E pa može, znam iz iskustva..
Prokliže samo kazeta ili bb počne preskakat (što mi se desilo jednom danas, a nikad prije bajk s novom kazetom nije preskakao)
Odsad samo u school kad je sunce i nema ni oblačka :thumbup:
Printable View
nije moguce... Patnje su gotove... Mislim da vecesas stize komp! Al vjerojatno slaciji procesor (a ni ovaj nije bil za pohvalu..). Bolje ista nego jos par mjeseci patnje -.-'
Hmm, razmisljam di i kako strpat salabahter..
A štaš takav sam :D Barem znam čuvat ono šta imam, nisam kao neki, potrgaj sve da ispadneš frajer.. Ko jedan lik u mom razredu, ima ono s*anje od Nokie 5130 XM, skino joj poklopac baterije, stalno se nabacuje s njom preko razreda, pa kad padne i raspadne se u 100 komada onda je faca.. A kak me živciraju kad mi dođu za silicone case na N82: a šta će ti to, ili zaš si to stavio? ja onak gledam šta su svi tak glupi da neznaju zašto to služi?? Za par dana će godišnjica otkad imam N82 :D i imam još sve originalne folije (sve) i mob nema niti jedne jedine packice na sebi.. Pa vi sad gledajte tko još ima tako očuvan mobitel? :D aj nek mi se javi
Jesam pozvan na proslavu? :p
Ti si još dobar, ja skoro proplačem kada nekome dam mobitel da nazove nekog ili nešto tako :notooth:
Radim nešto za školu... :|
Pa i ja :P Najviše mrzim davat curama, uvjek mi ostane puder po mobitelu -.-'
I nije mi jasno kako mi je jednom frendica kojoj sam dao za poziv uspjela napola odljepit naljepnicu sa poklopca baterije i izgubit papirić koji je bio prikeljen ispod silicon case-a (na njemu je bio pass za wlan). Jedva sam uspio spasit naljepnicu, a za papirić, napiso sam na novi pass i sve je 5 :D
OT: odoh se tuširat pa spavat, sutra težak dan.. jedva čekam petak poslje škole, malo šoping i to :D
Woohoo
kak sam dobar salabahter napravio ^^
Sutra idem sa kosuljom u skolu ^^
Odo spavati :wave:
Sutra škola ujutro...
Opet na informatici, a komp nije stigao (ko se molio mamu mu :notooth:)... Tata nije htel nazvat lika, i na kraju nije dosel... danas ga budem zical da nazove... Sad molim da se molite da bude dobro :bigsmile:
4 sata vožnje, 3 sata rada , 1 slavonska pizza , 1 coca-cola ... :)
sad odmaranje, pa na fax... :(
Je li samo meni google.hr sada veći ili mi se čini...
Ma, bezveze- bolji je minimalizam...
A dobro, valjda se nekome sviđa (i valjda se može maknuti :D).
Odo se voziti :)
Idem malo van. Oči mi ispale od kompa...
Došao s vožnje.
Bogatiji za novo iskustvo.
Ulazim u neku ulicu, vidim dosta ljudi po nogostupu, još jedan biciklist sa strane i odjednom nešto krcne i odu sva svjetla. :D
Vidiš nekoga pred sobom tek kad dođeš na metar udaljenosti od njega :notooth:
Ajde, barem se nisam u nikoga zabio :)
Iscrpna šetnja i sad odoh na spavanje. :wave:
Ameri, Australci, Novozelandjani i jos poneki po svijetu su to sve dobili vec ima par mjeseci, a sad je eto stiglo i do nas.
Navodno se to moze maknuti brisanjem jednog cookie-ja (barem zasad, mozda kasnije naprave da je permanentno). Ne bih znao, nisam probao.
Hm, hm, hm...
A sta ne bi ti trebao na biciklu imat vlastita svjetla za voznju po mraku, bez obzira na ulicnu rasvjetu? :belj:
Naravno da imam, ali mi se pokvario agregat pa mi reflektori nisu radili :p
Odo u školu :)
Upravo sam dobio kaznu zbog vožnje bicikla bez kacige :mad:
Kolokviji gotovi, sad odmaram jedan duži period :)
LJudi.... DOBIO SAM KOMP! OU JEAH! Jucer navecer! Procesor isti, tj. isti model i to, al raaadiiii!!!! I buraz je prknul windows 7, moram dizat na novo, bas fora, ha? -.-'
Kod vas je obavezna?
Ili si ti to vozio po nekoj prometnijom cesti pa...
OT: Napisah srcedrapajucu zadacnicu, dobio 5 :notooth:
I 5 iz one probne mature- pisao sam o kompjuterskim igrama. Bilo je, Raskoljnikove reakcije na majcino pismo- ili racunalne igre... :hm: ;D
Nije ni ZiK losa knjiga, naprotiv- ali ovo drugo je "moje podrucje".
Kako mi ide to izmisljane... Ajde, ako kompjuteri izadu iz upotrebe kad zavrsim skolovanje, barem cu imati sto raditi :D
Ajde idem ja updateat vise taj mobitel dobil bum slom zivaca, update i onda idem metnut neki mod :notooth:
da fakat, to i mene muci, kaj je s tom kacigom? jel je trebaju svi imati ili samo klinci do 16?
points ne zivi u rh, moguce da su drukciji njihovi propisi.
al fakat me zanima jel bi i kod nas gnjavili zbog kaciga obzirom da sam dosta na biciklu i nemam bas citavim putem biciklisticku stazu. ma, do posla je imam onak, parsto metri samo, sve ostalo je cesta..
Cekam Lunu da podijeli sa ostatkom svijeta svoje linkove o Cernobylu!
BTW...skinuo sam kakvih 10 ak dokumentaraca...pa mozemo i komparirati. ;)
I...da...imamo novi rolleyes.
cek, cek, kaj nije smak svijeta najavljen tek za 2012?
bimbi, bjez iz cetare, pobogu :D prerano je jos
:laluna:
budem veceras ili sutra, malo prije dosla s posla, za pol sata moram bjezat nazad na posao :(
Kod nas je obavezno nošenje kacige za sve, bez obzira na dob.
Inače nas ne diraju, ali danas me uhvatio, kaže: 'nemaš sreće, inače mi ovo ne kažnjavamo, ali baš nam je danas akcija povodom toga' :mad:
I onda sam se iz centra kući vraćao gurajući bicikl... Patrole na svakom koraku, sigurno su se nakupili para, jer taj propis poštuje maks. 20% biciklista.
40 KM je kazna (20 EUR).
Odoh se sad malo odmoriti, pa na tortu u Mercator, danas im je rođendan ;D
Kod nas je do 16 godina obavezna.
Ali, nikada nisam vidio niti čuo da su nekoga kaznili... Niti su mene :D
Neznam, tu kod nas nema tih patrola za bicikle :D ja se furam bez kacige oduvjek :D
OT: updejtal mob'tel i vec neko vrijeme "Please wait" u svjetloplavom prozorceku.... Ali ona trakica je puna... O.o da se zabrinjavam?
EDIT: evo šljaka, upalilo se xD
vikend napokon tu... odmaram, pa veceras u zivot :)
men se sve cini da sam ja negdje cula da je obavezna, kao, bas svima gdje nema biciklisticke staze, jer se to racuna kao da se vozis po prometnoj cesti. brijem da mi nebismo smjeli na nogostup (trotoar) s biciklima, da ne ugrozimo sigurnost pjesaka..
velim, cini mi se..
a sad nit imam vremena nit mi se da cackati po zakonu.. ak se kome da, navali narode pa nam okacite tu :D bas me zanima :D
Odo na faks malo odspavati :rolleyes:
huh..krecim stan sa tatom...okrecili za sad oko 50m2 ....ostalo jos oko 30m2 :S .....
umorio se hehe :D
Pa daj ajde! Updateal mob, i nekaj zeznul i nece vise updateat... WTF?? A nece se ni upalit mob... -.-' koji problemi...
E da i ispovjedao sam se :D
To ti je pokora- par dana bez mobitela :p
bbbrljo- ajde da i tu malo postaš :)
Od kad je tamo tema otvorena, tu te skoro nema :D
OT: Gledam Mentalista.
ima vas puno tamo, ja sam samo jedan... ;D
a i radi se... ;)
Idem se istuširat i obrijat jer sam zarastao ko majmunoliki čovjek... :D
Spremio se, odo spavati :wave:
Sutra se ustajem u 3 i idem za Zadar. :)
Sretno na putu georgy!
OT. igrao cod2 malo, sad idem spavat.
georgy, "ona" tema je otvorena oduvijek, nije nikad bila zatvorena, sad je samo malo, khm, aktivnija. :P
Hahaha "malo" aktivnije :D
Sad na trening ;D
@xlr: di si ti narucio onu crnu maskicu za E71??
Evo ljudi, ja sam si mobitel sredio, i puno vam hvala na pruzanoj pomoci! Znam, prekrsio sam pravila neka, ali, sta je tu je... Ionak mi je samo trebala pomoc neka brzinska koju sam i dobio, i stvarno vam puno hvala!
@ravilov nadam se da mi neces zamjerat, ionako sam rekao da moze u smece da ne trpa forum... Inace na nekim forumima, ako postam u vec neku temu, niko se ne obazire, pa sam ovako htio da netko vidi i... Ajd tema je u smecu i meni mob radi.
Jos jednom, HVALA NA POMOCI, super ste, nadam se da cu i ja ponekad jednom moci pomoci vama :notooth:
Cijelu fuckin dan me boli fuckin glava. Tablete mrzim,pa ih zato i izbjegavam i pijem ih samo kad stvarno zapne tako da trpim. Sad je malo bolje,i nadam se da ce proc. Konacno sam frendu zavrsio instalaciju u vikendici. Ovo s glavom je garant od toga jer sam cijelo jutro spajao u mraku a ionako vidim slabo...
Frendica donijela laptop i kaze da se nece punit,a kod mene radi ko grom i s baterijom i bez i uredno se puni. Sve je utičnice u stanu isprobala al đaba... :dunno:
Kupio si onaj iSkin-ov Two-Way Privacy Screen film za iPhone..
Bas mi sada sexy izgleda mob ^^
EDIT: Sad to hocu stavit isto i na iPod, al nisam siguran dali to moze preko Screen Protectora :/
Kaj vi mislite?
OT:
pijem
:beer:
jučer savršen dan...
dođem na posao, nisam ni počeo raditi, već imam za nove branike... :)
večer prošla savršeno...
btw, jel zna tko kod sudara, na utvrđivanje štete idem kod svog osiguranja ili kod osiguranja od frajera koji me je udario?
danas krizma bila... Zarada: 1900 kn! Omg! A i OPET je krepo komp... Wtf? A di ces bolje...
došao iz maksimira...
dobijem nove branike, ukradu mi mobitel...
jebenica... ;D
prijava napravljena, lopovu želim ugodno preznojavanje kad mu policija pokuca na vrata... ;)
Ja stigao s utakmice. Ovo je bila posljednja u ovoj sezoni. Igrali smo u jednoj pripizdini protiv isto tako nastrojenih "domaćina". Dobili smo batine u igri,nakon nje i pokradeni smo ko nikad nitko. Danas ni Barcelona tamo nije mogla ništa. Žalostan i utučen,te ujedno sretan što mi nisu raqzbili auto,došao sam doma. Sad idem spavat...
daj mi kooomp! Aaaa! XD
a lik je mjenjo procesor, i komp dela... I ja metnem windows 7, i krepa... Ono, wtf? I pocupao oba hdd-a, i nece ni startat, reboota se svake sekunde (opet..). Sta mu je, ja nezz... Matika?
Btw 1900 kn je super cifra za krizmu, ha? XD kupujem e. gitaru, ibanez koristenu 2 puta za 1500 kn, i mps-100... Po mps danas tata ide u sony xP
i ostane, jedno, 200 kn? Gitaru cu spojit na tatinu liniju, ak krepa, ionak mu je stara linija, ima 4 divovska zvucnika... Lol... A linija ima skoro metar xD
Sretno sa gitarom ^^
OT: Gledam po njuskalu, kako da se rijesim N96-ice i E71 da si piknem 3GS..
Neznam koja je onak ok cjena za te moje mobitele i koju cjenu bi morao ocekivat za 3GS..
Jutro :)
Napokon doma.
Gledam Mentalista.
Wow, ovo je cudo! Komp se nece upalit, i aj ja njega upalim, a on se kojih 10 min reboota konstantno... I gledam TV i cuje se mili zvuk.. BIP! Ono, komp se upali! IT'S A MIRACLE! xD
Upravo mi je poginula Nokia E61i. Teško se ozlijedila prilikom pada. R.I.P. ... fml
došao s osiguranja...
čekam mail potvrde i pravac servis... :)
Hahaha e danas je bilo prekrasno u skoli, niko nije skoro doso zato jel je bila krizma pa im se nije dalo ^^ a i moj najbolji frend ode sa treceg sata jer ga "boli nos" (ima asmu i bole ga sinusi). E, da se malo sad ja... :notooth: Dobio sam MPS-100! Weeee bas su cool, crni :D http://www.sonyericsson.com/cws/file...ct_large_2.png
Al sviraju pravo bas :retard:
Doso doma...
Pisali matisu, bas sam rastuiro na testu ^^
EDIT: Bimbi je promjenio avatar :cry: :cry: :cry:
haha stae, neide matka, il? Ja imam slikane testove za kraj god od matke. Ak su to ti testovi :notooth: jbga, prilika bila :smile:
Ovo nije bio sarkazam
OT: Gledam mentalista
Šta me sada kopiraš? :p
Idem se voziti- nemoj i ti :belj:
Nisam bio u Maksimiru :p
Vjerojatno bi se zabio negdje tamo po mraku :notooth:
Ovako (po cesti) mi sada samo felša guma ;D Dugo je trajala. :)
http://cafe.mobil.hr/members/15176-christina
ovaj clan (moja sestra) je danas oko 17.30 je rodila zdravu curicu tesku 3700 grama ^^
L.L ujače,čestitam!! :beer:
OT: Ošo sam spavat... :zzz:
lukas mi je ime ;)
hvala hvala..iako sam vec pripit malo sutra u sk tako da prestajem piti...a sogor mi je pijan do bola...ja sam pola od toga ^^
idem i ja da mogu danas u skoli biti koliko-toliko normalan hahah :D
čestitke... :beer:
došao s nogometa...
kao da sam u ratu bio... ;D
ali pobjeda je zaslužena...
Čestitam :beer:
Dobro jutro :)
L.L. cestitam!
btw, nije ti zet, nego ti je sogor, tvojim starcima je zet :D
mwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :laluna: sjecam se christine.. kak je to supac..
moje kumce danas ima punih mjesec dana :laluna:
sve neke bebe oko mene, samo se ja jos ne dam :D
kak ce se zvat malena?
Čestitam L.L.!
OT.morgen, učim hrv. realizam... doooosadno...
L.L. kongređlejšns! :D
OT: Ispeko neki windows XP CD, crackani, neke windows vista teme (!?) i tako... Danas u skolu nosim nove MPS-100 zvucnike izvrsne kvalitete zvuka! (osjecam se ko oni u top šopu :notooth:). Ajd, pozelite mi srecu sa umetanjem novih windowsa na PC... E da crko HDD od 120 gb cini mi se, ostao mi samo od 20 gb ;D
Bezveze trazim pjesme po youtube-u i nadjem ovu:
SMS - Dva svijeta by Smuchac
Smuchac, jesi to ti na youtube-u?? ;D;D
jutro... :)
Ja sam na radnom mjestu, sjedim pred komp.om, pa čekam kada budu stigli sve dosadniji i dosadniji podaci za pregled... :(
-->Cionn<--
NHF ali mislim da ekipu ne zanima kako provodis cijeli dan , dovoljno je da napises jednom dnevno nes
Nekidan sam bio kod Oftamologa i evo bas sada u ovaj trenutak citam nalaze i kaze ovako
VOD: sc 1,0, + ne prima
VOS: sc 1,0, + ne prima
TOU: N
Sto bi znacilo 100% vid
Jesam druže. Taj sam. :D
A ti me prestani pratit po forumima. :belj:
Znaš i sam da chataonica služi za pričanje svakojakih peezdarija i da se nemaš šta žalit na to. Svi brusimo tu,pa možeš i ti i Cionn. Imam i ja nekoliko trnčića u oku pa me ne brine iako sam mod tu. Stay cool i odi operi nekog s bembarom! ;)
http://www.imagesforme.com/upload/61cca2cf.png
Cuj ja sam tu odavno , no hebe me to sto dodjem to naucim par ljudi neke stvari i nestanem jer nekad mi se prosto sere kad vidim kakva pitanja ljudi postavljaju , a odovorim je pred nosom
Cuj i nema potrebe da se urcis kak si moD i ja sam na jednom forumu :D ;) ali kod mene je os nes warn , ban pa gledaj sljedeci put