Radi na Alcatel-u Evo 8hd.:thumbup:
Printable View
Radi na Alcatel-u Evo 8hd.:thumbup:
Opet ne radi. Znaci da je samo do 4.4.2 ili pak do ovog roma. Probat cu drugi rom 4.4.2 pa cu vidjeti da li je do svih ili samo do ovoga roma.
U svakom slucaju hvala Vam.
Pozdrav.
na htc one 4.4.2 ne radi izbaci error
user interface resolution (1080×1701) is not supported or compatible skin can not be found.
Nema to veze sa 4.2.2 , problem je s podešavanjem rezolucije , ne odgovara sys.txt ili nije dobro podešena HD rezolucija ...
Pokušaj malo čitati po Temi ili Forumu , negdje će nešto pisati o tome (HTC One , Samsung S4) ...
Problemi s (velikim) rezolucijama ...
Kad se mjenja nešto u sys.txt , dobro je napraviti software reset , a to se napravi tako da pronađeš folder "save" i kompletnog izbrišeš .
Kod ponovnog pokretanja , postaviš što te pita (voice , lang)
Na Huawei Y300 radi odlicno.Jos samo da izadju nove karte i sve pet.iGO rules :-)
E ljudi skontao sam do čega je. U 4.4.2 u developer options ima opcija da se bira "runtime" ART ili DALVIK. Više o tome se može naći na forumima. Uglavnom neka nova stavr koja koliko ja mogu primijetiti ubrza tranziciji među aplikacijama i ostalom. Uglavno na DALVIK-u sam uspio instalirati iGO i radi sve ok, ali čim promijenim na ART neće da se pokrene imam FC!
Eto toliko što se tiče iGO-a, ali zato NAVIGON 5.1.0 radi bez problema na ART-u. Volio bi ako neko zna da vidi da li se može napraviti da i iGO radi bez problema na ART-u. Ipak mi se čini da je za naše podneblje detaljniji iGO.
Hvala
radi ustimo sam u sys.txt sa foruma i sve štima ok .
Hvala i
pozdrav.:thumbup:
pozdrav, nisam bas bio aktivan u temi, pa nisam sve procitao.. dosad sam imao mobitele kojima se može proširiti memorija memorijskom karticom, sada mislim uzeti mobitel bez mogućnosti proširenja memorije. zanima me može li se staviti iGo navigacija na takav uređaj s obzirom da na početku uputa piše da se stavlja na sd karticu sve?
Može. Nije problem instalirati iGO, a niti jedan drugi program u memoriju mobitela. Samo je jedan uvjet, da postoji dovoljno prostora. Sami programi ne zauzimaju puno mjesta, ali podaci s kojima rade (karte, POI...) mogu narasti i do nekoliko GB.
Mobiteli koji nemaju SD karticu uglavnom imaju više interne memorije od 8 - 16 -32 i 64 GB . Ovdje se radi o Android OS_u , tako da moraš pripaziti kad nabavljaš uređaj . Android je poprilično raširen na "pametnim" telefonima i za njega ima gotovo sve vrste navigacijskih programa koje postoje i na klasičnim navigacijama . Uređaji s Windows Phone ili iOS (iPhone) su tu malo zakinuti , a i problem je oko instalacije istih ...
Nećeš imat nekih problema , ako pratiš upute za instalaciju ...
Imam mobitel HTC One X , koji nema SD karticu , a instalirao sam 9 vrsta navigacijskih programa , normalno da to sve ne mogu koristiti pa sam zadržao samo iGO i Navigon , a i to mi ne treba jer imam klasičnu navigaciju na Android sistemu .
[rawdisplay]
driver="gdi"
screen_xy="1024_768:1920x1104/1200x1824:fullscreen"
highres=1
samo sam ovo promijenio u sys.txt i radi bez broblema.
Sumnjam da bi iGO developeri ulazili u Room 4.2.2 ART ili DALVIK !?
Volio bih znati ko' na ovom Forumu još nešto zna o tim modovima , možda bi
bilo dobro da to pitanje postaviš u dijelu Foruma koji se bavi problemima s OS
Androidom i "čačkanjem" po sistemu i telefonima ... To u biti uopće ne spada
u teme s navigacijama ...
Hvala na savjetu.
Već uveliko se koristi officialni kitkat OS sa tim ART-om, tako da je vjerovatno pitanje vremena kada će izbaciti i za taj "mode" iGO. Kao što sam napisao Navigon već radi bez ikakvog problema, ali za moj grad iGO je puno detaljniji, a čini mi se za cijeli ovaj naš region.
Pozdrav
Gdje se to uvelike koristi KitKat? Ima ga možda 1% usera svih Android telefona. Taj ART u njemu je ionako samo za developere i nema skoro nikakve razlike u odnosu na stari Dalvik. To je samo priprema za Android 5.0 gdje bi se trebala osjetiti puno veća razlika u performansama, a do te verzije će proći još neko vrijeme...
Ok, more bit da si upućeniji od mene o tom procentu, ali svaki dan izbacuju update 4.4 za mnoge mobove. S druge strane ART je vidno brzi u mnogo čemu, bolji battery life u odnosu na dalvik na 4.4... to sam ja primijetio a i mnogi drugi koji ga koriste. Ja imam galaxy s3 i otvaranje kontakta i phone-a je momentalno u odnosu na 4.3 i ranije verzije andoida.
To je sto sam ja primijetio. A ima sigurno jos stvari. A u ostalom opet to je stavr ukusa o čemu ne virjedi pričati previše. I vrlo vjeroavtno da si upravu i za Android 5.0 sa kojim povezujes ART.
Pozdrav i svakako hvala.
Molim za pomoć .....Imam Acer iconia 8 inc rezolucija 1024x768 i instalirao sam
iGO Primo 2.4 for Android (9.6.29.331894)
Resolutions 800x480, 1024x768
sve radi savršeno,međutim Primo mi nevidi skinove GDE GREŠIM u sys.textu mi stoji ovako
[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
;;;Nexus7
;screen_xy="1024_768:1280x703/800x1172"
;;;HTC One X
screen_xy="1024_768:1196x670/720x1134"
Unapred Hvala
Koje skinove ne vidiš !
Ovo što si napisao jedina linija koja radi je ona:
[rawdisplay]
(Odgovara za Acer iconia 8 )
Ove ostale imaju ispred točku-zarez , to znači da su neaktivne !
Ok razumem ali mi ne očitava skinove.....Hvala
Nisi objasnio na koje skinove misliš ? (prije sam isto pitao)
Skinovi se stavljaju u iGO\content\skin\diMkaWA_aP24 Mod Nk's.zip (ne raspakiravati moraju biti u zip_u)
Promjena skina:
Pokrenuti iGO - Postavke - Zaslon (ekran) - zamjeniti Temu dnevne i Noćne maske - kliknuti pokreni (ili restartati iGO)
http://www.zaslike.com/files/eyf0clp3vc3vn7g5xh21.png
Ovdje imaš dva skina:
Skins.rar 19.7 MB
Da ne duzim puno, da li neko moze postaviti sys.txt postavke za Samsung Galaxy S4? Pokusao sam skinuti sa prethodnih linkova, medjutim file vise nije dostupan.
Pokušaj s ovim ! (nisam isprobao nemam takav telefon)
sys_S4_HTCOne.rar
- Raspakiraj i zamjeni postojeći sys.txt
- Pronađi folder "save" i kompletnog izbriši (baš sve)
- Pokreni iGO i postavi što te pita (jezik i ostalo)
U sys.txt linije za rezoluciju trebale bi izgledati ovako:
[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
screen_x=1280
screen_y=720
screen_x2=720
screen_y2=1280
screen_xy="1280_720:1280x720/720x1280:fullscreen"
highres=0
double_screen=0
show_cursor=0
combine_dirty=0
Hvala puno na odgovoru! Probao sam sa file-om koji si attachirao i ovaj put mi navigacija ne izbacuje error, medjutim rezolucija je manja (sve se nalaze u gornjem lijevom uglu). Pokusao sam prilagoditi ovaj file stavljajucu rezoluciju 1920x1080 medjutim iGo izbaci error: 'User interface resolution [1080x1920] is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application'.
sys.txt
[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
screen_x=1920
screen_y=1080
screen_x2=1080
screen_y2=1920
screen_xy="1920_1080:1920x1080/1080x1920:fullscreen"
highres=0
double_screen=0
show_cursor=0
combine_dirty=0
Promjeni u sys.txt ovako:
[rawdisplay]
driver="gdi"
screen_xy="1024_768:1920x1104/1200x1824:fullscreen"
highres=1
[interface]
vga=1 ; ( za S4, HTC ONE )
[debug]
double_pixel_mode=1
Hvala....
Ubacio sam Dimka skin ali i dalje ga nevidi očito je negde greška u sys. tekstu
kod mene je trenutno ovako
[device]
type="android"
[android]
has_physical_home_button=0
check_for_dead_links=1
;fullscreen=1
;tablet=1
[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"
driver="engine"
;screen_xy=auto
screen_xy="1024_768:1920x1080/1080x1920:fullscreen"
[gps]
location_net=1
location_gps=1
[debug]
skip_eula=1
imei="000000000000000"
experimental_features=1
show_networkservices=1
perf_update_autostart ="1"
[folders]
linked_root_list="/storage/extSDCard/iGO /storage/sdcard2/iGO /sdcard2/iGO /sdcard/external_sd/iGO /ext_card/iGO /mnt/_ExternalSD/iGO /mnt/emmc/iGO /mnt/extern_sd/iGO /mnt/external_sd/iGO /mnt/exsdcard/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/ext_sd/iGO /mnt/extsd/iGO /mnt/extSdCard/iGO /mnt/sdcard/_ExternalSD/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/ExtStorages/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /mnt/sdcard2/iGO /storage/sdcard1/iGO /storage/sdcard0/iGO /storage/iGO /sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard-ext/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/iGO /sdcard/iGO"
[feature]
back_button=0
[interface]
extra_settings=1
[other]
demo_enabled=0
[2d]
traffic_lights=1
[3d]
usepolyfarroads=0
unapred hvala na pomoći.................
Novi link
http://www.upl.me/e8UOmY
@ Gall Imaš to i ovdje : (kasniš malo )
http://cafe.mobil.hr/threads/78884-i...=1#post1062874
Što se događa s Tvojim skinovima , neznam !
Nemam pojma prijatelju,skino sam onaj diMkaWA_aP24 Mod Nk's.zip što si mi dao ali ga Igo nevidi
Jel imaš neki predlog kako da konfigurišem sys.tekst
Jel ima ova navigacija mogucnost nekakvog screenshotanja ?
inace koristim iGo (onu neku 8.x.x verziju) od kad imam androide i dosta sam putoval i stvarno je dobra navi..ne samo za RH.
Sad sam si stavil ovu kak velite "indijsku" Igo ANS navigator , cini se dobra zasad, tu i tam bi nekaj screenshotal al nevidim opciju ?
E i drugo da, ki vrag su ove plave ikonice po karti , okrugle nekakve plave ikone ? Pada mi na pamet da je to lokacija slika s mog mobitela, jer imam ukljuceno ono nesto "gps lokacija slike" kad slikam, jel to to ?kad kliknem na sliku malo se zacrveni i to je to..
Imaš ideju,šta predlažeš ...........možda Data file ne odgovara:o
@stamp1
Neki skinovi za iGO imaju screenshot u dodatnim opcijama .
Okrugle plave ikone su POI , točke interesa , mogu uključivati po želji .
@Gall
Nemam ideju !
Isprobano danas , dobra navigacija, meni posebno odgovara jer karte nisu prevelike i sam biras koje hoces..
Sto se plavih kruzica po ekranu tice, ima i POI, ali konkretno ovo kaj meni pokazuje su lokacije gdje sam slikao neke slike.ako netko ima isti slucaj, nek kaze dal njemu otvara tu sliku ili bar pokazuje umanjenu u navigaciji,jer meni se to ne dogada, pokaze mi naziv slike (DSC_xxxx), datum i vrijeme slikanja i to je to..ne vidim bas smisao samog toga.
Pokazuje geotagirane slike, zar ne?
Neda mi se sad tražiti, ali negdje u postavkama treba biti opcija da se takve slike ne prikazuju.
Opcija za geotagging slike se uključuje ili isključuje u :
Izgleda nešto slično ovome : sys.txt
[oasis]
exclude_directories="PICTURE::%sdcard%/,PICTURE::%root%/"
include_directories="PICTURE::%sdcard%/PICTURE"
Zavisi kako Android telefon vidi takve slike , odnosno gdje ih sprema ...
%sdcard%/pic*
%sdcard%/photo*
%sdcard%/dcim
%sdcard%/picture
Geotagging se može isključiti i u opcijama za slikanje , na telefonu
Rješenje : Pronađi [oasis] i izbriši ga ...
Zar ne bi onda bilo:
[oasis]
exclude_directories="PICTURE::%sdcard%/,PICTURE::%root%/" (putanja do mape sa slikama, zar ne? )
;include_directories="PICTURE::%sdcard%/PICTURE"
za isključenje?
Odnosno
[oasis]
;exclude_directories="PICTURE::%sdcard%/,PICTURE::%root%/"
include_directories="PICTURE::%sdcard%/PICTURE"
za uključenje određene mape ?
Recimo da je tako nekako !
Uglavnom onima koji žele "foto" navigaciju to ne radi korektno , jer osim ovih parametara treba podesiti još detalja , rezoluciju i vrstu slika koje će se koristiti .
Frendu molio bih te da mi pojasnis jednu stvar. Naime skinuo sam rar. fajlove na pc koje si postavio, raspakovao ih na pc i folder IGO iskopirao na ext.card! Medjutim nisam mogao naci apk. fajl! Da li sam mozda trebao odmah u rar formatu sve prebaciti na externu moba pa tu raspakovati? Negdje grijesim ocigledno :-). Pozdrav iz Sarajeva za sve forumase uz moj prvi post ;-).
Pa apk ti je u mapi igo pogledaj bolje.
Gledao sam apsolutno sve foldere u iGO ali neeeeemaaa :-(. Mozda opet probati download pa sve raspakovati, ne znam. Cekam Waltera da provjeri je li do mene :-)
valter.ba@
a da napises sto sve vidis kad odzipas , koje foldere , data zip , i sto jos
primjetio sam i kod mene da stvara problem na kitkat-u. Prilikom instalacije javlja gresku , ono tipa nesto licence.zip, nakon instalacije pokrene iGO sve postavke odradis i nakon toga nista nece da spremi ( nakon svakog pokretanja sve ponovo podesavanje). Trazio sam u kod mene na galaxy s4 da prebacim na dalvik, ali ta opcija izgleda da ne postoji kod samsunga. Da li je netko uspio srediti ovo, da radi kao i do sada na dalviku? Pozzz
@dipsy
Pogledaj na 9 stranicu u ovoj Temi , već se pisalo o ART_u i Dalvik_u !
a i sam si si malo iznad stavio izvorni post od @gregySK gdje lijepo piše "iGO ne radi u ART modu na 4.4.2 androidu" .
To smo :resolved:
Trebalo bi biti pod developer options ili stišći sve opcije pod about phone dok se ne otvori skriveni izbornik.
@dipsy pogledaj ovdje u istoj ovoj Temi :
http://cafe.mobil.hr/threads/78860-i...=1#post1062201
SpeedCam_FULL_EU_2014.03.02 http://www.upl.me/2ewXq6
Lista app koji ne rade ili rade na ART-u:
http://www.androidruntime.com/list
koju iGO navigaciju najnoviju je najbolje da ubacim u Galaxy SII..da ima sve mape Europe ukljucujuci BiH, SLO, SRB, CG..i radare..ako moze link za download i kratke upute kako sta i gdje ubaciti na mob..je li moguce ubacit na S2 internu memoriju jer on ima onu Usb memoriju kapaciteta 11.50 GB slobodno
Neznam kako to zamišljaš najnoviju iGO navigaciju i da ima "sve mape Europe uključujući BiH, SLO, SRB, CG..i radare" , pa to bi trebala biti količina nekakvih 5-6 GB što je teoretski vrlo teško podignuti na Linkove i da još sve i radi na SII ... Pročitaj malo po Forumu i vidjet ćeš koji je sistem instalacije , skidanja programa i mapa (karata) .
Pretpostavljam da Ti je BiH i Balkan prioritetan , a iGO baš i nema neke dobre karte za to područje pa preporučam Navigon !
Probat cu Navigon ;) Hvala na savjetu
Walter,
MISLIM DA SAM NASAO U CEMU JE PROBLEM
INSTALIRAO SAM APLIKACIJU /Screen Size and Density 1.1/
I IZBACIO MI SLEDECE
Device screen size is 1024x720
Application Windows size is 1024x695
Status bar size is 25
Screen density is Display metrics DENSITY_DEFAULT
Screen densityresources are taken from/res/values-mdpi
Use Menu->Toggle Full Screen
Šta predlažeš da stavim u [rawdisplay] da bi napokon mogao da vidim skinove.....hvala
Nemogu znati , mogu samo nagađati . Ja imam Htc One X , izgleda s istom rezolucijom i kod mene radi ovako !
[rawdisplay]
driver=engine
imam dva telefona jedan rezolucije 480x800 a drugi problematicne 540x960
ima li ko ideju za sys.txt ili da da stavim:
[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="auto"
za oba uredjaja.
poz
Ok ,probam :rolleyes1:
rnasao sam rjesenje na forumu za prilagodjenu rezoluciju za 480x800.
moze li mi neko pomoci sa sys.txt za rezoluciju od 540x960?
hvala
za slucaj da nekome zatreba sinuto s nekog poljskog sajta
#960x540 with notification bar visible (HTC Sensation, ...)
;screen_xy="800_480:960x502/540x922"
Imam Alcatel One Touch 6030X. Instalirao sam IGO ali ne mogu da kreiram rutu.Ne izlazi nista na prikaz karte.Nema dostupnih satelita. Dali nije dobro instalirano ili ima problem sa GPS?
Ako neko moze da mi pomogne unapred hvala :)
Pokušaj ovako:
1. Klikni na odredište - traži - drržava - grad - ulica - broj - gotovo-idi .
2. Izađi van iz kuće ili odi u auto - počekaj par minuta da uhvati satelite (GPS u kući ne vidi satelite)
nece kad idem izaberi drzavu nema nista
ekran je prazan :(
Možda nisi mape ubacio u navigaciju.
nisam instalirao ovu
ali danas sam obrisao staru i instalirao ovu
ok je
ali sada imam samo hrvatsku u mape
a sutra idem za bugarsku i potrebne su mi mape za evropu
molim Vas ko moze da mi da link da skinem mape i kako da ih ubacim u mobilan
hvala :)
http://cafe.mobil.hr/threads/79014-N...hlight=go+mape
mogu li instalirati ove mape?
ako su ok recite mi kako samo da ih ubacim u mob
To su mape za Navigon i ne možeš ih staviti u iGO navigaciju !
Mape za iGO imaš ovdje :
http://cafe.mobil.hr/threads/79233-i...=1#post1063361
ok hvala
dali da kopiram seli folder i gde tacno?
Jesi skinuo taj Torrent ili linkove s kartama !?
Imaš li karte kod sebe na računalu ?
poceo sam skidati sa torenta
http://prntscr.com/31r4a2
idem da spavam i sutra cu da ih imam na racunalu
samo ne znam gde tacno na mob da kopiram
pozz
Karte (map) idu u iGO/content/Map
Poi idu u iGO/content/Poi
Building iGO/content/Building
Podjeljene su po državama , tako ih prepoznaješ !
Karte ovako izgledaju (kao na slici dolje) :
http://www.zaslike.com/files/pm3ghoy78ddih2b17mp.png
Izaberi koje ti trebaju , pazi da Ti neka ne "ispadne" iz rute po kojoj ćeš voziti !
Hvala sve je sada u redu ;)
jel probao neko da instalirao igo na modelu nexus 5 (full hd) ja muku mucim vec dva dana doduse nisam probao sa fajlovima sa ovog foruma,danas cu se pozabaviti time,ali generalno apk fajl je nemoguce instalirati stock 4.4.2 trenutno sam na ARTU znam da kazu da ne moze,ali sinoc nisam bio na artu i posto je telefon bio naravno fabricki podesen na dalvik probao sam tako,medjutim ne svaki put kad pokrenem igo.apk dobijem poruku app not installed,ponavljam da je to pod dalvikom i da je telefon nov i da niakava navigacije pre nije bila instalirana,radio sam standardno kopiranje igo foldera na root,kopiranje fajla data.zip u igo folder i kopiranje apk fajla za fullhd rezoluciju i pokretanje istog doduse i apk fajl je bio na rootu a ne u igo folderu al ne znam koliko to ima veze,sobzirom da sam ranije na ovom forumu uvek uspeo da instaliram sve sto se tice navigacije nadam se i da cu sad..samo nesto oni novi linkovi sa 3 rar fajla ne pojavljuju se jel su zivi?
ako ima nekog ovde ko je uspeo da uradi instalaciju iga na nexus 5 zamolio bih za savet
eh sad tek vidim da je meni rezolucija na nexusu 5 1080x1776 jel ja mogu ovaj migris da instaliram sa ovom rezolucijom? i sto se tice ovog sys fajla gde se on nalazi jel treba pre kopiranja igo foldera i pre pokretanja apk fajla da se edituje sys fajl ili kasnije?
Linkovi rade , ja sam ih postavio !
Mislim da neće biti ništa od toga , neće radit , imat ćeš problema s rezolucijom ekrana !
Pa neko napisa dal na 8-9 strani da je uspeo da instalira na nexus 5,greska moja nije nexus 5 pobrkao sam nesto,steta sto nije podrzana ta rezolucija,nista nazad na ART...
ne vredi odustajem,probao sam i sa fajlovima sa ove teme isto sve,ja ni jedan apk fajl ne mogu da instaliram,ne radi se o tome dal ce i kako ce prikazati igo ili ce raditi ili nece raditi,ni jedan apk fajl igo navigacije ne moze da se instalira stvarno neverovatno,pocinjem da mislim da nesto nije u redu sa ovim telefonom
Znam ja u čemu je problem !
Nisi mu dozvolio instalaciju *.apk "fajlova" , ja ću Ti napisati kako ide kod mene (meniji su na HR)
Klikni na : Postavke > Sigurnost > Nepoznati izvori > Dopusti instalaciju aplikacija iz nepoznatih izvora (mora biti kvačica - uključeno)
To bi značilo da mu moraš dozvoliti instalaciju izvan "Marketa" odnosno Google Play_a .
Nije na svim telefonima ova opcija na istom mjestu ! (pronađi je)
:D
Walter prvo sto sam uradio kad sam upalio telefon je bilo cekiranje te opcije..nije to razlog
Žao mi je , nisam dovoljno stručan za to , probaj postaviti pitanje u dijelu foruma za Android , koji se odnosi na probleme Tvog modela telefona ...
:dunno:
Nema veze snaci cu se
Dali ima ikakva mogucnost za rezoluciju 2048x1536
Default igo nexus 5 resolution
hi
i have the iGO Primo 9.6.22.316005 and i start it ok and I can see in the vertical but not horizontal position
what to change to see it also in horizontal
now in my sys it look like that:
[rawdisplay]
driver=engine
screen_x=1080
screen_y=1800
screen_x2=1080
screen_y2=1800
screen_xy="1080 _1800:1080 x1800/1080 x1800:fullscreen"
highres=0
double_screen=0
show_cursor=0
combine_dirty=0
what to change?
change:
screen_x=1800
screen_y=1080
za probu !
@walter66, imaš li neki link za zadnju truck navigaciju gdje imaju mape za Tursku i zemelju do Turske?
Hvala
Pozuzz
Pokušaj ovdje :
http://cafe.mobil.hr/threads/78546-I...=1#post1064897
Koristiš li TopMap nesmiješ ih mješati s Navteq (HERE) kartama
TopMap se mogu instalirati zajedno s Teleatlas (TomTom)
Kamionski Mod ima svaki iGO Primo , ali uvjet je *.ftr datoteka
Izgleda ovako:
Turkey_HERE_2013.Q3_131202.3dl
Turkey_HERE_2013.Q3_131213.poi
Turkey_R3_HERE_2013.Q3_131216.fbl
Turkey_R3_HERE_2013.Q3_131216_(DA).fda
Turkey_R3_HERE_2013.Q3_131216_(TI).ftr
Neke države nemaju FTR opciju !
_______________________ Edit: _____________________________________
Trebaš li dobru Truck navigaciju za mobitel / Tablet , onda instaliraj ovo:
http://cafe.mobil.hr/threads/79272-Sygic-14.0.0-Beta-HR
ili ovo:
http://cafe.mobil.hr/threads/79036-S...13.2.2-Android
Karte imaš ovdje (Torrent)
http://cafe.mobil.hr/threads/79264-S...=1#post1063669
ima li iko na forumu što posjeduje lg e 610 i lg p 700 da mi objasni kako da otvorim sd karticu
pokušavam da instaliram igu na ove telefone ali nemam pojma kako da dođem do sd kartice
Instaliraj neki file manager, recimo astro i tamo otvori karticu
radi se o frendovim telefonima kome sam trebao instalirati navigaciju
spojio usb kabel sa kompom,nema ono standardno da kopiram preko mas storage ali uglavnom kopiram na neki način na sd kartu
na čitavom telefonu nisam nigdje našao folder igo,niti bilo šta na sd kartici
pokušavam na internu(2.64gb) da kopiram,dobijam obavijest da nema prostora mada je cijeli folder igo oko 150 mb
Kod mene je na p700 Jelly Bean i postoji aplikacija ''Upravljanje datotekama'' preko koje je moguć pristup internoj memoriji i SD kartici. Kod ICS toga nema, pretpostavljam da je i kod tebe ICS jer bi sigurno skužio ikonu s tom aplikacijom. Probaj osloboditi 600-700MB interne memorije, pa na nju kopiraj .apk. I meni je znalo javljati da nema dovoljno memorije kad bi ostalo, ne sjećam se sad, 300-400MB. Ili nadogradi android na JB...
hvala ti puno na odgovoru.koji O.S ima nemam pojma ali je vjerovatno ICS .koliko sam te shvatio jedino riješenje bi bilo nadogradnja na JB
ima sd-karticu od 8gb ,ja sam mu trebao instalirati igo navigaciju.Kopirao folder igo(oko 3.5gb) na sd-karticu tako što sam otišao u my computer jer kod ovog telefona ne vidim ono standardno mass storage pa da mi otvori sd karticu.
ne mogu da shvatim kakav je ovo telefon kad sa O.S koji dođe pri kupovini ne možeš doći do sd karte
interna memorija je 2.64gb tj.skoro da nema ništa na njoj
napravio folder igo(samo najosnovnije,oko150mb),mislim da kopiram na internu i da time riješim problem
dobivam obavijest da nema mjesta tako da ne znam šta bih uopšte oslobađao na int.kartici