Bio sam- dok sam je imao
Ali, sada se ničega ne sjećam- osim elemenata i par pojmova koji se pojavljuju u križaljkama
Kako sam ponosan na sebe... čak i razumijem većinu što ste napisali
A napustio sam učenje Njemačkog nakon završetka osnovne škole... A joj, kako mi je žao................... NE![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
lunenzi dijelitešen banenzi i für kemischen, ja, ih hesse kemischen! ja!
iks. koji mrtvi svjetlovod, nis ja na optickom kablovinju! opticko je juznije od mene
i pod kakvim gasom? hajt, faco, prebroj' tipfelere! hajt! (dojče excluded, molit cu, vukla sam 2 - 3 u srednjoj na lijepe oci!)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
MW2 ne treba čekati, halam ja nekolko dana mp![]()
pycka s plavim ocima
daj nam doniraj koji gen, da nam dijete ima plave oci. mi smo smedjooka gamad, nase ce dijete lose prolazit u skoli :ROLLBROWNEYES:
al imam finu anegdoticu s pocetka "furanja"
kaze moj muz meni (ilitiga tutorijal kako pokvariti dobru foru) "cuj, nemoj se sad naljutiti.. ali.. ti imas oci boje dreka"
:rofl:
mislim da ga je zapravo s nogu oborio moj komentar: "je, pa kaj, imas i ti"
EDIT: i da, ajt jos napomeni da je taj talijanski s licima ili bez njih bio u osnovnjaku i da ti je to bila raskaimala sam i ja 5 u osnovnoj iz fizike a danas mi spomeni njutna i pitat cu te a di je olivija i john?
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Kuku meni tko mi vodi forum...
Ošo spavat...![]()
jasta pekla,
ispekla i pojelo se, skoro sve. muz sutra ima za drucak za pod zub.
da nisam udana, sad bi mi ziher rekli da se mogu udat.
il, cek, to ide za tursku kavu?
who cares, ja sam udana
anyhow, muz odavno zvali jastuke, ja popila pokoji pan, ne mogu rec da sam pijana, a jos manje prasica (jeez, pa to mi it muz ne govori O.o)
oke, pripita sam bar, ak nis drugo, jer me ovaj "jeez" podjsetio na odredjeni sajt
odo.
curfat.
![]()
Joj sad bi mi i pan sjeo... Nemam niš za pit, suh sam totalno! :|
A ni knjiga mi više nije seksi, odo u krpe...
CUL8R![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hmm... Ja taman evo zavrsio jednu politrenu Stellu.
I sad lagano spat.
Xlr znam da imas fejs. Jel tak Luna??
OT: Sjedim u klupi i neznam kaj da radim.. Predosadno je ovo zakljucivanje ocjena..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
haha nama jos ne zakljucuju ocjene... Al dobio sam 2 iz kemije :meproud:
dz od kumića je da naucim akorde... Bas mi se da... Nisam jedanput i dobio sam citabu... Omg... A bum naucil vec![]()
One day, sky went blue...
mrzim loše slastičarne...
u vinceku nisu imali kremšnita...
odem u slastičarnu do, uzmem kremšnite i šubare, i ne znaš kaj je gore...
sad bi im sve to išao vratiti...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pospremam sobu od 16 sati. Evo sam konačno završio.![]()
očito sam magnet za debile u prometu...
i meni frajer kaže da naučim voziti...
šteta kaj mi frizura ne odgovara naravi i ponašanju...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
odes u madrid? Aj nabaci pokoju sliku, i jav se odtamja u ponedeljak na izlet sa skolom... Nekaj, na Krk... Kupanac i to... :/ nebum se ja kupal, ja bum lunjal po gradu xD
One day, sky went blue...
Eto ljudi da se javim..
Obavio check in, sad 1h chillanje i uzivanje na aerodromu pa 3h letenja
Pozzz ljudi i uzivajte mi![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Sretno
Otkrio da Milestone stavljanje magneta kraj USB porta prepoznaje kao da je spojen na "Multimedia station"![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nakon jučerašnje noćne odrađena današnja jutarnja i uspješno odspavano nakon toga...
sad odmaram...![]()
Jutro
Odmaram, sutra idem u Gardaland.
Dvodnevni- par nas iz razreda.
To ste se vi ovak međusobno dogovorili ili?
Fora, kod nas nitko niti ne pomišlja da bi išao nekam na dvodnevni![]()
Bookmarks