama uplatnica:
http://img262.imageshack.us/img262/4...1350nx4.th.jpghttp://img262.imageshack.us/images/thpix.gif
Evo da i ja jednu kritiku uputim na račun tele2. Koristim tarifu zero out i ne kužim kakva im je to fora kad potrošiš 500 min besplatno da moraš opet slati zeroout na 888 da bi ti se aktivirale nove minute, a kad provjeravam stanje na računu uredno piše da je tarifa zero out. I naravno kako to biva, zovem ja prije tri dana službu i tu počinje zavlačenje na sve strane, tipa samo malo, pa čekanje 20 min, pošaljite ponovno poruku za aktivaciju, pošaljem ja kad ono opet 35 kuna skinulo za aktivaciju, opet zovem a oni se naravno prave ludi, danas zovem i lik mi kaže da će prosljedit prigovor, kakav j... prigovor kažem ja, aktiviraj mi tarifu i vrati 35kn i bok, a on meni, netko će vas u roku 24-48 sati kontaktirati.
Msilim ne znam tko je tu lud.
ako imaš sredstava na računu za mjesečnu naknadu onda ti se automatski aktiviraju nove minute, a ako nemaš tih 20 kuna onda kada nadoplatiš trebaš poslati zeroout, poteškoća se desi ako neposredno nakon nadoplate radiš ponovo aktivaciju pa ne uspije jer sustavu je potrebno neko vrijeme da ažurira tvoju nadoplatu.
odnedavno sam na telcu i mogu samo pozitivne stvari reci za szk.Rjesili su mi sve kaj nisam znala:respect:
Evo jedna kritika za tele2:
Prošli mjesec sam zvao SZK da me istekom pretplate krajem 11. mjeseca prebace na bonove, no gospođa mi je rekla budući da sam pretplatnik od samog početka da imam pravo na dodatnih 1000 kn popusta na bilo koji uređaj uz produženje pretplate. Tada sam odustao od prelaska na bonove i rekao da ću im se javiti kad malo vidim uređaje i skupim nešto love. Zovem ih danas jer sam odlučio uzeti SE C905 i javi mi se ista žena i ja joj kažem sve što smo prije dogovorili a ona meni veli da je ona ponuda za popust vrijedila 5 dana nakon mog prvog poziva (naravno da mi to onda nije spomenula) i da je sada popust 500 kn. Eto odjednom promijenili mišljenje... Mislim ponuda je u redu ali zašto rade budale od korisnika, nisu mi trebali ništa spominjati, ovako ispada da su me samo htjeli lažima spriječiti da se maknem s pretplate.
Steta sto nisi ranije napisao post...bas sam jucer produzio pretplatu za 1g. i uzeo w880i za 245kn, da sam znao da nude dodatne pogodnosti pricekao bi istek pretplate i vidio sto ce ponuditi...no dobro, imat cu to u vidu za godinu dana.
Meni se opet ne prikazuje na kojoj sam tarifi kad provjeravam stanje na računu.
:angry:
Kad imaš aktivirane neke dodatne pakete, recimo mobilni, onda nema napisane tarife. Meni vec odavno ne pise ime tarife, jer stalno imam uključen mobilni paket. Zašto je to tak nemam pojma, ali barem znam da mi je onda dodatni paket aktiviran. A tarifa se lako može provjeriti i preko broja 444, ali ionak znam koju koristim tak da...
Eto, napokon sam i službeno dobio razlog zbog kojeg je tome tako:
Poštovani,
zahvaljujemo Vam na upitu.
Želimo Vas obavijestiti da Vam prilikom provjere stanja na računu ne bude
prikazana trenutno aktivirana tarifa iz razloga što imate aktiviranu uslugu
Mobil10, te u tom slučaju sustav ne može prikazati aktiviranu tarifu.
Zahvaljujemo Vam na razumijevanju.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite TELE2 Službi za
korisnike.
Na broju 095 1000 444 stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Vaš TELE2
Mogao mi je to netko odgovoriti i prije 3-4 mjeseca kad sam prvi put prijavio problem.
A i ovaj odgovor... Zašto je to nemoguće? Pa umjesto da je tome tako kad je aktiviran mobil 10, po meni bi trebalo biti napisano i koja je tarifa i koje su dodatne usluge/paketi usluga aktivirane.
No dobro, volio bi ja štošta. Kao npr. na talijanskom vodafone-u, kad ti lijepo piše i Ultimo adebito, odnosno posljednja (prethodna) potrošnja, pa tako možeš znati koliko si potrošio na zadnji obavljeni razgovor/SMS/...
Ako te tješi, meni se tarifa ne pokazuje od 7.mj kad sam aktivirao 1000 poruka. U međuvremenu su te poruke istekle, u 10.mj. sam koristio osnovni knockout kao i inače ali tarifa se nije prikazivala. Onda sam aktivirao 10MB prometa pa je i tih mjesec dana isteklo ali ni dan danas ništa od prikaza tarife :)
Osobno mi to ne smeta, samo eto da znaš da možda i to što kažu nije istina.
Uh, nisam bio u mogućnosti to ispitati, pa se ravnam prema onome što kažu na internetu:
Moći ću provjeriti ovo što kažeš tek sredinom 12.mj. kad mi istekne 30 dana, a i siguran sam da će mi ostati koji MB..= Citat =:
Tele2 bla bla korisnici 10 MB prometa mogu iskoristiti unutar 30 dana od dana aktivacije: nakon 30 dana Tele2 mobilni paket se automatski isključuje, te ga Tele2 bla bla korisnici mogu opet na isti način aktivirati.
Makar, tvoj slučaj me niti ne iznenađuje :) (naučeno iz slučaja sa 1000 sms poruka..)
Dosao mi danas prvi tele2 racun sa zanimljivom stavkom:
Naknade:
Mobilni sadrzaji ... Kolicina: 20 ... Cijena: 50 Kuna.
Zna li netko o cemu se radi? Zvao sam SZK, primjetila je neku "gresku" jer NEMAJU evidenciju da sam narucivao bilo kakve mobilne sadrzaje putem WAP portala...
Pa dok cekam da se jave, da razmijenimo iskustva
Meni na mobu piše: "Samo za pozive u nuždi", ne mogu nikoga zvati, a normalno primam poziv(e).
??