˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma Farma nije knjiga za prosječnog srednjoškolca koji piše popravne iz povijesti i ne razlikuje Osovinu od Saveznika, punkt![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma sta nije nesto, serija je vrh![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Chuck valja samo zbog Yvonne Strahovski
OT: Ponosam na sebe, uspio ispec kajganu sa spekom :mljac:
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ja sam i srednju (gimnazija) i osnovnu odgulila bez zivotinjskie farme. jesam li zakinuta?
nije da je nemam u susjedstvu, pa....
lol
ugl, ja se bojim svog androida. jako. upoznajemo se. jos smo si na VI. jebeno. da.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jesi, dosta je dobra knjiga- a i kratka je
Kad netko spomene "Svi su jednaki, ali su neki jednakiji" ili da si "Boxer"... odmah znaš da se radi o pajcekima i konjiću
Znaš kako kažu- nije žvaka...
Šalim se, budeš se privikla (ako možeš normalno pisati poruke na tom mobitelu- nema ti kraja).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
mogu, pa nemam ja cevap od prsta, ja zensko, ja dama, ja spica cvjetni i tak to
lol
ne, fakat, nije mi problem touch.. i mini ekran
problem mi je novi nepoznati os koji je za sad komplikovaniji od symbiana.. pa symbian sam krekala nakon dva dana, ovom se bojim doc blizu nakon dva danao rootanju da ne pricamo.. al rekose mi da mi to ne treba
bar za sad
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
i ja sam mini portabl, tak da je to bas mobitel za mene ja![]()
Zadnji uredio ravilov : 29-09-2010 u 00:48
Ma, jel jesi portabl?
Nije da se hvalim, al' ono...
Ma, nije Android uopće kompliciran. Ako ti se da- možeš svašta raditi na njemu, ako ne- možeš ga lako koristiti i kao dummy.
Naučio sam pošteni bunnyhop.
Prekjučer sam sanjao da radim- i danas bezveze probam i skužim da znam
Sad, ako vidite nekoga da radi bunnyhop na ravnici- taj sam![]()
Procito pajceke, opet se nisam koncentriro na kraju knjige...
Zanimljivi su rezultati kad guglas ŠMRKLJA![]()
One day, sky went blue...
Da, sve je manje takvih ljudi- svi nekud odlaze
Kakav Maksimir
Tek sam uvježbao skakanje po cesti (rizol, sa rizola, preko puževa nakon kiše...), ne idem već po šumi skakati...
I Dante je ok knjiga
Ali, U potrazi za izgubljenim vremenom...
Svaka čast Proustu (kad sam vidio kako je on to nadopunjavao, ispravljao...), ali meni je knjiga ultra dosadna.
Mislio sam da od Smrti u Veneciji nema dosadnije knjige, ali ova je to stvarno nadmašila.
Ma, i filmovi po tim knjigama su užasno dosadni... 3 minute jedna scena traje- nitko se ne miče osim kamere, glumac u cijelom filmu možda kaže 3 rečenice (od toga su dvije: "Hvala.", "Molim.").
Prestrašno.
Dobro pa ne trebamo više takvih knjiga čitati...
Pogledao prvu epizodu Chucka... Slažem se sa: "Chuck valja samo zbog Yvonne Strahovski"
Malo forsiraju iPhone (kao i u Psych), ali ajde...
Sad vidiš da nije dobro imati iPhone kada si u nekoj panici- trebaš nogama tipkati (ako ti nisu prehladne jer si u Rusiji u minici i štiklama).
Pazi ovo:
"Policajac postaje Prometne policije u Splitu jučer je popodne namjeravao očistiti službeni pištolj, no čini se da je zaboravio provjeriti je li mu ostao metak u cijevi pa je došlo do opaljenja. Srećom, nije bilo ozlijeđenih jer je zaboravni policajac bio sam u prostoriji. "Nastradao" je jedino monitor računala. Slučaj istražuju, ako se utvrdi odgovornost policajca za neoprezno postupanje sa službenim oružjem, slijedi nekakva stegovna mjera."
"Ako"
Ne, pazio je- ali je monitor upucao iz samoobrane![]()
Ja bi trebo pocet ucit historiju... Iliti povijest (doduse historija glupo zvuci)
Inace, ja sve mogu zakakat... Ma kolko to komplicirano il lako bilo, ja zakakam... Ma i tenjka bi zakakal sam tak![]()
AAAAAAAAAAAAAAAA
Vec sam na internetu!!!!!!!!
Ima dosadnije knjige, Ana Karenjina haha
A kaj se tice Chucka, di god vidis laptop ili PC, kada se kamera malo okrene vidis onaj Appleov logo...
Al fakat, u svakoj sceni koriste taj iPhone 4 i ono, ko da je bozanstven. Moze sve..
A kaj se cudis, to je nasa policija, jos ce rec da mu je monitor prijetio :epic:
Ne da mu je prijetio, nego da je pocinio samoubojstvo![]()
Ne... Nisi ti dovoljno dosadnih knjiga pročitao
Ana Karenjina barem ima radnju (još se Vronski pojavljuje kasnije u nekim knjigama), možeš shvatiti nešto- ali ova Proustova stvarno nema nikakvu radnju/poruku/smisao osim preopširnog opisivanja dosadnog piščevog života.
Nije u svakoj, mislim da sam prvi put sad vidio da koriste HP.
Ali, to je u Rusiji, u nekoj starog KGB zgradi- oni su zaostali
Vidiš kako podsvjesno reklamiraju
Ne bi se čudio da su koristili iPhone da osvijetle sve nakon što su aktivirali EMP![]()
Ono, od 1. sezone svi imaju taj iPhone (al nisam siguran dal je Chuck imao bas od 1. epozode, sjecam se da je imao neki blesavi mob pa je dobio jaTelefon).
Al opet tu previse forsiraju "americku snagu"...
Sjecam se jednog komentara, iz 2. ili 3. sezone kada je Casey reko nesto u stilu "Ako ti treba pomoc, pozovi Marince"
OT: Petrarka na redu :wiiiii:
Vjerojatno je imao neki Blackberry.
Najjači je bio James Bond sa bijelim K800
Ti to neko brzo čitanje prakticiraš?
Ili sporo čitanje kratkih sadržaja?![]()
Cim naletim na duge opise, preskacem 20 strana
Salim se, dobili smo za lektiru odredene stvari procitat iz lektire, a sada imam samo 5 pjesmica od Petrarka koje sam vec procitaoroud:
Ja jos nisam krenuo sa povijesti, e bome cu sad xD
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 29-09-2010 u 10:47
Bookmarks