od kuda ga skinuti...
a kako ga onda prebaciti na mob...
TubeMate moraš naći na Googlu. Skineš apk i instaliraš. Prije je imao opciju automatskog konvertiranja u željeni format,sada više ne. Nudi ti dodatni program za konvertiranje,čini mi se.
... pax in domus!!!
od kuda ga skinuti...
a kako ga onda prebaciti na mob...
http://tubemate.net/
Prebaciš isto kao i bilo koji drugi file ili skineš preko browsera na mobitelu.
a nema download opcije...
A ono ne jedan nego tri linka za download.![]()
sorry,moja greška...navodilo me je engdi drugdi pa zato sam napisao da nema download opcije...
skidam...
Sve imas na aptoide,aplikacija slicna play storeu.tamo imas tube mate 2.2.5.super za skidanje u svim formatima s you tube-a,a podrzano je i konvertiranje...
još d apitam
dali koristite koju app za čišćenje memorije ili obrisanih app-ova ili igri
jel ima koja d aje poželjna da bude na mobu...
i dali je potrebno staviti neki antivirus na mob...
može neke preporuke...
Ja ne koristim nista od toga. Ne vidim neku svrhu, a trosi (nepotrebno) bateriju i usporava mob
Ovo je sve već davno prožvakano u drugim temama a i širom interneta. Stvarno ne znam zašto si toliko komplicirati život.
Koji FTP klijent koristite?
Koristim FX explorer i dodao sam u njega FTP ali nikak da potegne ful brzinu, uvijek na pola pa tražim neki drugi.
Potrebna aplikacija koja će uzeti sistemske podatke o tome koliko sam poruka poslao i minuta pričao na telefonu.
Znači ne aplikacija koja će početi da broji od trenutka kad se instalira već da može i za raniji period da prikaže.
Jako potrebno!
Raniji period nije mkguce dobiti, samo od trenutka kad se instalira.
Da li si siguran u to? Telefon je rutovan i ne vidim razlog zašto neka aplikacija ne bi mogla da pokupi te sistemske informacije koje telefon skladišti... Ili možda neki xposed module?
Edit : evo našao sam šole, rastura kako radi
https://play.google.com/store/apps/d...m.aaarju.calls
Zadnji uredio guarin05 : 06-05-2015 u 02:01
Nisi me ti onda razumeo šta meni treba.... Meni je telefon rootovan u novembru i nakon toga nije rađen nikakav reset, rom ili slično... A podaci su mi konkretno trebali od 13. januara do danas tako da je ova apk pun pogodak.
Sad, ima li išta slično za data usage? Na fonu mi pamti tri meseca tako da je januar izbrisan... Probao sam preko verizon accounta ali neće broj da mi prihvati
Verizon? Šta si u Americi?![]()
Zna li netko dobru aplikaciju koja snima svaki telefonski poziv ?
Trenutno koristim Call recorder Rec međutim svaki poziv je tih i nečuje se druga strana.
Također ako možete okačit i download link unaprijed hvala.
Ovisi o mobu i kernelu. Mora bit u kernelu dopusteno da bi mogao snimat kak se spada.
Kod nas u HR svi svakog spijuniraju![]()
Bookmarks