Izvorno postao
cickova13
ispravak, bili su (i jesu, kao i tu) ukratko: bljuv. dakle, ti (pardon Vi) unatoc tome sto imas vise godina od mene ne znaci da si u pravu. prihvati to, moderna su vremena, stariji ne znaci mudriji i pametniji
i da, svi su bili u krivu (jooj da si mi samo mogo procitat PM-ove i mailove), al samo si ti u pravu. pardon, VI. ispričavam Vam se.
@moderator (ne sjecam se s kojim sam komuniciral): pocelo je :)
no da se vratimo na pravu stvar: BONBON RULZ. Meni su troskovi pali sa 120kn na cca 40-50. Osobe s kojima najvise komuniciram su na bonbonu, a i da nisu, nije problem zbog paketa sa sekundom i bez obracunske.
DŠ, Vi, nisam ni ja ljubitelj HT-a, no računica mi je sasvim jasna. kao osoba sam picajzla i volim da sve bude ko po spagi, i vjeruj mi, s bonbonom sam imao par problema, no pogadjas?? RJESENI SU ZA PET (da PET) minuta. ako se ne varam, njegovo Veličanstvo, tele2, mi je (ne)rjesavalo probleme po par TJEDANA!
i da, DŠ, ako se ne varam, po tvojim rjecima sam ja bio propalica koja se provlacila kroz skolu, a kad sam napisao pravo stanje, nije bilo tvog odgovora, a proslo je dosta vremena od tvog bananja.