Ima li neki Call record da snima razgovor,ali samo kad ja hoću,neću da mi snima automatski,i naravno da je free.
Pretrživao sam,ali svi sniamju automatski.
Hvala n3m3s1s budem isprobao.
Ima li neki Call record da snima razgovor,ali samo kad ja hoću,neću da mi snima automatski,i naravno da je free.
Pretrživao sam,ali svi sniamju automatski.
Trebao bi neki mp3 player koji ima dobar equilajzer, da se mogu podešavati tonovi preko njega jer ovaj na G3 je dosta loš po tom pitanju...
PREDATOR
Poweramp
Evo skinuo taj Poweramp i stvarno je odličan, to sam tražio. ali napisao je da je ovo neka probna verzija i da traje dva tjedna i da kupim trajnu verziju... jel se može nekako skinuti ta trajna verzija?
PREDATOR
Može,naravno. Platiš koliko košta i skineš ju.![]()
... pax in domus!!!
noozxoide eizo rewire pro je daleko najbolje što sam ja našla. to zapravo nije klasičan equalizer nego baš zvučni procesor koji komunicira direktno s DAC-om. međutim, (zasad) ne radi na lollipopu![]()
Da li netko koristi aplikaciju Katalozi.net? Zanima me kako Vam radi jer meni nikako ne radi.
edit:
Ovo dobijem kad otvorim bilo koji katalog i nakon toga ide FC
h
Isto tako mi je kad idem preko nekog browsera.
Zadnji uredio n3m3s1s : 12-05-2015 u 22:34
Neki dobar email klijent?
Navik On živi,ki živi pošteno!
Cloud magic i K9 Mail. Imao sam i Mailbox ali me nije oduševio.
Ali možeš to izbjeć i u Gmail isto postaviti mailove s drugih poslužitelja. Tak sam i ja napravio pa sam maknuo sve druge aplikacije za mail.
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Samo bi preporučio svima Nova launcher Prime(ver.materinova 30),konačno fino ispoliran bez bugova,vrlo fluidan...
U verziji v.28 sam imao probleme sa ulaskom u odabir widgeta, problemi sa wallpaperima i smrzavanje na homescreenu.sad radi izvrsno i preporučujem ga!
Hvala lujo_zgb..K9 sam imao skoro godinu dana i skuzio da mi ne dolaze mejlovi na gmail preki njega,al samo pojedini....tak da sam ga obrisao.
Probat cu cloud magic,a gmail mi ne odgovara,ty jos jednom..
Ja koristim Aqua mail, jednostavan je i radi bez greske.
PREDATOR
Ko za vraga, taman sad ujutro našao
14 best email apps for Android
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Hvala,pogledat cu kasnije....da vidimo kija poboljsanja će mob.verzija gmaila dati za par dana
http://mob.hr/poboljsanja-u-gmail-ap...ji-za-android/
Ekipa,Amazon app store daje plaćene aplikacije besplatno vrijednosti 110 $
Pa si pogledajte
Hvala,nisam nasao nista zanimljivo,ima li tko kakav prijedlog za neku solidnu apk?
Koja je najbolja aplikacija za potrese? Do sad mi nijedna nije bila po volji jao jedna s AppStorea koja nema ekvivalenta u Androidu?
Previše neodređeno. Šta ti točno treba za potrese?
zanima me aplikacija za android mobitel s kojom bih mogao snimati video,ali samo kad dođe do nekog pokreta i da kad to kretanje prođe prestane snimati i normalno,da se tako stalno snima,pa prestaje........znaći ne zanima me nešto slično da se mobitel povezuje sa kompjuterom,kamerama i slično u svrhu nadzora........znaći isključivo kad dođe do pokreta da se uključi snimanje na mobitelu......ili je ta mogučnost rezervirana za sposobnost mobitela,pa nema univerzalne aplikacije.......
Ja sam si na http://www.emsc-csem.org/ složio mail notifikacije kad se u našoj regiji dogodi neki iznad 5 stupnjeva.
Pozdrav forumu
Ima li netko kakvu preporuku za takve aplikacije?
Poželjno bi bilo da je free, mora podržavati više profila/accounta, te da se mogu definirati kategorije unutar accounta.
Unaprijed hvala![]()
Ova je dosta popularna, mislim da može sve što tražiš:
Expense Manager
Bookmarks