Pa imaš dorađene Google Now launchere koji imaju geste.
Primjetim samo ponekad kad brzo izadjem iz neke aplikacije na pocetni zaslon,a opet volim Apex zbog jednostavnosti i gesti koje Google Now nema...
Sad sam odradio wipe cache/dalvik jer mora radit savrseno
A opet kad se sjetim G2 stock UI-a odmah mi je lakse![]()
Pa imaš dorađene Google Now launchere koji imaju geste.
Ovaj koji imam na mobu nema(LL 5.0).imas link kakav da skinem?
Ups sad vidim da mi treba xposed da bi mogao omogucit geste...![]()
Zadnji uredio Vepar : 21-04-2015 u 10:05
Kak ne bi mogao
KK Launcher ( KitKat & Android L )
A možeš recimo koristiti i ovaj app koji je samo za geste pa kombo s Google Now launcherom
---------- Post added at 10:08 ---------- Previous post was at 10:07 ----------
Ne treba xposed
Taj KK launcher sam isprobao.
Da li ta aplikacija omogucava geste po ekranu ili iskljucivo sa home tipke?koliko vidim to je samo sa home tipke,a to imam na ovom Google Now...
Super mi je double tap po ekranu i screen off pa swipe in,swipe out...
To volim kod Apexa i mogu promijenit onaj odvratni bijeli app drawer![]()
E to nemam pojma. Na Apexu sam pa nisam ni koristio to.
Ok,hvala ti...
Jos jedno pitanjce.na tapatalku 4.9.3 ne mogu otvorit nijedan link postavljen na bilo kojem forumu.zasto? To jedino mogu iz pretrazivaca...upravo sam sad onaj tvoj link morao otvorit iz pretrazivaca jer nece s tapatalka...
Imaš AdAway. Trebaš stavit na whitelist linkove.
Unesi redirect.viglink.com u whitelist
Tako je,to je to.sad radi...
Evo i ja instalirao ovu stariju verziju taptalka 4.9.3 i odlično radi za razliku od one nove verzije koju sam imao do sada...
PREDATOR
ja od launchera samo Nova prime i nikaj drugo..
Kod mene je isto Nova Prime i super radi, Android L temu uopće ne moraš koristiti.
večer
trebam neku app za brisanje duplih kontakta na mobitelu...
To se preko Google accounta rješava.
Čemu je bila potrebna nova tema za ovo?
Već sam ti rekao u drugoj temi - umjesto piskaranja googlaj malo. Nisam se šalio.
Ima li neka aplikacija slična Color Note-u,da mogu kad izvezem ono što sam pisao u njemu,da posle ponovo uvezem sa bilo koje memorije.Ovde ima BackUp,ali u slučaju da premestim bekapovano,nema više šanse da vratim Backup.Treba mi neka koja ima Export/Imoprt (free)
Sačuvao sam BackUP sa Color Note-a,ali nema šanse da je vidi kada je vratim na internu memoriju.
Zadnji uredio NorthGate : 27-04-2015 u 14:20
Smirimo strasti, stavove i riječi.
Nepotrebni postovi obrisani.
A u kojem formatu je taj backup? Pretpostavljam da ta ColorNote sprema u nekom svom formatu?
jel znate možda neku app sa kojom mogu pjesme sa youtube pretvarati u mp3 i da tu muziku mogu staviti za dolazne pozive...
nesviđaju mi s eovi tonovi što dolaze sa mobitelom...
pozz
Ako zeliš koristit mp3-ice za tonove,Audiko je po meni najbolja aplikacija za to... Imaš i Zedge...
Ubaciš kaj želiš za rigntone u /sdcard/ringtones i pojavi ti se u izborniku, nije potrebna aplikacija dodatna za to.
nemam rootan mob ma nemogu ništa prebaciti na sd card...
volio bi da imam cijelu pjesmu da mi svira a ne pola ili neki refren...znam za zedge ali ne sviđa mi se ta app...
jednom negdi naišao d aje netko imao neki tubemate i još neku app uz to pa konvertira automatski u mp3 sa youtube-a...
tražim taj tubemate na ggole playu ali ima samo tubemote ali to nije to...
Rootan mob nema apsolutno nikakve veze s time.
Potreban je samo neki file manager ili da spojiš mob s kompom. Otvori se interna memorija i samo se fileovi kopiraju u /sdcard/ringotnes.
Ringtone skini s Zedge ili lakše da na kompu onda skineš mp3 s youtubea nego s moba.
evo dobio sam sliku od jednog frenda...on da ima ovo na mobu i da skida sa youtube sve u mp3,da ima za označiti u bilo koju verziju da skida...
ja tražim taj tubemate na google playu ali mi ga nema,kako to...
što predlažete...
yager...a zašto ni neku aplikaciju koju skinem nemogu prebaciti na sd card...ništa nemogu prebaciti pa mi govore da moram napraviti root...
dali možeš malo bolje mi obijasniti ako ti nije problem...
ali da mi pokažeš preko teamviewera kako se to radi...
pozz
Aplikacije su nešto drugo i njih ne možeš tek tako prebaciti na sd karticu.
Ali ovo možeš. Jesi prebacivao ikad nešto na mobitel s kompa (muziku, film, slike)? Ovo je isto to. Samo pjesmu koju želiš postaviti za ringtone ubaciš u folder /ringtones. Taj folder je već kreiran na internoj memoriji/sd kartici. Ako nije samo ga kreiraš s tim imenom.
Ne znam kak više da ti objasnim jednostavnu copy/paste metodu.
ja zaboravio staviti sliku u postu prije...
sada vidim d aje nema...
evo slike
[IMG][/IMG]
---------- Post added at 12:30 ---------- Previous post was at 12:21 ----------
radim tako ali uopće neće da se prebaci ništa...
samo mi stoji onaj prozorčić otovren di prikazuje kako se prebacuje,ali ništa...stoji tako kolko želiš...
Bookmarks