Daj me nemoj vrijeđati :belj:
Glavno da ti "pišeš zadaću"- a odgovaraš na postove koji te se tiču u roku minute :notooth:
Trebao bih i ja nešto malo učiti... :hm:
Ma, ima vremena :D
Printable View
Daj me nemoj vrijeđati :belj:
Glavno da ti "pišeš zadaću"- a odgovaraš na postove koji te se tiču u roku minute :notooth:
Trebao bih i ja nešto malo učiti... :hm:
Ma, ima vremena :D
Najgore je kad oces zaspat a komarac te mrda oko uha :angry:
Rav, a sta ti nikad nisi pio kavu i citao novine? :onaj smajlek kaj pije kavu i cita novine: :belj:
Zato ja mogu prckat po kompu, kopat po appstoreu, dopisivat se, svadjas se sa tatom i burazom dok jedem cips... Pa sad... :retardlol:
Gotova zadaca *proud*
Kaj se mene toce, mogu sada spavat do 3 :))))
ponosna vlasnica x10 mini :D
sad navikavanje na android :D
Kud si to malo kupila... :p
Ja sam poludio kad sam se malo igrao s tim mobitelom... Sve sitno :D
Skidam Dextera :jump:
Kad si nesposoban :p
Koristi Swype. ;)
10 minuta... :D
Nebi vjerovao, ali i u swypeu fulam XD
Zna netko kak skinut car holder? Radi se o držaču za Nokia mob. Nalazi se na komandoj ploči desno od radia i čvrsto se drži, ima onaj konektor za USB koje su imale Nokie(tipa 6280), sad ne znam jel to kak žicom spojeno ispod, il ne. Držač došo sa autom a prijašnji vlasnik nije uzeo a ja nikad koristio to.
OT: slušam nešto na groovesharku i kreno pisat novu temu.
vanjkuš...
Pojest par zdjelica cokoladnih pahuljica i citat lektiru.. I Zivotinjska farma procitana..
Zar je Životinjska farma još uvijek u školskom programu? Bokte, ja sam tek u srednjoj shvatio kako je ta knjiga zapravo puno više od prasaca u blatu. Nije baš prava knjiga za osnovnoškolce :)
Ja sam ti prvi srednje dragi moj... Nema osnovne za mene vise, proslo osam let od kad sam krenul u osnovnu... Doduse ja sam to vec citao, tak da mi malo lakse sjeda knjiga :D
A sutra pisemo povijest... :omg: sutra ujutro cu pocet ucit (nadam se) :notooth:
Lol, sori, jbga. Svi ste mi se tu izmješali :D vražji klinci!
Sad se i ja pokušavam sjetiti kad smo je čitali, pff. Al fora knjiga, što jest jest.
Tolko o knjizi, al napisat biljeske, pa napisat te dojmove posle citanja... Do 1.studenog 3 lektire... Farma, Breza i jos nekaj, mislim da cu uspjet :wish me luck:
Kaj je jos bolje, profa iz HR je raska od mog buraza weeeeeee!! Al sam se skompo sa njom :whistle:
Ahahahaha jos nisam takav izraz, dobio topa... Moram zapamtit, bas je gala xD
Doso tata, a ja taman izaso iz tusa... Papaju mi se kiflice samo onak kak to moja kuma napravi :hungry:
Dobra je životinjska farma...
Ona spada u onu nekolicinu knjiga koje svaka budala može shvatiti :D
Baš sam jako sretan, ali se ne mogu sjetiti zašto :notooth:
Chuck season 4 ep 2 <3
Ma Farma nije knjiga za prosječnog srednjoškolca koji piše popravne iz povijesti i ne razlikuje Osovinu od Saveznika, punkt :P
Ma sta nije nesto, serija je vrh :notooth:
Chuck valja samo zbog Yvonne Strahovski :notooth:
OT: Ponosam na sebe, uspio ispec kajganu sa spekom :mljac:
ja sam i srednju (gimnazija) i osnovnu odgulila bez zivotinjskie farme. jesam li zakinuta?
nije da je nemam u susjedstvu, pa....
:D
lol
ugl, ja se bojim svog androida. jako. upoznajemo se. jos smo si na VI. jebeno. da.
Jesi, dosta je dobra knjiga- a i kratka je :p
Kad netko spomene "Svi su jednaki, ali su neki jednakiji" ili da si "Boxer"... odmah znaš da se radi o pajcekima i konjiću :D
Znaš kako kažu- nije žvaka... :belj:
Šalim se, budeš se privikla (ako možeš normalno pisati poruke na tom mobitelu- nema ti kraja :D).
mogu, pa nemam ja cevap od prsta, ja zensko, ja dama, ja spica cvjetni i tak to :D
lol
ne, fakat, nije mi problem touch.. i mini ekran :D
problem mi je novi nepoznati os koji je za sad komplikovaniji od symbiana.. pa symbian sam krekala nakon dva dana, ovom se bojim doc blizu nakon dva dana :D o rootanju da ne pricamo.. al rekose mi da mi to ne treba :D bar za sad :D
i ja sam mini portabl, tak da je to bas mobitel za mene ja :D
Sta se na klince palis? Perv... :belj:
Kreni od Android Terminala, to ti je super za pocetnike. :notooth:
Eto prednosti sto radim na Linuxu vec godinama - Android je u osnovi Linux, pa sam ja sa svojim Androidom bio na "ti" vec nakon par dana. :D
;D
Ma, jel jesi portabl? :p
Nije da se hvalim, al' ono... :belj:
Ma, nije Android uopće kompliciran. Ako ti se da- možeš svašta raditi na njemu, ako ne- možeš ga lako koristiti i kao dummy. :)
Naučio sam pošteni bunnyhop. :bigjump:
Prekjučer sam sanjao da radim- i danas bezveze probam i skužim da znam :notooth:
Sad, ako vidite nekoga da radi bunnyhop na ravnici- taj sam :p
Procito pajceke, opet se nisam koncentriro na kraju knjige...
Zanimljivi su rezultati kad guglas ŠMRKLJA :whistle:
Da, sve je manje takvih ljudi- svi nekud odlaze :D
Kakav Maksimir :jehon:
Tek sam uvježbao skakanje po cesti (rizol, sa rizola, preko puževa nakon kiše... ;D), ne idem već po šumi skakati...
I Dante je ok knjiga :thumbup:
Ali, U potrazi za izgubljenim vremenom... :suicide:
Svaka čast Proustu (kad sam vidio kako je on to nadopunjavao, ispravljao...), ali meni je knjiga ultra dosadna.
Mislio sam da od Smrti u Veneciji nema dosadnije knjige, ali ova je to stvarno nadmašila. ;D
Ma, i filmovi po tim knjigama su užasno dosadni... 3 minute jedna scena traje- nitko se ne miče osim kamere, glumac u cijelom filmu možda kaže 3 rečenice (od toga su dvije: "Hvala.", "Molim.").
Prestrašno.
Dobro pa ne trebamo više takvih knjiga čitati...
Pogledao prvu epizodu Chucka... Slažem se sa: "Chuck valja samo zbog Yvonne Strahovski" :)
Malo forsiraju iPhone (kao i u Psych), ali ajde...
Sad vidiš da nije dobro imati iPhone kada si u nekoj panici- trebaš nogama tipkati (ako ti nisu prehladne jer si u Rusiji u minici i štiklama :notooth:). :D
Pazi ovo:
"Policajac postaje Prometne policije u Splitu jučer je popodne namjeravao očistiti službeni pištolj, no čini se da je zaboravio provjeriti je li mu ostao metak u cijevi pa je došlo do opaljenja. Srećom, nije bilo ozlijeđenih jer je zaboravni policajac bio sam u prostoriji. "Nastradao" je jedino monitor računala. Slučaj istražuju, ako se utvrdi odgovornost policajca za neoprezno postupanje sa službenim oružjem, slijedi nekakva stegovna mjera."
"Ako" :lol:
Ne, pazio je- ali je monitor upucao iz samoobrane :D
Ja bi trebo pocet ucit historiju... Iliti povijest (doduse historija glupo zvuci :notooth:)
Inace, ja sve mogu zakakat... Ma kolko to komplicirano il lako bilo, ja zakakam... Ma i tenjka bi zakakal sam tak :retardlol:
AAAAAAAAAAAAAAAA
Vec sam na internetu!!!!!!!! :flame:
Ima dosadnije knjige, Ana Karenjina haha :D
A kaj se tice Chucka, di god vidis laptop ili PC, kada se kamera malo okrene vidis onaj Appleov logo...
Al fakat, u svakoj sceni koriste taj iPhone 4 i ono, ko da je bozanstven. Moze sve..
A kaj se cudis, to je nasa policija, jos ce rec da mu je monitor prijetio :epic:
Ne da mu je prijetio, nego da je pocinio samoubojstvo :notooth:
Ne... Nisi ti dovoljno dosadnih knjiga pročitao :D
Ana Karenjina barem ima radnju (još se Vronski pojavljuje kasnije u nekim knjigama), možeš shvatiti nešto- ali ova Proustova stvarno nema nikakvu radnju/poruku/smisao osim preopširnog opisivanja dosadnog piščevog života.
Nije u svakoj, mislim da sam prvi put sad vidio da koriste HP.
Ali, to je u Rusiji, u nekoj starog KGB zgradi- oni su zaostali :D
Vidiš kako podsvjesno reklamiraju :notooth:
Ne bi se čudio da su koristili iPhone da osvijetle sve nakon što su aktivirali EMP ;D
Ono, od 1. sezone svi imaju taj iPhone (al nisam siguran dal je Chuck imao bas od 1. epozode, sjecam se da je imao neki blesavi mob pa je dobio jaTelefon).
Al opet tu previse forsiraju "americku snagu"...
Sjecam se jednog komentara, iz 2. ili 3. sezone kada je Casey reko nesto u stilu "Ako ti treba pomoc, pozovi Marince"
OT: Petrarka na redu :wiiiii:
Vjerojatno je imao neki Blackberry.
Najjači je bio James Bond sa bijelim K800 :)
Ti to neko brzo čitanje prakticiraš?
Ili sporo čitanje kratkih sadržaja? :p
Cim naletim na duge opise, preskacem 20 strana :notooth:
Salim se, dobili smo za lektiru odredene stvari procitat iz lektire, a sada imam samo 5 pjesmica od Petrarka koje sam vec procitao :proud:
Ja jos nisam krenuo sa povijesti, e bome cu sad xD
Zbog nekog razloga imam osjecaj da je vani snijeg, da je bozic, vani zima... Zakaj nije tak svaki dan? :(
Meni je bas bilo ugodno trcat 1km oko 6 :D
EDIT: Nemres mi ovo radit -.-"...
http://slike.hr/slike-male/l/lol_63771.jpg
Kakav ti je to jezik gore? ;D
Eh, ti i tvoji packovi Jenne Jameson... :belj:
OT: Došao s vožnje, kupio (nadam se) bolje gripove.
Što je ovoj :jehon:
Tako Innu vrijeđa (i malo pointsa :notooth:)...
Nije Jenna, ovo je mix top 10 najboljih :notooth:
Ponoćna partija dobrog starog UT-a :)
http://www.smileyslord.com/smileys/u...fle-smiley.gif
xlr- kada potvrdim karticu na PayPalu- teba li "balance" biti isti kao na deviznom ili je ok što piše 0$?
OT: Razmišljam što kupiti ;D
Upravo mi je eksplodirala vrecica mozarele u frizideru :notooth:
Jbt cionn, ti nemaš sreće... Top iz hrvatskog, 99.7% torrenta bez seedera, eksploziju u frižideru... Odi Milanu Tarotu da ti kaže šta ta učiniš :D
OT: niš, malo vozim F1 2010, malo cod2, malo cod6, malo učenja ( :D ), danas mi se ništa ne radiiiiiii!
Ma to iz hrv je sa strane, jel sam debil i zaboravio sam biljeznicu iz lektire koja je ostala na stolu -.-
A ovi seederi su cigani, bitno da sam ja ko debil seedao, e pa sad im necu niti 1 KB/S dat...
OT: Ociscen frizider, makar se jos uvijek osjeca "miris" ;D
Mislim da smo dobili i službeno Tele2 na forumu.
haha
Sljedeći je onda Vip, pa T-mobile. Kad krenu spamat samo
ja na racunbalstvu, sad ce me pitat ;)
Zurio sam napisat, hjoooj, nevalja im tastatura :notooth:
Dobio topa iz hr -.-"
svaka čast hajduku...
doživjeti ovo je neprocjenjivo... :bigjump:
svaka čast...
a sad dinamo... ;)
^^ Same here. :)
Dosad sam navijao za Hajduk,a sad idemo za Dinamo. :hrv:
Oho, HTML5 filmići na youtubeu :)
Gledam Knjaza.
To su emisije... :)
Spremim stvari i sutra ujutro pravac Prelog..
Prva tekma za skolu, nadam se da ce dobro proc :)
Luna je napokon našla nekoga tko je pametniji od nje - njen novi mobač :P
Sta ti je strahopostovanje, a? ;D
fakof ju tu :belj:
e nece mene jedan obicni android, a ne ne :D
:laluna:
Znaci mozemo uskoro konacno ocekivat boost broja tvojih tematskih postova? :belj:
došao s posla...
spavanje... ;)
a luna me ljuti... :belj:
Prva pobjeda za skolu :)
Jos 3. i idemo u 2. krug hehe.
Al zenama se definitivno treba zabranit sudjenje...
rav, nego sta, evo, krenulo me vec :D be afraid, be very afraid :misterbean:
brljic, nemam bas vremena ovih dana i malo sam doma za kompom, cut cemo se. jer ne kuzim nit kaj bih trebala s onim :D protivi se mojoj religiji, lol :D :hug:
Sad će Luna hakirati forum :p
Eh... cijeli dan gledam neku stvar ne eBay- u, super poštarina i cijena. Nakon što sam vidio da će mi biti taman kad kupim još neke stvari- "This listing has ended." :(
znaš kaj trebaš, samo c/p... :belj:
inače, probudio se maloprije, stoga, dobro jutro... ;)
Pogledao drugu epizodu Chucka.
Yvonne Strahovski... :freakout:
E sad mi se bas neda citat sve postove :belj:
Jel zna ko de se u rvackoj more kup't neka futrola il case (kajgod..) za iPod touch? Ja trazim al nema niđe... :hm:
Došao s vožnjice. :)
fico- nemaš nigdje... :p
:'( a mozda da ak ce neko narucivat prek ebay-a da i meni naruci, pa da se dogovorimo nekak, jel mi tata neda da ja narcujem sam (ili da mi on naruci), jel ima jedno lose iskustvo... -.-'
Za njega, očito, ne :notooth:
Pješke ili?
Ja napokon bio u Dotrščini, jako je lijepo za bicikliranje. :thumbup:
Samo što mi je malo teže išlo na početku :notooth:
Pa, znate, hanah montana maskica bas i nije po mom ukusu... Aj pogledajte malo (ako i slucajno najdete nekaj, molel bih linka ^^)
Ma najbolje da sam se biciklom vozio do gore haha
Ma pjesice, kao fol isla cijela skola na onaj svjetski dan pjesacenja bla bla...
Na kraju dosli mi "djeca" a niti jednog profesora :epic:
Oni su bili brži pa ih niste vidjeli :p
Gledam Antwoord stranicu... Presmješni su :D
Valjda će uskoro novi album... :)
Cigani, bitno da su nama rekli da je to obavezno -.-
OT: Mario me zarazio sa sensation, slusam eto vec 3. mix :D
Ja sam isto dva poslušao- ali onako usput. ;D
Sada prelazim na neke druge stvari... :)
Ja sam hrvatski nešto pisao :)
Pa, koliko ti treba za tu zadaću :jehon: :notooth:
A, Luna se ne javlja...
Zaokupirao je Android :p
Ja danas nisam skoro nista stigao nauciti.. Moram sada malo citati :/
Sutra pita biologiju i psihologiju i donosti test iz matematike. Pa mene nigdje nema :D
Dobio sam trojćicu iz povjesti :weeeee: a frend sulju (a hvalio se kak je ucio vise od mene :belj:)
Grizem nokte, slusam antenu zagreb, i cekam jailbreak.. Da, jako se poklapa jedno uz drugo :notooth: