Zbog nekog razloga imam osjecaj da je vani snijeg, da je bozic, vani zima... Zakaj nije tak svaki dan?![]()
One day, sky went blue...
Kakav ti je to jezik gore?
Eh, ti i tvoji packovi Jenne Jameson...
OT: Došao s vožnje, kupio (nadam se) bolje gripove.
Što je ovoj
Tako Innu vrijeđa (i malo pointsa)...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nije Jenna, ovo je mix top 10 najboljih![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ponoćna partija dobrog starog UT-a
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
xlr- kada potvrdim karticu na PayPalu- teba li "balance" biti isti kao na deviznom ili je ok što piše 0$?
OT: Razmišljam što kupiti![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Upravo mi je eksplodirala vrecica mozarele u frizideru![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jbt cionn, ti nemaš sreće... Top iz hrvatskog, 99.7% torrenta bez seedera, eksploziju u frižideru... Odi Milanu Tarotu da ti kaže šta ta učiniš
OT: niš, malo vozim F1 2010, malo cod2, malo cod6, malo učenja (), danas mi se ništa ne radiiiiiii!
Ma to iz hrv je sa strane, jel sam debil i zaboravio sam biljeznicu iz lektire koja je ostala na stolu -.-
A ovi seederi su cigani, bitno da sam ja ko debil seedao, e pa sad im necu niti 1 KB/S dat...
OT: Ociscen frizider, makar se jos uvijek osjeca "miris"![]()
Mislim da smo dobili i službeno Tele2 na forumu.
haha
Sljedeći je onda Vip, pa T-mobile. Kad krenu spamat samo
ja na racunbalstvu, sad ce me pitat![]()
Zurio sam napisat, hjoooj, nevalja im tastatura
Dobio topa iz hr -.-"
svaka čast hajduku...
doživjeti ovo je neprocjenjivo...
svaka čast...
a sad dinamo...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
^^ Same here.
Dosad sam navijao za Hajduk,a sad idemo za Dinamo.![]()
Oho, HTML5 filmići na youtubeu![]()
Gledam Knjaza.
To su emisije...![]()
Spremim stvari i sutra ujutro pravac Prelog..
Prva tekma za skolu, nadam se da ce dobro proc![]()
Luna je napokon našla nekoga tko je pametniji od nje - njen novi mobač![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sta ti je strahopostovanje, a?![]()
Bookmarks