ma bi ja, al tata nece :( bila mi teta narucila neki RC autic, pa je sa 5 dolara cijena na kraju skocila na 350 kuna... Ako netko bude narucivao iz UK, neka kaze iskustvo, il ak vec je... Il ak moze u zg ko pogledat, please! Bio bih zahvalan ;D
Printable View
ma bi ja, al tata nece :( bila mi teta narucila neki RC autic, pa je sa 5 dolara cijena na kraju skocila na 350 kuna... Ako netko bude narucivao iz UK, neka kaze iskustvo, il ak vec je... Il ak moze u zg ko pogledat, please! Bio bih zahvalan ;D
Pa cim ti je top rated seller sumnjam da ce te ic za*ebat..
OT: Georgy, daj i meni jedan napisi :D
ma... Jooj... Nije mene niko zajeebo, neg shipping, porez, transport, porez... Nakupilo se i jbga... I sad tata nece uzet zbog tog kaj se desilo...
a pórez? Skladištenje? Gamad i to naplacuje...
da, da! Kaj, ne vjerujes? Nisam ni ja do pred kojih 3 mjeseca...
Ako ti je predmet ocarinjen, naravno da plaćaš porez, skladištenje i transport neovisno o već plaćenoj poštarini. Makar još ne vjerujem, RC autić si platio 5$ i ispao te 350kn? Oooook...
Iskustva iz UK-a pozitivna nebrojeno puta. Ali savjetujem ti da proučiš kako radi ebay (ili ti ili onaj tko ti to kupuje).
Cionn- mozda i to imam negdje :D Pogledam sutra.
Xlr- dobar potpis (ova zadnja linija :notooth:). Sad sam se sjetio u filmu Kidulthood- kada je decko rekao da ce si on naci curu koja ima DP (d je designer) ;D
OT: Razmisljam :D- dok ne zaspim. :wave:
Aj aj trazi ti taj "memento" ;D
OT: Saznao da u cetvrtak letim u Madrid, kako ljepo :)
Umm, shipping i porez su dvije razlicite stvari.
Shipping placas posiljatelju za uslugu slanja, a porez placas carini po dospijecu.
I to sto je item + shipping mala cifra jos uvijek ne znaci da te nece oderat na carini... Vjeruj mi, znam. :(
EDIT: ups, sad sam tek vidio da kazes da je shipping i transport jedno te isto... S tim se slazem. :)
ma ja narucio bio iz amerike... Al neda tata vise, nema sanse! Znam, nije to puno, al se svi bojimo poreza i skladistenja...
Ipak nemam energije. ;D
Doručkujem.
Rav, bolje nemoj pisat postove u 2 ujutro ;D;D
Steta georgy :(
OT: Ova kise me polako nervira -.-"
Jos 1 trening mi je propao zbog nje...
dosao iz skole... Pisali smo kemiju... Moram kod frenda napravit nekaj za skolu... I zelim silicone case, bijeli! :D moze i crni :notooth:
sastavio zahtjev za nadoknadu štete...
oko 5 po curu, pa poslati to i do vipa po novu karticu... ;)
L.L., pa nisi valjda još uništen od fat boya pa se ne javljaš? ;D
Doso doma..
Fora kad imas skolu ujutro a pocinje u 11 :D
Dobili digitalni prijamnik ;D
Cionn- slažem se :)
Sada bi trebao kao ponoviti matematiku za sutra... :rolleyes:
Ja sutra samo pišem probnu matematiku :p
GT-R- zato smo mi imali ovu subotu... I nije jedina škola :)
ja u petak nemam nastavu :biggreen:
ali zato sutra pišemo fiziku i njemački + pita povijest i latinski :spin:
OT - visim na kompu a trebao bi učiti
Mislim da nitko nema...
Ali dobro.
Pogledao Trainspotting (xlr- imaš još koju preporuku? :p).
Odo na igralište. :)
potpisala na neodredjeno :D
volim ugodna iznenađenja na plaći... ;D
FALiLV!.....
Pridružujem se čestitkama ;)
Sada možeš pripremati djecu za doček malih zelenih i "sondiranje" :p
pih, prica se vec sad :D
eh.. sad mogu dic kredit i sagradit kucu.. sad mogu imati Ines ili Mihaela bez da strahujem hocu li se vratiti na posao kad istekne porodiljni.. sad mogu mirno planirati penziju :D
nisam mislila da cu u ovoj nasoj divnoj drzavi ikada docekati ovaj dan. al, cudnim cudom jesam! i bas sam si hepi, tim vise sto sam sve to postigla sama, bez ikakvih vezica, bez plavih kuverti, samo ja i moje sposobnosti :mi praud:
i sve bi to bilo divno da mi dan nije pokvarila ruzna vijest :( jedan kikac iz grupe mi je zavrsio u bolnici.. strahuju da je rijec o onoj groznoj grozoti na L :(
nisam vjernica, al danas mi je bome doslo da molim :cry: samo da sve bude okej..
zbog takvih stvari se bojim imati svoje dijete.. previse takvih prica imam oko sebe, ovo je vec ne znam koja po redu u mojih 4 godine staza :(
Ti to ozbiljno ili? :D
Leukemija, valjda.
Vidim, napravili dual core 1.5GHz za mobitele...
Ma, i ja bubam.
Ali, ne znam niti jednu drugu opasnu bolest na L.
da, ta bolest..
al dok joj ne izgovorim/napisem ime ne zvuci tako gadno i moguce :(
razmišljam o montiranju dva miniguna na auto, jedan na haubu, jedan u gepek...
više će mi trebati ovaj u gepeku, ali nije naodmet ni onaj naprijed...
tako da sve debile u bemburama, mercedesima, raznim džipovima i inim prijevoznim sredstvima više klase, koji misle da imaju prednost jer voze tako nešto, lagano samo prosviram kad počnu blicati i paliti duga svjetla... :rifle:
i onda me netko pita zašto ne volim po danu u grad s autom...
@Luna, cestitam!
OT: bjezim s posla...
cestitas joj na poslu, ili? Hehe sala, svaka cast luna! Ovaj, teta luna :notonth: nadam se da ce ti bit lijepo cuvat djecicu i da ce te navedeni obozavat :D
ot. Sad se tusiral i mislio sam da je nestalo vode kad mi je moja bujna kosa bila puna hed end šouldrs sampona... Ali se vratila i opro se do kraja :me be annoying: ;D
Ich will nicht Deutsch lernen :(
Es ist echt schwer :/
Eine Frage an Xlr, mochtest du bitte mit mir COD spielen? ;D
COD? ko oće kod igrat???!??!?!
Cionn, jel me imaš na xf-u? Daj mi svoj nick pa da i tebe imam :D
xlr kein spielen cod4, habenzi original version :p
Mislim da sam dobro napisao matematiku... :)
Par pitanja sam blefirao, ali većinu sam znao ;D
I zadnji je tako fora... neka raketa leti, ovo- ono... nacrtao sam predobru skicu- i skužio što treba napraviti, ali nažalost to nismo radili... :( Ah, valjda ću dobiti koji bod za skicu :notooth:
Odo spavati, sutra imam referat iz sklopova (:D) :wave:
lunenzi dijelitešen banenzi ako vi nastavite šprehnzi dojč!
ja vol, majn fjurer!
:banme:
Bio sam- dok sam je imao ;D
Ali, sada se ničega ne sjećam- osim elemenata i par pojmova koji se pojavljuju u križaljkama :notooth:
Kako sam ponosan na sebe... čak i razumijem većinu što ste napisali :)
A napustio sam učenje Njemačkog nakon završetka osnovne škole... A joj, kako mi je žao................... NE :lol:
lunenzi dijelitešen banenzi i für kemischen, ja, ih hesse kemischen! ja!
iks. koji mrtvi svjetlovod, nis ja na optickom kablovinju! opticko je juznije od mene :banme:
i pod kakvim gasom? hajt, faco, prebroj' tipfelere! hajt! (dojče excluded, molit cu, vukla sam 2 - 3 u srednjoj na lijepe oci!)
MW2 ne treba čekati, halam ja nekolko dana mp ;)
pycka s plavim ocima :belj:
daj nam doniraj koji gen, da nam dijete ima plave oci. mi smo smedjooka gamad, nase ce dijete lose prolazit u skoli :ROLLBROWNEYES:
:D
al imam finu anegdoticu s pocetka "furanja"
kaze moj muz meni (ilitiga tutorijal kako pokvariti dobru foru) "cuj, nemoj se sad naljutiti.. ali.. ti imas oci boje dreka"
:rofl:
mislim da ga je zapravo s nogu oborio moj komentar: "je, pa kaj, imas i ti"
:lmao:
EDIT: i da, ajt jos napomeni da je taj talijanski s licima ili bez njih bio u osnovnjaku i da ti je to bila raska :belj: imala sam i ja 5 u osnovnoj iz fizike a danas mi spomeni njutna i pitat cu te a di je olivija i john? :D
Kuku meni tko mi vodi forum... ;D
Ošo spavat... :zzz:
jasta pekla,
ispekla i pojelo se, skoro sve. muz sutra ima za drucak za pod zub.
da nisam udana, sad bi mi ziher rekli da se mogu udat.
il, cek, to ide za tursku kavu?
who cares, ja sam udana :dunno:
anyhow, muz odavno zvali jastuke, ja popila pokoji pan, ne mogu rec da sam pijana, a jos manje prasica (jeez, pa to mi it muz ne govori O.o)
oke, pripita sam bar, ak nis drugo, jer me ovaj "jeez" podjsetio na odredjeni sajt :D
odo.
curfat.
:banme:
Joj sad bi mi i pan sjeo... Nemam niš za pit, suh sam totalno! :|
A ni knjiga mi više nije seksi, odo u krpe...
CUL8R :)
Hmm... Ja taman evo zavrsio jednu politrenu Stellu. :D
I sad lagano spat.
Xlr znam da imas fejs :). Jel tak Luna?? :D
OT: Sjedim u klupi i neznam kaj da radim.. Predosadno je ovo zakljucivanje ocjena..
haha nama jos ne zakljucuju ocjene... Al dobio sam 2 iz kemije :meproud:
dz od kumića je da naucim akorde... Bas mi se da... Nisam jedanput i dobio sam citabu... Omg... A bum naucil vec :D
mrzim loše slastičarne... :rifle:
u vinceku nisu imali kremšnita...
odem u slastičarnu do, uzmem kremšnite i šubare, i ne znaš kaj je gore... :rifle:
sad bi im sve to išao vratiti... :notooth:
Pospremam sobu od 16 sati. Evo sam konačno završio. :)
očito sam magnet za debile u prometu... :rifle:
i meni frajer kaže da naučim voziti...
šteta kaj mi frizura ne odgovara naravi i ponašanju... :notooth:
odes u madrid? Aj nabaci pokoju sliku, i jav se odtam :D ja u ponedeljak na izlet sa skolom... Nekaj, na Krk... Kupanac i to... :/ nebum se ja kupal, ja bum lunjal po gradu xD
Eto ljudi da se javim..
Obavio check in, sad 1h chillanje i uzivanje na aerodromu pa 3h letenja ;)
Pozzz ljudi i uzivajte mi :D
Sretno :)
Otkrio da Milestone stavljanje magneta kraj USB porta prepoznaje kao da je spojen na "Multimedia station" :D
nakon jučerašnje noćne odrađena današnja jutarnja i uspješno odspavano nakon toga... ;)
sad odmaram... :D
Jutro :)
Odmaram, sutra idem u Gardaland.
Dvodnevni- par nas iz razreda.
To ste se vi ovak međusobno dogovorili ili?
Fora, kod nas nitko niti ne pomišlja da bi išao nekam na dvodnevni :(
Više- manje.
U razredu smo prvo pokrenuli dogovore (razrednica nas nigdje nije vodila u ove 3 godine, i maturalac nam je zeznula).
Prvo smo mislili ići s njom, ali vidjeli smo da ponovno komplicira- pa smo shvatili da je jednostavnije bez nje (i jeftinije).
Tako da sada idemo sami kao grupa :)
Odi do neke agencije, donesi prospekte pa se dogovorite.
Kod nas je tako većina odmah prihvatila- ali jedan od glavnih razloga je i taj da nismo nigdje išli do sad, pa da barem negdje odemo...
Vratio se s apsolventske ekskurzije, oduševljen, zadovoljan, bolestan :notooth:
ljudi, dosao komp sa novom maticnom :notooth: sad radi, i mozda opet mecem windows 7even :D
I crko mob, sad i mobitel slagat... OPET! Pa ja nemam srece -.-'
Nisam dugo ovdje ostavio post.
Nego, ekran na touchscreen mobu se slobodno može prebrisat sa vlažnom maramicom(onom za naočale), i tipke također?
ummm, ako sam skuzio pitanje, mislim da DA.
Koji su ovi ljudi u Madridu seljacine!
1h neta=5€
-.-"
al ajd jos danas i sutra :)
pa, kaj nemas iPod, il tak nekaj kolko ja znam? iPhone? trazi slobodan WiFi i kaci se, tak ja sa svojim xD
odmaranje do posla... ;)
Mixam nešto u amaterskom stilu... :)
Ma da, u Madridu na 4 dana odmaranja :)
Di si ti?
Imam ja iPhone i iPod al fpra ti je u tom kaj ovdje ima miljon odkljucnih WiFi-eva, ali kada se spojis na 1 ti automatski ode na njihovu neku stranu di moras platit da odes onda normalno surfat :)
Al puuuuno hvala Georgyu za onaj program za iPhone kaj se tice SpeedTouch mreza :)
Ovdje ih ima ko u prici hehe
Hahahahahaa a imas neke lude srece... Ah... Tako, tako, ti tamo odmaras, a mi ovdje za kompom citamo tvoje dozivljaje... Neka, lijepo se provedi dijete ;)
buđenje nakon odrađene noći... ;)
jučer prije posla svjedoci kako nepažnja majke može rezultirati smrću djeteta...
vrana pojela malog pačića...
sad malo odmaranje, pa do jaruna... ;)
Odmaram.
btw. bbbrljo- u potpisu, ....od sada...
:notooth:
žurba... :D
i, ona ista patka koja je jučer ostala bez pačića, danas joj je falio još jedan...
stvarno brižna mama...
Doso sa aerodroma, kasnio mi let 2h...
Al ajd, bilo je ljepo ;D
@bbbrljo: Kaj ti je hobi promatranje patki :notooth: ?
nije bio sluzbeni ali prvo sto smo sami organizirali (rijeka cuge :D ) pa onda jimmy i daylight itd...
Došao iz Gardalanda jučer.
Super je bilo :)
Samo su me razočarali Talijani sa svojim neznanjem elementarnog Engleskog jezika...
Da, ali španjolski je "svjetski" jezik.
Oni barem mogu nekako to opravdati, ali Talijani...
U Gardalandu neka fotanica, mi pijemo vodu.
Kasnije se u priči sjetimo da je bila neka tabla s talijanskim natpisom...
Moglo je pisati: "Kanalizacijska voda- zabranjeno piti!". Tko bi osim Talijana znao?
Isto tako na onim vožnjama- krene vlak smrti i ti shvatiš da ti pojas ne drži. Vičeš, mašeš- nitko te ne razumije. (dobro, to je ekstremna situacija, ali shvaćaš što mislim)
Hahah!
Ma i to kaj je "svjetski" jezik xD..
Jbt odes u info centar di bi valjda ljudi trebali znati engleski i pitam ih di je taj i taj ducan i ova zenska me tmao blijedo gleda -.-
Pojma nemaju o stranim jezicima..