Daj me nemoj vrijeđati
Glavno da ti "pišeš zadaću"- a odgovaraš na postove koji te se tiču u roku minute
Trebao bih i ja nešto malo učiti...
Ma, ima vremena![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Najgore je kad oces zaspat a komarac te mrda oko uha![]()
One day, sky went blue...
Rav, a sta ti nikad nisi pio kavu i citao novine?naj smajlek kaj pije kavu i cita novine:
![]()
Zato ja mogu prckat po kompu, kopat po appstoreu, dopisivat se, svadjas se sa tatom i burazom dok jedem cips... Pa sad...![]()
Gotova zadaca *proud*
Kaj se mene toce, mogu sada spavat do 3)))
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ponosna vlasnica x10 mini
sad navikavanje na android![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Kud si to malo kupila...
Ja sam poludio kad sam se malo igrao s tim mobitelom... Sve sitno
Skidam Dextera![]()
Zadnji uredio georgy : 27-09-2010 u 20:59
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kad si nesposoban
Koristi Swype.
10 minuta...![]()
Zadnji uredio georgy : 27-09-2010 u 21:46
Nebi vjerovao, ali i u swypeu fulam XD
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Zna netko kak skinut car holder? Radi se o držaču za Nokia mob. Nalazi se na komandoj ploči desno od radia i čvrsto se drži, ima onaj konektor za USB koje su imale Nokie(tipa 6280), sad ne znam jel to kak žicom spojeno ispod, il ne. Držač došo sa autom a prijašnji vlasnik nije uzeo a ja nikad koristio to.
OT: slušam nešto na groovesharku i kreno pisat novu temu.
vanjkuš...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pojest par zdjelica cokoladnih pahuljica i citat lektiru.. I Zivotinjska farma procitana..
Zar je Životinjska farma još uvijek u školskom programu? Bokte, ja sam tek u srednjoj shvatio kako je ta knjiga zapravo puno više od prasaca u blatu. Nije baš prava knjiga za osnovnoškolce![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja sam ti prvi srednje dragi moj... Nema osnovne za mene vise, proslo osam let od kad sam krenul u osnovnu... Doduse ja sam to vec citao, tak da mi malo lakse sjeda knjiga
A sutra pisemo povijest...mg: sutra ujutro cu pocet ucit (nadam se)
![]()
Lol, sori, jbga. Svi ste mi se tu izmješalivražji klinci!
Sad se i ja pokušavam sjetiti kad smo je čitali, pff. Al fora knjiga, što jest jest.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Tolko o knjizi, al napisat biljeske, pa napisat te dojmove posle citanja... Do 1.studenog 3 lektire... Farma, Breza i jos nekaj, mislim da cu uspjet :wish me luck:
Kaj je jos bolje, profa iz HR je raska od mog buraza weeeeeee!! Al sam se skompo sa njom![]()
Ahahahaha jos nisam takav izraz, dobio topa... Moram zapamtit, bas je gala xD
Doso tata, a ja taman izaso iz tusa... Papaju mi se kiflice samo onak kak to moja kuma napravi :hungry:
Dobra je životinjska farma...
Ona spada u onu nekolicinu knjiga koje svaka budala može shvatiti
Baš sam jako sretan, ali se ne mogu sjetiti zašto![]()
Chuck season 4 ep 2 <3
Bookmarks