potpisala na neodredjeno![]()
Mislim da nitko nema...
Ali dobro.
Pogledao Trainspotting (xlr- imaš još koju preporuku?).
Odo na igralište.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
potpisala na neodredjeno![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
volim ugodna iznenađenja na plaći...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
FALiLV!.....
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pridružujem se čestitkama
Sada možeš pripremati djecu za doček malih zelenih i "sondiranje"![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pih, prica se vec sad
eh.. sad mogu dic kredit i sagradit kucu.. sad mogu imati Ines ili Mihaela bez da strahujem hocu li se vratiti na posao kad istekne porodiljni.. sad mogu mirno planirati penziju
nisam mislila da cu u ovoj nasoj divnoj drzavi ikada docekati ovaj dan. al, cudnim cudom jesam! i bas sam si hepi, tim vise sto sam sve to postigla sama, bez ikakvih vezica, bez plavih kuverti, samo ja i moje sposobnosti :mi praud:
i sve bi to bilo divno da mi dan nije pokvarila ruzna vijestjedan kikac iz grupe mi je zavrsio u bolnici.. strahuju da je rijec o onoj groznoj grozoti na L
![]()
nisam vjernica, al danas mi je bome doslo da molimsamo da sve bude okej..
zbog takvih stvari se bojim imati svoje dijete.. previse takvih prica imam oko sebe, ovo je vec ne znam koja po redu u mojih 4 godine staza![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ti to ozbiljno ili?
Leukemija, valjda.
Vidim, napravili dual core 1.5GHz za mobitele...
Ma, i ja bubam.
Ali, ne znam niti jednu drugu opasnu bolest na L.
da, ta bolest..
al dok joj ne izgovorim/napisem ime ne zvuci tako gadno i moguce![]()
razmišljam o montiranju dva miniguna na auto, jedan na haubu, jedan u gepek...
više će mi trebati ovaj u gepeku, ali nije naodmet ni onaj naprijed...
tako da sve debile u bemburama, mercedesima, raznim džipovima i inim prijevoznim sredstvima više klase, koji misle da imaju prednost jer voze tako nešto, lagano samo prosviram kad počnu blicati i paliti duga svjetla...
i onda me netko pita zašto ne volim po danu u grad s autom...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
@Luna, cestitam!
OT: bjezim s posla...
cestitas joj na poslu, ili? Hehe sala, svaka cast luna! Ovaj, teta luna :notonth: nadam se da ce ti bit lijepo cuvat djecicu i da ce te navedeni obozavat
ot. Sad se tusiral i mislio sam da je nestalo vode kad mi je moja bujna kosa bila puna hed end šouldrs sampona... Ali se vratila i opro se do kraja :me be annoying:![]()
One day, sky went blue...
Ich will nicht Deutsch lernen
Es ist echt schwer :/
Eine Frage an Xlr, mochtest du bitte mit mir COD spielen?![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
COD? ko oće kod igrat???!??!?!
Cionn, jel me imaš na xf-u? Daj mi svoj nick pa da i tebe imam![]()
xlr kein spielen cod4, habenzi original version![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mislim da sam dobro napisao matematiku...
Par pitanja sam blefirao, ali većinu sam znao
I zadnji je tako fora... neka raketa leti, ovo- ono... nacrtao sam predobru skicu- i skužio što treba napraviti, ali nažalost to nismo radili...Ah, valjda ću dobiti koji bod za skicu
Odo spavati, sutra imam referat iz sklopova ()
![]()
lunenzi dijelitešen banenzi ako vi nastavite šprehnzi dojč!
ja vol, majn fjurer!
![]()
Bookmarks