Vratio se s apsolventske ekskurzije, oduševljen, zadovoljan, bolestan![]()
Više- manje.
U razredu smo prvo pokrenuli dogovore (razrednica nas nigdje nije vodila u ove 3 godine, i maturalac nam je zeznula).
Prvo smo mislili ići s njom, ali vidjeli smo da ponovno komplicira- pa smo shvatili da je jednostavnije bez nje (i jeftinije).
Tako da sada idemo sami kao grupa
Odi do neke agencije, donesi prospekte pa se dogovorite.
Kod nas je tako većina odmah prihvatila- ali jedan od glavnih razloga je i taj da nismo nigdje išli do sad, pa da barem negdje odemo...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Vratio se s apsolventske ekskurzije, oduševljen, zadovoljan, bolestan![]()
Україна
ljudi, dosao komp sa novom maticnomsad radi, i mozda opet mecem windows 7even
I crko mob, sad i mobitel slagat... OPET! Pa ja nemam srece -.-'
One day, sky went blue...
Nisam dugo ovdje ostavio post.
Nego, ekran na touchscreen mobu se slobodno može prebrisat sa vlažnom maramicom(onom za naočale), i tipke također?
ummm, ako sam skuzio pitanje, mislim da DA.
Koji su ovi ljudi u Madridu seljacine!
1h neta=5€
-.-"
al ajd jos danas i sutra![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
pa, kaj nemas iPod, il tak nekaj kolko ja znam? iPhone? trazi slobodan WiFi i kaci se, tak ja sa svojim xD
odmaranje do posla...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Mixam nešto u amaterskom stilu...![]()
Ma da, u Madridu na 4 dana odmaranja
Di si ti?
Imam ja iPhone i iPod al fpra ti je u tom kaj ovdje ima miljon odkljucnih WiFi-eva, ali kada se spojis na 1 ti automatski ode na njihovu neku stranu di moras platit da odes onda normalno surfat
Al puuuuno hvala Georgyu za onaj program za iPhone kaj se tice SpeedTouch mreza
Ovdje ih ima ko u prici hehe
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Hahahahahaa a imas neke lude srece... Ah... Tako, tako, ti tamo odmaras, a mi ovdje za kompom citamo tvoje dozivljaje... Neka, lijepo se provedi dijete![]()
buđenje nakon odrađene noći...
jučer prije posla svjedoci kako nepažnja majke može rezultirati smrću djeteta...
vrana pojela malog pačića...
sad malo odmaranje, pa do jaruna...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Odmaram.
btw. bbbrljo- u potpisu, ....od sada...
žurba...
i, ona ista patka koja je jučer ostala bez pačića, danas joj je falio još jedan...
stvarno brižna mama...
Doso sa aerodroma, kasnio mi let 2h...
Al ajd, bilo je ljepo
@bbbrljo: Kaj ti je hobi promatranje patki?
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
nije bio sluzbeni ali prvo sto smo sami organizirali (rijeka cuge) pa onda jimmy i daylight itd...
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Došao iz Gardalanda jučer.
Super je bilo
Samo su me razočarali Talijani sa svojim neznanjem elementarnog Engleskog jezika...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da, ali španjolski je "svjetski" jezik.
Oni barem mogu nekako to opravdati, ali Talijani...
U Gardalandu neka fotanica, mi pijemo vodu.
Kasnije se u priči sjetimo da je bila neka tabla s talijanskim natpisom...
Moglo je pisati: "Kanalizacijska voda- zabranjeno piti!". Tko bi osim Talijana znao?
Isto tako na onim vožnjama- krene vlak smrti i ti shvatiš da ti pojas ne drži. Vičeš, mašeš- nitko te ne razumije. (dobro, to je ekstremna situacija, ali shvaćaš što mislim)
Hahah!
Ma i to kaj je "svjetski" jezik xD..
Jbt odes u info centar di bi valjda ljudi trebali znati engleski i pitam ih di je taj i taj ducan i ova zenska me tmao blijedo gleda -.-
Pojma nemaju o stranim jezicima..
Bookmarks