Pomogo bih ti ja ali mob još uvjek nije kod mene :D
Večeras bih ga trebao dobiti, samo što si ga ti dobio za đabe, a ja za 3k :D
Printable View
http://www.zaslike.com/files/fgoqngs...45mx_thumb.jpg
Buduci da se radi, sutra je prigodna blagdanska zakuska:xmas1:
Oho!
Svaka čast :bigjump:
e, to je riba!
odoh kakti kupiti bor i spiti jednu kavu, a dalje bumo vidli...
Danas,rani rucak jadranska lignja (uloveljena preksinoc),kelj. Zatim kasni rucak Bukva ili Boba (Boops boops ) na gradelama pripremljena uz dodatak domaceg istarskog maslinovog ulja persina,cesnjaka, nakon toga vecera przena papalina:-)Vino istarska Malvazija, a za pojedince i Grasevina.
http://www.zaslike.com/files/fph1lh9...rhl8_thumb.jpg
Vi budete svi lepo sutra jeli, a ja na cokolinu... :( u ponedjeljak sam vadil umnjak, danas sam tek normalno počeo pričati... Ali barem francusku salatu smijem jesti :D
dok mornari rade na postajama se dobro jede :)
nego sta se smjeli zapalit vatru tamo za pec? :)
onaj koji je u uredu a pocinje mu ime na kap. Ruž.. :)
morat cu ja bmt2 upalit i do vas tamo skocit
potpis na verta, e to je riba :D
inace, sretno vam svima sve kaj slavite. i sretna vam francuska salatica.
:bljuv: francuska salata...
PS: Sretan Bozic svima :)
:xmas1::xmas1:
Sta fali Francuskoj? :p
Evo sretan Božić svima :D
Francuska je krasna zemlja :)
Sretan Božić svima koji ga slave :)
I slažem se sa ekselerom ( :D ), Francuska je fenomenalna zemlja, pogotovo radi njihove salate :)
Čestit i blagoslovljen Božić svima koji ga slave... :)
Sretan Božić onima koji slave, i svima ostalima :p
Sretan vam Božić ljudi :) Gledate li ove bljutave filmove? :notooth:
krajičkom oka
Počastio sam se za Božić s nekom polovnom matičnom pločom s dve jezgre na 1.8,s dve gige rama,uzeo neko novo kućište,neku finu kamericu,i polovnu grafu od 512,a ostalo sam imao doma. Pozdrav s "novog" kompa. :notooth:
Sent s mog novog kompa. ;D
i ja bas gledam ovih dana sta bi bilo isplativo uzet al da je 775 socket tako da iskoristim stari procesor a mbo i rame(ddr3) uzet nove....kuzim se u to ko u ples..
Ajmo Lesnaaar!
Bože čuvaj Hrvatsku,odo ja u Hercegovinu... ;D
Vidimo se on monday. ;)
Sretna vam Nova!:congrats:
sretna Nova godina!
Hepi nju jir! :D
Bio u Berlinu, došao doma- super sam :D
Sad treba učiti... :(
Ko te je šta i pitao uopće... ;D
Naslov teme me je pitao :belj:
kopam po novoj mašini nakon kaj se stara raspala :p
Lagano pakiranje, sutra za Francusku :D
Mi može netko od vas klinaca :D pomoći dignuti COD4-MW ili COD-MW3 krekani dedicated server za ekipu s krekanim igrama? o:)
Naskidao sam se patcheva i još uvijek mi zeza za key... Plaćam uslugu toplim mlijekom ;)
AIWNet...
Promućkano- ne promiješano toplo mlijeko, molim :p
Pripremam se za pranje bicikla :D
džordže, kolka temperatura ti je minimum za vožnju bicom?
Meni su ukrali sic i nogaru sa bicikla, i povadili ventile :mad:
Đorđ, to vrijedi i za mp preko neta?
Postoje u codu botovi? :D
Ne znam...
Ne gledam temperaturu.
Uglavnom idem dok mi mama ne počne opako kvocati da je prehladno. Onda od rasprave i ja izgubim volju. :notooth:
Ali, do sad mi nije nikad bilo hladno- brzo se ugrijem, a i kod nas nisu temperature toliko niske.
Kakvi ljudi kradu nogar... :retard:
Ja se uvijek bojim da mi netko ne mazne sic (sve ostalo zaključam), ali mi ga se ne da nositi...
Planiram kupiti neku sajlicu (nešto tanko, savitljivo, obučeno u silikon da ne grebe) pa da ga tim zavežem, ali do sad nisam našao ništa što mi se svidjelo.
No, znam kako je voziti se bez sica- jednom mi se u Maksimiru strgao... Odapeo sam... :D
Isto kao moj buraz :D On se zavije u nekoliko slojeva i tvrdi da nije hladno (mada sad stvarno nije hladno, zima kao da neće ni doći).
Da, zaboravio sam napomenuti najinteresantniji detalj - skinuli su moj gel sic, a stavili neki svoj stari, probušeni! To su neki dobri lopovi :retard:= Citat =:
Kakvi ljudi kradu nogar... :retard:
Ja se uvijek bojim da mi netko ne mazne sic (sve ostalo zaključam), ali mi ga se ne da nositi...
Planiram kupiti neku sajlicu (nešto tanko, savitljivo, obučeno u silikon da ne grebe) pa da ga tim zavežem, ali do sad nisam našao ništa što mi se svidjelo.
No, znam kako je voziti se bez sica- jednom mi se u Maksimiru strgao... Odapeo sam... :D
A za nogaru je baš nevjerovatno da je neko spreman da je ukrade - imao sam onu najjeftiniju (provjerio sam u prodavnici - ona košta 2,90 KM što je cca 10 kuna). :thumbdown
Gonim mrtvo na krepalo ,nebi li se prepalo !!
vid iksa, kako frajer kelji oglas, ccccccccccccccc
:ban:
Bikoz aj ken! :snagator:
MW3 se još ne može igrati na netu, može se MW2 (AlterIWNet) i Black Ops (AlterOps).
CoD4 (iliti MW1) treba neki dedicated krekani server koji se vrlo lako nađe preko xfirea ;)
mkay, jel ovo sijecanj ili kraj ozujka?!
i sad kad hocu ici van iskoristiti ovo sunce, mala zaspi -.-
bitno da ce po noci zayebavat.. tatu joj njenog!!
Ovo nije Božić, ovo je proljeće :notooth:
Lol, koji mindfuck! :D
hangover od glave do pete....dal da si idem popraviti u otv ili da doma pogledam poštara 2748. put
fenixov let je na drugom ili na 102 gledat recepte :)
bolje manđurijski :D
mah ...fakit, idem van :p
dal postoji dupli prekidac za svijetlo sa potenciometrom i senzorom(da ga mozes na daljinski palit) :)
Najvjerojatnije postoji ali možda i ne u toj kombinaciji jer je po meni glupa. Znači,potenciometar je tamo negdje na zidu i s njime cijela priča dobiva struju koju možda s daljinskim pališ ili pak gasiš. Onda je on podešen na neku razinu i ti sjediš u trosjedu i čačkaš s daljinskim jelte i pališ i gasiš bez regulacije koja je tamo na zidu a tebi mrsko ustat. :notooth:
Bezveze malo. :crazy:
Bolja je šema običan prekidač i svijetlo na daljinski kojeg kasnije pališ i gasiš s daljincem i na istom daljincu reguliraš jakost svijelta. Ima frend to + ventilator. S daljincem pali i gasi vent,regulira mu brzinu,pali i gasi svijetlo i regulira jakost svijetla. :)
uzmi štap u opleti po šalteru iz udobnosti fotelje
imam i ja takav slican ventilator al nema "dimer",samo paljenje i gasenje. glupo je jer ako ugasin na daljinski nemozes upalit na prekidac (ugasit upalit) nego samo preko daljinskog. kod ovoga bi bilo dobro da mozes palit i gasit na daljinski i na "palentu" + ako ima potenciometar moze se smanjit i nece svijetlit kao u betlehemu :)
sve sam stariji,ljeniji i deblji :)
Lako šta si stariji i ostalo,nego si sanjar da ga nema. :belj:
Oš jednu lijepu brazilku s palmom da ti maše? :D
ja bi al zena me je samo cudno pogledala kad sam joj rekao tvoju ideju :)
edit-ovako nesto samo da mi nebi kinez kucu zapalio..al nema potenciometar
http://www.ebay.com/itm/2-Gang-Wirel...item3a6519e4c4
Nemoj pričat tamo da je moja ideja... :notooth:
dobro je,ispekla je pizzu :) oprosteno mi je
Uzmi ono na pljeskanje, da nemoraš daljinac tražit :notooth:clap clap :D
Eto mene sa skijanja.
Svaka preporuka za Val Cenis
mogao bi popodne onda skocit tamo
Mario bilo je odlicno,samo steta sta smo morali ranije otic(zvale nas Jenette i Annette na kavu u toranj onaj hrđavi). sutra cemo krenut ranije od doma jer glupo je platit skipas za cijeli dan a samo dva put spustit se :)
Budem ja helićem sutra došao pa vas pokupim ;)
Hah, treba biti šef pa imati svaki dan GO :cool:
A, ne znam... Nisi mi baš usput...
Zapravo- može, ali onda moraš platiti dio benzina :p
odlicno. poveli bi i ciona al on je vec bio na par dana pa nije fer prema nama :)
Ma kakav helic, upadajte u moj avioncek i idemo skijat po cijeloj Europi :D
Ode nam Megaupload :tears:wave:
Upisujem predmete za sljedeći semestar i tako...
Odlučio da ću se definitivno baviti programiranjem kad narastem :D
Kruh sa sedam kôdova :D
kad mozemo pocet narucivat programcice od tebe?
tipa da upisem koliko sam radio a on izbaci prekovremene,nocni rad,vikend :)
Haha, za to ti treba excel, a ne programiranje :).
Lol. Kakvo je to radno vrijeme onda, placeni ubojica?
zato ja svoju platnu listu rijetko i otvaram :)
al mi je palo na pamet da pocnem pisat sate da vidim koliko je tocno
Osjećam se baš cool, stavio sam Ubuntu 10.04 na laptop i to je prvi puta da imam Linux na kompu a da nije LiveCD :D
Nakon yebavanja sa radeon driverima uspio sam syebati xorg.conf file koji sam uspješno sam popravio. :smart:
Nije Linux baš tako kompliciran za osnovne stvari kako sam mislio :)
Majstorski odglumljena utakmica, nema sta..
Paaa...
odnosno ništa, suzdržat ću se od komentara :)
Ni ferovci nisu što su nekad bili :)
I o kroatistima bi se dalo pričati... Tako je to kad godinu upisuješ ti i 1000 tvojih kolega koji ćete sutra konkurirati za ono malo popunjenih mjesta. Tužno, ali to je realnost. Matematika. Najgore je kada si specijaliziran za vrlo usko područje, a ono ne spada pod deficitarna zvanja. Zato poslije faksa fino krenuti na tečajeve, usavršavanja za xyz itd... Popunjavat knjižicu :)
:lol:
Još nisam :belj:
Makar ima par ljudi na faksu koji odgovaraju tom opisu...
Šta da ti kažem. Ni ja se ne slažem s njenom odlukom, ali tko sam ja da joj sudim :)
:ninja:
de mi je smuc?
zakaj ne pizdi na tekmu?
:D
Jel vama radi grooveshark?
EDIT: Pronasao problem