Pa cim ti je top rated seller sumnjam da ce te ic za*ebat..
OT: Georgy, daj i meni jedan napisi![]()
ma bi ja, al tata necebila mi teta narucila neki RC autic, pa je sa 5 dolara cijena na kraju skocila na 350 kuna... Ako netko bude narucivao iz UK, neka kaze iskustvo, il ak vec je... Il ak moze u zg ko pogledat, please! Bio bih zahvalan
![]()
One day, sky went blue...
Pa cim ti je top rated seller sumnjam da ce te ic za*ebat..
OT: Georgy, daj i meni jedan napisi![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ma... Jooj... Nije mene niko zajeebo, neg shipping, porez, transport, porez... Nakupilo se i jbga... I sad tata nece uzet zbog tog kaj se desilo...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
a pórez? Skladištenje? Gamad i to naplacuje...
da, da! Kaj, ne vjerujes? Nisam ni ja do pred kojih 3 mjeseca...
Ako ti je predmet ocarinjen, naravno da plaćaš porez, skladištenje i transport neovisno o već plaćenoj poštarini. Makar još ne vjerujem, RC autić si platio 5$ i ispao te 350kn? Oooook...
Iskustva iz UK-a pozitivna nebrojeno puta. Ali savjetujem ti da proučiš kako radi ebay (ili ti ili onaj tko ti to kupuje).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Cionn- mozda i to imam negdjePogledam sutra.
Xlr- dobar potpis (ova zadnja linija). Sad sam se sjetio u filmu Kidulthood- kada je decko rekao da ce si on naci curu koja ima DP (d je designer)
OT: Razmisljam- dok ne zaspim.
![]()
Aj aj trazi ti taj "memento"
OT: Saznao da u cetvrtak letim u Madrid, kako ljepo![]()
Umm, shipping i porez su dvije razlicite stvari.
Shipping placas posiljatelju za uslugu slanja, a porez placas carini po dospijecu.
I to sto je item + shipping mala cifra jos uvijek ne znaci da te nece oderat na carini... Vjeruj mi, znam.
EDIT: ups, sad sam tek vidio da kazes da je shipping i transport jedno te isto... S tim se slazem.![]()
Zadnji uredio ravilov : 31-05-2010 u 02:22
ma ja narucio bio iz amerike... Al neda tata vise, nema sanse! Znam, nije to puno, al se svi bojimo poreza i skladistenja...
Ipak nemam energije.
Doručkujem.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Rav, bolje nemoj pisat postove u 2 ujutro
Steta georgy
OT: Ova kise me polako nervira -.-"
Jos 1 trening mi je propao zbog nje...
dosao iz skole... Pisali smo kemiju... Moram kod frenda napravit nekaj za skolu... I zelim silicone case, bijeli!moze i crni
![]()
sastavio zahtjev za nadoknadu štete...
oko 5 po curu, pa poslati to i do vipa po novu karticu...
L.L., pa nisi valjda još uništen od fat boya pa se ne javljaš?![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Doso doma..
Fora kad imas skolu ujutro a pocinje u 11
Dobili digitalni prijamnik![]()
Cionn- slažem se
Sada bi trebao kao ponoviti matematiku za sutra...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja sutra samo pišem probnu matematiku
GT-R- zato smo mi imali ovu subotu... I nije jedina škola![]()
ja u petak nemam nastavu
ali zato sutra pišemo fiziku i njemački + pita povijest i latinski
OT - visim na kompu a trebao bi učiti
Bookmarks