Znaci mozemo uskoro konacno ocekivat boost broja tvojih tematskih postova?![]()
fakof ju tu
e nece mene jedan obicni android, a ne ne
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Znaci mozemo uskoro konacno ocekivat boost broja tvojih tematskih postova?![]()
došao s posla...
spavanje...
a luna me ljuti...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Prva pobjeda za skolu
Jos 3. i idemo u 2. krug hehe.
Al zenama se definitivno treba zabranit sudjenje...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
rav, nego sta, evo, krenulo me vecbe afraid, be very afraid :misterbean:
brljic, nemam bas vremena ovih dana i malo sam doma za kompom, cut cemo se. jer ne kuzim nit kaj bih trebala s onimprotivi se mojoj religiji, lol
:hug:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Sad će Luna hakirati forum
Eh... cijeli dan gledam neku stvar ne eBay- u, super poštarina i cijena. Nakon što sam vidio da će mi biti taman kad kupim još neke stvari- "This listing has ended."![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
znaš kaj trebaš, samo c/p...
inače, probudio se maloprije, stoga, dobro jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pogledao drugu epizodu Chucka.
Yvonne Strahovski...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
E sad mi se bas neda citat sve postove
Jel zna ko de se u rvackoj more kup't neka futrola il case (kajgod..) za iPod touch? Ja trazim al nema niđe...![]()
One day, sky went blue...
Došao s vožnjice.
fico- nemaš nigdje...![]()
:'( a mozda da ak ce neko narucivat prek ebay-a da i meni naruci, pa da se dogovorimo nekak, jel mi tata neda da ja narcujem sam (ili da mi on naruci), jel ima jedno lose iskustvo... -.-'
Za njega, očito, ne
Pješke ili?
Ja napokon bio u Dotrščini, jako je lijepo za bicikliranje.
Samo što mi je malo teže išlo na početku![]()
Pa, znate, hanah montana maskica bas i nije po mom ukusu... Aj pogledajte malo (ako i slucajno najdete nekaj, molel bih linka ^^)
Ma najbolje da sam se biciklom vozio do gore haha
Ma pjesice, kao fol isla cijela skola na onaj svjetski dan pjesacenja bla bla...
Na kraju dosli mi "djeca" a niti jednog profesora :epic:
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Oni su bili brži pa ih niste vidjeli
Gledam Antwoord stranicu... Presmješni su
Valjda će uskoro novi album...![]()
Cigani, bitno da su nama rekli da je to obavezno -.-
OT: Mario me zarazio sa sensation, slusam eto vec 3. mix![]()
Ja sam isto dva poslušao- ali onako usput.
Sada prelazim na neke druge stvari...![]()
Ja sam hrvatski nešto pisao
Pa, koliko ti treba za tu zadaću![]()
A, Luna se ne javlja...
Zaokupirao je Android![]()
Ja danas nisam skoro nista stigao nauciti.. Moram sada malo citati :/
Sutra pita biologiju i psihologiju i donosti test iz matematike. Pa mene nigdje nema![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Dobio sam trojćicu iz povjesti :weeeee: a frend sulju (a hvalio se kak je ucio vise od mene)
Grizem nokte, slusam antenu zagreb, i cekam jailbreak.. Da, jako se poklapa jedno uz drugo![]()
Bookmarks