Rotaciju postaviš sistemski ugašenu i staviš QuickPic za galeriju. QP je ionako bolji od većine galerija koje sam vidio. Možeš postavit da se rotira prema sistemskim postavkama, prema stvarnom stanju senzora, ili prema rezoluciji slike.
Printable View
Rotaciju postaviš sistemski ugašenu i staviš QuickPic za galeriju. QP je ionako bolji od većine galerija koje sam vidio. Možeš postavit da se rotira prema sistemskim postavkama, prema stvarnom stanju senzora, ili prema rezoluciji slike.
tražim neku besplatnu apk za slušanje glazbe da skida čim manje megabajta, sad na kompu i na mobu koristim prek browsera grooveshark http://html5.grooveshark.com/
ima i apk na GP ali je puna reklama..
neka preporuka sličnome?
Deezer? Mislim da ima probni period i mozes slusati free, samo ne znam ima li limita ili samo ubacuju reklame jer sam se odmah pretplatio. Na 3G ne trosi puno, a svu muziku koju slusas sprema na mob i kasnije ne trosi promet. Sam definiras velicinu cachea.
Koja je ono najbolji app za praćenje potrošnje baterije i da vidim što mi najviše troši bateriju? Znam da je bilo već riječi o tome,ali pretraživač me ne sluša nešto.
Thx :)
edit:
Kakav sam glupan,pa ima cijela tema. Sad se sjetio... Tako da zanemarite.
Trebao bih ako netko ima stariju verziju tapatalk-a. Onu sa starijim UI-em. Yager je bio negdje upload-o,ali search mi ne izbacuje ništa.
Hoces 4.6.2 ili 4.9.3?
Kaj nije zadnja normalna verzija 4.9.5?
Bas su zasr..i s novim tapatalkom...
Ova dvojka mi je bolja (preglednija)
Vlastiti backup aplikacije.
4.6.2
Evo obje, sad vidio da su mi na Dropboxu:
https://www.dropbox.com/s/cns057b93v...4.6.2.apk?dl=0
https://www.dropbox.com/s/o22x1isg1h...4.9.3.apk?dl=0
Btw sve ima i na apkmirror
http://www.apkmirror.com/apk/tapatal...-apk-download/
Imam Android 2.3 i zanima me da li postoji koja bolja aplikacija od one tvornički ugrađene, za snimanje iz kamere.
Kad idem slikavati kamerom ima jedna odlična mogućnost a to je način fotografiranja (uzastopno) gdje aparat automatski pravi slike svake sekunde, ali sranje je šta to radi samo za stražnju kameru, a meni treba za prednju (za selfie)
Druga stvar šta kad idem snimati video (kamerom) snima samo stražnjom kamerom a meni treba prednjom.
Ima li koja aplikacija koja to može
Hmm.. ne mogu instalirat ni 4.9.5 ni 4.9.3.
Koja je posljednja verzija vibera prije verzije5.x? Od verzije 5 mi radi probleme
nadam se da znaš da prvo moraš deinstalirati novu verziju a onda staviti staru. i u postavkama google playa moraš deaktivirati automatsko ažuriranje jer će on odmah povući novu verziju..
Prije par dana sam nesto pokusavao na androidu 2.3 (nevezano uz kameru), al sam se dosta razocarao. Cak i one aplikacije koje su nekad radile na tom starom androidu sad cesto ne mozes instalirati; npr. vise nisu nove verzije kompatibilne, a starije nisu dostupne. Nesto mi se nudi na "google playu" ali bas ta verzija ne radi npr...
Tesko je odgovoriti na tvoje pitanje osim ako netko bas ima takav android i program koji tebi odgovara.
Ja bi ti savjetovao da proguglas koji su bolji programi za kameru, odes na play i probas redom dok ne nadjes dobar. Srecom aplikacija za android ne fali, pa udaraj...
Hmm.. u jednom trenutku, imao sam ovu verziju koju sad imam (2.x) i verziju 4, istodobno...
Ok, brisem staru verziju. Tnx
Ma probao sam ih u ova dva dana več dvadeset-k i nijedan nema to, za nevjerovat.
prije svega u opcijama google trgovine deaktiviraj automatsku nadogradnju.. jednom tjedno provjeriš nova ažuriranja i instaliraš ručno.
Trebam preporuku za launcher tipa Apex ili Nova...Novu su zbrljali s ovim LL stilom,a Apex povremeno stuca pa bi trebao brz,jednostavan launcher koji podrzava geste double tap i pinch to zoom.isprobao sam Hola i KK launcher i nisu me bas zadovoljili...
Ako nista nema onda cu opet na Trebuchet koji je siromasan opcijama,ali bar radi perfektno...
Pa kaj se neda maknut taj LL stil na Novi?
Koristim Apex samo i nikad ne štuca, savršeno radi već par godina.
Ma nemam pojma,ali zadnje verzije Nova ne rade bas najbolje.na OnePlus uzasno,a recimo na Mi3 savrseno.to je skroz cudno.Apex koristim i sad i najfluidniji je,ali opet ponekad stuca.mozda sam picajzla pa me bas zato zanima ima li sta bolje?
Picajzla si :D
Nema ništa bolje. Jedino oni Lollipop launcheri, al kad ne želiš LL look nema ništa drugo.
Primjetim samo ponekad kad brzo izadjem iz neke aplikacije na pocetni zaslon,a opet volim Apex zbog jednostavnosti i gesti koje Google Now nema...
Sad sam odradio wipe cache/dalvik jer mora radit savrseno ;)
A opet kad se sjetim G2 stock UI-a odmah mi je lakse :o
Pa imaš dorađene Google Now launchere koji imaju geste.
Ovaj koji imam na mobu nema(LL 5.0).imas link kakav da skinem?
Ups sad vidim da mi treba xposed da bi mogao omogucit geste...:rolleyes:
Kak ne bi mogao :D
KK Launcher ( KitKat & Android L )
A možeš recimo koristiti i ovaj app koji je samo za geste pa kombo s Google Now launcherom
---------- Post added at 10:08 ---------- Previous post was at 10:07 ----------
Ne treba xposed
Taj KK launcher sam isprobao.
Da li ta aplikacija omogucava geste po ekranu ili iskljucivo sa home tipke?koliko vidim to je samo sa home tipke,a to imam na ovom Google Now...
Super mi je double tap po ekranu i screen off pa swipe in,swipe out...
To volim kod Apexa i mogu promijenit onaj odvratni bijeli app drawer :D
E to nemam pojma. Na Apexu sam pa nisam ni koristio to.
Ok,hvala ti...;)
Jos jedno pitanjce.na tapatalku 4.9.3 ne mogu otvorit nijedan link postavljen na bilo kojem forumu.zasto? To jedino mogu iz pretrazivaca...upravo sam sad onaj tvoj link morao otvorit iz pretrazivaca jer nece s tapatalka...
Imaš AdAway. Trebaš stavit na whitelist linkove.
Unesi redirect.viglink.com u whitelist
Tako je,to je to.sad radi...
Evo i ja instalirao ovu stariju verziju taptalka 4.9.3 i odlično radi za razliku od one nove verzije koju sam imao do sada...
ja od launchera samo Nova prime i nikaj drugo..
Kod mene je isto Nova Prime i super radi, Android L temu uopće ne moraš koristiti.
večer
trebam neku app za brisanje duplih kontakta na mobitelu...
To se preko Google accounta rješava.
Čemu je bila potrebna nova tema za ovo?
Već sam ti rekao u drugoj temi - umjesto piskaranja googlaj malo. Nisam se šalio.
Ima li neka aplikacija slična Color Note-u,da mogu kad izvezem ono što sam pisao u njemu,da posle ponovo uvezem sa bilo koje memorije.Ovde ima BackUp,ali u slučaju da premestim bekapovano,nema više šanse da vratim Backup.Treba mi neka koja ima Export/Imoprt (free)
Sačuvao sam BackUP sa Color Note-a,ali nema šanse da je vidi kada je vratim na internu memoriju.
Smirimo strasti, stavove i riječi.
Nepotrebni postovi obrisani.
A u kojem formatu je taj backup? Pretpostavljam da ta ColorNote sprema u nekom svom formatu?
jel znate možda neku app sa kojom mogu pjesme sa youtube pretvarati u mp3 i da tu muziku mogu staviti za dolazne pozive...
nesviđaju mi s eovi tonovi što dolaze sa mobitelom...
pozz
Ako zeliš koristit mp3-ice za tonove,Audiko je po meni najbolja aplikacija za to... Imaš i Zedge...
Ubaciš kaj želiš za rigntone u /sdcard/ringtones i pojavi ti se u izborniku, nije potrebna aplikacija dodatna za to.
nemam rootan mob ma nemogu ništa prebaciti na sd card...
volio bi da imam cijelu pjesmu da mi svira a ne pola ili neki refren...znam za zedge ali ne sviđa mi se ta app...
jednom negdi naišao d aje netko imao neki tubemate i još neku app uz to pa konvertira automatski u mp3 sa youtube-a...
tražim taj tubemate na ggole playu ali ima samo tubemote ali to nije to...
Rootan mob nema apsolutno nikakve veze s time.
Potreban je samo neki file manager ili da spojiš mob s kompom. Otvori se interna memorija i samo se fileovi kopiraju u /sdcard/ringotnes.
Ringtone skini s Zedge ili lakše da na kompu onda skineš mp3 s youtubea nego s moba.
evo dobio sam sliku od jednog frenda...on da ima ovo na mobu i da skida sa youtube sve u mp3,da ima za označiti u bilo koju verziju da skida...
ja tražim taj tubemate na google playu ali mi ga nema,kako to...
što predlažete...
yager...a zašto ni neku aplikaciju koju skinem nemogu prebaciti na sd card...ništa nemogu prebaciti pa mi govore da moram napraviti root...
dali možeš malo bolje mi obijasniti ako ti nije problem...
ali da mi pokažeš preko teamviewera kako se to radi...
pozz
Aplikacije su nešto drugo i njih ne možeš tek tako prebaciti na sd karticu.
Ali ovo možeš. Jesi prebacivao ikad nešto na mobitel s kompa (muziku, film, slike)? Ovo je isto to. Samo pjesmu koju želiš postaviti za ringtone ubaciš u folder /ringtones. Taj folder je već kreiran na internoj memoriji/sd kartici. Ako nije samo ga kreiraš s tim imenom.
Ne znam kak više da ti objasnim jednostavnu copy/paste metodu.
ja zaboravio staviti sliku u postu prije...
sada vidim d aje nema...
evo slike
[IMG]http://s25.postimg.org/qxvtisfmj/Noname.jpg[/IMG]
---------- Post added at 12:30 ---------- Previous post was at 12:21 ----------
radim tako ali uopće neće da se prebaci ništa...
samo mi stoji onaj prozorčić otovren di prikazuje kako se prebacuje,ali ništa...stoji tako kolko želiš...
TubeMate moraš naći na Googlu. Skineš apk i instaliraš. Prije je imao opciju automatskog konvertiranja u željeni format,sada više ne. Nudi ti dodatni program za konvertiranje,čini mi se.
od kuda ga skinuti...
a kako ga onda prebaciti na mob...
http://tubemate.net/
Prebaciš isto kao i bilo koji drugi file ili skineš preko browsera na mobitelu.
a nema download opcije...
A ono ne jedan nego tri linka za download. :coffee:
sorry,moja greška...navodilo me je engdi drugdi pa zato sam napisao da nema download opcije...
skidam...
Sve imas na aptoide,aplikacija slicna play storeu.tamo imas tube mate 2.2.5.super za skidanje u svim formatima s you tube-a,a podrzano je i konvertiranje...
još d apitam
dali koristite koju app za čišćenje memorije ili obrisanih app-ova ili igri
jel ima koja d aje poželjna da bude na mobu...
i dali je potrebno staviti neki antivirus na mob...
može neke preporuke...
Ja ne koristim nista od toga. Ne vidim neku svrhu, a trosi (nepotrebno) bateriju i usporava mob
Ovo je sve već davno prožvakano u drugim temama a i širom interneta. Stvarno ne znam zašto si toliko komplicirati život.
Koji FTP klijent koristite?
Koristim FX explorer i dodao sam u njega FTP ali nikak da potegne ful brzinu, uvijek na pola pa tražim neki drugi.
Potrebna aplikacija koja će uzeti sistemske podatke o tome koliko sam poruka poslao i minuta pričao na telefonu.
Znači ne aplikacija koja će početi da broji od trenutka kad se instalira već da može i za raniji period da prikaže.
Jako potrebno!
Raniji period nije mkguce dobiti, samo od trenutka kad se instalira.
Da li si siguran u to? Telefon je rutovan i ne vidim razlog zašto neka aplikacija ne bi mogla da pokupi te sistemske informacije koje telefon skladišti... Ili možda neki xposed module?
Edit : evo našao sam šole, rastura kako radi
https://play.google.com/store/apps/d...m.aaarju.calls
Nisi me ti onda razumeo šta meni treba.... Meni je telefon rootovan u novembru i nakon toga nije rađen nikakav reset, rom ili slično... A podaci su mi konkretno trebali od 13. januara do danas tako da je ova apk pun pogodak.
Sad, ima li išta slično za data usage? Na fonu mi pamti tri meseca tako da je januar izbrisan... Probao sam preko verizon accounta ali neće broj da mi prihvati
Verizon? Šta si u Americi? :jehon:
Zna li netko dobru aplikaciju koja snima svaki telefonski poziv ?
Trenutno koristim Call recorder Rec međutim svaki poziv je tih i nečuje se druga strana.
Također ako možete okačit i download link unaprijed hvala.
Ovisi o mobu i kernelu. Mora bit u kernelu dopusteno da bi mogao snimat kak se spada.
Kod nas u HR svi svakog spijuniraju :D
Hvala n3m3s1s budem isprobao.
Ima li neki Call record da snima razgovor,ali samo kad ja hoću,neću da mi snima automatski,i naravno da je free.
Pretrživao sam,ali svi sniamju automatski.
Trebao bi neki mp3 player koji ima dobar equilajzer, da se mogu podešavati tonovi preko njega jer ovaj na G3 je dosta loš po tom pitanju...
Poweramp
Evo skinuo taj Poweramp i stvarno je odličan, to sam tražio. ali napisao je da je ovo neka probna verzija i da traje dva tjedna i da kupim trajnu verziju... jel se može nekako skinuti ta trajna verzija?
Može,naravno. Platiš koliko košta i skineš ju. :)
noozxoide eizo rewire pro je daleko najbolje što sam ja našla. to zapravo nije klasičan equalizer nego baš zvučni procesor koji komunicira direktno s DAC-om. međutim, (zasad) ne radi na lollipopu :(
Da li netko koristi aplikaciju Katalozi.net? Zanima me kako Vam radi jer meni nikako ne radi.
edit:
Ovo dobijem kad otvorim bilo koji katalog i nakon toga ide FC
hhttp://images.tapatalk-cdn.com/15/05...89b8b1ac42.jpg
Isto tako mi je kad idem preko nekog browsera.
Neki dobar email klijent?
Cloud magic i K9 Mail. Imao sam i Mailbox ali me nije oduševio.
Ali možeš to izbjeć i u Gmail isto postaviti mailove s drugih poslužitelja. Tak sam i ja napravio pa sam maknuo sve druge aplikacije za mail.
Samo bi preporučio svima Nova launcher Prime(ver.materinova 30),konačno fino ispoliran bez bugova,vrlo fluidan...
U verziji v.28 sam imao probleme sa ulaskom u odabir widgeta, problemi sa wallpaperima i smrzavanje na homescreenu.sad radi izvrsno i preporučujem ga!
Hvala lujo_zgb..K9 sam imao skoro godinu dana i skuzio da mi ne dolaze mejlovi na gmail preki njega,al samo pojedini....tak da sam ga obrisao.
Probat cu cloud magic,a gmail mi ne odgovara,ty jos jednom..
Ja koristim Aqua mail, jednostavan je i radi bez greske.
Ko za vraga, taman sad ujutro našao :D
14 best email apps for Android
Hvala,pogledat cu kasnije....da vidimo kija poboljsanja će mob.verzija gmaila dati za par dana
http://mob.hr/poboljsanja-u-gmail-ap...ji-za-android/
Ekipa,Amazon app store daje plaćene aplikacije besplatno vrijednosti 110 $
Pa si pogledajte
Hvala,nisam nasao nista zanimljivo,ima li tko kakav prijedlog za neku solidnu apk?
Koja je najbolja aplikacija za potrese? Do sad mi nijedna nije bila po volji jao jedna s AppStorea koja nema ekvivalenta u Androidu?
Previše neodređeno. Šta ti točno treba za potrese?
zanima me aplikacija za android mobitel s kojom bih mogao snimati video,ali samo kad dođe do nekog pokreta i da kad to kretanje prođe prestane snimati i normalno,da se tako stalno snima,pa prestaje........znaći ne zanima me nešto slično da se mobitel povezuje sa kompjuterom,kamerama i slično u svrhu nadzora........znaći isključivo kad dođe do pokreta da se uključi snimanje na mobitelu......ili je ta mogučnost rezervirana za sposobnost mobitela,pa nema univerzalne aplikacije.......
Ja sam si na http://www.emsc-csem.org/ složio mail notifikacije kad se u našoj regiji dogodi neki iznad 5 stupnjeva.
Pozdrav forumu :)
Ima li netko kakvu preporuku za takve aplikacije?
Poželjno bi bilo da je free, mora podržavati više profila/accounta, te da se mogu definirati kategorije unutar accounta.
Unaprijed hvala :)
Ova je dosta popularna, mislim da može sve što tražiš:
Expense Manager